Bu konu hakkında baya muhabbetler dönüyor. Ben de kendiminkini merak ettim ama ne pembe ne de kara diyemiyorum ikisinin arası gibi. Nasıl belirleniyor? Erkekleri rengi çok etkiliyor mu?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
nasıl anlayamıyorsun acaba 😂😂😂 esmersen koyu olur açık tenliysen genelde pembe
Buğday tenliyim ve anlayamıyorum derken ne tam pembe denilecek gibi ne de tam kara denilecek gibi değil demek istemiştimm. Bunun için başka bi tabir yok mu?
İstersen gönder yorum yapabilirim diyeceğim ama kabul etmezsin. Ondan dolayı yaz internete vajina diye bak
Baktım ama bulamadım yeterli bi bilgi :(
Benim birkaç gormuslugum var saba yardımcı olabilirim photo gelirse
Sor ona sen pembe misin kara mısın diye.
Cevabına göre anlarsın
Çok sordum da cevap vermedi kanka ya napalım
O zaman ben bakıp ben mi cevap vereyim olmaz mı 😀
Dlxldkgls kimse görmedi ilk de olmanı istemem o yüzden thanks ama maalesef
İlk olma şerefini bana ver işte bakcam sadece yaaa 😀😀
Aynaya geç bak rengin belli olur zaten
He ben bunu düşünememiştim pardooon djfjsjf ya demek istediğim hafif koyu bu yüzden kara mı sayılıyorum yoksa pembe mi
Hafif kara olsada pembe sayilir diye dusunuyorum sonuçta gören sensin
Tamamdır o zaman 2 onay ile kendimi pembe ilan ediyorum. Teşekkürler 😇
Onemli olanda kendi hissettiğin.. kendin hissetmen en guzeli tebrikler...
Nasil. ki tam olarak iste gormek gerek
Ehüehühü bu taktik tutmaz maalesef 😂
Haha taktik maktik yok bam bam bam 🤣🤣
Seninki bukalemun gibi olabilir... Mesela yolda zenci falan gördüğünde bir daha bak siyahlaşmış olabilir :)
Ne alaka be insan gibi cevap vermeyeceksen defol 😒
Sorduğun soruya bak insan kendi şeyine bakar ve bilir soruyu buraya getirmen gerekmezdi..
Demekki anlamamışım ve sorma gereği duymuşum bu seni ilgilendirir mi? Sorumu beğenmediysen görmezden gelip cevap vermeyebilirdin hadi şimdi yoluna
Sen yoluna ben yoluma çok mutluyum artık sen tak kimi istersen koluna.
Ceb telefonunla resmini çek.
Çektim gerekli incelemeleri ve araştırmaları yaptım lakin bi sonuca varamadım beyefendi şimdi tavsiyeniz nedir
aman ne yapacaksin ki... pıttıh pıttıhtır. sonuçta var mı var. kıymetini bil. pembe olsa ne olur, yeşil olsa ne olur. olanla idare et.
Gerek var mı hepside dikakt cekici
Çok basit kanka
Nasılmış
İstersen bı msjj at bana ya sen
Aynayı tutup bak.
Ya baktım tabi kii ama benim demek istediğim tam olarak pembe de değil koyu da değil. Neyim ben şimdi dkckds
Pembesin. Karalık olsa orası leş gibi gözükür zaten.
Yaa sevindim teşekkürler 🥰
Mikroskopla bak
Mikroskobum yok maalesef 😒
Ayna ile bak
Baktım tabi kii 🤦🏻♀️ neden kimse anlamamış ya beni. Hafif koyu gibi o yüzden koyu diyemem ama pembe de diyemem olay buu. Ne oluyor yani benimki
Burda çok detaylı yazamıyorum ama kasık kısmında siyahlık varsa limon kabuğu işe yarar saçma sapan deme ama ne renk olduğunu görmeden bilmek mümkün değil ne renk olduğundan çok nasıl zevk verdiğini düşün 😉
Limon evet de yakar bi yeri düzeltelim derken başka yerleri bozmalayım şimdi smxmsx. Evet renkten çok zevk önemli umarım erkekler de böyle düşünüyordur : )
Yakmaz veya ona göre jeller var lazer epilasyon yapan bir yerden alabilirsin emin ol erkekler sadece tadına bakıyor rengine değil
Tadına mı 🙃 ben tadına baktım skxkdkf neyse bu durum sevindirdi teşekkür ederim 🌸
Umarım tadı hoşuna gitmiştir dediğim gibi erkek yumulup yalamaya başladığı zaman ne renk dersen mükemmel bir tadı var diye cevap verecektir 😊
Haklısın öyle gerçekten. Böyle şeylere takılmanın manası yok teşekkür ederim tekrardan
Rica ederim 😊
bekarmısın
Evet de diğer görüşleri yapanların bana düşmanlığı ne anlayamadım
onlara bakma sen, sizi tanıyabilirmiyim
kendini helaline sakla
Görmek lazım 😅
Ehüehü maalesef
görmek lazım