Arkadaşlar ilginç yorumlarınızı bekliyorum. Gerçekte böyle bir uzunlukta penis yoktur bilginiz olsun. Hayal edin nasıl olurdu? Kızlar en uzun kaç cm penisli birini gördünüz onu da paylaşın.
Kızlar 24Cm penis boyuna sahip birisiyle ilişkiniz nasıl olurdu ve beyler böyle bir penisiniz olsa ne hissederdiniz?
tamam görmediğin için diyorum inanma. penis eğer 26cm den sonrasında kan akışını keser böylece sadece germe yöntemiyle 50cm de edersin ama artık hiç bir işlevi olmaz. ameliyat ve uzun germe araçlarıyla 20cm de ederin 25de ama anlatmak istediğim doğal anadan doğma yetişkin bir insanda maks 21cm vardır. diğer durumlarda vakum ve germe kullanarak 26 hatta 30cm'e kadar çıkartılır.
yukarda yazdım ya bir insan doğal maks 21 vardır. 24 kendisi çalıştırarak yapmıştır. vakum çok ağır iş canı çok acıtıyor. ben deniyorum henüz bir büyüme söz konusu olmadı bekliyorum. vakumu yaptığımda geçici olarak büyüyor sonra duruyor. 11 gündür yapıyorum 6 ay diyor bakalım 6ay yapınca olucak mı doğrusu ben yanı sıra germe de kullanıyorum. dinlenme zamanlarında germe yapıyorum germe çok işe yarıyor diyebilirim.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar 24Cm penis boyuna sahip birisiyle ilişkiniz nasıl olurdu ve beyler böyle bir penisiniz olsa ne hissederdiniz?
En İyi Cevaplar