Cinsel Yaşam Her kız mastürbasyon yapıyor mudur acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Her kız mastürbasyon yapıyor mudur acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yapıyorlar hatta her gün yapanı bile var. Bazıları da ayda bir 2 ayda bir yapıyorum falan diyor ama bana yalan gibi geliyor 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok canım. Ben amuda kalkıyorum. 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Çekpas süpürge felanmı? Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Yok canım. Bildiğin amuda kalkıyorum. Kafam aşağıda, bacaklarım yukarıda. Ben bu hayata amuda kalkmak için gelmişim 😹🤦♀️. Yorumla Soran 1 yıl Dengesizmisin tek basınamı kalkıyorsun Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Evet, sonra da evde maymun gibi zıplayıp dolaplara tırmanıyorum. Tarkan'ın kaybolan kızıyım. Yorumla Soran 1 yıl Maymun seni 😅 hayırlı amuda kalkmalar benimkide ineydi bi Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl AuauUuuuuuu 😹. Yorumla Soran 1 yıl Ahh nalan ahhh burada olaydın keşke Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl O kim 😹? Yorumla Soran 1 yıl Sen Yorumla Soran 1 yıl Ulurdun altımda 😀 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Tanrım 😑. Yorumla Soran 1 yıl Sinan oğandan daha fazla bozkurtsun sen Yorumla Soran 1 yıl Ağa gel buraya canım sıkılıyor boş ver elalemi Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ay hayır tabiki ben yapmıyorum 4 26 Yorumla burak3340-2 1 yıl Aaaaa neden yapmıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Seksmi yapıyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sapk gibi ne o oyle Yorumla Soran 1 yıl Ne yaparak tatmın oluyorsun veya kendını doyuruyorsun Yorumla byvol 1 yıl Yalan söylüyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Size ne be spık gibi toplaştınız hemen başıma soru sahibine cevabımı verdim atladınız sülük gibi Yorumla Soran 1 yıl kardeşim ve güzel kardeşim işte Yorumla Soran 1 yıl Bu kısmet benım ya köpek balıkları uzak durun :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilim var abi vallahi nasıl bir yokluktasınız şaşıyorum bakireyim işte ne mastrbasyonundan bahsediyosunuz Yorumla Soran 1 yıl Sürttürüyorsun belki oksayarak bosalıyorsun nasıl tatmin oluyosun merak ettim cidden Yorumla byvol 1 yıl Ben sadece yorum yaptım gidin ne yapıyorsanız yapı uzak durun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abi benim yorumu siler misin Yorumla Soran 1 yıl Gizli üyede cık sileyım olmuyo böyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıkmıyorum? Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Beyler, kızı salıyorsunuz. Hadi. Yorumla Soran 1 yıl Saldım ben zaten tutmamıstım 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @DedektifMinnie abla kurtar beni bu yabanilerin elinden Yorumla Soran 1 yıl ya gelme burak allah için ötede dur kimseyş araya almayın aq kız ne mutevazı kız senı alıcaz yoksa ulutacaz seni Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl @burak3340-2 sen şu an ne dedin? Beni taciz mi ediyorsun? Yorumla burak3340-2 1 yıl Tövbeler olsun. Salın arada diceğim yere alın olmuş klavye hatası 😌 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @burak3340-2 yorum yaptığıma pişman ettiniz valla çok kötüsün 😑 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl @burak3340-2 KS mesaj el sallar. Ben tacizi affetmem. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kötüsün değil iğrncsinz yzdım Yorumla byvol 1 yıl Susun olm yeter Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @DedektifMinnie Helal be sana öz ablam Yorumla Soran 1 yıl Burak boş ver ya tartıs dıye acmadım soruyu aq dengesizmisin adam gibi ya yorumlar at ya da hadi ordan Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Evlilerin çoğu bile yapıyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Gercegı varken mastürbasyon ne aq Yorumla
mhmtkrmaz59 Takip Et Guru Yaş: 29 1 yıl Evet yapar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Katılıyorum ama kararsızım Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. mutlaka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapıyorlar hatta her gün yapanı bile var. Bazıları da ayda bir 2 ayda bir yapıyorum falan diyor ama bana yalan gibi geliyor
Yok canım. Ben amuda kalkıyorum.
Çekpas süpürge felanmı?
Yok canım. Bildiğin amuda kalkıyorum. Kafam aşağıda, bacaklarım yukarıda. Ben bu hayata amuda kalkmak için gelmişim 😹🤦♀️.
Dengesizmisin tek basınamı kalkıyorsun
Evet, sonra da evde maymun gibi zıplayıp dolaplara tırmanıyorum. Tarkan'ın kaybolan kızıyım.
Maymun seni 😅 hayırlı amuda kalkmalar benimkide ineydi bi
AuauUuuuuuu 😹.
Ahh nalan ahhh burada olaydın keşke
O kim 😹?
Sen
Ulurdun altımda 😀
Tanrım 😑.
Sinan oğandan daha fazla bozkurtsun sen
Ağa gel buraya canım sıkılıyor boş ver elalemi
Ay hayır tabiki ben yapmıyorum
Aaaaa neden yapmıyorsun
Seksmi yapıyosun
Sapk gibi ne o oyle
Ne yaparak tatmın oluyorsun veya kendını doyuruyorsun
Yalan söylüyor
Size ne be spık gibi toplaştınız hemen başıma soru sahibine cevabımı verdim atladınız sülük gibi
kardeşim ve güzel kardeşim işte
Bu kısmet benım ya köpek balıkları uzak durun :)
Sevgilim var abi vallahi nasıl bir yokluktasınız şaşıyorum bakireyim işte ne mastrbasyonundan bahsediyosunuz
Sürttürüyorsun belki oksayarak bosalıyorsun nasıl tatmin oluyosun merak ettim cidden
Ben sadece yorum yaptım gidin ne yapıyorsanız yapı uzak durun
Abi benim yorumu siler misin
Gizli üyede cık sileyım olmuyo böyle
Çıkmıyorum?
Beyler, kızı salıyorsunuz. Hadi.
Saldım ben zaten tutmamıstım 😂
@DedektifMinnie abla kurtar beni bu yabanilerin elinden
ya gelme burak allah için ötede dur kimseyş araya almayın aq kız ne mutevazı kız senı alıcaz yoksa ulutacaz seni
@burak3340-2 sen şu an ne dedin? Beni taciz mi ediyorsun?
Tövbeler olsun. Salın arada diceğim yere alın olmuş klavye hatası 😌
@burak3340-2 yorum yaptığıma pişman ettiniz valla çok kötüsün 😑
@burak3340-2 KS mesaj el sallar. Ben tacizi affetmem.
Kötüsün değil iğrncsinz yzdım
Susun olm yeter
@DedektifMinnie Helal be sana öz ablam
Burak boş ver ya tartıs dıye acmadım soruyu aq dengesizmisin adam gibi ya yorumlar at ya da hadi ordan
Evlilerin çoğu bile yapıyor
Gercegı varken mastürbasyon ne aq
Evet yapar
Katılıyorum ama kararsızım
Yapıyordur
Ben yapıyorum şu an
Ortalıgı su etme
mutlaka