Dısardan bana cok tatlısın cok sakin masumsun derler hep ama kendi icimde fena oldugumu düsünüyorum bu konuda yalnız hissetmek istemiyorum her kız mastürbasyon yapar mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBu konuda yalnız olmadığını bilmeni istiyorum, çünkü hissettiklerin çok insanca ve düşündüğünden çok daha yaygın. Evet, birçok kız ve kadın mastürbasyon yapar. Bu, hem fiziksel hem de duygusal bir ihtiyaç olabilir ve insanın bedenini tanımasının doğal bir parçasıdır. Fakat toplumda hâlâ kadınların cinselliğiyle ilgili konuşulması ayıpmış gibi gösterildiği için, bu konularda açık olmak zor olabiliyor. Bu da insanı yalnız ve “acaba ben garip miyim” gibi düşüncelere itebiliyor.
Sana dışarıdan “çok masumsun, çok sakinsin” diyorlarsa da bu, iç dünyanda arzularının veya farklı duygularının olamayacağı anlamına gelmez. İnsan çok katmanlı bir varlıktır; dışarıdan ne kadar yumuşak görünürse görünsün içinde çok daha derin, güçlü ve bazen de tutkulu duygular taşıyabilir. Bu da seni kötü biri yapmaz, sadece gerçek bir insan yapar.
Kendini bastırmak yerine, tanımaya ve anlamaya çalışman çok daha sağlıklı. Cinsellik utanılacak bir şey değil. Mastürbasyon da öyle. Bu, sadece erkeklere ait bir hak değil; kadınların da bedeniyle bağ kurma, kendi arzularını keşfetme, zevk alma hakkı var. Sen kötü değilsin, yalnız değilsin ve asla anormal değilsin.
Dilersen bu duygularınla ya da aklındaki başka sorularla ilgili daha fazla konuşabiliriz. Ben buradayım, sana gerçekten yargılamadan eşlik ederim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBazen ah bu varya , mastürbasyon yaparken yırtıyordur denilen türde olanların önemli kısmının mastürbasyon yapmıyor olduğunu biliyorum. Ama senin içindeki fırtınaları tahmin etmek zor değil ve normalde çok tatlı , sakin masum görünürken, kendi dünyanda çılgınlıkların kızı oluşun öyle çok güzel öyle çok tatlı ve öyle muhteşemki , tahmin edemezsin. Bence mutlu ol. Merak uyandıran muazzam bir güzellik ve tatlılıksın. Seni keşefedecek olan kişi umarım kaşifliğin mahiyetini bilen biri olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılmastürbasyon, bir başkasının kocasıyla yatmaktan ya da kocanı, sevgilini başka bir erkekle aldatmaktan milyonlarca ve milyonlarca kat masumca bir eylem.
hatta mastürbasyonu herhangi bir şeyle kıyaslamasan da, iş**mek, s**çmak kadar doğal ve masum bir eylem.
zavallı insanlar en ufak şeyden bile suçluluk duysunlar diye, öyle bir beyin yıkıyorlar ki...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılBu bir ihtiyaç yani masumiyetle bir alakası yok ki. İnsansı bir ihtiyacı karşılıyor diye masumiyeti kaybolmuyor. İnsan kendisi yapmadığı durumda vücut bir şekilde bedenden atmaya çalışıyor yine.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
70Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılgeçen yıla kadar yapmıyordum hatta yapanlara nasıl yaparlar bunlar gözüyle bakıyordum çünkü baya uzun süre mastürbasyon diyince aklıma erkekler geliyordu sadexe ama işte son bir yıldır bazen gündw 2 3 kere yapıyorum bağımlılık oldu
105 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbir kere deniyim dedim merak etmiştim sadece
1 yılOf ne alaka ya masumluk ile kendini tatmin etmek ne alaka elimizle yapmamız bile mi suç aq sorulara gel
91 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen yapıyorum düşüncelerimi istekliliğimi de hiç kız arkadaş ortamında belli etmem bahsetmem anlaşılmaz
141 Yorumla
1 yılKendinle sevişmek kadar masum bir şey olamaz bence..
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsiyet işi değil bu diye düşünüyorum.
Dışarıdan aseksüel görünecek kadar bu konulara girmeyen küfürlü konuşmayan biriyim ama kendi içimde fırtınalar kopuyor.
Biri karakter özelliği diğeri ihtiyaç, fıtratta var.
Bence bağımsız ve olması gereken de bu.
Çoğumuz da böyleyiz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEski sevgilimi görsen, kafasını yukarı kaldırmaz, gözlerini yerden ayırmazdı, selam verdiğinde resmen korkarak selam verir öyle geçerdi yanından insanın. Hatta ben kendim bile konuşup tanışamadım kolaylıkla, biri aracı oldu. Biz sevgili olduktan sonra da, işte sonrası çok fena, neler çıktı içinden…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim ilahiyat okuyan arkadaşım vardı kyk da o bile yapıyorsa herkes yapar
1450 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAbi kız banyoda inlerdi baya ben çoşuyor felan zannederdim meğer tazikli su tutuyormuş
Cevap sahibi1 yılBakire değil sanırsam
Cevap sahibi1 yılÇok
Cevap sahibi1 yılBirkere ben değil de diğer kız dedi
Cevap sahibi1 yılBunu en son ben * rahatlayacak dedi
Cevap sahibi1 yılBanyoda idi duymadı
Cevap sahibi1 yılYataklar tekli idi
Cevap sahibi1 yılUyuyor zannediyor bizi
Cevap sahibi1 yılNormal
Cevap sahibi1 yılBen lise de iken ablam la aynı yerde çalışıyorumdum orada gözümün önünde ablamı sıkıtler depo da
Cevap sahibi1 yılO yüzden bu olaylar kasmıyorum
Cevap sahibi1 yılKüçüktüm
Cevap sahibi1 yılmaalesef
Cevap sahibi1 yıl25
Cevap sahibi1 yılYani hala kulağımda o sesler
Cevap sahibi1 yılEvet müdür dü
Cevap sahibi1 yılAblam 22 müdür 28 felan
Cevap sahibi1 yılHayır ya depodayız ablam ben o etiket yapıyoruz ablama dedi gel arkaya ablam da gitti zaten biraz flört gibilerdi bende arkalarından gittim hem yan taraf yani ablama vuruyordu ben gördüm beni gördüler ben utandım çünkü ablamı bile ilk defa çıplak gördüm ilk defa devasa bir penis gördüm sonra geri geldim oturdum masaya ama sesleri geldi şak şak vurma sesi ve ablamın inleme ve ağlama sesi
Cevap sahibi1 yılKısmen
Cevap sahibi1 yılYok
Cevap sahibi1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılNe alaka gerizeklı
- 1 yıl
Buna yakin bir kiside bana ablasinin yapildigina sahit oldugunu anlatti kardesler ablalarini yakalıyor
- 1 yıl
@Berat06905 hadi ya o nasıl yakalamış abladı pompalanırken?
- 1 yıl
Anlatayim istersen kardeşim
- 1 yıl
@Berat06905 olur
Bu suç ya da hata olarak değerlendirilecek bir şey değil ki? Neden masum kızlar da yapar mı diye bşr soru soruyorsun? Sanki yaptığınız şey uzatılması gereken bir şey algısını otomatikman sen oluşturuyormuş oluyorsun sorma şeklinle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mastürbasyon yapan insan masumiyetini kaybetmez. Bunlar birbiriyle ilişkisi olmayan kavramlar. Ancak, her kız mastürbasyon yapmaz. Yapan da çoktur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİnsanoğluna hiç belli olmaz çok sakin olandan biraz tedirgin olmak lazım enerjik canlı görünenden zarar gelmez ne olduğu bellidir ama sessiz görünen bir patlarsa tam patlayabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYapar, bende öyle ne kadar saf ve masum bir kız diye düşündüklerimin içinden adeta istekli bir fuhuşe çıkıyor, demek ki dış görünüşe bakmamak gerekiyormuş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılmastürbasyon yapmanın masumlukla ilgisi yok ki hormonlarla ilgisi var. ıslanıyorsa yapacaksın bunu durdurmanın başka bir çözümü yok diye biliyorum. masumluk bambaşka bir şey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılTabiki yapar bunun dış görünüşle masumiyetle alakası yok sanırım arzu istek libido yüksekse yaparlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBenimde masum görünümlü efendi diye tabir edilen tanıdığım birçok kişi sonradan kırbaçlı kelepçeli fantezileri olan kişiler çıktı 😃
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılMas*t*** yapmanın masumlukla hiç bir alakası yok. Tamamen, vücudun bir ihtiyacı. Ya da cinsellik olacak, o olmaz ise..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılherkes yapıyor dersek genelleme olur
genelleme yanlış bir davranıştır
ama herkes mastürbasyon yapmıyordur bence00 Yorumla
1 yılHemen hepsi. İçten içe orrr gibi hissettiğin oluyor mu yaparken
02 Yorumla
Soran1 yılNiye öyle hissediyim kardesim
- 1 yıl
Demekki yokmuş o his kmgkhj
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hic yapmayan, mastin verdiği zevki bile kocasına saklayan geri kafalılar gördüm ama senin durumunu herkes yaşıyor
00 Yorumla
1 yılAsıl masumlar yapar herkes yapar yanı erkek kız fark etmiyor
70 YorumlaBurdan bakınca da fena birine benziyorsun :))
00 Yorumlaİhtiyaçları bir şekilde karşılamak lazım o yüzden yapıyor herkes
00 YorumlaBütün birlikte olduğum kızlar Dışarıdan çok masum görünüyordu ama 2 sene dışı beni yakar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılMasumiyetle mastürbasyon yapmanın ilgisini anlamadım...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok büyük bir bölümü yapıyor Bu gayet doğal bir ihtiyaç ve bir anormallik yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoğu kişi yapıyor ama bunun masumlukla ilgisi yok. Bu bir ihtiyaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYapar tabiki masumlukla ne alakası var onun o ayrı bir ihtiyac
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılniye fenasin s. eks mi yapiyorsun. Masti bende yapiyom ya yapmayan kac kisi var sanki 1% falandir en fazla
02 Yorumla
Soran1 yılCiddi ikiskimde yapmıstım bi kere
Cevap sahibi1 yılbir kere mi seks yaptin yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Birçoğu yapar. En azından deneyen bir daha bırakamaz. Bu da bir bedeni ihtiyaçtır.
00 Yorumla
1 yılHerkes yapar merak etme. Öyle kadın tanıdım ki belkide aralarında sen en masumusun.
00 YorumlaSevdiğim kızın öyle masum birinin öyle şeyler yaptığını sanmıyorum.
00 YorumlaYa bir kız tanıdım kesin yapmamıştır dedim ama neler yaptığını bir anlattı Off
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl10 yıl önceki sevgilim aklıma geldi. Görsen minik ufak tefek bir şey ama tam bir seks machine 🤣🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılKanka asıl onlar fena😂🤣😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEmin ol masumlar daha istekli. Aslında çoğu kişi azgindir kimisi utangacrie bunu göstermez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de merak ediyorum iş yerinde ki masum kızları 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben yapıyorummm arkaşlarım falan hiç soylemiyorum belli etmiyorum anlaşılmasın diye
59 Yorumla- 1 yıl
Hep merak etmişimdir
Cevap sahibi1 yıl@electrician_ neyi
- 1 yıl
Kızlar arasında konuşuyor mu diye 😂
Cevap sahibi1 yıl@electrician_ yok lan herkes utaniyo
- 1 yıl
Aslında biri fitili yaksa herkes dökülür
Cevap sahibi1 yıl@electrician_ evet bencede
- 1 yıl
Benim bununla ilgili bir başıma gelen bir şey var
Cevap sahibi1 yıl@electrician_ ne
- 1 yıl
Bıradan anlatamam
Gizli Üye(36-45)1 yılBunun. Mahsun olup olmamakla alakası yok bu insanım içindeki cinsel arzu dürtüleridir Buda senin ne kadar ateşli ve istekli olduğunu gösteriyor o yüzden devam et. Sen me kadar arayla yapıyorsun ne zaman başladın,
00 Yorumla
1 yılMastürbasyon yapmak kötü bir şey değil esas kötü olan her erkekle yapılan seks veya her kızla yapılan seks kötüdür
00 Yorumlacinselil ihtiyaçmı değilmi değilse millet delirmiş ihtiyaçsa herkes yapar
00 Yorumla
1 yılHer kız yapmaz canım cinselliğin csini bile düşünmeyen eşim gibi
00 Yorumla
1 yılBunun kızı, erkeği, masumu, fırlaması olmaz herkes yapar
00 YorumlaEn masumu bile fena inliyor güçlü bir erkeğin altında. Çünkü sağlıklı olanı bu
00 Yorumla
1 yılNiye yapmasın yasak mi
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle bisey mi dedim ben?
1 yılMasumlukla alakası ne
10 Yorumla
1 yılYapıyor tabi, yapmadan duramaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılbazıları içinde yalar :)
00 Yorumla Kesinlikle yapıyor hatta en çok o yapıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapmayan erkek ve kızda sorun vardır Zaten...
00 Yorumla
1 yılNefis meselesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılCogu yapiyordur bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yapmam diyene inanma
00 Yorumla
1 yılYapmıyorum diyen yalan atar net yapıyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. her insan yapar buna emin ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılYapmıyorsa sıkıntı vardır
00 Yorumla
1 yılHer insan yapar. Bu bir ihtiyaç
00 Yorumla
1 yılYok yapmayanlarda var
00 Yorumla
1 yılİşte en muhteşem bulduğum kız tipi ❤
00 YorumlaBence herkes yapıyor ya bunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sanmam yapmayan vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYapar insanlar azabilir gayet normal
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı