Guvenebilcegim ve yasabilcegim hayatımda birisi yok fakat canım çok cinsellik çekiyor bunu da haram yollarla değilde helal yollarda yapmak istiyorum?
Sizce nasıl evlenebilirim?
Sizce nasıl evlenebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer doğru kişiyi beklemeyip ilk gördüğüne atılırsan hem berbat bir evlilik hem berbat bir seks hayatı içine de düşebilirsin. Çift yönden kötü yani haberin olsun. Erkeğin performansı kadınınkinden daha önemli oluyor. Kadın yine istekliyse sorun değil ama erkeğin çalışma sistemi seni hüsrana uğratabilir ikisinden de olursun dikkat et. :D
Günümüzde boşanmalar hayli arttı, bakıyorsun evleniyor bir yıl sonra bosaniyorlar, bazen 2 yıl 3 yıl devam ediyor bosaniyorlar bununda bir sürü nedenleri oluyor, şimdi bu bosananlarin arasında azda olsa bu isteklerine gem vuramayanlarda azda olsa var. Bu şekilde evlilik duygu olmayacağı için uzun sürermiş bilmem ama buda tarafların tercihi kimse kimseye bir şey söyleyemez
İşte sonunda benim gibi düşünen bir kız ile karşılaştım❤ seni yürekten tebrik ederim ve zaten ne olduğunu kendin söylemişsin haram yollara bulaşmamak için bir kişiyle evlenip helalinle ilişki yaşayacaksın sorularıma bakarsan anlayabilirsin ben de şu an onun için çabalıyorum ve arayıştayım ki ben de bulamıyorum 😥
Hayır sonra pişman olursun. Ben de senin gibi isteğim çok ama sırf cinsellik için yapsam ileride kesin boşanırsın. saygı aşk olmalı. evlilik ayrı olay. Hangi şehirde yaşıyorsun
Küçük bir şehir
Yani Hataya Gaziantep yakın mısın. imkan çok var aslında yönlendirebilirim seni
Cevap
53Cevap
Ay bu çok büyük bir yanlış evet evleri neredeyse yarısından fazlası cinselliktir ama sadece cinsellik odaklı evlilik yapmak senin kendine yapacağın en büyük kötülük
Bunu yasayanlarin cogu da ilk boyle dusunuyor zaten kendine bu dusuncelerden kurtulmayip kendine hakim olamazsan helalini bulamazsin cunku herkes sana haram olur
Sakin oyle bir sapsaligi yapma. Harami falanda gec. Evlenmeden deneyimle kesinlikle Sonra pisman olursun yanlis birisi ile birlikte olup
Sadece cinsellik için evlenilmez, sadece çocuk için evlenilmez, sadece aşk için evlenilmez,, evlilik çok farklı bir kurum
Evlenebilirsin tabi ki. Eğer hoşuna giden, beğendiğin, beyefendi ve bu beni doyurur dediğin biri varsa evlen.
Mantık evliligi gibi olabilir ama ona hep insan olarak guvenip hemde cinsel anlamda çekim hissetmen gerek ama gunumuzde cok zor ya evlilik
Ve bunun içinde evlenmek istiyorsun peki sence evlilik sadece cinsellik olursa nasıl yürüteceksin evliliği
Cinsellik icin evlenilmez helal istiyorsan önce hayatinın geri kalanını gecirebilecegin birisini bul öyle evlen aklinda cinsellik yokken ara onu 😃
Çok istiyorsan evlen ama hüsrana uğramakta var. Acele etme istersen.
Evet evlenilir hem öyle akışına bıraktığın iÇin her şey daha güzle olur
Tabiki cinselik en temel ihtiyaç cinselik için Tabiki evlenilr
Dini nikah kiymasini iste ve f*ck olarak takil bunu coook sayida kisi yapiyor
Hayır, bu insanın doğasına aykırı bir durum. İnsan, insanla ile iyileşir.
Aşk ile doğar Sevgi ile bütünleşir saygı ile uzun hayatlar sürer meyveside cinselliktir
ihtiyacın yok illa cinsellik istiyorsan nerden çıkarıdn evliliği
Hayır tabii ki de çok yanlış evlilik sadece cinsellik değildir
Sende muta nikahı yaparak bu arzularini yaşayabilirsin.
Kim ne derse desin iyi güvendiğin biri olduktan sonra cinsellik için evlenebilirsin. bende bunu uyguladım ve çok mutluyum kariyeride olan biriyim
Olmazdı iş arkadaşım sürekli beraberiz yıllardır ikimizde mühendis bir şirkette zaten cinsel hayatımiz vardı sürekli onunla
Sevgiliydik
Dikkatli olun.. dünya evine nikahsız girmeden asla kimse ile olmayın. çiçekten bal alır arı başka çiçeğe konar o hesap.
Kanka yurt dışındayım Ben de senin gibiyim aşırı düşkünüm istersen tanıyalım birbirimizi
Olur
Ailen sıkıntı yaratirmi yurt disi icin?
Gizliden çıksana?
Takip edeyim
buyur
Cinsellik için evlenmenin hata olur oda bi ihtiyaç guvenecegin biriyle yap
bende senin gibi düşünüyorum gizli nikah yapalım hu dertten kurtulalım
En güzeli zaten ön önemlisi beyin olarak kendini hazır hissetmelisin
cinsellik için evlenilmez ama birine güvenip fb olabilirsin
Ben de böyle düşünüyorum
Aslinda oyle doyana kadar yapacaksin
mastürbasyon kesmiyormu?
Hayır
Cinsellik için evlenilmez
evlencegin erkekde ne gibi kriter arıyorsun
Sadece onun için olmaz
Aslinda oyle yapmalii doymaliii
Benimle olabilir bak bu
En sağlıklısı senin için görücü usulü olabilir
Bolca eline kuvvet o zaman biraz daha bekle
Guvenilir fckbudy bul
Evet sırf bunun icin evlenen var
Hayır aşk, sevgi, saygı olmalı
senin gibi çok insan var...
bunun için evlenilmez aptallık yapmıs olursun
O zaman mecbur evlenecen
Pişmanlık sadece bunun içinse evlilik
teyzeler bulur
Nasil oluyor o
kapalımısın :D
Açık
Yaş kaç poncik
24
Hayır açığım
kendimi hazır hissetigimde olabilir , açılıp kapananlarin sayısı çok fazla.
Kapanirsam da tekrar acilmam.
Önlisans mezunuyum , tekrardan sınava hazırlanıyorum fakat pek ümidim yok.
İşe girip çalışmayı düşünüyorum
Halal meat
Hayır
Allah Yardımcımız Olsun
Evlenip 31e mi devam edekki hatun eskisin oyke t😅
Evlen ablacım
yaşın kaç neredesin?
24
şehir peki?
Yuh 🤣
Asla
Evlenilmez