Hayatınızın neresinde? Nasıl bakıyorsunuz? Renk katıyor mu?
Teşekkürler samimi yanıtlarınıza.
Teşekkürler samimi yanıtlarınıza.
Sevişirken hayvani duygular ön plana çıkar ve bu tür konuşmalar olabilir. Asla yadırganmamalı. hatta çoğu zaman renk bile katar.
evliyim ayda bir kaç kez ilişki yaşıyorum her evli erkek gibi ben de işimi bir an önce bitirmeye bakıyorum.
evli ve ayda bir kaç kez? anlayamadım nasıl ama, az değil mi?
Bıktım aynı kadınla o işi yapmaktan isteğim kalmadı.
olur mu ya. bir o sizin karınız kadınla demeyin.
iki aynı olması mı, rutin olması mı cinselliğin bıktırdı?
bende evliyim.
Arzulamıyorum artık arkadaşım arzulamıyorum zorla mı?
monoton mu cinsellik?
önceden arzu var mıydı?
seks denen şey arzu ve istektir. arzu bitince bir erkek için seks de biter sırf onu tatmin etmek amaçlı onun isteğiyle birlikte oluyorum... evli olan erkelerin çoğunluğu böyledir zaten.
önceden arzu var mıydı? monotonlaşması sonradan mı oldu?
önceden vardı zamanla benimki bitti. ama artık önemi yok.
zamanla bittiyse illaki bir yerlerde bir şeyler eksik kalmıştır. bunları bulmaya çalışsanız. renk katın.
ne oldu da kalmadı tutku?
Biz erkekler sıkılırız anlayın artık bunu dışarıda muhteşem kadınlar salına salına dolaşırken benim buna talim etmem bile başlı başına bir neden. ama artık takmıyorum kafaya boşanacak halim yok sonuçta.
karın aynı güzellikte ve monoton değilken sen böyle mi düşündün buna rağmen?
ne fark eder ki sonuçta aynı kadın?
karının seni ihmalliği yok ama sen sıkılmışsın. bu ne kadar adil?
hani uyumsuz olsanız, beklentilerine cevap bulamasan o zaman sıkılmakta kısmen haklısın.
yaa arkadaşım anlamıyor musun bu istemsiz bir şey arzu bitti bende onun haricinde çok iyi anlaşıyoruz.
bende farkındaysan iyi niyetle aranızın daha samimi olmasına çalışıyorum bu yönde.
karınız beklentilerinize cevabı veriyor mu önceki iyi giden cinsellik sürecinizdeki gibi.
yaaa benim bir beklentim yok beğendiğim başka kadınları düşünüp mast yapıyorum zaten.
karınızdan diyorum. beklentinize cevap buluyor musunuz, aktif mi?
o gayet istekli de ben değilim işte sorun orda. ayrıca demin de söyledim ondan cinsel anlamda en ufak bir beklentim yok.
üzüldüm bu duruma.
karınız ihmal etmiyor sizi ve sanırım aktifte eskisi gibi. ve renkli buna rağmen nasıl böyle oldu çok üzüldüm.
Üzülme yaa neyine üzülüyorsun gayet iyi anlaşıyoruz sorun yok. evlilikte cinselliğin bir önemi yok zaten
önemi olmaz olur mu?
aktifte olsa soğunuyor mu? ben ilgisizse kadın soğur sanıyordum erkekler?
Valla belli bir yıldan sonra çoğu erkeğin karısına karşı arzusu kalmıyor hemen hemen çevremdeki tüm erkekler aynı durumda.. benim tek farkım ben kaçamak yapmayı beceremiyorum onlar becerebiliyorlar.
yapma ya:( peki hanımınızı örnek verirsek, o hala aktif ve renkli olmasına rağmen beklentilerinize cevap vermesine rağmen soğukluk oluyorsa, kadın daha ne yapabilir soğukluk olmasın diye? kıyafet, parfüm tutku olmasına rağmen erkek böyle olacaksa?
hepimiz için geçerli o halde bu durum.
Arkadaşım neyin muhabbetini yapıyoruz ki biz burada hemen hemen her evelenen erkek nasıl olsa canım sıkıldığında kaçamak yaparım diye evlenir ama çoğu da beceremez ondan sonra kavgalar huzursuzluklar başlar. bir kısmı da çapıkınlık yaparken yakalanır karısına evlenen her erkek evlendiği zaman çapkınlık yapacağını hesaplayarak evlenir ama çoğu zaman evdeki hesap çarşıya uymaz. tıpkı benim gibi karım çok kıskanç kafamı kaldırmıyor maalesef.
şimdi desem ki bizde şükür olmuyor öyle şeyler, nazarlanacağız diye endişelendim:)
aldatma, soğuma v. s her erkekte olmaz. sizin arkadaşlar böyleymiş ama her koca böyle değil.
monoton olmadıktan sonra, renkli ise cinsellik bu soğumada olmuyor ki. tutku varsa, striptiz, kucak dansı, vücut çorabı v. s olmadı yai bizde. inş olmaz da.
güldürme beni sen kaç senelik evlisin daha yeni evli olduğun çok belli.
şimdi yazıp nazarlanmaktan çekiniyorum. yeni değiliz. onu geçtik.
ama sen böyle yazınca korkmaya başladım. eşimde böyle belirtiler yoktu, her erkek böyle mi olacak diye.
yeni değil derken kaç yıl ama yalan söylemeden .
onu geçtik dedim ya.
niye yalan söyleyeyim o kadar düşüreyim kendimi? sahtekar düzeysiz insanların işidir yalan.
10 yıl vay anasına ama bazı erkekler nadir de olsa karısının dizinin dibinden ayrılmaz.. sana iyisi denk gelmiş o zaman keşke ben de öyle olabilsem tekrar arzulayabilsem karımı.
evet siz şimdi böyle yazınca bir tuhaf oldum ya. benimkid eböyle olur mu diye. dediniz ya her erkek soğur.
şu ana kadar olmadı şükür ama bende altta yazdıklarıma dikkat ediyorum. tutku azalmaması için. (striptiz v. s ) buna rağmen soğuma olacaksa yapacak bir şey yok. ayrılırım. kaldıramam.
karınız sizi seviyor ve ilgili ise soğumamalısınız ama. o kadın bu kadar ilgiliyse hak etmiyor.
unutma yalan ancak yakalanırsan yalandır yakalanmamayı beceren insanın söylediği her yalan karşı taraf için doğrudur benim kuzenin inanılmaz başarılıdır bu konuda sürekli yeni hatunlarla seks yapar ama karısına öyle yalakalıklar yapar öyle sıcak davranır ki karısı asla aldatıldığını düşünmez bile çünkü bunu düşünmesi için ortada en ufak bir sebep ya da ip ucu yoktur ama kuzenimin evlendikten sonra birlikte olduğu kadın sayısı sanırım 50yi geçmiştir.
kuzen neden aldatıyor cinsellikte uyumlu iseler?
bilmem hissetmedim hiç. eşimi tanırım. kuzen gibi yalakada değildir. dürüst- özü sözü mert, vicdanlı biridir. öyle yalakalıklar yapmaz.
ne demek neden yapıyor adam yakışıklı adam işi de biliyor neden bir kadına mahkum etsin ki kendisini bizim gibi salak değil.. sürekli ayrı bir hatunla gününü gün ediyor... hatunlar da muhteşem gördükçe kahroluyorum herif bana hava atıyor resmen yaşamaya küstüm yemin ederim hayttan beklentim kalmadı çocuğum olmasa 1 gün bile düşünmem boşanmak için... bari karım kıskanç olmasaydı da ben de yapabilseydim keşke :(
yani yapması normal bu kadar. ne demek aldatmamalı bu nasıl mantık?
yakışıklılıkla ne alakası var? eşim karizmanın dibidir bu sebep mi aldatmaya?
yaptığı yanlışı alkışlayıp keşke bende yapsam mı demek hayat? yazık karılarınıza ikinizin de.
kuzenin karısı 50 erkekle yatsa ne düşünürdü?
arkadaşım sen nerede yaşıyorsun? ne demek eşinin karısı 50 erkekle yatsa direk cinayet sebebi becerebilen yetenekli erkek yapar helal olsun yapabilenlere ama böyle bir şey yapan kadının ne olduğu zaten ortadadır.
erkek yapınca namus, kadın yapınca ne oluyor?
erkek de, kadında yapmamalı. kuzenin 50 kadınla yattıysa karısı, namusu ona sadıksa bu yaptığı ne kadar insani?
biri evde sadık namusuyla oturuyor. diğeri hovarda.
karısı evde oturmuyor karısı doktor kendisi de inşaat mühendisi
karısı namusunu koruyor anlamında dedim. mesleğini demedim. burada anlatmak istediğim namusunu koruması.
kadın tabi ki koruyacak kadının asli görevi bu.. ama zaten hemen hemen her erkek evlenirken ben evlendikten sonra bol bol kaçamak yaparım diye evleniyor yoksa niye evlensin ki erkek ?
çok mantıksız saçma bu dedikleriniz. neden aldatacaksa evlensin ya?
kurban olayım kocama ben ya:))
sadece kadının değil kadın ve erkeğin asli vazifesi namusu korumak.
neden yaa her erkek bunun için evlenir tabi benim gibi bazı salaklar beceremez sonradan karıdan korkup yapamaz da. böyle olacağını bilsem evlenirmiydim.. çevremdeki erkekler hep böyle tuzağa düşmüşler hepsinin de derdi aynı.
erkeğin namusu karısının anasının kız kardeşinin namusudur. erkeğin namusu olmaz. erkek ne kadar çok hatunla birlikte olursa o kadar değerlidir. bizim gibi mal değildir.
aldatacak olan evlenmemeli. sadakat evliliğin özüdür.
evet haklısın aldatacak kadın evlenmemeli. ama kocasını da sıkmamalı kocasının dışarıdaki yaşadıklarına göz yummalı.
aldatacak kadın değil, aldatacak kadın ve erkek evlenmemeli.
çok yanlış düşüncelerin var kardeş. kızın evlense damadın aldatsa, hatta kuzenin gibi 50 kadınla ne yapardın damadına?
damadım yapabiliyorsa helal olsun derdim ben çapkın erkeği severim. erkek dediğin çapkın olur zaten kocanla benim gibi mal olmaz.
bu yolda devam edin. kızınız için bile böyle düşünüyorsanız diyecek bir şey yok size.
bana sonunda hak verdiğine sevindim.
hak vermedim. pes de değil. hayret sadece.
neyse biz seninle anlaşamayacaz ne desek boş.
aynen bu konuda sadece hemfikiriz. anlaşamayız cidden.
sadece şunu anla artık bir erkek ne kadar çok kadınla birlikte olursa o kadar erkektir.
o kadar erkek değildir. adam dediğin karısına sadıklığıyla ölçülür.
ona benim ve kocan gibi kılıbık ve sığır erkek denir
kocama bir kez hatta bin kez daha aşık oldum sizin bu yazdıklarınızdan sonra.
Böyle bir erkek kocam olduğu için. kılıbık değil, hayırlı biri.
tabi bir kadın olarak zaten en büyük görevin kocana aşık olmak.
böylesi kocaya aşık olmak ama dikkatini çekerim. hovarda kocaya değil.
Kocanın makbulü hovarda olandır.
sizinle aynı dünyanın insanı değiliz. tüm gün yazsak değişmeyecek fikirlerimiz. uzatmanın anlamı yok. iyi akşamlar..
sadece sevisme sırasında olursa evet heyecan katabiliyo
Cevap
15Cevap
Bence sexi kamçılayıcı ve tahrik edici renk katıcı ama tabi bunu kaldırabilen partner bulmak gerek. sen ne düşünüyorsun peki?
çok sıcak bakıyorum.
evliyim.
amin. sağ olun.
aynen. bayanları bilmem ama erkekler için motive edici ve ibreyi yükselten bir durum.
Yaptığı seyi dile getirmek ayıp birsey olmasa gerek cinsellikte !!! Küfür demeyelim ona, argo konuşma tabiri daha doğrru olur..
Cinsellikte argo da olur küfür de sertlik te
ama kibarlığı ve saygıyı asla elden bırakmadan
zevk veriyor tahrik ediyor sertleştiriyor ah uh oh hadi hadi :))
İkimizde bosalmaya yakin o amima koyyy sikk erkegimmm die inliyo. Bendeee amina koyuyorumm all alll hepsini al dasaklarimaa kadar * deligine koyuyorumm diyorm enn fazla bu kadar
özellikle kullanmaya çalışmıyorsun ama bir yerde bakmışsın konuşmalar bozulmuş istemsiz olarak cıkıyor ağzından olabiliyor yani
evet reenk katıyor ben msjlarımda bile yapıyorum o dedigini uzaga giderse msjlaşırska karımlşa
bence küfür argo olmalı aşırısı olmadan çünkü onun üstüne iş yapıyosun en son nokta o yani birazda sert olmalıki tadı çıksın nasıl sence
küfür kadar igrenc birşey yok
evlenince döncem ben sana
Yatak odası dışına çıkmadığı sürece seviyorum ben.
evli değilim pek sevmem canım ya sen
daha ateşli oluyo o zaman
hic sevmem
olmalı tabii.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar