Nişanlımla 4 senedir birbirimizi tanıyoruz kendisi boğa burcu, efendi ahlaklı biridir ne olduysa nişanlandıktan sonra oldu. Çok alakasız da bir konu olsa lafın ucu hep cinselliğe çıkıyor. Şaşırdığım taraf da şu öncesinde bir kez bile bu yönde bir konuşma geçmedi aramızda ama şimdi niye böyle yapıyor. Birkaç sitede rastladım aynı duruma boğa erkekleri ile ilgili olarak. Sorum özellikle BOĞA erkeklerine cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Boga sahiplenicidir ve kesin kararli garantici umut verip sonra defolup giden tiplerden degildir temkinlidir her zaman senle nisanlandiktan sonra demekki kafasinda kesinlesmis bu saatten sonra sen herhangi bir yamuk yapmazsan asla birakmaz.
Yataga gelince konusmaktan keyif alir ya da ogrenmek istedigi seyler vardir salaga yatip bu muhabbetleri acip sonra hisseder ve buyuk ihtimallede hislerinde yanilmaz dedim ya garanticidir diye garantiye almak ister yani soru isaretleri kalmasin oster kafasinda bunun icin soru sormasina gerek yoktur sana derki yatakta ne seversin ne veriim karima sen ayy ben orala bayiliyorum dersen salaksindir ele verdin kendini ben orali merak ediyorum dersen iki ihtimal olusur daha once yasayip oral yasamadimi yoksa ayak mi yapiyor o ana gore degisir dersen farkli bir soruya gecip istedigini alana kadar devam eder. He bu guvensizlik mi degil emin olmak garantici olmak.
seks meziyetlerine gelince eger hic iliski yasamadiysan boga ile birlikte baslicavin icin cok sanslisin temelden gelen tecrube ve sogukkanliligi ile heyecanini minimize eder ve seni ilk seferin stresinde. kurtarir he degilse sana hic yasayamicagin zevkleri yasatacaktir kadinligini sonuna kadar hissedeceksindor. evlilikte ilerleyen zamanlarda yenilikler sunacak ve hayatini renklendirecektir yatakta put gibi durman onu sinirlendirsede nazik bir sekilde sana ne yapman gerektigini soyleyecektir sen bir yamuk yapmazsan seni asla aldatmayacaktir ama sen bir yamuk yaparsanda aci aci burnundan getirtip intikamni cok aci alacaktiir.
En azindan ben boyleyim belki nisanlinda boyledir.317 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten öyle hatta bunları o mu yazdı diye şüphelendim bile. sürekli sorguluyor farkındayım öğrenmek istiyor ama ne yapacağımı bilmiyorum yani tabi ki onu ben de arzuluyorum ama evlenmeden bunları konuşmaktan da rahatsız oluyorum.
- +1 yıl
O senin rahatsiz oldugunun farkindadir merak etme seni rahatlatmak icin bu konusmalari yapiyodur. Yani aslinda ona gore artik kari kocasiniz bunun icin illa cinsel birlesme yasanmasina gerek yok seninde rahatsiz olmana gerek yok ve emin ol ustune gelecektir sormaya devam edecektir ki buda sen nazlaninca iliskiye zarar verecektir tavsiyem onun gibi ol rahat ve ictenlikle cevap ver bir sure sonra azalacaktir sorular.
Soran+1 yılevlendikten sonra en az söylediği kadar istekli midir peki. yani burçlar için yazılan boğa burcu kadar sert ve şehvetli midir
- +1 yıl
Her zaman isteklidir ve sehvetlidir kadinina asla hayir demez ve doyurmadanda o isi birakmaz. Sen iliski tam monotonlasti dersin hop bir supriz yapar ayaklarini yerden keser. Tabi suda var simdi ben bende olandan yola cikarak soyluyorum ki sizinde soylediginize gore buyuk oranda ortusuyor yani kisiden kisiye degisme ihtimalini goz onune aliniz. Ayrica bak bu onemlidir ilerde yasiyacagin muhtemel birsey cocuk oldugu zaman sana diyecegi ilk kelime sudur Sana olan sevgim askim gercekten bunun yaninda hic birseymis su ana kadar yasadigim butun sevgiler cok basitmis ve bunun ardindan hayatinin odak noktasi babalik icgudusu olacaktir. Tabi bu cinsel hayatinizda bir degisiklik yapmayacaktir
Soran+1 yıleveeet. baba olmak resmen. özellikle erkek çocuk. bir insan çocukları bu kadar mı sever. tam anlamıyla uyuyor ya.
- +1 yıl
Sadece baba degil amca dayi vs cocuklar hep senden onde olacaktir ve senin en cok delirdigin sey ise bir cocugu kiskanamiyacak olmandir :) bogalar cok akilli insanlardir dostum cokta guzel salaga yatarlar halbuki birilerinin bisi anlatmasina gerek yoktur biraz gozlem yapsin neyin ne oldugunu ortaya cikartir gerek ise dusuncelerini soyler gereksiz ise ya salaga yatar ya da umursamaz davranir.
Soran+1 yılçocukları çok seviyor 4 tane de istiyor bunu en başından beri hep dedi. inşallah hiç değişmez
Soran+1 yılya en kötü yönü ne sence
Soran+1 yılhem cinsel olarak hem hayatta
- +1 yıl
Cinsel olarak kotu denilebilecek fazla birsey yoktur tek yapman gereken sey onu sinirlendirmemek temiz olmak kokmamak bakimli olmak ve yatakta oyle af edersin ama put gibi durup hadi cik ustume bitir isini dememek yani son soyledigimi pek takmaz anlayisla duzeltir istedigi kivama getirir ama diger sartlarda cok verimli olamaz yani zevk almiyorsa mıs gibi yapmaz direk soyler buda senin kirilmana sebep olabilor bunu yapmasinda kotu bir niyet yoktur fakat bir insana agzin kokuyor dersen ister istemez guveni gider ve kirilir bunun gibi dusun. Bunlarin disinda yatakta kotu diyemezsin ama gercek hayatta tam bir otoritedir asla elinden birakmaz savasir didinir inatlasir kavga cikartir birseye olmaz diyor ise o sey olmaz asla bide herseyi bilir :D bilmedigi hic bisi yoktur ve mutlak dogru kendi bildigidir. inatcidir fazla inatcidir hemde ama bu otoriter inatcilik eger yanlis yapiyor ise yine o an icin inat eder ve sonra munasip bir dille o inadindan vazgecirebilirsin.
- +1 yıl
Sinirlidir ama siniri cabucak gecer ama o sinir aninda aboowww yakalanma yani. kincidir en ufak bir hatayi ve yanlisi asla unutmaz donup dolasip bir sekilde o hatayi yuzune vurur lafi evirip cevirip hic alakasi yokken oraya getirip butun mutluluk hormonlarinin icine eder. Insan psikolojisoni iyi bilir ve bu yuzden birini sinir etmek istiyorsa catir catir sinirlendirir sonra sinsice ortadan kaybolur.
Soran+1 yılmesela beni ailemden kıskanabilir mi
- +1 yıl
Yok seni ailenden kiskanmaz ama tabi kuzen vs gibi kisilere mesafe koymani sinirini bilmeni ister nitekiminde nikah dusuyor diye sen sinirini biliyosan zaten sikinti olmaz anne baba kardes vs gibi seyleri kiskanmaz ama evde baska aile yaninda baska olursan o zaman fena laf yersin soyliim yer mekan farketmez babanin onunde bile lafini esirgemez acik sozludur dobradir ne gerekiyorsa o an soyler ve gecer.
En İyi Cevaplar
+1 yılKöprüyü geçmiş arkadaş daha ne olsun ayıya dayı demiyor artık ben sizi akıllı sanırdım kızlar ya sanki hiç Olmucak cinsellik hayatınızda evleneceksiniZ ne yani yatakta birbirinizin suratına mı melül melül bakacaksınız çok tepki vermemelisin kız tarafı idare etmeyi bilen taraftır annelerin hep bir lafı vardır göster ama elletme bunları yaptığın sürece başarılı olusun yoksa evde kalırsın mazallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi adam seni garantilemiş gibi kesin evlilik gözü ile baktığı için bu tarz konulara getiriyordur rahatsız oluyorsan dile getirebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 sene olmuş sen nasıl açmadın şaşırdım şimdi :D ben olsam çok zor tutardım kendimi :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Erkekler aynıdır
Boğası koçu yok
bir kızı seviyoruz
Seviyoruz
Seviyoruz
Eeee aga hep mi kuru kuru sevecüğük?
Neticede biz de içimizdeki öküzü tutmaya çalışıyoruz
Erkek olmanın ne zor olduğunu bilemezsiniz
Sonra bende istiyom diyen çocuklar gibi ağlamaya başlıyoruz
Gayet normal30 Yorumlaben bir bogayim ve cinsellik olmzsa olmazimdir. muhtemel bundan ocne sevgilisiniz diye sana yanasmamis olabilir ama artik senden baskasi olsun istemedigi icin senin nabzini yokluyordur. bir boga olarak ben bunu cikartirim
26 Yorumla
Soran+1 yılmesela sevgiliyken hiç konuşmadı. nişanlıyken şaşırttı. peki evlendikten sonra korkacağım boyutta şehvetli mi yaklaşır. çünkü yazdıkları şehvet yüklü bir de bulduğu her köşede sıkıştırmaya kalkıyor.
Soran+1 yılbu ne kadar daha böyle devam eder sence
Soran+1 yılsadece yemek için yataktan kalkarız diyor ben şaka yapıyor sanıyordum ciddi yani
+1 yılBoğa burcu aktif ve seri srt sevişir. Özellikle kırmızı iç çamaşırı varsa
214 Yorumla
Soran+1 yılyatakta kontrolü karşıya mı bırakır yoksa hakim mi olmak ister. biraz anlatabilir misiniz her yönüyle
- +1 yıl
kontrol erkekte olur kadın altında vıyyk vıyyk eder:)
çat çut kalçalara vurur hatta 13 4 luk rıtmde kıvama geldınmı yarim sarkısını calar
kucagına alır hoop hoop zıplatır
ters cevırıp ordan arkaya gecıp 2 puanı alıp kundeye getırıp duvara dayadıktan sonra banyoya goturup yuzunu dayayıp...
kırmızı asla gıyme
Soran+1 yılonu en çok ne heyecanlandırır mesela :)
- +1 yıl
tek hamlede soyulmak
tek hamlede seni soyacak
ustunu basını yırtacak
kılotunu kafasına gıyecek
kırmızı asla giymeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Soran+1 yıloral seks yapmak ya da yaptırmak?
- +1 yıl
bıraksan sabaha kadar yalar
dudaklara cruis füzesi gibi boşalır
kalcalarından bı fıskırırsa ensene kadar fırlatır
elınle bolaltırsan sen ve spermler tavana yapısır
arkadan alma balıstık fuze gıbı duvara kadar ucarsııın
Soran+1 yılbütün boğalar bu kadar istekli yani
- +1 yıl
onu bılemem
ama evlenmeden verme derım
dınsel, ahlakı, felsefı solemıyorum
bazı seylerın heyecanının evlenmeden bıtmemesı ıcın soluyorum
evlılıgede bıseyler kalsın
sonucta ınsanoglu bıkan varlık
evlenmeden olmaz demeyı ogren ama bellıkı sende arzulusun ısteklısın
Soran+1 yılsoruda dediğim gibi 4 senedir bir kez bile ne o ne ben bu konuyu açmadık ne olduysa nişandan sonra oldu. öyle bir düşüncem yok ama şaşırdım bu duruma yani. peki dürüstçe cevap ver. sadık mıdır
- +1 yıl
bazı erkekler acıktan yapıyor bazılarıda kadın gıbı olup gızlı gızlı yapıyor
karsı cıns acıksa cogu erkek aldatıyor
onu sen bılecen ben degıl
Soran+1 yılmesela sen de boğasın ve aldatır mısın
- +1 yıl
su ana kadar ılıskım varken aldatmadım ıhtıyac duymadım ama kızda ufak bır yamuk gorursem cekıp gıttım donmedım
Soran+1 yılsen de aşırı kıskanç mısın
- +1 yıl
yook kızın yamugunu gorursem ugrasmam ugrasmassan kıskanmayada gerek kalmaz
kıskanclar bagımlıdır vazgecemezler
+1 yılBurda tanimadigin erkeklerle cinsel konu uzerine konusacagina git nisanlinin istegini yerine getir daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılBoğa burcuyuz diye cinselliğe tövbe mi etdik bayan allasen
Ne bu avamlık cinselliği çok abartmayın arada sırada sıvı değişimi yapmak lazım02 Yorumla
Soran+1 yılhayır sorun o değil ki bir erkek 4 sene bir kere bile bu konuyu açmayıp nişanlanınca sürekli niye bunu konuşur ki
- +1 yıl
Evlilik önce prova
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra seks yapacakmısın merak içindeyiz hepimiz🤔
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. boğa zikici bir burçtur
112 Yorumla
Soran+1 yılboğa mısın
Soran+1 yılnelerden hoşlanırlar mesela :)
Soran+1 yılsürekli günün çoğunu yatakta geçireceğimizden bahsediyor.. abartıyor mudur yoksa ciddi mi
Soran+1 yılpeki sert mi davranır
Soran+1 yılön sevişmeyi uzun tutarlar deniliyor o da mı doğru :)
Soran+1 yılsürekli sevişelim yataktan çıkmayalım istiyor
artık seni tapulamış ya başlıyor gerçeğini öne sürmeye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Valla olsa gece gündüz affetmem yani bir boğa olarak söylüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılnelerden hoşlanırsın
benim anlamadığım bu burçlar neden katılıyor ki sorulara
00 YorumlaSenin boğa bağından boşanmış drmedi deme..
01 Yorumla
Soran+1 yılhem de nasıl
Birlikte olalım felanmı diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır. konu oraya geliyor ve daha yakın davranıyor fiziki açıdan
+1 yılOnun yaşla alakası var burçla değil
02 Yorumla
Soran+1 yılben 27 yaşındayım o 29 kendisi de demişti bir ara laf arasında yatakta boğa gibiyim falan diye oradan kaldı aklımda
- +1 yıl
Cinselligin burçla alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen kişiye özgü arkadaşın da yaşı gelmiş artık boğa gibi hissediyorum demesi doğal
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık evleneceğiniz için seni keşfetmek istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsahiplik duygusu ve bıga erkeğiin cinselik durtusu
110 Yorumla
Soran+1 yılaşırı sahipleniyor
Cevap sahibi+1 yılo manada degil bu duygusal evrensel olan yani nasıl desem
Soran+1 yılcinsellikte mi
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi senden duymak istedigi bazı cvb lar var genedel iç çamaşırı ve gerdek gecesi ile alaklı soruyr kes
Soran+1 yılevet..
Cevap sahibi+1 yılanlaşıldı :D o zaman
Soran+1 yılsert midir peki
Cevap sahibi+1 yılsert derken
Soran+1 yılyatakta
Cevap sahibi+1 yılo kadar degil istdigin rahat ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkılları fikirleri cinsellikte
010 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten öyle. sizin de başınıza geldi mi
Cevap sahibi+1 yılGeldi evet
Soran+1 yılmesela nasıl fark ettiniz
Cevap sahibi+1 yılHer konunun sonunu cinselliğe bağlıyordu hep o var yani aklında
Soran+1 yılpeki yatakta nasıllar
Cevap sahibi+1 yılIzin versem herşeyi yapardı ama yatmadm onunla
Soran+1 yılsizin burcunuz ne
Cevap sahibi+1 yılBaşak
Soran+1 yılaslında uyumunuz da iyiymiş
Cevap sahibi+1 yılIyi ama bir süre sonra sıkılıyor insan
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. dayanmaz artık seni bir an önce yatağa atmak ister
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden verme sakın
02 Yorumla
Soran+1 yılya öyle bir şey o da yapmaz ama sürekli bunu konuşmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılnasıl olsa evlencez gözüyle bakıyo
burçla alakası yok bunun
düzenli seks hayatı olmayan herkesin kafasının köşesinde bu var.
+1 yılKonuyu kapattır eğer istemiyosan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık seni sahiplenmis olmasından olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik olmazsa olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde boğa
04 Yorumla
Soran+1 yılnasılsın bu konuda
- +1 yıl
Benimde öyle hemen hemen
Soran+1 yılyatakta sert mi davranırsınız?
- +1 yıl
Severim yani sertliği ama partnerime bağlı
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılazmış boğa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılverme
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nişanlandıktan sonra Cinsellik konusu açan BOĞA ERKEĞİ? CİNSELLİK?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım