Ben şahsen bayılıyorum..
Ama bir zararı var mı? Vücuttan atılımı nasıl oluyo?
Ama bir zararı var mı? Vücuttan atılımı nasıl oluyo?
Boğazını temizlemeyi unutma çay ya da ılık su ile. Bakteri oluşmasını engellemek için. Diğer taraftan ne kadar iğrenç gelsede saf protein.
Bak bunu bilmiyodum sağol :)
nerelerde yaşıyonuz siz arkadaş ya... kız hem oral seviyo hemde yutuyo...
Bence gayet zevkli bişey. 2günde bir oral!! :)
Ev ortamını ayda bir rastgetirebiliyoruz kaçamak arabada oral yapabiliyoruz. Onunda verdiği bir alışkanlık var tabi :) ama onun yapmasını pek hoşuma gitmiyo :))
Ben bazen kendmde zevk alarak istekli yaptığımda ağzıma boşalmasına izin veriyorum ve istiyorum ama herzaman yutamıyorum..
Yutmasanda yapıyosun en azından bazı kızlar hiç istemiyo ya ona anlam veremiyorum
Ne yaparsan yap isteyerek ve zevk alarak yapmadınmı o iş ten hayır bekleme...
Hap mi yutuyorsun canım
Hiç bir zararı yok , vücud belli bir zaman sonra atar onu rahat ol sorun yok :))
Kilo ve şişkinlik yapıyo dedi bir kaç arkadaş ama yarım çay bardağı şey napar ki dimii :))
Umarım zevk alarak yapıyorsundur :))
Bayılıyorum ya ;))
Seviyorsan sorun yok :)) gerçi erkekler seni kafaya almış çaktırmadan soru sorarak sana. Zevke geliyorlar zavallılar Hahaha
Farkındayım. Napsınlar be canım bıkmışlardır hep sağ el hep sağ el :)))
Hahaha koptum. Yazık birazda sol çalışsınlar sürekli sağ el olunca diğeri küser sonra Hahaha
hani sen lezdin ya. bilmediğin bir haltta yok :P
Cevap
40Cevap
birtek sen bayılmıyorsun. deneyen her kadın bayılıyor :) zararı yok. tersine faydalı. keyfini çıkar ;)
Denemeye cesaret etseler bırakamazlar zaten de denemiyolar :)
Dünyanın en saf proteini... Düşünsene için de milyonlarca insan formu var.. Daha besleyici bir sıvı tasavvur edebilirmisin..
Bir erkek olarak bu dediğini yapan birine denk gelirsem kölesi olurum , daha olmadı taparım bu kadar...
Saygıyla eğiliyorum bende :) ve o arkadaş çok şanslı ya benim bahtım kara * şansımı s...
Yutarken tiksinmiştim ama sonradan çok hoşuma gitti. Ben dedim ağzıma boşal diye.. Zararını daha görmedim ben ;)
sormuşsun çekici soruyu... herkesi toplamışsın :)
iyisin :))
Toplasan 30 saniye ya yapıyor ya yapmıyor. Bir de yutacak :(
He canım he
Hmm anladım ya :( ya ağzına ya içine de :))) ya da tut kafayı bırakma :))
Kızlar tehlikenin farkında değiller ya. Erkeğini yatakta mutlu etmezsen uçar başka dişilere
sıcacık ağzın içine boşlamak mükemmel bir duygu. helede ayıla bayıla yutan bir hatuna yutturuorsan onun yüzündeki o zevk ifadesini izlemek paha biçilemez...
#Sen boşalma demişsin sor hemcinslerine oral yapıyorlarmıymış
Onu da anlamıyorum niye istemiyolar kii. Herşeyin hakkını vermek lazım ;)
Ah valla mutfakta aşçı yatakta o.. Olucaksın :)
Kızım böle şeyler paylaşıyorsunuz vay efendim neden erkekler abaza neden osbirci haksızmıyım yandaşlarım -_-
Paylaşmasak yapmıyosunuz sanki hee :))
dahada fena oluyoruz ben burada xper kasacam kıza bak abi :D
bu siteye üye olmadan önce kızlara baktığımda bu kadar abaza oldununu bilmezdim ya :DD
Siz düşünüyosanız bizde düşünüyoruz herhalde sevgilimizle neleri nasıl yapsak diye. Hele gene saat geç oldu mu :D
ya anasını ya o zaman :D yoldan çıkın... :D
bilmiyodum kızları böle daha beter yapacam fanteziye bak akjsdsd :D :D
işin şakası tabi harbiden bu kadarını beklemezlerdim erkekler abaza olur bide hep
Kızlar daha abaza sadece hanım kız modunda takılıyolar. Kız kızayken konuştuklarımızı sevgilime anlatıyorum bazen dediği aynen şu biz bile bu kadar konuşmuyoruz. Düşün yani :D
anlatabilirsin derdini burada sormana ne gerek var :D
Canım sen nerdesin "kızlarsoruyor" yoksa ben mi yanlış biliyorum? ;)
yok yani söledim sadece :D
midendeki asitler sayesinde spermler ölüyor sonra dışkınla atıyosun
biz daha garaja giremiyoruz millet bardağına su doldurtuyor :))
Elizabeth diyosun yanii :D
Boşalma harika bir duygu tabiki izin vermeli vucttan normal yolla atiliyor
Tadının yediğin gıdalara göre değiştiğini biliyorum. Bazı meyveler var bunları deneyin.
Bazen yutuyorum boğaza yapışıyo gitmiyo bir süre yutmak çok garip his. Çok sıcak oluyo bazen direk Akıyo bazen takılıyo
atılır çiş yaparak kaka yaparak atılır canım olmadı çocuk olarak atılır :)
Yok canım daha neler hamile kalma riski yok :))
tadı nasıl ben siz boşaldığınızda tadını biliyorum çokta hoşuma gidiyor
Ekşimsi, üzerine sigara boğaz yakıyo :)
sizinde birazcık tuzlu ama hoşuma gidiyor genelde her ilişkimde oral yaparım ben ama kadının profesyonel olarak yapmasını istiyorum gerdeğe girmiş yeni gelin gibi değil
Profesyonellikten kastını öğrenebilir miyim?
şimdi peniste bir iki tane hassas bölge var oralar dokunup emerse yalarsa resmen çıldırıyorum ben
Testislerin orta çizgisi ve baş? :)
penisin ortası da var :-)
bak bir şey daha var sen hassas yerini söyle ben de onu söyleyeyim sana
Klitorisin emilip hafif ısırılması diyebilirim aslında
Penisin tam ortasinda ki damar diyebilirim
Oha bir kız olsam izin vermem de merak ettim tadi nasil ekşi falan mi :D
Anlatılmaz yaşanır :D
l*n erkegim ben az onu yasamim de aklıma cem yilmazdan bir replik geldi
Mide o ekşimeyi aldı ama ;) haahhahaha
Keşke ben sana yapsam ya 10 numara olur
Yaklaşık 20 gün önce yaşadığım ilişki de hatun özellikle istedi.
benim sevgilim özellikle ağzına boşalmamı istiyor bazende göğüslerine cildine iyi geliyormuş...
Bende öyleyim işte. Normal seks sonrası da ağzıma ya da vücuduma boşalmasını isterim
valla sevgilimden sonra bir seni gördüm helal olsun
hiçbir zararı yok hiçbir zaman zorlamam bazen izin veriyo ve çok hoş oluyo
oral seks olmazların olmzı helede agzına ıcıne boısalmak harıka bır hıc verıyor erkege en cokta oral yapan bayana :P
Evet ya gerçekten sevgilimin daha fazla zevk aldığını hissedebiliyorum
hm nasıl bır hıs o oyle pekı :) hırlayarak mı bosalıyor agzına ya da sessızce sokuo cıkararak mı :P
Ben boşalma aşamasına getiriyorum genelde başta öpüşerek osbir çektirmeye başlıyorum elimle sonra ağzımla devam ediyorum
hmm opusurken bı yandanda elınle otuzbır cekıyorsn sonra elınle ya da azgınla bosaltıyorsun oylemı :P
Aynen
dırek agzınla kaldırıp agzınla bosalttırsana bırde kac dakıka suruyor ortalama bosalması
Beni öyle çok yoruyo ya kafa ileri geri falan normalde 20dk falan sevişebiliyoruz ama oralde ne kadar bilemedim ki şimdi
anladım kaldırırken agzınla dene tavbsıye ederım acayıpo zevk alıcak zaten o zmn cok kucuk oluyor yavas yavas kaldır uzun olunca kocana soyle agzına gırıp cıksın sen yorulma bosalırkende agzının ıcınde bosalsın yutt onlarıı evlı mısın bu arada :P
Olur denerim. Ama ben onun kalkmadan benden çekineceğini düşünüyorum ya. Öyle değil mi?
Sözlü :)
yok nıye cekınsın kı bende nısalnlıyım nısalıma kucukkken kaldır dıyorum kaldırıyorum sonra basından tutp ılerı gerı yapıyorum ıstemesıne ragme agzına bosalıyorum tukurmeye kalkıyor hayır dıyorum zorla yutturuyorum bende hıc sorma :) mıdesı bulanıyormus hanımefendının ben onu zevk suyunu bardaga doıldurup ıcıyorum ama :P
Bardağa mı ayy sende ya :D
Alışır zamanla kendi ister. Sevgilim hep çekiyodu kendini istemiyeceğimi düşünüyodu herhalde. Dayanamadım en sonunda tadına bakmak istiyorum deyip mesajı vermiştim :D
napalım zev meselesıı naparsın :) cok hosuma gıdıyor bı arada bende ılk ona elıyle bosalttırdım benımkını bardaga bosaldım tabıkı gozunu kapat dedım kapattı verdım al dedım ıc bunu ama tuzluda olsa cıkarma dedım dırek agzına aldı ılık bu ne dedı bende ozel bısey dedım korkma dedım tuzlu dedı yut bsy olmaz dedım yuttu arada zaman gectıo neydı sıye sordu benım spermım dıye sordum sok oldu garıbım :P bendende baya cıkıyor sperm bardagı ceyregıne kadar gelıyorrr yanı dolduruyuorum :)
Bak bunu söylediğin iyi oldu az mı çok mu bilmiyodum. Onun kide senin gibi geliyo sanırım nerdeyse aynı diye düşünüyorum
hmm benımkı kadara gelıyordunr sper mı bardagın yarısına yakın sayılır ıste :P olabılır aynıda ama benımkı asırı fazla agıza bosalsam hepsını agzında tutamaz mecbur dısarı cıkartırr bardakla yutması harıka sonrada kalan penıstekı spermı yalayıp emmek muthıss delı oluyorum o ann bılıyor musun :P
evet cok guzel oluyor keske sımdı bırı olsada yapsak dıyorum
tadına bakmacayacaktım... sadece koklayacaktımmm <3
Arabada yapiyor karim benimde arabada kirletmeyelim diye yutuyor
Ahahha :)) senin yöntem iyiymiş araba kirlenmesin yut :)) bizde genelde arabada yapıyoruz
Ustunde carsaf otuyoz kinse gormeden trafikte yapiyoz bunu cok sikiliyoz ya
Vaaay çok heyecanlıı :D biz sessiz sakin mekanlarda ya
Cesaret lazim olumyo oyle
alman yapımı fakir elektrik supurgesi gibi somuruyomusun hepsini
Kim ďütüyo l*n bu kadar cok mincoyu...
Karşılıklı orgazmdan yanayım.
İsraf ettrmemm :) ya agzima ya yuzume
Helaaaal :)
Benim şifam onda :)
varmıymış böyle düşünen hatun ya. taktir ettim :D
Benim anlamadgm şu bu durum size neden garip ya da extra bsy gb geliyo
Dimi ya nesi garip?
Bizim toplum geride kalms
Seks bir savaştır, savaşmayı severim :)
film cok izliyorsunuz
Hiç p*rno veya seks içerikli film izlemedim. Ne var oral sekste bu kadar abartılıcak?
Hepsini yutabilir misin?
şu an igrendim :)) yutuyom diyoya la öykk :)
ikizine numaramı verir misin 0 999 0 11 1111 :D
Ohh çok faydalı a da z ye tum vitaminler var
Cilde çok yararlı ya
oral ne demek boşalmak ne demek?
Ciddi bir soru mu?
benim için ciddi
Oral: sevgilinin çükünü yalayarak emerek falan yaptığın seks ya da o sana.
Boşalmak ise hamilelik için gelen sıvının penisten çıkışı yani spermlerin
kuscam
Dene, vazgeçemezsin
almıyım
O sordu banane :D
Ağır kezban :d
süt bebesine bak ya
Bu varya fena yani :)))))
Aynen kardeş ayneeeen 😄
yeter be defolun gidin
Kimin sorusundan kimi kovuyon? :))
Neyse başka yoruma gelin ya rahatsız etmeyelim hanımefendiyi :D
senin midenden neler çıkar ya. d
Canım ya vah yazık sende hiç anatomi bilgisi yok..
Bak bizim vücudumuzda sistemler var.. Solunum, sindirim, boşaltım falan. He işte önce sindirimden geçip sonra boşaltıma giriyo. Ve azıcık biyoloji bilgin olsa canlı hücrenin cilde yararlarını bilirsin. Araştır öğren derim
illa kalır ya
Mide asidi diye bir gerçek var? Zeytin çekirdeği yemek borusundan geçerken asitler sayesinde mideye parçalanmış olarak ulaşıyo. 2kaşık spermin lafı olmaz :Ddd
sormadım kabul et
"Zeytin çekirdeği YEMEK BORUSUNDAN geçerken ASİTLER sayesinde parçalanmış olarak mideye ulaşıyor " :D bravo lise 3 te okuyorsun biyoloji notun da 2 öyle değil mi biyoloji bilgisi süper hanımefendi :D
Yatağa sürtünüyorum hem daha zevkli hem daha rahat
bogk ben sevmem. tadı kotu degil mi ya :(
Benim hoşuma gidiyo :)
zararı yok dogal vitamin demişti bir keresinde o
Kadin dedigin oral yaparken can yakar
sıcak ve hoş bir duygu tarifi yok
bayıl uyanma
vayyyy
abazalar sizi
Bende severim ya.
boşalsın tabi ya :D
kesinlikle evettt