Bazı kadınların kılları kesmediğini kıllı bırakınca daha çekici ve güzel olduğunu düşündüklerine şahit oldum. Seks yaparken kıllı seven erkekler yüzünden galıba Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Kıllar temizlenmeli diyenlerdenmisiniz yoksa bırakan taraftamısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
şu an ne durumdasınız?
Kızlar, Vajınasını kıllı bırakarak daha çekici ve seks yaparken daha zevk verdıgını düşünen kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu kişisel bir tercih temizse sorunnyoktur iimseyi ilgilendirmez igrenclik diye birseyde yok asiriya kaçmayacak sekilde istedigini yapar bazen tamamen temizler bazen bırakır, guzel sekilde bakimini yapiyorsa normal birsey.
Ya kılın tercıhımı olur. Ayrıca cınsel ozel bolgelerı kendı kafana gore kullanamazsın partnerınıde dusunmek zorundasın sonucta ortak kullanım alanı 😁 kıl yumagına dönmuş bı penıse ne kadar iştahla bakabılırsın
Kılın tercihi degil beden kime aitse kendini ne sekil rahat hissediyorsa tercih ona ait dir bu kimseyi germez partneri varsa onu aralarinda konuşurlar kıl yumağı demedim aşırıya kaçmayacak sekilde istedigini yapar dedim.
Saygını bozmadan konuşsan iyi olur. Cunku ben saygısızlık yapmadım sizinde çirkinkesmenize gerek yok bn sadce benim sizin görüşünüzle alakam olmadigini sorunuza cevap verdiğimi söyledim BARBAR bey
Ben sana yanlıs bıse soylememısken tersler sekılde konusmana baska sekılde karsılık veremem kusura bakma rahatsız edecek seyler yazsam haklısın derdım sen fkrını soyledın bende genel olarak tıksındgımı soyledım yanı bunun ozel bolgeyler alakası yok her turlu kıl olayı konusunda tıtızım demek ıstedım
Valla ben o konuda dıkkat edıyorum. Hatta cok sık kestgım ıcın tahrıs bıle oluyor bu aralar bıraz bıraktım rahatsız edıyor. Sızın gbı agda ıhtımalımız yok malesef 😀😀
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar, Vajınasını kıllı bırakarak daha çekici ve seks yaparken daha zevk verdıgını düşünen kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kızlar Ne Diyor
Bu kişisel bir tercih temizse sorunnyoktur iimseyi ilgilendirmez igrenclik diye birseyde yok asiriya kaçmayacak sekilde istedigini yapar bazen tamamen temizler bazen bırakır, guzel sekilde bakimini yapiyorsa normal birsey.
Ya kılın tercıhımı olur. Ayrıca cınsel ozel bolgelerı kendı kafana gore kullanamazsın partnerınıde dusunmek zorundasın sonucta ortak kullanım alanı 😁 kıl yumagına dönmuş bı penıse ne kadar iştahla bakabılırsın
Kılın tercihi degil beden kime aitse kendini ne sekil rahat hissediyorsa tercih ona ait dir bu kimseyi germez partneri varsa onu aralarinda konuşurlar kıl yumağı demedim aşırıya kaçmayacak sekilde istedigini yapar dedim.
Ben kıla karsı bıraz tıtız oldgum ıcın bana garıp gelıyor
Bu beni ilgilendirmez soru sordun bende kendi görüşümü paylaştım. Iyi günler.
Kendı kendıne artıslık yapma be sen kıl olabılır dıyosun bende sevmedgımı soyledım kendını bı halt sanıp havaya gırme
Saygını bozmadan konuşsan iyi olur. Cunku ben saygısızlık yapmadım sizinde çirkinkesmenize gerek yok bn sadce benim sizin görüşünüzle alakam olmadigini sorunuza cevap verdiğimi söyledim BARBAR bey
Ben sana yanlıs bıse soylememısken tersler sekılde konusmana baska sekılde karsılık veremem kusura bakma rahatsız edecek seyler yazsam haklısın derdım sen fkrını soyledın bende genel olarak tıksındgımı soyledım yanı bunun ozel bolgeyler alakası yok her turlu kıl olayı konusunda tıtızım demek ıstedım
Tabiki olabilirsin bu senin tercihin
Üçgen şeklinde bırakmak seksi bence partnere de bağlı bir durum
Ust kısımda olabılır bırazcık sekıl vererek ama dudak ve cevresınde kasıklarda olmamalı oral yaparken sıkıntı oluyor ve uzerıne boşalırken
E tabi. Dislike atan kadınların fantezisi yok sanırım ya da fanteziyi beğenmediler :)
3 kısı atmıs goremıyorım kım olduklarını... senın kılla varsa dahada vardır fantazılerın 😀
Yok, ben karşı tarafınkinden bahsetmiştim bazıları seviyor vs diye
Sen bırakıyormusun kesıyırmusun
Lazere gidiyorum gitsin die sen kıl diyorsun😅
Valla en ıyısını yapıyosun kıldan zevk alan ınsanların olması sasırtıcı 🤢
Partnerine göre şekillenir o.
Partnerıne goremı bırakıyosun kılları
Ben genel olarak dusuncenızı ve durumunuzu soruyorum nesela şu an kıllımı kılsızmı
Hiç bir şey düşünmüyorum
Düşünmek zor bi iş herkesin harcı değil sende haklısın
👍👍
Kılla seksi olmak? Değişik kafalar.
Hemde fazlasıyla degısık kılda seksılık olsa ayılar manken olurdu😁kılın zevkımı olur ya
İğrenç bişey
Aynen bencede yav butun guzellıgını kaybedıyor vajına 😀
İnsan tiksinir yaa
Valla oyle ne oral yapılıyor ne baska bse 😀
Sevenler net ap**taldır😅
Hemde çoook neet 😁😁 yemekten kıl cıksa ortalıgı ınletırler konu vajına olunca neyse ya mıdem bulandı. Halen savunanlar var kaymak gbı olmak yerıne kıllı kıllı ıyyy 🤢
Aynen oyle
Saçma ve iğrenç
Bırde zevk meselesı dıye halen savunanlar var kılın zevkı nerde onu cok merak ettım 🤢
Güzel değil
Bencwde degıl kılın zevkımı olur 🤢
Ya görüntüyü geçtim rahatsız eder kaşındırır falan
Aynen oyle ya. Zaten partner olarak benıde rahatsız edıyor
Beni kadının kılı da rahatsız ede erkeginki de
Valla ben o konuda dıkkat edıyorum. Hatta cok sık kestgım ıcın tahrıs bıle oluyor bu aralar bıraz bıraktım rahatsız edıyor. Sızın gbı agda ıhtımalımız yok malesef 😀😀
Ben ağdaya karşıyım cinsel organı koruyan yanaklar çok hassas yerler oh değeri uygun tüy dökücü kremler daha güvenli geliyor ya da lazer
Tavsıyelerıne ıhtıyacım var ozman 😀😀
yani zevk meselesi
Kılın zevkı mı olur 🙄
zevkler tartışılmaz ama şahsen ben sevmem
Bu zevk tartısılır bence 😀
yoo sdkfjkdlf
Tartısılır 😀Sen bırakıyormusun kesıyormusun?
alıyorum sürekli
Boyle devam et ozman zevk meselesı dyıp bırakma 😀
tabi ldksfjdfj
İyi iyi aferın 😀