Ergenliğinde çıplak kadın dergilerine bakıp mastürbasyon yapan biri ilerde gay olabilir mi?

Benim abim 39 yaşına geldi daha evlenmedi. Lisedeyken bir defterine binlerce kez Esra esra diye yazıp doldurmuştu. Esra kim deyince sinirlendi.
Ben abimin hiç kızarkadaşı olduğunu görmedim oysa çok yakışıklı biri, mesela benim tüm kızarkadaşlarım abime hayrandı.
İşi gücü iyi parası var lüks arabası var ama evlenmiyor. Hiç sevgilisi olduğunu da duymadık sosyal biri de değil.
Görücü usulü birçok kızla tanıştırdık ama o kızlara pek ilgi göstermemiş kızlar da ilgi görmeyince bıkıp görüşmeyi kesiyorlar. Aslında kızların peşinden koşacak tarzda biri değil ağır biri yani.
Gösterdiğimiz kızların %85 ini beğenmiyor. Çok çok artis gibi güzel olursa bakalım diyor onla da çok ağırdan aldığı için kızlar vazgeçiyor. Yani kızlar bol bol ilgi istiyor o ise o kadar ilgi göstermiyor. Olmuyor iş.
Bugün ablamın bir arkadaşı abimin 39 yaşında ve evlenmediğini duyunca ," belki gaydir göstersene fotosunu" demiş. Fotolarını görünce tamam bu çocuk kesinlikle gay demiş. Benim çok gay arkadaşım var demiş bakış aynı bakış demiş.
Ben şok oldum benim abimin gay tipi asla yok. Hiçbir feminen tarafı yok. Gay bakışı ne yaa?
Hem gay olsa ergenlikte odasında gizlenmiş çıplak kadın dergileri erotik dergiler olur mu? Ben bizzat görmüştüm onun odasını temizlerken.
Ne düşünüyorsunuz?
Ergenliğinde çıplak kadın dergilerine bakıp mastürbasyon yapan biri ilerde gay olabilir mi?