Resimde gösterilen labia majora ve labia minora denilen yerde kararmalar var sanki benim bedenim değilmiş gibi ben bembeyaz tenli bir kızım vajina ve anusüm pespembe hatta çok açık güzel bir renk ilerde kocam sorun eder mi ya da nasıl orasida beyazliycak
Vajinamın iç kısmı pembe ama dış dudakları kararmış, normal mi?
Ora aşırı nemden kaynaklı olarak hafif kararma olabilir pamuklu kilot giymek nemi çeken pamuk orayı kuru tutar. nalylonumsu kilolardan kaçınmak gerek bu kararma o kadarda önemli değil. Düşün zenciler ne yapsın onları görünce sizinki ideal renktedir oranın rengi değil dar sulu arzulu olması yeterli bence
Ya bakma sen annene filan isteyerek mi yaptın? Yok. E daha ne. Beğenen beğenir. Bırak orasının rengini fiziki özelliklerini ön planda tutan insanla hayatta mutlu olamazsın fizik geçicidir
jilet dış dudağın kıl kökü siyah o yzuden koyu gorunur tavsiyen ağda yaptır kuaföre göster bir görsün :) ya da kendin al sonra derisine kollajen merhem , pigmentli şeffaf sabunlar var onuda evlenirken meme ucu da koyu genelde anadolu kzılarının 22 yaşı geçince koyulaşır güney anadolu öyle onada pigmentli sabun kullanıp pembe pembe erkeği kandırırız . yani pigment te pembeye çevirir. deri altı boyasıdır o 1 ay sabun kullanırsan pembeye çalar. Kız hilesidir bunlar kimse duymasın. Kuaförlere birara pigment sabun satmıştım. Onu surunce pembiş oluyor. 3-5 qayq sonra kararsada sorun yok bakireydim sen bozdun karardı bak :) muhabbeti oluyor daha kullanamsanda olur. Bunu kimse bilmiyor duymadı görmedi. Laser yaptır istersen oda iyi ama 3 sene sonra çıkıyor.
Ağda sarkitiyormus lazer karartiyormus galiba bundan sonra tüy dökücü ile alicam söylediğin sabunun markası tam ismi ne mesela nerde bulunur ya da Anadolu falan demişsinde ben aydinliyim hani bende bi problem mi var?
ağda sarkıtmıyor o jiletçilerin bahanesi. :) şiletmi ağda mı muahbbeti. Güneydogu gaziantep urfa bölgesidne zaten iç dudaklar uzundur kıvrıktır yani ırksal bir durum senlik değil. Jilet yerine tıraş makinesi kullasnaydın daha az çıkardı köklerini de kazıyınca diptekilerde kalınlaştı. ergenlikten beri yapınca dış dudak simsiyah kaçıyor jiletle alsanda ama krem kullansan beyazlasada kıl kökü orada. en iyisi iğneli epilasyon ama acılı o yuzden laser kullanılıyor. Sen agda yaptır zayıflat sonra doktor eldiveniyle uzayanları alırsın 4-5 kere agdadan sonra rahatlar sonra doktor eldiveni
Tüy dökücü krem ile jilet aynı şey biri jiletle alıyorsun diğeri kazıyarak ustteki hepsini alıyorsun. Kökü içeride kökünü ne yapıcaksın duruyor orada. Tüy dökücü krem bir yenilik değil
Evet , bunu dene sonra bir daha ciliz çıkacak sende seveceksin ne demek istedigimi anladin umarım , senin istedigin olur. Bu tek sende olan birsey değil. Burdaki bayanin dediği beyazlatıcı dogru ağda yapan kadin tavsiye edebilir kuforde satiyor ondan alma , markasina bak Trendyol dan al akililik yap
O krem kollajen li beyazlatici dirseğe de yarar. Pigment evlenirken kullanicaksin pembiş pembiş kimsenin bir şey gördüğü yok. En azından rengi acik beyaz olucak. Pigment sabun yaz cikar şeffaf
Benim takildigim kadın arkadaşım vardı, onunki de kararmıştı, genital beyazlatma yaptirdi doktorda pembis pembis olmuştu. Görünüm olarakta harika görünüyordu. Islanınca daha belirgin oluyordu