Sevgilimle birlikte olduk ancak içime giremedi?

Sevgilimle birlikte olduk. 4 aydır sevgiliyiz. Onun çevresindeki herkes beni tanıyor biliyor. Aileside dahil. Evlerine gittim. Aslında planda hiç böyle bişey yoktu. Baya yükseldik. En son çoçuğa içime girmesini söyledim. İğne kadar bile delik yoktu. Bakireydim. Bastırdı falan ama asla giremedi. 2 cm falan girdi. Kalın 17 cm. Ama o 2 cm de bile ben kökledi sandım. 3 4 kere denedik giremeyince bıraktık. Ama eve gelince sulanmanın haricinde farklı bişey gördüm. Vajinamın suyuda iç çamaşırıma bulaşmış ama kurumuştu. Koyu renkli bi ıslak yer vardı ve resmen Kan gibi kokuyordu. Sonra aynayı alıp vajinama baktığımda iğne kadar olan (ki o bile görünmüyordu iğne ucu kadar minik) deliğin nohut büyüklüğüne ulaştığını fark ettim. Ya 2 cm ile zarımın yırtılması mümkünmü? Ya da yırtılmış mı sizce? Belkide sadece zedelemiştir. İkinci birleşmede yine kanama olur mu? Vajinam çok dar olduğu için alamadım içime. Yapısal olarak da dar. Sadece zardan dolayı değil. Ikinci birleşmede tamamen içime alabilmem için ne yapmam gerek. Canım çok acıyor çünkü. Eğer yırtılmadıysa 2. birleşmeyi gerçekleştirmicem. Öğrenmek istediğim tek şey sizce yırtılmış mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kanama olmuş zaten ama biz karanlıkta fark etmemişiz eve geldiğimde iç çamaşırımda gördüm iç çamaşırımı çıkarmadan yapmıştık kenara sıyırmıştı öyle girmişti vajinamın dudaklarındada kan gördüm o an biz bozulmamıştır diye pek sallamadık ama nohut kadar olmuş delik bende onu görünce bozulduğunu düşündüm eve gittiğimde attım onada o da şaşırdı baya ama çok mutlu oldum karıcım diyor bana pişmanda değil 2. sexin planını yapıyor evlenme planları yapıyor ama ben pişmanım çok erkenmiş aslında
Sevgilimle birlikte olduk ancak içime giremedi?