Sevgilim zorla sahip oldu?

Bu yaşıma kadar aile içinde resmen prenses gibi büyüyen bir kızım tabiriyle ailem akrabalarım el üstünde tutarlardı. Sevgili olaylarına pek girmiyordum en azından üniversiteye kadar böyle oldu. Sonra bir çocukla tanıştık flört ettik sonra ilişkimiz başladı her şey iyi gidiyordu beraber aktivite katılıyorduk dışarda eğlenceli vakit geçiriyorduk ve güvenimi kazanmıştı bu zamanda böyle çocuk buldum şanslıyım diyordum kendi kendime. Sonra bir gün dışarı çıkacaktık aslında o gün bir işim var yetiştirmem lazım çıkamıyorum ama istersen gel film falan da izleriz dedi daha önce gitmedim ama güvenimi kazandığı için tamam dedim. İşimi bitirdim dedi filmi açtı izliyoruz bir yandan bir şeyler yiyoruz elimi tuttu öptü sonra seviştik biraz elimi şeyini götürdü neyapıyorsun dedim ne var bunda hiç canın istemiyor mu benimde ihtiyaçlarım var dedi ben dedim evlenene kadar olamayacağını söylemiştim sana dedi beni deli etme kes sesini dedi ve tokat attı benim kıyafetlerimi çıkarmaya başladı zorla direndim ama gücümüz bir yere kadar direk beni altına aldı bana sahip oldu direnemedim 3 4 kere aynı şekilde yaptı. İşini bitirdi hiçbir şey olmamış gibi sigarasını yaktı ben ağlıyordum oda dedi kendime hakim olamadım bir anlık bir şeye kapıldım dedi seni şimdi gidip şikayet edecem dedim ama beni tehdit etti hele bi git bakayım görüntülerini de aldım hayatını mahvederim dedi? Ben ne zaman istersem geleceksin artık dedi? Ailemin yüzüne bakamıyorum bunu söyleyemiyorum da
Sevgilim zorla sahip oldu?