Ya bu kadar da saf olmayın adım gibi eminim bu kişinin yalan söylediğine kızlardan nefret ediyormuşmuş yazık olmuş 1 yılına amacı sadece seni kullanıp atmaktı bak 1 gün sonra ayrıldı bence burada senin çok büyük hatan var sonuçta çocuk değilsin Allah sana da bir beyin vermiş doğruyu yanlışı ayırt et diye neden yanlış yola saptın ki neyse bunları düşünüp canını sıkma olmuş bitmiş ne yaparsan yap zamanı geri alamayız o yüzden bu kişiyi boş ver hiç olmamış gibi davran gerçek niyetini gördün zaten onu söylememize gerek yok hata yapmış olabilirsin ama bundan ders çıkarman lazım yoksa hayatta böyle şeyleri her zaman yaşarsın o yüzden mutlu olmaya bak bu kişiyi unut gitsin.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kimseye bu devirde güvenmeyeceksin. Her sevgili arasında yanınlaşma olur ama ikinizde rahat ve güvende hissetmeyeceğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Yapalım bana bağlanır diye bir şey söz konusu değil. Herkes seni ya da çocuğu suçlamış ama bu iki kişilik bir ilişti belki sende garip hissetmişsindir erkek arkadaşında gerilmiştir bu olaya çok normal. Benimde erkek arkadaşım var bizde yakınlaşıyoruz ediyoruz ama o da duracağı yeri biliyor bende biliyorum. Her şeyin zamanı var keşke acele etmeseydiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu bende yaşadım. Ama benimki istekli de olmamıştı ve çocuk açıklama bile yapmamıştı. En azından açıklama yapmış. Bekaret konusunda ne yapmayı düşünüyorsun?
219 Yorumla- +1 yıl
bekaret konusunda bı şey mi yapılması gerekiyor? En mantıklısı bu takacak hanzolardan uzak durmak.
- +1 yıl
Diktir belki para biriktirip
- +1 yıl
Iyi misin? Bekaret ne kadar önemli
Cevap sahibi+1 yılDiktirdiğimde içimdeki yaraları da diktirebiliyor muyum. Sevdiğim kişiden bunu saklamak istemiyorum. Hayatın kurallarına uyar mı uymaz mı onu da bilmiyorum belki sörf bu yüzden evde kalırım kim bilir
- +1 yıl
Sırf bu yüzden evde mi kalırsın. Nerde yaşadığını merak ettim
- +1 yıl
sen bekaret yüzünden değil bu kafa yapısı yüzünden evde kalırsın.
- +1 yıl
Deliyurek ağzına sağlık
Cevap sahibi+1 yılPardon da bekaret önemli değil diyip sürekli el değmemiş bakire kızlar arayan insan dolu etraf. Aynen evet önemli değil demesi kolay.
- +1 yıl
tamam biz de diyoruz ki o hayvanlardan uzak dur işin olmasın. hem madem sen bu kadar önemsiyorsun sende bakir olmayan biri ile evlenme.
Cevap sahibi+1 yılBenim için önemli değil. Mesele o da değil ki isteyerek kaybettiğim bir olay değil o yüzden sorun senin anlaman mümkün değil :)
- +1 yıl
Bütün erkeklerin kan istediğini düşünüyorsan, soğuman gerek onlardan. Ama evlilik istiyorsun
- +1 yıl
Ben senin gibi düşünsem iğrenirdim
- +1 yıl
@dişişeytan544 çoğu erkek önem verir bekarete evlenirken, sıfır kilometre ister çoğu erkek 😀
- +1 yıl
Bende sıfır kilometre erkek şart derdim. Şimdi farketmez. Ikisinin de tadı farklı ve güzel.
- +1 yıl
Zevk amaçlı diktiririm nolacak bee😅😅
- +1 yıl
@dişişeytan544 aynen malzeme sende istersen diktir istersen öyle kullan 😂
- +1 yıl
Şaka bi yana diktirmek zevkli gibi😅
- +1 yıl
@dişişeytan544 süpersin
- +1 yıl
Vay dostum, seni görmek güzel 🤭
Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. boş ver canım olan olmuş o aşşada yorum yapan erkeklerde aynını yapıyor kızlarda senin yaptığını yapıyor gelmiş burada saflıktan felan konuşuyorlar ama arkadaşın cinsellik için yaklaşmış sana kafanı yorma cinsellik ten sonra baglnmak vijdan işi bazen sevmedigin biriyle birlikte olursun ve dersinki kız beni istemiş bana kendini teslim etmiş deger vermiş dersin ve onu sahiplenir başının üstünde tutarsın ben kimseye evlilik vadi vermedim kimseye yalan söylemedim bu yüzden de kaybediyorum senin gibi arkamda üzülen kırılan masum bir kız bırakacagıma olmasın daha iyi sende kafana takma ayıbıda kalmadı bu işlerin unut gitsin
81 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de hayır genelde bütün Türk kızları aynı kafada işte diyorlar ki birliktelik yaşarsak gitmezler hayır onun beklediği zaten o sen onu verdikten sonra gidecek
50 Yorumla
+1 yılBı çok sebebi var. Büyük ihtimal suçluluj duyuyor ve sana bakınca kendini ayipliyor. ama şu var ki böyle bi tamam madem yanında durmalı.
Umarım yakında geri gelip senden özür diler.
Ama bak aşağıda kötü yorumlar gördüm lütfen onları kafana takma.
Eğer psikolojik yönden destek ya da birine anlatmak istersen bana mesaj atabilirsin , seni dinlerim.
Kendine iyi bak , ve lütfen kafana takma20 Yorumla
+1 yılbununla erkeğin kadına bağlandığını vs kim sokuyo sizin aklınıza? eğer öyle bişey olsaydı tek gecelik ilişkilerde bile birbirlerine kör düğüm olurlardı
saçma yani
bir erkeğin sana bağlanacağı var ise senin varlığın nefes alman bile yeterli olacaktır bunun için sana dokunmasa bile illa seks yapacak diye bişey yok ama bağlanmayacak sevmeyecek erkekte ne yaparsan yap istersen herseyini ver gene bağlanmaz20 Yorumla
+1 yılBu erkeklerin genelinde vardır. İstediğini alınca bırakırlar. Pişman olmada bahane madem pişman tekrar yapılmaz olur biter. Ama kirlenmiş bir kızı neden olmayı denesin ki bu gün kendisine verilen yarın bir başkasına verir mantığa evlenip karısı yerine başka birseyi yapar. Burada kızlar harcanıyor ya ona valla ne diyim üzülmek lazım.
21 Yorumla- +1 yıl
Herkes aynı değil
+1 yılbahane. kendinden veya kızlardan iğrendirecek bir sebep yok, hadi simdi igrendi evlenince ne yapacak? evlenince yapınca bu durum geçecekse neden şimdi yaptı, bunu dusunemedi mi? aileler bu konuda katı ve dusunceler belli ise, madem yaptık birbirimizin yanında olalım düşüncesi olusurdu, birbirinizin ilki ve sonu olarak kalırdınız kısaca. dedigim gibi, bahane
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılbağlanmaz tabi o seni kullanır o tipler sadece kullanır amacı cinselliktir zaten cinselliği ön planda tutan insan anormaldir seninle uzun süreli birliktelik düşünmez hedefine ulaşır sonra da seni kenara atar geçmiş olsun burada kilit nokta senin tutumun o da zayıf düşmüş yapacak bir şey yok
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılBağnaz aile yapısından gelip bu boku yediyseniz, sonrasında anında pişman olmanız ve birbirinizden iğrenmeniz normal. İkiniz de olgun değil, ergensiniz. O çocuk muhtemelen bakire bir kızla bakir olarak evleneceğim ve gerdek gecesi birlikte olacağım diye içinden geçirdi. Bu olmayınca da tüm doğruları ve ahlaki yapısı çöktü. Salla geç. Demek ki zaten sana bağlı değilmiş.
00 Yorumla Seni kullanmis ustune kalma diye ayrilmis diceksin ne alaka seni sevse seni bu sekilde birakirmiydi bakireliğini almis daha napicakti birde ayrilmis kacmis iste kendine yazik etmissin ama bu zaman gencligi boyle ne desen bos anlamiyorlar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin seninlw beraber cinsellik yaşamakmış ve onuda yapmış seni bırakmış hepsi bahane ilişki sonrası erkeğin kadınına daha çok bağlanması gerekirdi ama seni kullanmış işte alacağını almış sıkıp seni senden almış kızlığını
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin seni kullanmış ve alacağını almış seni napsım
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/7OAnXjG8-T4Ilişki yaşadınız diye bağlılık beklemek olmazdı aslında.
Yapma şunu kendine yapmaaaa21 Yorumla
+1 yılHayır bağlanmaz bende öyleyim mesela ciddi düşündüm kızla ilişkiye girdim ve girdikten sonra eskisi gibi sevmedimi farkettim eski mutluluk hissim yok istemsizce olan bişey bu ne yazıkki kullanmakla alakası yok bunun yani
01 Yorumla- +1 yıl
Doğruları söyleyince beğenilmiyormuş yorumumuz xd bidakine yalan söylerim avunmaya ihtiyacınız var demekki
+1 yılyalan söylüyor sana
sen ona sevgili diyorsun da o senin sevgilin değil seni sevmemiş.
sen onun yalandan sevgi laflarına inanmışsın. adam seni hedef almış. hedefe ulaşmış işi bitmiş seninle.
unut o şerefsizi.00 Yorumlahayır sadece kendi ihtiyaçları için seninle oldu dıyunca bıraktı üzücü bir durum :/
40 Yorumla
+1 yılYazık olmuş be güzelim bahane etmiş işte belli umarım başka hataların olmaz.
40 YorumlaÖncelikle girmiş olsun canım kardeşim. Adam seni delmiş başka diyarlara yelken açmış bu kadar basit.
41 Yorumla- +1 yıl
Girmesinde Sakınca yok da mesele niye bĞlanmamış
+1 yılEvlilik dısı ilişkilerde bu sonuç kaçınılmazdır. Her iki taraf da pişman olur
45 Yorumla- +1 yıl
@sam12356 belki kadin alacagini almistir 🤔 bu yaklasim da hos degil
- +1 yıl
@sam12356 e zekaları bu kadar basıyor demek ki
+1 yılDirek seni kullanmış tebrik ederim seni buna müsaade ettiğin için şimdi ağla terk etti diye bide ulaşmaya çalış
20 Yorumlakarşındaki kişi bu tarz şeyleri pişmanlık olarak nitelendirdiği için senden soğuması normal ama o aslında kendinden soğumuş
20 Yorumla
+1 yılDediğinde ne kadar ciddidir bilmiyorum ama ben şahsen hiç bir insana güvenmem kaldı ki seven insan sevdiğine hiç bir şekilde dokunmaz, dokunmaya da korkar.
00 Yorumla"İkimizin de Ailr Yapısı bu tür ilişkilere uygun olmadığı için" kelimeleri zaten ikinizin de cahil ve yobaz bir aileden geldiğinizi ve neden senden soğuduğunu gösteriyor..
01 Yorumla- +1 yıl
Ne boş bir insansın
+1 yılAbe kuzucuk 1yılda neyi çözdün anladında bu işe kalkıştın? Bağlansın diye yaptııysan zaten double hata yani. İstediğini almış bitmiş işte. Soğudum dediği o. Tensel uyuşmamışsınızdır
03 Yorumla- +1 yıl
@Pars288 tamam denemek istemiştir.
+1 yılBari üstünden biraz zaman geçseydi 2 günde ayrilmasi sende bi kusur görmüştür igrenmistir kırmamak icin de pişman oldugunu belirtip bahane etmiştir
10 Yorumlabak ne guzel dedin seven baglanmaz mı diye. demek ki seni hic sevmemiş. seven erkek evlenmeden önce sana dokunmaz çünkü
10 Yorumla
+1 yılSen bunun dedigine neden kaniyorsun ki. Kullanmis seni resmen asiri belli de etmis. Klasik tc erkekleri ve yalanlari
10 Yorumla
+1 yılİyi de ikinizde istemiş yapmışsınız sonra pişman olmuş ayrılmış. Bence bunun içinde bir bit yeniği var başına kalacan diye mi korktu acaba
10 Yorumla
+1 yılCnmm çocuk resmen amacına ulaşmış kendini kötü hissetme bahanesiyle yol vermiş cnmm
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Adam olsun asıl ilişkisine ve sana sahip çıksın birlikte olunca soğudum ayağı çekerek ayrılarak olmaz böyle şey
00 Yorumla
+1 yılamacına ulaşmış adam, sende yatakta iyi olmadığın için herif gitmiş. olay bu. neyse mal senin kimse istersen kiraya verirsin.
00 YorumlaYalan a q.. amacı senle birlikte olmaktı başardı şimdi sıradakiler için sana yol vermesi gerekiyordu olan bu canım
00 Yorumla
+1 yılOlabilir böyle şeyler aynı sekilde sen de soguyabilirdin. Çok takılma hayatını yaşa ama o pişman olur gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKusura bakma ama nah bağlanır.
Böyle ortada kalırsın işte evlenmeden niye yapiyonuz ki anlamıyorum sizi
Babana bile guvenmeyecen sen elin oğluna nasıl güvendin10 Yorumlaİki saatlik zevk için 1 yılınızı heba ettmişsiniz Klasik erkek yalanları bu ara da. Fix hiç değişmez.
10 YorumlaKullanılmışsın ve artı da sorumluluk almak istemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman oldu ve seni yarı yolda mı bıraktı ve sende yedin mi bunu. Alacağını alip simdi benimle yapiyosa baskalariylada yapar kafasina girmistir evlilik öncesi ilişki yasayarak mı kendine baglamaya çalıştın bumu yani kalbinle baglayanadigini onunla mi baglicaktin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca seven insan evlenmeden dokunmaya kıyamaz onun için en iyisini ister ne demek yanindayken dayanamiyorum o zaman bunu yasayabilecek ortamlardan uzak durucaktiniz ikinizden biri olmasını engelleyecekti
+1 yılhahhahaha ulan hiç gülcem yoktu allah seni ya :))))))))))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılsenden alacagı başka birsey kalmadıgına göre bağları kopardı bu sizdeki nasıl bi mantık ki
10 Yorumla hahah kandırmış seni elde ettikten sonra yol vermiş, seven insan ilişkiden sonra ayrılmaz
10 Yorumla
+1 yılTek derdi seninle yatmakmış. Bu kadar saçma bahaneler ilk defa duydum. Umarım kanmamışsındır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım benim büyü mü bu sana kesin bağlanmasını bekliyorsun
40 YorumlaNeden pişman oldun seni kullanmış demekki sana bastı ayrıldı güvenini kazandı sana geçirdi bıraktı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Daha kac kisinin yazmasini bekliyosun? Seven bGLnir sevmeyen sogur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Lafları yalan dolan. Amacı birlikte olup ayrılmakmış o da bunu yapmış. Çok geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılKullanıp atmış, herkes artık birbirini kullanıyor menfaat ilişkisi.
00 YorumlaBence yalan soylemis sorumluluktan korkmus geri donucek
00 YorumlaArtık ne kadar rezalet bir performans sergilediysen, kaçarak uzaklaşmış adam..
00 YorumlaPişman olmuştur ve utanmıştır yüzüne bakamamış olabilir veya hevesini aldı
00 Yorumla
+1 yılBozdu seni o darlığı bakireliği yaşadı sende başka birine yöneldi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrılmak için en yaratıcı bahane sorularına görüş olabilir bu 😂😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendini rahat hissetmemiş zevk alamamış bu yüzden soğumuş net olay bu
00 Yorumla Çocuğun kafasında arıza var... İyiki ayrılmış böyle canım biri ile ömür bitmez di
00 Yorumla
+1 yılDaha çok bağlanır daha çok ister sürekli ister yani
00 Yorumla
+1 yılİlkinde böyle canım hareketler yapmaniz cok normal 😊
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Sevmiyorsa soğur seviyorsa geri döner illaki
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş yani ikinizde abartmış olmadınız mı
Bu raddeye nasıl geldiniz mesela. ..02 Yorumla- +1 yıl
Sorun ne tam olarak sevgilin skoru yapmış
Sende sanki hüsrana uğramış gibi
İlkmisin değil misin ondan olabilir
1yil nasıl oldu bu arada
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma biri bu böyle erkek adam kadından nasıl tiksinir bilemedim normal değil o
00 Yorumla bastı geçti diyorsun yani
zamanla anlarsın gerçeği10 Yorumla
+1 yılSözlerinin hepsi yalan amacı sadece seksmiş bahane onlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYine kullanılma faciası ey kızlar aklınızı başınıza toplayın 2 günlük ilişki için kendinizi teslim etmeyin.
10 YorumlaKadınlar bile “kullanıp atmış geçmiş olsun” yazmış. Kadınlar kullanıp atılan bir “obje” değildir. Tahminen ne zaman anlarsınız?
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılmasallar masallar ne dicekti sanki sana. amacıma ulaştım hadi yallah mı dicekti? neyin bağlanması? seksle insan mı bağlanır kalple olmuyorsa
20 Yorumla - Devamını Gör (116)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne