Arkadaşlar sabah öğle akşam gece sürekli cinsel isteğim var ve durmak bilmiyor her gün böyle aklimdan dahi çıkmıyor günde 5 kez cinsel ilişkiye giriyorum desem inanizmiydiniz artık bu hastalık bağımlılık oldu ne yapmalıyım arkadaşlarım bile alay ediyor kadınların cinsel oyuncağı diye?
Yahudi, Islam ve Türk düşmanın dan başka ne beklenir? Gelmişsin kaç yaşına, burda garip gureba 20 lik kızlar erkeklere örnek oliyim demiyonda habire sapıklık. Senin gibilerin toplumdan soyutlanmasi elzem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evliysen ve eşin sorun etmiyorsa bence sorun yok ama yinede dahiliye gidebilirsin veya ada çayı ıhlamur çayı
Merhaba, mutlaka bir psikoloğa gitmelisin. Sakın ihmal etme, yoksa bu böyle devam eder. Herşeyin fazlası zarar.
Yahudi, Islam ve Türk düşmanın dan başka ne beklenir? Gelmişsin kaç yaşına, burda garip gureba 20 lik kızlar erkeklere örnek oliyim demiyonda habire sapıklık. Senin gibilerin toplumdan soyutlanmasi elzem
Yargı dağıtıcı gelmiş :D
@UDixon ne yapim
Adam haklı gel Müslüman ol terk et bu işleri :D yoksa erken yaşta gidecen
Dostum seni çook iyi anlıyorum ben biraz bu yaşımda rahatım normale döndüm şükür ki bizim gibi insanlar için ciddi eziyet bir yerden sonra
Doktora gitmelisin normal değil
abi sen gürcüsün normaldir
Sonunda sana en uygun kategoriyi buldun.
Sana uygun derken
Burada çok yorum gelir sorularına.
Git doktora ölecen yoksa kalp krizinden
Allah yardım etsin soğuk su iç