Düzenli bir cinsel hayatım var denilebilir sevgilimle, tabi üç hafta aralıklarla cinsellik yaşıyoruz mesafeden dolayı. Aşırı bir cinsel isteğim var, eskiden bu kadar yoktu sanki son günlerde çok arttı, özellikle ramazan ayında tavan yaptı libidom 🤷🏻♀️cinselliği yeni keşfeden ergenlik dönemime döndüm sanki, mastürbasyon falan da kesmiyor asla. Doğum kontrol hapı kullanıyorum ve bu tür ilaçlar aslında libidoda azalma yapan ilaçlar ama bende hiç bişey olmadı, nasıl başa çıkıcam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılNemfomani değil de yorumlarına bakarsak daha çok, demiseksuel gibi duruyorsun. Yaşın itibariyle de zaten hala ergenlik sürecinin içindesin, zaman zaman hormon artışlarının olması da bu yüzden doğal, yani sağlıklı bir durum yaşadığın.
010 Yorumla
Soran1 yılDemiseksüel terimini biraz anlatabilir misiniz
Cevap sahibi1 yılYakın bir duygusal bağ kurulmadan cinsellik yönünden çekim hissetmemek kısaca.
Soran1 yılAynısı evet 😊
Cevap sahibi1 yılYani yorumlara cevaplarınızdan, bunu görmek kolay:)
Soran1 yılOkuyup yorumlarımı dikkate alarak yorum yaptığınız için teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılNe demek, cinsellik konusunda basit bakan toplum olduğumuz için, durumu görünce doğru bir yorum yapmak istedim
Soran1 yılÇok haklısınız
Cevap sahibi1 yılO yüzden aklınıza takılan konular olduğunda sorabilirsiniz buradan:)
Soran1 yılTeşekkürler 🙌
Cevap sahibi1 yılNe demek efenim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılÇalışıyor musun bilmiyorum ama soğuk su etkisi ve duş ciddi anlamda size yeter
03 Yorumla
Soran1 yılÇalışmakla ne ilgisi var anlamadım ama😊cidden duş alınca bi sakinlik geliyor
- 1 yıl
Saat 2 3 aradı alınan buz gibi soğuk su dua etkisi beyindeki hormonları ve bilinç altını boşaltıyor bu sayede üşüyeceksin ve unutacaksın gece uyurken duş alma sabah uyanınca dus al çalışıyor musun derken bu yuzden sordum çalışıyorsan bu zor bi durum yani
Soran1 yılAy ben asla o saatte duş alamam ki, zaten duştan az önce çıktım, okuyorum ben çalışmaya bedel zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılO daha ileri vaka illa başkalarıyla olurdun duramazdın
02 Yorumla
Soran1 yılDimi ya ben de öyle okudum da , çok kötü o ya ben aşık olmadığım kişiye karşı bir cinsel dürtü bile hissedemiyorum.
- 1 yıl
Aynen İşte onda sadece cinsellik var
1 yılDaha doyuran biriylr sevgili olmaz lazım. Anlatırım sana
01 Yorumla
Soran1 yılİnsanları cinsel gücüne göre seçmiyorum, aşık olduğum adamla mutluyum
Neden nemfomani olduğunu düşünüyorsun ki, bu isteklilik her kadının yaşadığı bir şey
02 Yorumla
Soran1 yılÇevremde bu tür şeyleri konuşan arkadaşlarım çok yok, dolayısıyla herkeste aynı mı değil mi bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılEşime net öyleyim. Oda iş için gidiyor zor duruyorum
13 Yorumla
Soran1 yılAy evet aynısıı
Cevap sahibi1 yılÇözüm buluyorum
Soran1 yılNedir peki
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece kendine şunu sor bu cinsel açlık sadece sevfiline mi yoksa bi dürtü gibi kişisel bağımsız mı. Bide duş al duş iyi gelir ben genelde oylr yaparım
081 Yorumla
Soran1 yılSevgilime karşı ya, başka bişeye başka birine karşı Bi istek hissedemem zaten, bi de yeni duştan çıktım zaten
Cevap sahibi1 yılE tamam nefroman değilsin. Sadece sevgililine aşık istekli bi kadınsın. Ki bu kötü sayılmaz. Ben tedavi görmüştüm bunun için boktsn bişey
Soran1 yılYa çok kötü :/ kurtulduysanız ne güzel. Ben bu durumu özellikle ramazanda çok fazla hissetmeye başladım, sanırım uzak durmaya çalıştıkça daha da yapışıyor bu istek bana o yüzden olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılÖyle zaten uzak durmaya çalıştıkça daha da aklına giriyor. mastürbasyon yap arada ama 3 hafta uzun süre zaten ister yani canın. cok mu uzaksınız
Soran1 yılmastürbasyon neredeyse her gün yapıyorum zaten, ve evet çok uzağız 700 km. En son 1 martta görüştük ve bayramdan sonraki haftaya kadar görüşemeyeceğiz.. Canım çıktı cidden 😅
Cevap sahibi1 yılValla çok muş çıkmıştır 😅😅 mastı bende bırakabilmiş değilim o kaldı artık😄 ama şöyle motive et kendini buluştuğumuzda neler olscak de😄 kaç gün kaldı
Soran1 yılmastürbasyon bence bırakılması gereken bir şey değil ya, insanı ihtiyaç sonuçta. Buluşunca zaten neler neler oluyor djskskshtooeren benim sevişirkenki şehvetimden bi tık şikayetçi sevgilim, o an öpüşürken çok sert öpüyormuşum canı acıyormuş 🙂 ben bir ay neler çekiyorum burada haberi yok ahahahakshs
Cevap sahibi1 yılHsjshs😂 sert olanda sensin yanii😅 mastürbasyon bırakmak değilde hergün yapıyorum bunu azaltmak isterdim fiziksel etkisi çok olmasa ya bide artık ergen değilim😅. Bir ay sekssizde zor yaaa😅 2 haftadan sonra alarmlar çalmıyor mu sende 😅
Soran1 yılİki hafta olmasına gerek bile yok 😅😅ay bi de yaz tatilinde hiç görüşemeyeceğiz, üç ay ne yaparız bilemiyorum🫠🫠size de mastürbasyon konusunda başarılar dilerim shahahah
Cevap sahibi1 yıl3 ay mıııı😱😱😱
Cevap sahibi1 yılBende size mastürbasyon konusunda başarılar diliyorum 😅😅 ama o 3 ayın sonunda seni görmek isterdim😂 sence durum ne olur😅
Soran1 yılSapık mısınız neden görmek isterdiniz 🙂 bu tür şeyler duymaktan hoşlanmam rica ediyorum, üç aydan sonra cinsel istekten çok özlem ve hasret hissedeceğimi düşünüyorum çünkü her şey cinsellik değil benim için, eminim buluştuğumuzda ağlayarak öpüşeceğim🥹yatak kısmına gelince umarım yatak sağlam kalır saygılar
Cevap sahibi1 yılYa ben senın özelinde denedim ki neden kişiselleştirdin😅 genel bir tabir olarak dedin. Bak işte yatak sağlam kalmaz diyorsun bu anlamda demiştim😇 her şey cinsellik değil tabiki ama konu buydu ya
Soran1 yılHe djslfjshotoeren ya benim yanlış anlama yetim biraz fazla yüksek de ahahajdksdhshotoeren jetonum çokgen 😇ya bi de zaten normalde yıkıp yakarak sevişiyoruz, şahsen ben de merak ettim üç ayın sonunu. Bir de seneye inşallah onun olduğu şehire yatay geçişle geçmeyi düşünüyorum, çünkü bu mesafeler beni çok yoruyor, en çok ihtiyacım olan anımda gidip sarılamıyorum bile..
Cevap sahibi1 yılYıkıp yakarak sevişme iyiymiş 😅😅 bak sende merak ettin bana be kızıyorsun 😂indallah geçersin. Bu arada ben ayrılalı 2 ay oldu
Soran1 yılDjskskshtooeren, Allah sabır versin ya ayrılık zordur, umarım sevgilimden hiç ayrılmam çünkü her konuda ilkim cidden o, hayatım yıkılmış olur
Cevap sahibi1 yılZor her anlamda. Şimdi hergün mastürbasyon yapmamı daha iyi anlarsın 😅😅 ki bende senden farklı değildimm
Soran1 yılŞöyle bir farkımız var ki, sevgilime hiç cinsel ihtiyacımı giderecek kişi gözüyle bakamam. Ayrılsak cinsellik bir daha aklımın ucundan bile geçemez..
Cevap sahibi1 yılO kadar da değil be abartma sende😅😅 Seviyon diye öyle geliyor
Cevap sahibi1 yılHormon bu nasıl istemeyecek ki libidon da yüksek belli
Soran1 yılExlerimde yaşadığımdan biliyorum canım
Cevap sahibi1 yılTatsız mıydı
Cevap sahibi1 yılTamam işte bunda kendini kesfetmişşin sen. Farklar ne sence
Soran1 yılAmaaan şimdi say say bitmez farklar
Cevap sahibi1 yılSenınde farkların vardır ama
Cevap sahibi1 yılEn son ne zaman mastürbasyon yaptın
Soran1 yılKonuyu nereye çekmeye çalışıyorsunuz acaba
Cevap sahibi1 yılHiiç biyere. Sohbet geyik işte
Cevap sahibi1 yılAlakasız bişiy mi dedim
Soran1 yılyani en son ne zaman mastürbasyon yaptığımın konuyla çok da alakası yok 🤷🏻♀️belki şimdi yapıyorum belki dün yaptım belki geçen hafta, yani bu bilgi ne işe yarayacak ki
Cevap sahibi1 yılYahu komple soru da bi işime yaramayacak ki😅😅 Hergün dedin diye sordum öyle biraz on yargılımısınız acabaaa😄
Soran1 yılÖn yargılı değilim de sevgilim hariç bir erkekle kendim hakkında bu kadar detaylı cinsellik konuşmak istemem yani, konuya sevgilim de dahil olsa konuşurum az önceki gibi ama, bu tamamen kişisel olunca benim sadakat mekanizması devreye giriyor
Cevap sahibi1 yılHımm anlıyorum. Ams sana yürümüyorum emin ol 😄
Cevap sahibi1 yılSadece sohbet ediyoruz işte hergün değince merak ettim işre bu. Hemde böylece nefro olmadığını kanıtlıyoruz 😅😅
Soran1 yılYa tabiki yürümediğine eminim sonuçta anonim birileriyiz, bu tamamen kişisel😊
Cevap sahibi1 yılSevgilini de dahil edelim 😂
Soran1 yılKanka yeter bence bu kadar ahahahsksjl, özel hayat
Cevap sahibi1 yılGerilme yani sohbet diyelim 😇😇😇
Soran1 yılYok ben almayayım teşekkürler, hadi ben gideretto
Cevap sahibi1 yılKanka mı😂😂😂
Cevap sahibi1 yılÖzele gel desem gelmicen yani😂😂
Soran1 yılGelmem tabiki niye geleyim
Cevap sahibi1 yılTamam😌😌😇
Soran1 yılİyi akşamlar dilerim kanka demeyen ve bekar kişilerle karşılaştırsın Allah
Cevap sahibi1 yılYa geyik döndürüyorduk şurada nednen ciddili oldu ortam yaa
Soran1 yılErkeklerin geyiğini de bilirim o yüzden çok da cıvıtmamak gerek
Cevap sahibi1 yılİyide benım öyle bi talebim yoktu kiii hayattan
Cevap sahibi1 yılDaha bunu atlatamadım😅
Soran1 yılEmin misin ya
Cevap sahibi1 yılKoca adamım ben o ergenlerle karıştırma lütfen dostum
Cevap sahibi1 yılEminim
Soran1 yılYa valla erkekler ne kadar büyüse de değişmiyor abi 😅sadece biraz olgunlaşıyorlar, sevgilim benden beş yaş büyük mesela ama yine de çocuk gibi, değişmiyorsunuzz
Cevap sahibi1 yılÖldirdün sende benı hayır aklı skinde olan 30 li çocuklarla bir tutamazsın bemi😄😄
Cevap sahibi1 yıl20li
Soran1 yılAbi sen kaç yaşındasın be
Cevap sahibi1 yıl37
Cevap sahibi1 yılSen
Soran1 yılAmca dicektim pardon cmwşsnwşxms
Cevap sahibi1 yılHahaha ilte kanka değilmiş😂😂
Cevap sahibi1 yılSen kaç sen
Soran1 yılUlan ya benim lisede bir edebiyat öğretmenim vardı 36-37 yaşlarında, adamdan çok hoşlanıyordum bi de akrabamdı, o geldi aklıma yaşını duyunca
Soran1 yıl19 ben, bir ay bile olmadı 19 olalı
Cevap sahibi1 yılYaa işte amca deme lazım olur diyecem o abi demeydi düşün yani😂😂
Soran1 yılUlan ya 37 yaşındaki adamlar bu siteyi kullanıp böyle konular konuşuyormuş demek, ne garip
Cevap sahibi1 yılAslında senın benı eklemen lazım bilgilerimdrn faydalanman için
Cevap sahibi1 yılAma bu gemilerin 35-40 yaş atası sevgisinde haklısın
Soran1 yılBilgilerine ihtiyacım yok 😃 amca demeye de devam edicem lazım olmaz çünkü. Herkes kendisi deneyim kazanarak bilgi edinmeli bence.
Cevap sahibi1 yılNiye be insan değilmiyiZ
Soran1 yılHer insan insan mı abi yani
Cevap sahibi1 yılSen bütün esprileri gerçek sanıyorsun ama nasıl olcaz bu x kuşağı😂
Soran1 yılEsprilere gülüp cıvık bir ortam yaratmamaya çalışıyorum
Cevap sahibi1 yılburada olmak insanlık dışımı
Soran1 yılNe alaka be
Soran1 yılNeyse kapatalım artık konuyu
Cevap sahibi1 yılBen cıvımam ki
Cevap sahibi1 yılÜzüldüm dimi 😂
Cevap sahibi1 yılYa yazsana bana karıştı iyice yazılar ya 😅
Soran1 yılYani cıvık katı fark etmez artık muhabbeti sonlandıralım ya
Soran1 yılYazamicam abi kusura bakma
Cevap sahibi1 yılNasl istersen kendine iyi. Bak
Soran1 yılSiz de
1 yılHer gün dehleyecek hayvani birini bulacaksın mesela ben 1.90/100 güreşçi kaslıyım her gün 2 saat git gel yapabilirim.
024 Yorumla
Soran1 yılAbi gjeşcjsşshotoeren şaka mısın, sevgilimleyken de her gün yapabiliyoruz günde üç postaya kadar çıkarıyoruz. Sorun o yanımda değilken isteğimi bastıramamam. İnan onun evindeyken bile o işten gelene kadar kafayı yiyorum ya daha bir gün önce yapmış olmamıza rağmen
- 1 yıl
Hep yanında olacağım işte yetmez mi, bir de bence seni tamamen orgazm edemediği için tekrar tekrar istiyorsun ben bi kıza 1 saat yüklensem ertesi güne kadar sesini çıkarmıyor:)
Soran1 yılTek derdiniz * dimi, aradaki sevgi bağından bir bok anlamıyorsunuz. Dinle ben biseksüelim ve daha önce kızla da birlikteliğim oldu ve inan bunun içine bişey girip çıkmasıyla ilgisi yok. Arada aşk olmadığı sürece girenin çıkanın da faydası yok
- 1 yıl
Sayfgı duyuyorum. Ama hiç sevmediğin ama çok hayvani biriyle birlikte olmadan bunu söyleyemezsin bence. Denedin mi hiç
Soran1 yılSevmediğim kişilere karşı cinsel dürtülerim yok. Taciz travması
- 1 yıl
Hadi ya…. Kaş yaşındayken oldu
Soran1 yılSekiz yaşında 🙂
- 1 yıl
Çok üzüldüm kim yaptıysa hem bu dünyada hem öbür dünyada cezasını çeker inşallah. Şimdi toparlayabildin mi hayatın nasıl seyrediyor
Soran1 yılİnşallah. Şimdi anlattığım gibi işte, güven sorunlarım var ve bağlanmakta güçlük çekiyorum
- 1 yıl
İyilikler hep seni bulacak artık buna inan asla vazgeçme :)
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Hala istekli misin 😂😂
Soran1 yılJSLSKFLSJOTOEREN abi konuyu ne ara oraya getirdin ya, değilim şu an yorgunum bitkinim oruçluyum açım
- 1 yıl
Her dakika istekli kadına hiç denk gelemedim ya ilgi çekici benim için anla işte shshsh
Soran1 yılSevgilim hariç kimse için ilgi çekici bi konu olmak istemem, egoistlik olarak algılama, ilgi çekici bi konu konuşmak da istemem mesela sen de beni anla
- 1 yıl
Anladım, çalışıyor musun evde misin
Soran1 yılOkuldayım 😅
- 1 yıl
Hadi ya öğrenci misin dahaaaa bücür seni shshsh
Soran1 yılMaalesef :) henüz yeni 19 oldum zaten, sevgilimle sürekli bebek diyip duruyor, benden beş yaş büyük olunca
- 1 yıl
Kıyamam sanaaa oku oku aferin olgun erkekleri seçmeye de devam et ;)
Soran1 yılAhahajdksdhshotoeren severim olgun erkekleri, zaten geç olgunlaşıyorlar, lisede de edebiyat öğretmenimden hoşlanıyordum 🙈
- 1 yıl
Sen en başından beri ne istediğini şok iyi bilen bir kızmışsın bravo sana :) uzun boy ve kalınlık da seviyor musun bari :))
Soran1 yılKanka biseksüelim ben, yani sevdiğim kişi neye sahipse onu seviyorum.
- 1 yıl
Bunu nasıl keşfedebildin ya
- Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
1 yılHer akşam seks yapcan
02 Yorumla
Soran1 yılSevgilimleyken yapıyoruz zaten
- 1 yıl
Rahatlıyorsan sorun yok
1 yılYastiğin üstüne cikip sürtünmüyor musun
02 Yorumla
Soran1 yıl😃😃? Bu tür cevaplarla karşılaşmak için mi yazdı ben bu soruyu
- 1 yıl
Ahahaha çekilen çile kutsal :)
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok güzel her tür zevki yasaman guzel
00 Yorumla
1 yıldegilsindir, seninki normal yokluk azmasi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılYapıştır gitsin zamanın keyfini çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNemfomani aşırı cinsel istek miymiş
08 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılAslında hayır, daha kötü bir bağımlılık şekli, ama maksat başlık olsun işte
Cevap sahibi1 yılBende ondan var o zaman 😂 Yıllardır da aynı hiç değişmedi azalmadı zor dayanıyorum
Cevap sahibi1 yılBağımlılığım yok ama evli olsam her gün 3-5 kez yaparım doymam hiç
Soran1 yılErkeklerdeki bağımlılık daha farklı, hiperseksüellik demiyor, nemfomani kadınlara özgü bir durum
Cevap sahibi1 yılBence anladın sen beni 😂😂
Soran1 yılAnladım abi Allah kolaylık versin ne diyim dmsşdnsö
Cevap sahibi1 yılEyv sanada
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÜçhaftada bir az olur libidon yüksekse
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Birine ver
01 Yorumla
Soran1 yılMal mısın aq sevgilimle zaten yaptığımızı belirttim
Sesli dene kendini iyice tatmin et
06 Yorumla
Soran1 yılDenediğim yöntemler oldukça çeşitli zaten, orası da bana kalsın
Soran1 yılTabi orgazm olduktan sonra tatmin olduğumu hissediyorum, ama ertesi gün tekrar aynı istek. Ramazan ayında oruç tutarken çok zorladı bu durum beni mesela
Soran1 yılDoğum kontrol hapı kullanıyorum işte, bunun yan etkisi aslında libidoyu azaltması, ama bende biraz ters etki oldu galiba 😅
Şu an yüksek mi
00 YorumlaBence farklı arayışlara gitmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılNemfo ney
00 Yorumla
1 yıldaha iyi işte :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDoyuruşamamışsın
05 Yorumla
Soran1 yılSevgilimleyken doyuyorum aslında ama sürekli istiyorum :/ çocuk da bunalacak diye korkuyorum
Cevap sahibi1 yılGel ben sana çözüm söyleyim knk
Soran1 yılNe mesela
Cevap sahibi1 yılGel benle
Soran1 yılSgya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem