Sevgilim istemediğim halde birlikte oldu?

Üniversite başlayınca tanıştık sonra teklif etti sevgili olduk beğenmiştim zaten yakışıklı fiziği istediğim gibiydi. Sonra beraber bir şeyler mi yapsak falan deyince tamam olur dedim. Sonra evine gittik öyle kahve koyduk hazırladık atıştırmalık bir şeyler aldık televizyon izliyorduk sarıldık birbirimize çok güzeldi. Sonra öpmeye başladı dedim tamam sevgiliyiz ama bundan ötesi olmayacağını biliyorsun demi dedim tabi ki hayatım dedi. Kucağına aldı öpüşmeye devam ettik eli arkama gidince tamam yetmez mi bu kadar dedim. Aşkım merak etme bir şey yapmayacağım biraz uzansana yüzüstü dedi neden dedim hadi biraz kendime geleyim ihtiyacım var bir şey olmayacak dedi. Uzandım üzerime çıktı ileri geri yaptı dedim hadi artık bitmedi mi ağırsın taşıyamıyorum dedim sonra altımı çıkardı hayır dedim sokmayacağım üstünden yapacağım dedi kıpırdayamıyorum altındayım kaçamadım da çok güçlü çıkarttı bir şeyler sürdü ve arkadan ucunu biraz girmesine rağmen çığlık attım çünkü daha önce hiç yapmadım oradan ve o bunu korkuttu apartmandakilerden çekindi sanırım ve hemen geri çekti. Ben dedim sana demedim mi daha fazlasını istemiyorum dedim sen nasıl böyle bir şeyi yaparsın oda hayatım bir an kendimi kaybettim bu seni sevdiğim arzuladığım ve senin çok güzel olmandan dolayı oldu sevdiğim için ama özür dilerim bir daha kendimi kontrol edeceğim istemezsen olmayacak lütfen beni affet dedi. Düşünmem lazım bana bu yaptıkların dan sonra gerçekten ne yapacağım bilmiyorum istemediğim halde neler yaptın bana dedim beni rahatsız etme bir kaç gün dedim kararımı verene kadar. Acaba hatasını anlayıp düzelir mi sizce ikinci bir şans verilir mi onu gerçekten sevmiştim güvenmiştim?
Sevgilim istemediğim halde birlikte oldu?