+1 yıldoğru düşünüyorsun kuranda Allah: “Kötü kadınlar kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar, temiz erkeklere; temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Bu temiz kimseler, o iftiracıların söylediklerinden uzaktırlar. Kendileri için bir bağışlanma ve cömertçe bir rızık vardır.” böyle buyrulur. sen gene diğer azıtanlar gibi değilsin. günah oldugunun farkındasın. ama şöyle düşün bi: sevdiğinle helalinizin oldugunda mı yoksa hergün bir erkeğin seni kullanıp zevkini alıp fırlatması mı? Bence al seccadeni abdestini de al otur tevbe namazınıda kıl aç af dile. kulara bile yol çizen bizemi çizmeyecek:))
24 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi geçtim cehennemden korkuyorum değmez diyorum ama yine aynıyım. Tövbe etsem bozarım :(
- +1 yıl
mesela alkolun haram oldugunun bildiren ayet bildirildiğinde mekkelil müslümanlar yavas yavas bıraktılar. ayette de bildirildiği gibide. yavas yavas alısırsın. bozarım diyosun ya hani. bu yüzden birine asık olmayı iste rabden. böylelikle de bozmazsın inşaAllah. ve bozmamak içinde Allahtan yardım iste. belki ozaman:)
Soran+1 yılYa tövbe etmek istemiyor bir yanım. yapmalıyım biliyorum Allah da yardım eder ama içim fesat :(
- +1 yıl
kimin bu edünyada doğru dürüst içi temizki zaten. ama şöyle bir durum var. Allahı ne kadar anarsan için daha da bir temizlenecektir
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın Erkek ilişkisinin temeli cinsellik üzerine kuruludur zaten canım. İnan bana cinsel yönden iyi olmayan erkekle hiç bir şekilde yürümez evlilik. Mutluluğu da huzuruda cinselliktir evliliğin. Tabii sırf cinsellik olacak anlamına gelmiyor bu söylediklerim ama hiç sevişmiyorum çok iyi anlaşıyoruz falan bir kadına yetecek şeyler değil. Kadın da erkekte evlilikte ilk cinselliğe doymalıdır.
Bu devirde kimse saf temiz sayılmaz o konularda artık. İnan Allah tam sana göre birisini karşına çıkartacaktır. Sen neyi ne kadar yaşamışsan o kadar yaşamış birisini.11 Yorumla
Soran+1 yılKıskanırım ama hiç yaşamamış biri çıkarsa da kendimi suçlarım vicdan azabı çekerim
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi sence bakir erkek var mı varsa kaç tane ya da sana denk gelirmi önce bunu düşün sonrasında zaten bir erkek kızla tanıştığında sevgili olduğunda ilk aklından geçen ne zaman sevişirim olur aşk meşk duygusu olmaz bedensel bir hoşlanma olur aşk zamanla ortaya çıkar o zaman kadarda verirsen zaten buda hemen yattı benle ya seni umursamaz bir tavır alır ya da ben bu kızı sevdim der tutar elinden bırakmaz bir daha ayrıca sevişmek öpüşmek gibi dinen ünah şeyleri yapıpta sonradan hadis işine şeytan işine bulaşmayın nolur ya baştan düşünüp yapma ya da yaptıktan sonra şeytanı suçlama
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılkötü düşünme dostum
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bildiğim şöyle bir şey var zina yaşamış kadınları ya zina yapmış erkekler ya da gayrimüslimler nikahlaya biliyor müslüman erkeklere nikah düşmüyor ayni şekilde zina yapmış erkekler de ya gayrimüslim kadınları ya da zina yaşamış kadınları nikahına alabiliyor müslüman kadınları nikahına alamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende sevgilimle bir hafta aynı evde kaldım. biz de sadece seviştik ne anal ne başka birşey yaptık ilişkiye girmedik hiç ama öpüşme elleme okşama oldu ne o bnmkni yaladı ne ben onun zaten onun altı kyftlydi sadece üst çplktı benim hpsi ama ilşkye grmedk. oda bkrydi..
06 Yorumla
Soran+1 yılBen oral yaptım
Cevap sahibi+1 yılbenimki yapmadı ya korktu byük dedi.. bende yapamadım altı eşofmanlıydı zaten
Soran+1 yılBahane etmiş :D
Cevap sahibi+1 yılbahane etti tabi farkındayım olsn. zaten 11 aylık ilşki 10 gün önce bitti :(
Soran+1 yılGeçmiş olsun :(
Cevap sahibi+1 yılsağol ya :( mesaj at baa :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılNur suresinde geçiyor temiz erkekler temiz kadınlarla kirli kadınlar kirli erkelerle birleşir diyor umarımda öyle olur ben her anlamda bakir bir erkeğim ve bakire kız isterim senin kızlığının bozulmaması bakire olduğun anlamına gelmiyor maalesef vajinal ve ana yapmadığına göre oral yaptın ve seviştin senin hatan karşıma biri çıkarsa yaparım demen günah olduğunun farkındasın pişmansın ama tövbe edip bir daha yapmam eşimi beklerim diyeceğine yine yaparım diyorsun
25 Yorumla
Soran+1 yılTövbe etmeye korkuyorum bu yüzden işte. İnşallah istediğin gibi birini bulursun
Cevap sahibi+1 yılinşallah bulurum sende nefsine hakim ol tövbe et bence
Soran+1 yılEderim inşallah
Cevap sahibi+1 yılinşallah edersin
Bu belli olmaz bir bakmışsın ki sana deli gibi aşık biri var senden asla vazgeçmeyen biri sende anlattın herşeyi yine seni istiyor olabilir dünyanın hali belli olmaz.
Veya bir bakmışsınki nikah masasında bulmuşsun kendini :)02 Yorumla
Soran+1 yılNasip :D
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHic bisi yasamayinca bakire denk gelmenin garantisi var mi?
Bakirler daha mi cok sever?
Opusmemis insanlar daha mi guzel gulumser?
Kaynanam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi :)02 Yorumla
Soran+1 yılKaynanana selamlar :)
- +1 yıl
aferim en önemli kısmı orasıydı
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 erkekten 9 u bunu kabullenmez. umarım dürüst olup anlatırsı evlneceğin insana bunları da da zina yaptığın yetmezmiş gibi bir de kul hakkına girmezsin...
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlatmayı düşünüyorum ama evleneceğim adam çok katı ve ben de ona çok aşıksam bilmiyorum :S anlatırım ama ya yalanı beceremiyorum
ben ne davullar gördüm her yerine tokmak değmiş ama davul patlamamış
15 Yorumla
Soran+1 yılRuhum sarışın
Soran+1 yıl@blueman_ yazık la sana kim bilir ne gelecek
Zar yerinde diye kndni bakire saniyirsan hiiiiiccc sanma :) sen artik bozuksun
22 Yorumla
Soran+1 yılBuna eşim karar verecek :)
Sen pişman olup tövbe et Allah sana öyle birini çıkarırki :) tövbe etmen önemli yani tertemiz erkekte çıkar karşına yeter ki sen düzelmek iste :)
06 Yorumla
Soran+1 yılPişmanım ama tövbe edemem yine yapasım var :S
Soran+1 yılDe buradan
Soran+1 yılDenir denir gizliyim nolcak
Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. senin gibi hata yapıp tövbe etmiş bir erkekle evlenebilirsin
zaten bakir erkek yok gibi01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılçıkmaz çıkmaz korkma. ben de bakirim ve bakire kız istiyorum. olmazsa ayrılmam ama yine de olursa hoşuma gider. sen kendini sakla yani ihtimaller için birinin altına yatma.
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklısın ama 5-6sene evlilik düşünmüyorum nasıl dayanıcam
Cevap sahibi+1 yılben erkek halimle dayanıyorum ya mastürbasyonla idare etsen? iyi dayanmışsın çünkü yazık etme lütfen.
Soran+1 yılÖyle yapıcaz artık :)
Cevap sahibi+1 yılyap yap sürtün falan ne bileyim idare et 5 sene çabuk geçer :)
Soran+1 yılHaha sürte sürte geçer :)
Cevap sahibi+1 yılhahaha çatlaksın ya :) hadi eline kuvvet :)
Soran+1 yılSağol :D
Bekaret sadece zardamı?
Sen şimdi gerçekden bakiremisin?
Zar yerinde diye kendine bakiremi diyorsun?15 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYalan söylemem anlatırım yaşadıklarımı kabul ederse gelir neden yazık olsun
+1 yılnasip kısmettir bu işler bilemezsin ama çok salakça düşünce bunlar bakir olmayan erkek nedir? erkekle kadın cinsellik konusunda asla kıyaslanmaz bir ögrenemedniz şunu
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş o? İki taraf için de ihtiyaç
- +1 yıl
erkek kadar rahat olamazsın sonuçta ve özgürce davranamazsınız geleceğinizi derinden etkiler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal dışında her şeyi yaşayıp nasıl bakire oluyorsun?
24 Yorumla- +1 yıl
Zarı gotundeyse demekki :D
Soran+1 yılAhhaha @firavun0987 anlarsınız diye yazmadım işte ya oral yaptık
- +1 yıl
Önce bir seks dersi kursu falan alman lazım.. Tüm bilgin oral ve analsa çok eksiğin var güzelim ;)
Soran+1 yılFantezilerime laf ettirmem ama sen buradan tatmin ol diye de anlatmam sana @firavun0987
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatıp, yaparım, yine yapacağım...
aynen bende senin yaptıklarını yaptım sadece
şeytan gelse onlada yapmak isterdim :D09 Yorumla
Soran+1 yılAhaha sen daha manyaksın :D
Cevap sahibi+1 yılbu manyaklıksa evt manyağım
bidahamı dünyaya gelcemki? ya da yaşım bilmem kaç olduktan sonramı yapacam, banane işte yaptım yine yapacam
Soran+1 yılHahha Müslüman mısın
Cevap sahibi+1 yılevt müslümanım, niyekine?
Soran+1 yılVicdan azabı olmuyor mu sende de? Bana tek engel o
Cevap sahibi+1 yılya aslında oluyor hemen sonrasında ama üstünden biraz diyelimki 1-2 hafta geçinde, vicdan azabı falan kalmıyor ve birdaha birdaha diyor içim
Soran+1 yılBenim içim de ondan diyor ya :D
Cevap sahibi+1 yıl:D
daha fazlasını yazamıcam artık :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah hayırlısını versin kardeş, belli olmaz tatmin de eden çok cinsellik de düşünmeyen biri çıkar bakarsın :) yere bakıp yürek yakar filan anlarsın ya :))
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah kısmet
Cevap sahibi+1 yılSanal yap idare et o zamana kadar :)
Belki sadece sanal yapmış biri denk gelir benim gibi :)
+1 yılBakir erkek bulursan bizede yolla :Dd Bu devirde çok az adam kaldı evlenilcek... Sende yanlış şeyler yapmışsın zaten bakir bir adam bekleme..
02 Yorumla
Soran+1 yılBana bakir sana bozuk adam gelirse napcaz jdnkd
- +1 yıl
Öyle bir adamla işim olmaz :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan temiz çıktı diyelim. adamın yuzune nasıl bakcan. hani meraktan soruyorum. adam seni temiz sanacak yazık gunah değil mi. adam seni dokunmamış sancak ama sen yutmuşsun bile bebeğim
13 Yorumla
Soran+1 yılYutmadım tiksiniyordum :D evlenmeden önce anlatırım durumu kabul ederse eder
Cevap sahibi+1 yılhah anlatacaksan sorun yok anlat herşeyi sonra olmasın saçma şeyler.
Soran+1 yılHaklısın
artık her karşına çıkandan tatmin olmaya çalışcaksın bu huyunu bırakamıcaksın isterse seni en iyi erkek tatmin etsin sen daha fazlasını arıcaksın senin gözün doymaz sana söyliyim
04 Yorumla
Soran+1 yılHaha sanırım öyle :D
Soran+1 yılTerbiyesiz
+1 yılsen kendin bakiremisin oeki okadar şeyi yaptıktan sonra afedersin ama birşey diyeceğim içinde o.. buluk varsa neye çevirirsen çevir ayndır
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTecrübeli erkek partnerine nasıl dokunacağını ve nasıl zevk vereceğini iyi bilendir
Dokunuşlarıyla ve öpüş ve dil darbesiyle seni zevkten boşaltandır vajinaya gelmedik:)02 Yorumla
Soran+1 yılOk amca :D
Cevap sahibi+1 yılOk çocuk:)
Yap yap şeytana at suçu yakında insanlar beni dinden çıkardı demezse iyidir :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİradem zayıf
burada dolaşırsan tatmin edecek erkek çok çıkar karşına ama çocuksu ama büyüksü :Dd
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :D
Soran+1 yılHahha yok yazık kullanıp atamam :D
Soran+1 yılDoğru :D
sen ne kudurukmuşun ya bu anladtıklarıngerçek deyildir ence çok hayal peressin:))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"bakireyim fakat anal hariç her şeyi yaşadım"
her şeyi yaşamak ve bakire olmak.
büyük bir çelişki.
destekli ataydın iyiydi :D13 Yorumla
Soran+1 yılYa bakireyim derken vajinal de yaşamadım demek istedim
Cevap sahibi+1 yılbakirelik; zarın yırtılması değildir yavrucum.
sen bakire değilsin, sadece zarın yırtılmamış.
Soran+1 yılTamam
+1 yılYemedin halt kalmamis bakire olsan ne olmasan ne? Farki anlatirmisin
01 Yorumla
Soran+1 yılAçılışı eşim yapacak ama naber
+1 yılSende organların yerdeğişimi mevcut.. bir doktora gorun derim :D
08 Yorumla
Soran+1 yılYa of anlayın işte :D
- +1 yıl
Şimdi ozman şole bişi yapalım tan anlaşılsın ddie.. Opusmeye başlamadan itibaren anlat :P:D
Soran+1 yılÖpüştük sonra yala dedi mal ya of ön sevişme özürlüsü :D
- +1 yıl
Yuuuuhhh ben şantiyede kaldıktan sonra bile ole olmadım yaa nası yapsak biz onu :D
Soran+1 yılArkasından konuşunca da uzuluyom ama napim :D
- +1 yıl
Sen bana neden laf sokuyorsun bakim guncellemende :D uzulme uzulme o konuya bir çare bulcaz du bir sen ama nasıl bulcaz :D de bakim bir fikir :D
Soran+1 yılEn kapak sözler nokta kom :D
- +1 yıl
Kaoağı şişeyi bırak senin derdini çozecez.. Muhabbet akıo ama boşa akıo bir dur diyelim bu düzene :D anlat şimdi bakim tane tane :D
gözümde bakire değilsinki onları yaşadıktan sonra benim gibi bir bakiri hak etmiyorsun
00 Yorumlasana bir ben lazım şarkısını armağan ediyorum :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhah çok güldürdün ya o kadar pişman değilim çok iyimiş. :D Çok düşünme bunları akışına bırak.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa napim ama az pişmanım :S
Cevap sahibi+1 yılYoo samimi olman iyi bişey ama heryerde herkese söyleme tabi bunları. :D
Soran+1 yılTamam :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks artık ayıp degil konuşulmasıda ayıp degil bence kiminle yaşamak istersen yaşa, mesela en son ne zaman yaptın?
00 Yorumla
+1 yılayet ne kadar güzelmiş inş doğrudur
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah çünkü ben saf birine bunu yapamam
+1 yılBekaret zardan ibaret değil ki bakireyim diyesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zar duruyor anlamında dedim. Bence o da bişey en azından
- +1 yıl
Gibi gibi
İki kör sendromu herkesi kendi gibi görmek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak ne sormak istedin?
01 Yorumla
Soran+1 yılNaber knka
Sen anal yaptıysan dinden de çıktın haberin olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAnal yapmadım yapmam biliyorum eşlere bile yasak
Delikli boncuk yerde kalmaz kanka.
10 YorumlaGazoz olma efsane ol :D
12 Yorumla
Soran+1 yıll*n :D
+1 yılÖyle düşünme. Her şeyin en güzeline layıksın.
11 Yorumla
Soran+1 yılHehe:)
anal harici zevk almak zevk aldihini sanmaktir
06 Yorumla
Soran+1 yılAnal sağlıksız bence ve eşlere bile haram o yüzden yapamam.
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum
işi bilmiyomus demekkı :(
04 Yorumla
Soran+1 yılBiraz fazla meraklıydı oraya konuya çabuk giriyordu o kadar :S
Soran+1 yılBoşalayım da ne olursa olsun derdindeydi
+1 yılevet. herkes dengi dengine
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun değil benim için hatta öyle olması daha iyi vicdanen rahat olurum
- +1 yıl
saygı duyarım
deneyimli erkek nasıl...:)))
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılBuldum zaten
Soran+1 yılSeks de olsun ama bana saygı duysun sevsin adam gibi
Soran+1 yılYep
:)) sorun etme alan cikar
00 Yorumla
+1 yılÇok bakiresin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok :S
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem malafatı ağzına al hemde bakireyim de:)))
13 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim :D
Soran+1 yılEvet
+1 yılhmmm nerede yaşıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler çok temiz değil canım
00 Yorumla
+1 yılsen bok bakiresin
00 Yorumlatühh beni kaçırdın bak
00 YorumlaSoru nedir?
01 Yorumla
Soran+1 yılNaber
+1 yılçıksında...
00 Yorumlagerçekten yazık yaa
18 Yorumla
Soran+1 yılDmi yha. s
Soran+1 yılBen çocuklarıma dini anlatıcam cinselliği de anlatıcam korunmayı bilsin gerisi onlara kalmış
Soran+1 yılBiliyorum ama uygulamıyorum bu da benim eksiğim
Soran+1 yılAminnnn
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılBakire değilsin
10 Yorumla Sakso falan cektinmi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısasa kısas olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem