tenim bembeyaz ama genital bölgem neden öyle üstü de bembeyaz dış dudakları tenime göre koyu içi pembe aşırı kafama takıyorum bunu her yerim mükemmel olucak illa 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılInsanin genital bolgesi ozel bolgesi koltuk alti gibi yerler normal tenk rengine gore daha koyu olur bu normal bir sey zaten cunku kapali havasiz kalan yer, hani sen saniyorsun ki yeni dogmus bebek gibi her yerimiz ayni renkte tertemiz puruzsuz falan olsun ama o da zor yani, insanlar ergenlige bile giriyor da sivilceleniyor yuzu falan cocukken tertemiz guzelken ne hallere geliyor bu da boyle bir sey zamanla havasizliktan falan karariyor, ki cok dogal bir durum da ama iste kimisi senin gibiler artik izlediginiz +18 videolarda mi bilmiyorum ama onlardaki gibi olsun istiyorsunuz ama onlar neler yapti bakalim kim bilir bin bir cesit ameliyattan vs onlar islerini ona adamis o yuzden onlar takmaz sagliksizmis vucuduma falan yapiyorlar yani girip cikiyorlar surekli o ameliyatlara...
013 Yorumla
Soran+1 yılkoltuk altım falan koyu değil ki öyle
Cevap sahibi+1 yılTamam iste bi ihtimal ama...
Soran+1 yılbir de iç dudakları pembe dışı farklı olunca sevmiyorum yani
Soran+1 yılesmer olsam göze batmaz belki ama vücudum beyaz olunca güzel gözükmüyo bana
Cevap sahibi+1 yılIci zaten ayri bir bolgeye girmis oluyor, makatin ici gibi dusun ellerinle ayirip icine bakarsan yani orasi insanin ici oluyor bedenin yani, o apayri zaten...
Soran+1 yılyok bazı arkadaşlarımın tek renk koyuysa içi de koyuymuş yani
Cevap sahibi+1 yılIste bende diyorum ki cok normal bi durum bu kadar kafaya takmaya gerek yok. Hani bende de vardir belki ama hic o gozle bakmayinca fark etmiyorum bile bana gayet normal her yerim gibi gelmis oluyor ama burada bu soruyu kizlar tarafindan sik sik gorunce bi ara bende bi bakayim dedim ozellikle o gozle bakinca "aa evet biraz koyuluk var ten rengime gore" falan dedim ama kesinlikle dikkatimi ceken ve kotu duran bir sey degil...
Soran+1 yılbilmiyorum benim beyazlık takıntım olduğu için gözüme batıyodur belki
beyaz tenli olmayı seviyorum
Cevap sahibi+1 yılYok canim o olmaz ici kirmizimsi ya da iste senin dedigin gibi pembe olur o ete girmis oluyor insanin ici yani. Hic +18 da kara zencileri gormedin mi onlarin ki bile pembe oluyor icleri orasi et olmus oluyor dis teni olmuyor yani...
Cevap sahibi+1 yılYani bencede o yuzden cok gozune carpiyordur bide boyle kafaya da takinca ekstra carpiyor dogal olarak ama inan bana anormallik yok hatta insanlarin cogu boyledir, yuzdesini bilemicem ama tahminimce bi en az yarisinda boyledir. Insanlarin disleri bile zamanla sarariyor ne kadar dislerimizi fircalarsak fircalayalim ama yedigimiz ictigimiz seylerden oluyor iste bu kotu ya da sararma oldugu icin dislerimizi fircalamadigimiz anlamina gelmiyor ki, millet bakimlardan geciyor kac kere de oyle sut gibi beyaz oluyor o da cok yapmacik oldugu belli oluyor iste...
Soran+1 yılişe yarıyorsa yaptırıcam ben yine de
Soran+1 yılhayır ya cidden içi de ten rengi olan gördüm pembe değil
Cevap sahibi+1 yılYani sendeki bu takintiyi anlamis degilim ama sen bilirsin tabi. Yani gormedim simdi tabi ama eminim dedigin kadar anormal degildir bence ama iste sendeki bu takinti yuzundendir...
O dedigini de ben hic gormedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğal bir durum, olabilir. şahsen erkek olarak dış görünüşüne takılmam, mühim olan içine girince hissettiklerimdir. ama istersen bu konuda çeşitli bitki kürleri var adnan saraçoğlunun, deneyeblirsin, bitki özlü olduğu için bir zararını da görmezsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılReseptörleri dışarıya ver kendi vücudunu çok fazla düşünürsen psikolojin hiç iyiye gitmez. boş ver vücudunu sen dışarıdaki güzellikle ilgilen güzel insan. 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılyüzüm fiziğim çok güzel her şeyim mükemmel olsun istiyorum of
Cevap sahibi+1 yılBeni takip eder misin?
Artık onunda amleiyatı var dert etme 😌
05 Yorumla
Soran+1 yılameliyat değil lazer yapılıyor sanırım
Soran+1 yılerkeklerin hoşuna gitmesinden bahsetmiyorum benim hoşuma gitmiyı
Soran+1 yılo
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ağda, jilet yapıyor bunları.
01 Yorumla
Soran+1 yıllazer yaptırıyorum da etkisi yok şu anlık
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sorun olacak bir durum yok gayet güzel işte
00 YorumlaMuhteşem zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya vallamı
01 Yorumla- +1 yıl
😊😂🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal zaten güzel
00 Yorumla
+1 yıl😋😍😍
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem