arkadaşlar son reglimi ocak ayında oldum. normalde çok düzenli bir adet döngüm var ama sanırım stres kaynaklı gecikmeler yaşıyorum muayene temiz çıkmıştı çünkü. hala regl olamadım.
evliydim boşanıyorum. son zamanlarda eşimi arzulamadığım için cinsel birliktelik de yaşamıyorduk. birkaç aydır geçmeyen bir libido düşüklüğü yaşıyorum. hiç böyle değildim.. sebebi hormonal midir yoksa yaşadığım ilişkisel sorunlar mı?
evliydim boşanıyorum. son zamanlarda eşimi arzulamadığım için cinsel birliktelik de yaşamıyorduk. birkaç aydır geçmeyen bir libido düşüklüğü yaşıyorum. hiç böyle değildim.. sebebi hormonal midir yoksa yaşadığım ilişkisel sorunlar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sorunlardan kaynaklıdır bence mutlu olunca daha yüksek olur
inşallah öyledir, geçer gider.
Geçmişinde yaşadığın bir durum var mı?
yok. boşanıyorum sadece. 4 aydır cinsel hayatım yok.
Peki boşanma sebebin nedir
Stres kaynaklıdır. Cinsellik fiziksel olmamakla birlikte duygusal bir olay olduğu için etkilenmişindir. Regl için bir daha kontole gitmeni tavsiye ederim. Ne zaman kontrole gitmiştin?
yorumunuzu henüz gördüm.. o zamandan bu zamana düzelmeler oldu regl’le birlikte eskisi kadar olmasa da bir tık düzelmeler yaşıyorum. çok teşekkür ederim💙
boşanma konusunda gelişmeler oldumu peki
evet bir sonraki ay boşanıyorum Allahın izni ile 🙏🏼
Ooo güzel :) ilk zamanlar piskolojik olarak zordur. ama zamanla alışıyorsun :) peki çocuk varmıydı
yok hayır. yani zorluğunu maddi açıdan yaşadım onun haricinde duygusal bir zorluk yaşamadım çok şükür. bitmiş bir evlilikti
çocuk olmaması güzel. peki ne kadarlık bir evlilikti. bu konuda biraz konuşalım mı?
1 yıl sürdü
Aldatma mı vardı?
her şey vardır. yalan, sadakatsizlik, aile düşkünlüğü, zaman ayırmama.. her şey..
aynı durumda olup hala evliliğini bitirememiş insan tanışmıştım burada. oda maddi güçsüzlüğü yüzünden.. seni tebrik ederim gerçekten. ailen arkanda durdu mu peki
durdu evet. ama çok bir desteklerini göremiyorum maalesef. işsiz ve yalnız bir kadınım. ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum. ülke de bu durumdayken tabii çok daha zor ama bakalım Rabbim büyük. bir şekilde tutunacağız
hmm haklısın gerçekten peki daha önceden çalışıyormuydun? ailenin yanına geçmedin mi?
beni ekleyebilir, ya da yazabilir misin müsait olduğun zaman?
biraz güven olsa seni yükseltecek birisini al hayatına
şu an hiç kimseyi düşünmüyorum.
bazen arzularımıza söz geçse nelere yön vereceğiz ama
güvenle alakası yok bu durumun beyefendi. kendime olan güvenimi kaybetmedim. hatta bilakis cinsel konuda o kadar özgüvenli bir kadınım ki yaşadığım bu libido düşüklüğüne epey içerleniyorum. fakat bunun için illa birini hayatımıza almak gerekmez değil mi, uzunca bir süre ruhsal açıdan dinlenip insanın her konuda kendine yetebilmesi de güzel bir tercihtir. tavsiye ederim.
insanlar kendi kendini tedavi edebilseydi doktor olmazdı bazen en iyi doktor seni en iyi anlayan iyi bir dost olur dört duvar arasında neyi düzelteceksin tavsiye
doktora gidip bu durumun sebebini irdeledim zaten bunu belirttim. fakat siz hem doktor deyip hem dost diyerek çekişkili içerisinde kayboluyorsunuz:) siz inatla vurguladığınız şey benim bir an önce seks yapmam bunu anlıyorum. ben de diyorum ki libidomum yüksek olduğu zamanlarda hayatımda kimse yokken bu işi kendim de pekala görebiliyordum. ama bu bile söz konusu değil artık diyorum..
ya sevdiğin hayatı yaşa ya da yaşadığın hayatı sev her şey senin elinde
O kadar sıkıntı mı ya