u +1 yıl
Merhaba.
Bu araştırmayı yapanların hem çok fazla boş vakti varmış ve hem de kafaları pek çalışmıyormuş sanırım. Bunu araştırmaya ne gerek var ki? Ayrıca sadece kilolu kadınlar değil, bence kilolu erkekler için de aynı şey söz konusu.
Doğanın kanunlarına göre insanlar ulaşamadıkları ve hasretini çektikleri şeyleri daha çok isterler. Seks konusunu ele aldığımızda da; fazla kilolu kişilerin partner bulma ihtimalinin kiloları ile ters orantılı olduğu, yani kilosu ne kadar fazla ise o kadar düşük ihtimalle bir partner bulma olasılığı olduğu düşünüldüğünde araştırma yapmadan da zaten bu sonuca ulaşılabilir.
Aynı araştırmanın sadece partneri mevcut olan kişiler arasında yapıldığını varsayarsak da; cinsel ilişkinin kişilere karşı cins tarafından beğenildiği ve arzulandığı hissini verdiği, özgüvenini yükselttiği bilindiğine göre fazla kilolu bireylerin psikolojik olarak buna daha çok ihtiyacı olduğu için daha çok arzulaması bence normaldir ve aynı sonuca ulaşılır.
Yukarıda belirttiğim durumların istisnaları yok mudur? Evet vardır ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Sağlıklı yaşayalım, kilolara dikkat edelim. Böyle saçma araştırmalara konu olmayalım. 😂12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞişman kadınların daha çok seks isteme sebepleri değilde beğeni sebepleri olarak seks görülebilir. Çünkü sekse giden yol beğeniden geçiyor. Onlardaki beğenilme isteği sorusu olsaydı daha net olurdu.
00 Yorumla
+1 yılSelam
Hiçbir fikrim yok ama galiba öyle çünkü bu sitede de bu soruyu Soran tek kişi sen değilsin galiba kilolu kadınlar daha fazla yediği için daha fazla enerji üretiyorlar ve bunu bir şekilde atmaları gerek onu da galiba cinsel ilişki yoluyla atıyorlar gibi geliyor bana ama başka bir açıklaması da olabilir tabii ki.
#perso03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yaklaşık 10 kilo verip fit olsam da cinsel istekte bir değişiklik yok klasik ben 😅
54 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim. de tecrübelerime göre öyle. Kiloyu takıntı yaptıkları icin hiç bir konuda naz yapmıyorlar. Her pozisyona geliyorlar 😋 zayıf kızla uğraş dur, oral sevmem, anal sevmem, orama dokunma...
11 Yorumla
+1 yılİlişkilerimden gözlemlediğim kadarıyla kilolu kadınlarda özgüven eksikliği oluyor az da olsa
Bu yüzen sevgilisini elde tutmak için biraz daha fazla kadınlığını kullanıyorlar
Alışmış kudurmuştan beterdir11 Yorumla#Bonjour
Bilemem. Araştırmışlar ortaya çıkan sonuç böyle ise doğrudur. Peki erkekler için bir araştırma var mı?12 Yorumla- +1 yıl
bilemiyorum onu... Ama yemek yemeyi, yapmayı seven kadınların cinselliğe daha düşkün olduğunu kendim yıllar evvel keşfetmiştim. Erkeklerde de benzer bir durum olabilir.
- +1 yıl
Kadınlar ve erkekler farklı düşünür farklı hisseder. Genel olarak düşünürsek tam tersi bir durumda çıkabilir ama erkeklerin hepsi cinselliği sever ister zayıf olsun ister kilolu olsun. Aseksüel olmadıkça cinselliğe soğuk bir erkek olacağını düşünmüyorum. :-D
Sırf anket yaparak bilim yaptığını sananların hezeyanları bunlar :D
Şişman kadınlar sekse daha düşkün değildir ama sekse fit bir kadın kadar kolay ulaşamazlar. Böylece fit bir kadında şansın yoksa bir şişmanda işler daha kolay yürüyebilir ;)10 YorumlaArasinda cok ta bir fark yok yani bu bilimsel bi kanit olarak gosterilecegini dusunmuyorum.
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Bende kilonun kadınlarda daha fazla istek oluşturduğunu sanırım @KumruSahin den okumuştum🙂.
116 Yorumla- +1 yıl
Evet. Kilolu kadınların cinsellikte daha istekli olduklarına dair bir çok araştırma var.
- +1 yıl
@KumruSahin Dayandığı noktalar nedir?
- +1 yıl
Bu bir olgu. Burada bir şüphe yok.
Ancak bu olgunun sebeplerini açıklamaya gelince tam bir fikir birliğine varılmış değil.
Benim kişisel fikrim kilolu kadınların hazza daha fazla eğilimli oldukları yönünde.
Bunu da en iyi reklamcılar biliyor.
TVlerdeki çikolata ve dondurma reklamlarındaki cinsel mesajlara dikkat ettiğimizde bile görebiliriz. - +1 yıl
@KumruSahin Katılıyorum.. Benim de benzer bir açıklamam vardı bu konu için.
Yemeyi ve Seksi seven insanların ortak noktaları yaşam enerjilerinin yüksek olması. Yemekle arasi olmayan incecik bedenlerin yaşamdan zevk alan sıcak insanlar olmadıklarını düşünüyorum. Zira gözlemlerim de bu şekilde. - +1 yıl
Objektif olmak kaydıyla "Gözlem" de bilimsel enstrümanlardan biridir.
- +1 yıl
@KumruSahin Demek ki ben de bilim insani oldum 😄🎶🎵🎼
- +1 yıl
"Bilim insanı adayı" daha doğru bir sıfat olur kanımca :)
- +1 yıl
@KumruSahin Sem beni beğenmiyor musun Kumru.. Bak şimdi 😅
- +1 yıl
:D
Daha mi düşkün bilmiyorum
Ama ben zayif kadınları daha arzulatici buluyorum10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fazla kilolardan dolayı beğenilmeme gibi takıntılardan dolayı daha fazla sekse açık olabilirler.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Sisman kadin haatasiyim gerci tam sisman degil cuvry ya da plussize modelleri
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAaa neden sevmediğimi şimdi anladım şişmanlamam gerekiyor demekki
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşişman diye hakaret edilmez canlarım benim onlar göğüs dekoltesi varsa birde ne diyorduk bu araştırmaları kim yapıyor çok saçma bence her insanın istekleri arzuları fantezileri birbirinden farklıdır mesela kimisi haftada 5 kez ister kimisi 1 kez bunun kiloyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum
00 YorumlaOlabilir. O kadar araştırma yapmışlar.
20 Yorumla
+1 yılBunun kiloyla alaksi yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, yemeğe daha düşkündür.
10 Yorumla yok yemek yemeğe düşkünler
10 Yorumla
+1 yılevet öyle
10 Yorumla
+1 yılBence de psikolojik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Alakası yok bence
10 YorumlaHımm olabilir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026