+1 yılİslamiyet aynı zamanda mantık dinidir. dışkı yeri nasıl ilişki yeri olur? yemek yiyen ağıza nasıl idrar yapılan yer sokulur? vede o dilden dua Allah ismi çıkıyor... hem sağlık olarak riski var bayana büyük abdese sıkışınca tutamayıp kaçırma hemde acılı bir ilişki. ve bayanı, para karşılığı ilişkiye evet diyeni kastediyorum ve batıdan gelme yaratılışa aykırı şekilde ilişkiye girilmesi ile bunla alakası olmayan sevgilisini nişanlısını eşini bu şekilde ilişki isteği ve zorlamasıyla ikna ve ilişkiye girme iğrençliğini gösteren erkekleride sevmiyorum ne yazıkki bay bayan sevgili nişanlı veya eş merakla bunu 1-3-5 kez yaşamaya kalkarlarsa bile başkalarıyla yapmamak merak kalmamak adına tövbe edip asla yapmamalılar alışkanlık olursa bağımlı kalabilirler oralda benzer şekil. hatadan dönmek şart er ya da geç.
Günahsa iş biter haramda doğru bir şey değil yapılmamalı. ayrıca günahları bu küçük az bir cezası var deyip küçümsemek büyük yanlış.
Alo fetva hattı diyanetin (190 ) ara çekinme sor. kesin fetva ve cevab.. ayrıca zina eden erkek ve bayan sadece zina eden erkek ve bayanla evlenebilir ya erkek olmak kurtarmıyor bekaret yok diye :).010 Yorumla
Soran+1 yılDuymuştum bunu şahsen vicdanımın rahatlığı için öyle biriyle evlenmeyi tercih ederim ama kızı unutmuş olması şartıyla :D
- +1 yıl
İlginç :) kızı unutmuştur ama sen onu hatırlattırmada :) nefis bu güven olmaz. her anlamda kendini temiz tutup eşine saklayanla evlenmek en cicisi :) dimi cevab için sağol.
Soran+1 yılHaklısın abii
- +1 yıl
Eyvallah yeğen :) arkadaşın kendi bacısı varsa ona yapılacağını duysa sence ne tepki verir bencilce davranıyor vebali acısı sağlık riski sana zarar onun umru değil o zevkine bakıyor hepsi bu. seni düşünmeyeni sen hiç düşünme derim. zinaya nasuh tövbesi edersen diğer günahlarada affedilme şansın var eğer tekrarlamassan yüksek tekrarlasanda Allahtan ümit kesilmez yapmamak için direnecen düşe kalkada olsa yolda yürüyecen hatasız kul yok. iş işten geçmeden ölüm gelmeden hatadan dönmek gerek. sen dediğim şekilde demesende kabul etme analı sağlık ve dini sorunlar çıkıyor de benim canım yanıcak sen zevkine bakıcan senle olan arkadaşlığımızı düşünmem gerekiyor belli bir süre beni arama de akıllansın.
Soran+1 yılBacısı yok maalesef :D seviyorum ya yazmadan duramam ki. sevmesem hiç yapmazdım zaten banane der geçerdim.
- +1 yıl
Peki, çekeceğin acı, sonrasındaki günah sağlık sorunları? bencilce zevkine bakanın senle evlenme ihtimali aldatmama ihtimali sadakatı sana sahip çıkası vefası vb. şeylerden davranışları olacağınımı sanıyorsun belkide seni cinsel anlamda sömürüyor ama evlenmeye geldimi büyük ihtimal benzer şeyler yapmamış kız tercih eder seven tez zamanda evlenir senle evlenmek nasip olmazsa diye sana elini sürmez en azından cinsel anlamda devamınıda isteyebilir analın ama bırakırsa seni bu sefer başkasıyla evlendiğinde anal yaptığını anlama ihtimali var delik genişliği sağlık sorunlarından vb. en kötüsü manevi vebali şey gibi düşün bekarsın zina edersin pişman olursun günahı var ama evlisin cinsel ihtiyacını görüyon buna rağmende zina ediyon o zaman ne cevab verilir? cinsel organ varken git dübüre gir ve içinede boşalabilir senin acını gireceğin günahı sağlık sorunlarınıda düşünmüyor. o zaman nasıl hesap verilir? şimdi rahatsın ama kabirde mahşerde ne olacak.
Soran+1 yılOnun da yapacağını sanmıyorum utangaç gibi biraz ama evde yalnız kalınca ne olur bilemem. fantezi için soyluyor olabilir.
- +1 yıl
Utangaç ve sevişme yaşaması birde anal isteme ve ısrar çelişkili dikkat et kızlığınada istek yapmasın yalnız kalmakta utangaçlıkla bağdaşmaz en azından yatak münasebetinde belkide içeceğine uyku hapı atıp dener bilemessin deme bana yemem o numarayı :) şiringa alır hazır su alır kapağı kapalı iğneyle üst boşluğuna batırıp enjekte eder sen açarsın kapağını yeni açıldığı belli sonrası uyu oda işini görür bir şey anlamassın vb. hayat senin nefis bu üzülmeni istemem.
Soran+1 yılOha l*n :D
- +1 yıl
Güzel tepki :) bari bir saman balya verseydinde karnımı doyursaydım yazmaktan acıktım :) inan neler oluyor hayatta aklına hayaline gelmeyecek şeyler cem garip münevverle sevgiliydi kafasını kesti bırak cinselliği!!! demet akalın İbrahim kutluayla sevgiliydi arkadaşı masumca geldi beraber gez eylen dertleş konuş ve demet akalın ortada kaldı demet şener kaptı ibrahimi !!! ablasının kocasına eşinin kız kardeşine en yakın aile dostunun eşine aşık olan veya cinsel olarak sömüren veya tecavüz eden vb. varkenki bunlar haberlerede yansıyor sen bana oha diyorsun senin anlıyacağın şekil diyeyim Çüş be hanımefendi birazcıkta oha yani hatta yuhhh azda olsa bırssss yavaş yavvv :)
En İyi Cevaplar
Ben okudum kısmet olursa kaynağı gösterecem. Diyorki : anal yapana cennetin kapıları kapalıdır
216 Yorumla
Soran+1 yılTamam sağol
Soran+1 yılWuu
Soran+1 yılEvet ben de gördüm onu o yüzden orala daha sıcak bakıyorum :D
Soran+1 yılBaşkasıyla yaptım daha önce ama istemeyerek oldu biraz o yüzden hoşuma gitmedi fazla ama onunla çok güzel olacak bence
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Müslümanım diyorsan elinden geldiği kadar islama uyman gerekir Ama ben istediğimi yaşamak istiyorum diyorsan senin fikrindir anal ilişki islamda zinadır haram olmaması gibi saçma şeyler kullanmayın dini bu işe alet etmeyin eğer yaşamak istiyorsanız yaşayın istemiyorsanız dini bahane etmeyin
13 Yorumla
Soran+1 yılHaram olduğunu biliyorum ama bir arkadaş cennetin kapıları onlara kapalı demiş. boyle bir cevap arıyordum
Soran+1 yılDoğru
+1 yılDiyor ki "ya yaptıklarından pişmanlık duyma, ya da pişmanlık duyacağın şeyler yapma."
Vajinal ilişki sizlere yeterli gelmiyor mu...04 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim
- +1 yıl
Anal ilişkiyi siz de istiyor musunuz...
Soran+1 yılBen istemiyorum :(
- +1 yıl
Madem istemiyorsunuz sizi reddetmekten alıkoyan nedir, sevgi mi? Bir taraf mutlu oluyorken diğer tarafa zul geliyorsa onun ismi fantezi değil eziyet olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılHele dübürden yaklaşmak, büyük günahtır. Peygamber efendimiz, (Hanımına arka uzvundan [dübüründen] yanaşan melundur) buyuruyor.
Karısına arka yoldan yaklaşan kimseyle, erkekle livata yapan, hüküm itibariyle aynıdır; çünkü pislik çıkan yerdeki pislik ve rahatsızlık verici şeyler, ay hali kanından daha fazladır. Ay halinde, kan necaseti bulunduğu için, helal yol bile haram olmaktadır. O bakımdan, pislik yeri olan dübür, daha çirkin ve daha kötüdür. (Kurtubi tefsiri)29 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
bu siteye dini konularda 100/100 güvenirim ve başka sitere bakmam bile
https://www.dinimizislam.com/default.asp
Soran+1 yılHiç bişeye gozukapalı güvenme araştır ama onlar da yanlış bilebilir bazen
- +1 yıl
Sen ne kadar arastirdin acaba :-)
- +1 yıl
bu siteye en az 6 senedir aboneyim.. bu adam TÜRKİYEgazetesinin orta sayfasında yazar OSMAN ÜNLÜ hocada da niceleri cok güzel yazıları... internetim yokken İHLAS yayınlarının kitaplarını okurdum aynı... BUNU ASLA UNUTMA İSLAMİYET AKIL DİNİ DEĞİLDİR, NAKİL DİNİDİR
- +1 yıl
Aynen kardesim herkes dini ajlina gire yorumluyor isine geldigi gibi..
- +1 yıl
ondan islamiyet bu hande saten. iki tane süslü sapıkca laf bilen ve eski EHLİ-SÜNNET alimlerine saldıran hemen her t. v de baş tacıdır iyi izle, en başta y. nuri, beyaz hoca s. ateş, ad.. aziz bayındır başlıcaları.. dahaaa dolu
- +1 yıl
Yasar nuri ozturk, adnan oktar.. Mason pislikler.
- +1 yıl
Ben bu konularda çok sinirliyim en son söyleyeceğim lafı en başta söylerim izttemediğim lafları kullanırım onun için islamiyet konusunda pek tartışmaya girmem.. çünkü yüzde doksan100/70 sadece sapık hocalara inanır.. temin yazdığım pislikler MÜRTEP tir dinden dönme şerefsizler
+1 yılHurafelere inanma.
Sindirim sistemi filan deniliyor vajinadan idrar ve kan çıkmıyor mu çıkıyor.
Penisten idrar çıkıyor mu çıkıyor o zaman bunlarda yasak ve günah olmalı.
Ayrıca ağızdanda yasak ve günah deniliyor yemek yendiği için. O zaman öpmekte günah bayramda el öpmeyecez.
Sol el ile yemek günahmış almak vermek günahmış peki madem kullanmayacaksan ne diye var? Yani ben 2 elimi kullanarak ya da sol elimide kullanarak iş yapamaz mıyım? ya da solak olanlar neden solak doğuyor o zaman madem günah ise? O kişi doğar doğmaz günahla hayata başlaması için mi? Bence buda bir hurafe sol elde yemek, alıp vermek için kullanılır.
Şöyle diyeyim Kutsal kitabımız bence zamanla bazı içerikleri bazı kişiler tarafından değiştirildi diye düşünüyorum. Allah büyüktür her şeyin en iyisi o bilir.01 Yorumla- +1 yıl
Cahil olan siz ikilisiniz siz bu kafayla devam edin :D
Cuma günleri tırnak kesin sevap kazanırsınız :)
Sol elinizle hiç bir iş yapmayın şeytanın elidir günahtır :)
Bu halk cahil işte Kuranı okumayan insanlar bilmişlik taslıyor sağdan soldan hurafelere hemen kanan cahiller topluluğu içerisindeyiz ne yazık ki.
Zina zaten yasaklanmış tır allahın yasakladıkları haram sevmedikleri mekruhtur. Sen demişsin ki yapayım edeyim tevbe dileyeyim sen hangi dindesin allahla dalgamı geçiyorsunuz oyun mu oynuyorsunuz nasıl olsa af var af dilerim olur biter... Sizin gibi düşünenler dini yanlış algılayanlar yüzünden millet ateizme yönelir oldu
23 Yorumla
Soran+1 yılTövbe ya. gunah benim sanane
Soran+1 yılTers ilişki yaşamadım ya soru soruyorum
hepsi çıkarım. kuranda anal haramdır diye birşey yazmıyor. bazı şeylerden kendi kendilerine anlam çıkarıyorlar. zaten kuranda pozisyon anlatmsını bekleyemezsin değil mi?
ha bir de evli değilken ilişkiye girmek zaten günah. analı manalı düşünmene gerek yok zaten. göze almışsan yap gitsin.
ayrıca haramla günah aynı şeydir. haram günahın arapçasıdır. bir anlam farkı yok.013 Yorumla
Soran+1 yılHaram olan günahtır ama her günah haram değildir bence. haram ağır kalıyor
- +1 yıl
Sen kurani istediğin gibi yorumlayamazsin sora haram olan gunahtir her gunah haram degildir diye anal haramdir evli olmadigin insanla anal hem harqm hem zinadir. Sadece vajinal iliski islamda vardir.
Soran+1 yılTamam bakıcam buna
- +1 yıl
Evli olmadigim kisiyle vajinal iliski yaparım diyosun yani:-)
Soran+1 yılHayır sadece oral yaparım
- +1 yıl
O da zina :-) Allah hidayet versim ben baska bisey demiyorum...
- +1 yıl
Yakinda isin bitince kapi disari konulcaksin ve hangi yuzle esinin yuzune bakicaksin..
Soran+1 yılÖyle biriyle evlenmeyi düşünüyorum ilerde sorun yaşamamak için
- +1 yıl
Zina yapan kadina zaten bakir erkek haramdir..
- +1 yıl
Temiz temiz evlenmek varken halbuki daha cok zinanin icine batmaya be gwrekt var
Soran+1 yılŞeytan dürtüyor
- +1 yıl
@cemkaradag anlamadığın bilmediğin konularda konuşup kendini komik duruma düşürme. birşey haramsa günahtır, günahsa haramdır. neden? çünkü ikisi aynı anlama gelir. haram, günah kelimesinin arapçasıdır. biri arapça biri türkçe. tek fark bu. ayrıca zina haramlardan veya günahlardan biridir. yalan söylemek gibi. yalan söylemek de günahtır. ayrıca kuranın hiçbir yerinde! hiçbir yerinde! anal günahtır yazmaz. birilerinin işine öyle geliyor ve öyle yorumluyorlar. hepsi bu! zaten kuranda kamasutra kitabı değildir. orda sana cinsel ilişki tarifi yapılmaz.
+1 yılAnaldan önce kaç kere cennetin kapıları kapanmıştır ohoooo. O kadar çok günah işliyoruzki cennetin kapıları kesin kapanan yüzlerce binlerce günah işlemişizdir attığımız adım günah.
Şuna inanıyorum ki hristiyanlar bile müslüman ülkelerden daha az günah işliyodur. Din meselelerini mantığım almaz oldu, ya da bende mantık yok salağım.11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında ben de çok günahkarım. yapmak istemezdim eskiden olsa ama masum değilim artık
+1 yılBir arkadasim diye baslamissin evli olmasigin bir insanla iliski yasayip zina mi haram mu diye soruyosun zina en buyuk gunahlardan daha ne olsun..
Arkadan yapmak da lanetlenmistir. Ama evli oldugun insan cok istiyorsa belki diye musamma edilmis.. sen arkadasim diyorsun.133 Yorumla- +1 yıl
Ayrica ters iliaki haramdir. Zarri da saglik acisindan zarari da çoktur.
Soran+1 yılYaptık bir kere :(
- +1 yıl
Tovbe istifar et bu gunahtan dq uzaklas gerekirse terket..
Soran+1 yılHazır değilim şu an tövbe etsem de bozarım diye korkuyorum
- +1 yıl
O zaman cehennemde yanmaya hazirim diyorsun kolay gelsin. Allah islah etsin hidayet versin..
- +1 yıl
Her gunahkar cehennemi tadacaktir ama evli olmadigin biriyle zina cok gunah..
Soran+1 yılBiliyorum
- +1 yıl
O zaman icin rahatsa decaw et..
- +1 yıl
Devam et..
- +1 yıl
Bisey sorcan yasin kac?
- +1 yıl
Sorucam:-)
Soran+1 yıl21.
- +1 yıl
Tamam artik biseyleri dusunebilcek mantikli karar verebilcek yastasin sen bosver anali orali evlilik düşün
Soran+1 yılDaha çok var ona önce kariyer
- +1 yıl
Evli insan da kariyer sahibi olabilir bu sekil inan daha kotu insanda gurur sahsiyet te onemli
Soran+1 yılEvlenecek adayım yok ya okulum bitmedi daha hem. sonra yüksek lisansım var çocuk isterse falan yapamam
Soran+1 yılKarşıma ciddi insan çıkmıyor ki...
- +1 yıl
Ciddi olmayan insanla isin olmasin yoklukta degilsin yasin genc eminim guzelsindir
- +1 yıl
Seni seven bunlarin hucbirine engel olmaz aksine destek olur
- +1 yıl
Ciddi bir iliski icin once sen ciddi olmalisin
Soran+1 yılBen ciddi olunca korkup kaçıyorlar tabi o zamana kadar bağlanmış oluyorum çoktan. yanımda kalsınlar diye kendimden odun veriyorum bazen. ama halbuki okumuş etmiş eli yüzü düzgün biriyim çok şükür. onlara kalmadım ama kalp salak işte.
- +1 yıl
Ozelden yazarmisin yalnis anlamazsan
- +1 yıl
Ben sana durumun ic yuzunu anlaticam
Soran+1 yılAnlat burdan
- +1 yıl
Bak simdi karsindakinin ne kadar ciddi oldugunu önceden anlamalisin karsindakinin yalan soyleyip soylemesigini az cok tavirlarindan hissetnen lazim tecrubeli insanain az cok anlarsin ve ikincisi asla kimse icin kendinden odun vermene gerek yok ciddi olan insan icin senin odun vermene gerek yok ciddi olan insan icin bunlar ikinci plandadir ciddi olan insan evlilik dusunerek seninle olur
- +1 yıl
Ozel olursa daha rahat olur diye düşündüm
- +1 yıl
Oyke yani kotulugun icin bisey demiyorum:-)
- +1 yıl
Oyle işte kardesim aklinla hareket olcak tabi ama duygularina yenilip kendinden odun verme bence
Soran+1 yılHaklısın da işte Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
- +1 yıl
Ya bak once senin yüreğinin temiz lazim oyle biseyi yapmayi aklindan bile gecirmemen lazim bak ben bakir bir insanim kimseyle beraber olmadim ama nasibimi bulamiyorum olmayınca olmuyor ama niyetim iyi yani kotu olsa bir suru insan bulurdum
- +1 yıl
Bide tip olarak da cok iyi degilim sanirim kilo almak icin ugrasicam ama demwk istedigim once kalbini temizle sonra karsindakini sec
Soran+1 yılİyisindir :)
- +1 yıl
Tesekkur ederim yani ben gibi insanlar da var goruntuden once icini gormek lazım:-)
+1 yılhak yolu varken book yolu zaten saçmalıktır. evlilere anal yasak kılınmıştır. zinanın hertürlülüsü haramdır (günahtır)
Günah ile haram aynı anlamda kullaniaktadir. Günah haramın neticesidir.
buyrun okuyunuz.
www.sorularlaislamiyet.com/.../...lir-misiniz.html02 Yorumla
Soran+1 yılHaram demek günah demek değildir ya olamaz yani. tamam bunlar haram belki ama yalan söylemek de günah sonuçta. ama haram değildir öyle olsa peygamberlerden bir kaçı çok zor durumda kalmış söylemiş. yapmazlardı.
- +1 yıl
google ile aratiniz günah ile haram aynimidir diye
+1 yılyahu hala anal diye soru sorun arkadaşlar var ne yazıkkı erkek ve kadın sadece üreme organlarından zevk alır yani kadın vajinadan erkek penisten analdan zevk elıyorum diyen kadın halt etmiştir veya kendini becerten erkekler onlarda halt etmiştir birde bir erkek nasıl olurda dıçkının oldugu bir yere penisini sokar
07 Yorumla- +1 yıl
ulan anatomi bilmezsin cahil cahil ahkam keser durursun buralarda. sempatik sinir hücreleri cinsel kuyruk sokumundan cinsel organa anüs sinirlerine çok yakın bir yerden geçerek ulaşır. bu yüzden bu sinirleri anüs bölgesinden de uyarabilirsin. bu tamamen erkeğin ve kadının cinsel sınırlarıyla alakalıdır. buna ahlak da denebilir prensip de, ya da sen ne istersen. ancak şunu bil ki iki cins de o bölgeden haz alırlar.
Soran+1 yılEvet ben de yazacaktım bunu ama uşendim :)
- +1 yıl
varya neyin kafasında yaşıyorsunuz uurhes adın her neyse kesin sende gaysın arkadam vurduruyorsun olay bundan ibaret bu bilgiyi hangi tıbdalında ogreydin gay kulubmu
- +1 yıl
Sen tam sığırmışın kardeş. Ancak benim gayliğe maalesef hiç eğilimin yok. Şansina küs...
- +1 yıl
en azından sıgırlar birbirlerini arkadan becermiyor
- +1 yıl
sığır olduğunu kabul etmen güzel. bunu taktir ettim. ancak hala benim eşcinsel olduğumu ima ediyorsun sanırım. illa anana, bacına mı söveyim?
- +1 yıl
işte karaktersiz biri daha
günah ve haram aynı şey. Allah ü teaala zinayı haram kılmıştır. bu ihtiyaçları helal yollardan gidermeyi emretmiştir. Anal ilişkiye gelince buda kesin haramdır. kuranı kerimde bahsettiği üzere lüt kavmi bu tür ilişkileri nedeni ile helak olduklari bildiriliyor. tövba edilince Allah affedermi? elbette affeder ama bunu ancak Allah bilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anal istemiyorsan oral sexte uzmanlaşmanı öneririm.. Yoksa sevgilinin işi zor olur. Günahlara fazla kafanı takma derim. Ona bakarsan burada yazman bile günah sayılır.
114 Yorumla
Soran+1 yılDoğru da birini yaptım diye tüm günahlara da bulaşmak istemiyorum. oral yapabilirim ilkimiz olacak aslında her turlu rahatlarız o heyecanla :P
Soran+1 yılYapabilirim seninkinde iş yoktur :P
Soran+1 yılKürtüm ben bana inan :D
- +1 yıl
analı, oralı, zinayı seven kürt kızı... hilmi bunu sevdi.
Soran+1 yılAnalı sevmiyorum yalnız...
Soran+1 yılSorun değil be takıl
- +1 yıl
yapmadığını söylemişsin... denemeden bilemezsin. sonra müptelası olma.
Soran+1 yılHoşça kal :D
Soran+1 yılParmağımı denemiştim hoşuma gitmedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim sen hic dini bilgi alamadinmi ya:( zina haramdir anal ise evlilere bile gunahttir bak haram demiyorum ama yasak yani az çok yasak olmazki
23 Yorumla
Soran+1 yılHaram diye gördüm. zinayı da günah diye :/
Cevap sahibi+1 yılZina çok çeşitlidir.. Bu yüzden insanlar net olarak haram demezler çünkü insanalra çok agir gelir oyle. Mesela benim bile bikinili bir bayana bakmam haramdir. Ama insanlar günah der. Veya bir erkeğin bikinili bir bayani gözleriyle süzmesi göz zinasidir ve haramdir. Ama günah denir ki insanlar herşey haram yanacagiz zaten diyip tamamen batmasin diye
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
güncellemeyi okuyunca ben
resimage.net/.../sener-sen-cicek-abbas.jpg12 Yorumla
Soran+1 yılHım yanlış oldu galiba :D
Anal İlikiye Giren Allah tarafından lanetlenmiştir.
--------------------------------------------------
Onlar, Allah'ın lanet ettiği kimselerdir. Allah kime lanet ederse artık ona asla bir yardımcı bulamazsın.(4,52)04 Yorumla
Soran+1 yıl...
- +1 yıl
o ayet bunla alakalı değil kardeş. kopipeyst yapmayı bırakıp, tamamını oku.
- +1 yıl
başkan sen çok biliyorsun ya hu! "livata" diye arat bakalım ayet ayet neden bahsetmiş.
+1 yılZina EN büyük Günahlardan ve Haram aynı zamanda Kul hakkı
Anal dahada kötüsü Analı eşinle dahi yapsan haram13 Yorumla
Soran+1 yılKötüye bulaştım bari daha kötüsünü yapmiyim işte :( zina haram mı kesin? En büyük günahlardan olduğunu biliyorum da... Kul hakkı ne alaka
- +1 yıl
Kul hakkı o adamla değilde başkasıyla evlenirsen önceden evli olmadığın için Seninle evlenen adamın hakkını çalmış oluyorsun.
Soran+1 yılDoğrudur
Günah başka. boyutu. caminin acisina nasil dayanacaksin. İlerde büyük abdestini tutamican haberin var mi.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ya o tehlike de var
Soran+1 yılUtangaç aslında yapamaz bence şu an zevk için soyluyodur
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal yapmak günahtır orasını biliyorum. onu geç hijyenik değil. analın bakteriyal florası ile vajinanın bakteriyal florası farklıdır. ilerleyen zamanlarda rahatsızlıklar da ortaya çıkabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın korunuruz yaparsak zaten
+1 yılzina x ise anal 2x. zina nikahla defedilir ancak diğeri nikahla bile savuşturulamaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılZina da yapılmışsa günahı günahtır sonradan evlensen de o günah kalır diye biliyorum
- +1 yıl
nikahtan önce tövbe edilebilir. öyle biliyorum diye bir şey yok. sen ne istiyorsan onu yap. ancak fiziksel anlamda da ruhani anlamda da sana bir takım iyi-kötü etkileri olacağını unutma, yeter.
Soran+1 yılDoğru
+1 yılönden çok verip adamı bıktırdın anlaşılan yeni zevkler arıyor
yemini suyunu eksik et biraz. az ver ki bal kavanozunun değerini bilsin hergele06 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim :D daha hiç bişey yapmadık sadece öpüştük. ilk kez yapıcaz bişeyler
- +1 yıl
heee sende şu önden vermeyince namusluyum bakireyim ya sorun yok diyenlerdensin
canımsın. öpüyorum seni aklından fikrinden
Soran+1 yılHayır değilim sadece kocama kalsın o. Yalan söyleyecek değilim adama.
- +1 yıl
ulan götünde kocana kalsın. biriyle yetinsin mi diyorsun yani. vay arkadaş
Soran+1 yılO da bana kalacak :D beğenemedin mi falanca
Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. yap tabi ki sonra tevbe edersin allahda affeder böyle böyle cennete gireceksiniz. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmee
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsakın yapma hem günah hemde sağlık açısında sorun teşkil ediyor sen istemedikten sonra zorla becerecek değil ya
17 Yorumla
Soran+1 yılZorlamaya kalkarsa ağlarım zaten :D
Cevap sahibi+1 yılo kadar sapıksa zaten ne işin olurki öyle biriyle
Soran+1 yılDeğil ya çok tatlı seviyorum da işte... Zorlamaz. istemezsen isteme tamam der ama evham yaptım.
Cevap sahibi+1 yılo zaman sorun yok canım evlenincede istese yapma sakın :)
Soran+1 yılEvlensin de bir.. Evlenmez ki benimle :( seviyom ya çok tatlı :D
Cevap sahibi+1 yılanladım canım iyi sevmeler allah sediğini kavuştursun
Soran+1 yılHayırlıysa amin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim/eşim böyle bir şey yapmak ister miydi, bilmiyorum; ama ben istemezdim. Zira onun bedenine zarar vermek, onu incitmek istemezdim.
06 Yorumla
Soran+1 yılİncinmem zevk alırım ama sağlık sorunu yapar diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılKendinizce haklısınız. Benim sevgilim yok. Olsaydı, belki, o da isterdi, rahatsız olmazdı. Ama yine de bana doğru gelmiyor. Belki fazla duygusal ve hassas olduğum içindir. Sevgilimin üzerine titrer, bir çiçeğe yaklaşır gibi, onu incitmemeye özen gösterirdim.
Soran+1 yılKeşke o da öyle yapsa :D
Cevap sahibi+1 yıl:)) Belki başka isteklerim olur, onun yerine :d
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılBir ilişkide karşılıklı saygı, sevgi, güven ve sadakat olmalıdır. Bir cinsel ilişkide temizlik/hijyen ve güzel koku olmalıdır (kötü koku olmamalıdır). Bununla birlikte, belki, fetiş eğilimim olabilir. Ayak fetişi ve kölelik gibi...
haram başka günah başka ne demek ya sen iyi misin? zinayı sormuo analı soruo. zina yaparsan her türlü günah zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak yolu varken book yolunu seçenden eş olmaz at bir köşeye yaramaz o yaramaz işe yaramaz karaktersizlik. Hayvan gibi çiftleşmek ne iğrenç. Oldu bulduğu deliğe sokar o adam.
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmaz bence diyor ama...
+1 yıloral daha zevkli git oral yap zaten anal can acıtıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılOral istiyorum ben zaten ama beyimiz doyumsuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yapan cehennemlik Allahın affetmediği iki şey vardır
Allaha şirk koşmak
Ters ilişki
geçmiş olsun yapmadan önce arastırcaktın bunları yaparken değil nefsine hakim olcaktın ileride umarım karsına cıkan ınsana bunları anlatırsın03 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım daha be
Cevap sahibi+1 yıldiğer türlüde yaşıyorsun galiba her türlü cehennemliksin allah seni bizden uzak tutusun
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGunahini haramini bilmem hijyene dikkat ettikten sonra dunyanin en guzel seylerinden biri temizligi konusunda bilgi almak istersen yardmci olurm
14 Yorumla
Soran+1 yılYardımcı ol ya evet yapmam ama aklımda bulunsun lavam mı ne bişey varmış Ahmet maranki de diyordu sağlık için :D
Cevap sahibi+1 yılSimdi cikiyorum canim sevgilimn yanina gidicm :) aksam gelince yazarim ;)
Soran+1 yılHadi iyi eğlenceler :)
+1 yılharam diye bir şey yok güzelim. erkek erkeğe haram. kadınla anal ilişki konusunda bir yasak yok
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok biliyon
- +1 yıl
çok yaptım bilirim
- +1 yıl
Bu nasil bir yorumdur:-) nesin swn peygamber mi ilan ettin kendini hasa..
Soran+1 yılCem bir susar mısın :D
- +1 yıl
peygamber ilan etmeye falan gerek yok. varsa öyle bir yasak yaz buraya görelim
+1 yılBak katı atık diye bisey duydunmu? Gitsin tuvalet deligine soksun ne fark eder?
04 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum :(
- +1 yıl
Yapma oyle sey ikinizede herturlu hastalik olur
Soran+1 yılO prezervatif takar ama bana hastalık olur
- +1 yıl
Hic bir onlem bu isi mesrulastirmaz bnce
+1 yılulan ak deligi varken ne isiniz var bo, deliginde yav
00 Yorumlazina aynı zamanda haramdır zaten ne saçmalıyon sen yav
13 Yorumla
Soran+1 yılBilemem
Soran+1 yılDaha yapmadık be
iki kişi arasında özel hayatta cinsel yaşamda ayıp günah yasak haram vs olmamalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli değiliz olmalı,
Bn ruyamda yapmistim anal bugun gordum buyuk gunsha girdim diye uzulurken ruyamda megerse ruyaymis rahatladm
05 Yorumla
Soran+1 yılHahha keşke tadını çıkarsaydın
Soran+1 yılErkeeek
Gizli Üye(36-45)+1 yılvazgeçire bilirsin sende ona anal olarak bişey sokmak istediğini söyle :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhaha güzel bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah lanetlemiştir lut kavmini bu yüzden helak etmiştir
05 Yorumla- +1 yıl
canım lut kavmi erkek erkeğe ve kadın kadına olduğu için lanetlendi esas sebebi. doğurganlıl olmayacaktı eğer devam ederse kadın erkek bir araya gelmemeye başladı çünkü.
Soran+1 yılBiliyorum :(
Soran+1 yılOha o derece olmuş mu
- +1 yıl
hemde ne derece akla ziyan :) helak olmak için tek bir iyi insanın kalmaması gerek allahtan bazı iyilerin hatrına yok olmuyoruz yoksa şimdide var bir hayli sapkınlık
Cevap sahibi+1 yılKonu ile ilgili hadislere bakıldığında Peygamberimiz sallallâhu aleyhi ve sellemin de bu tür ilişkinin haram olduğunu açıkladığı görülmektedir.
“Karısı ile ters ilişkiye girenler, Allah’ın rahmetinden uzak kalırlar.” (Ebu Davud, Nikâh, 45, Ahmed b. Hanbel, 2/444)
“… Kadınlarınızla ters ilişkiye girmeyin. Allah hakkı söylemekten çekinmez.” (Tirmizi, Radâ’, 12)
“Allah, bir erkeğe veya kadına arkasından yaklaşan kimseye rahmet nazarıyla bakmaz.” (Tirmizi, Radâ’, 12; İbn Mâce, Nikâh, 29)
“Bir erkeğin karısı ile ters ilişkiye girmesi küçük lûtîliktir.” (Ahmed b. Hanbel, 2/182)
Haram olduğunu bile bile Allah’ın emrettiği yoldan değil de yasakladığı yoldan ilişkiye girmek bir müslümana yakışacak davranış değildir.
Ters ilişki her ne kadar haram ise de bundan dolayı ömür boyu cenabet kalınması diye bir şey söz konusu değildir. Tevbe edilip bir daha tekrarlanmaması gerekir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHak yolu varken neden b. k yolunu seçer ki insan bence anal çok iğrenç hiç hijyenik değil
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de sanki
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen günahı yapıp haramı yapmayacaksan dinini değiştir oyuncak değil bu ikisini de yapmayacan
15 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç mi günah işlemiyosun sanki
Cevap sahibi+1 yılbir şeyi yapmadan önce günah mı haram mı araştırırım yapmam ama senin yaptığın düpedüz dinsizlik
Soran+1 yılBuna sen karar veremezsin
Cevap sahibi+1 yılBen demiyorum zaten din karar veriyo biliyoz da konuşuyoz
Soran+1 yılBen de araştırıyorum işte bişey yaptığım yok henüz
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. herkesin günahı kendisir kimin cehenneme gireceğini yalnız ALLAH bilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünahını bilmem ama benim için çok karaktersiz bir kadındır.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kime ne
Cevap sahibi+1 yılBenim için karaktersiztir dedim okuduğunu anlamıyor musun? Bence o boş beynine soksun daha iyi , kafan bir işe yarar.
Soran+1 yılKaraktersizlikle alakası yok kimse kimseye karışamaz demek istedim okuduğunu anlamıyor musun
+1 yılZinayı göze aldıysan gerisini salla dostum.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:(:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen oyle biliyorum. Ama bilerek yapmak sonra tovbe etmek ne bilim.
07 Yorumla
Soran+1 yılYani yanlış ya
Cevap sahibi+1 yılHak yolu varken bk yolunu tercih etme bence
Hemde sagliksiz
Soran+1 yılEvet haklısın
Cevap sahibi+1 yılO yuzden inancin zayif olsa bile en azindan sagligini dusun...
Soran+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yılTakip et beni ya da mesaj at, sagligi uzerunde de konusalim. Bu konuda bilgiliyim.
Soran+1 yılYok sağol
Ben gordum, yaniyodu boyle el salladim gecdim..
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım :D
Ulrn zina günah anal haram x2 günah point
34 Yorumla
Soran+1 yılTospaaa? :D
Anal ilişki yaşadım iyi birşey değil. 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılYa evet içini nasıl temizlicem ya o da var :D
Soran+1 yılParmağımı sokmayı düşününce bile tiksiniyorum :(
sapkinliktan baska birsey degil
011 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum ama yapamam yapmam inşallah
Soran+1 yılBakireyim diye. ilerde eşimden saklamam ama bekaretimin ona kalmasını istiyorum yine de
Soran+1 yılBunları biliyorum hayır bir zar olayı değil biliyorum mesele ruhta ama duşunce şeklimiz farklı
Soran+1 yılAnal yapmadım hiç istemiyorum da zaten sordum yalnızca o istiyor ama yapmam heralde
Soran+1 yılPeki sanal takılırken hayal etsek sadece o da haram mıdır
Soran+1 yılŞeytan işte uğraşıyor
Yap gitsin neyin derdindesin
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmicam
Hak yolu varken b. k yolu zorlanır mı
31 Yorumla
Soran+1 yılOkk
anal nedir ya hayvanmısınız siz
211 Yorumla
Soran+1 yılHee
- +1 yıl
Yok kardesim haklisin aynen katiliyorun bu zinayi yaptijtan sonra da yeri copluktur bu kisi in yaptigi gunahda yanına kalicak sonra tovbe edet ama Allah razi olur mu..
Soran+1 yılbir susar mısınız
Soran+1 yılSoru sorduk şurda bişi yaptığımız yok
- +1 yıl
Allah'ın emrettiği yerden onlara varın, yaklaşın Şüphesiz ki Allah çok tövbe edenleri de sever, çok temizlenenleri de sever." (Bakara,:222)
Peygamber Efendimiz yukarıda zikredilen Bakara Sûresi 2/223. Âyet-i Kerîme'yi açıklarken şöyle demiştir: "İster ön taraftan ister arka taraftan yaklaş. Yeter ki dışkının çıktığı mahalden (anüsten) yaklaşmaktan ve hayızlıyken yaklaşmaktan sakın."
Allah''ın size emrettiği yerden kadınlara yanaşın.
Erkeğin cinsel organının sünnet kısmı kadının arka organına sokulmasıyla bu haram işlenmiş olur. Karısının tenasül uzvunu bırakıp da livata edenlere, şiddetli tazir lazım olur.
LİVATA anal ilişki demektir
Soran+1 yılTamam eyvallah bana bunlarla gel
Soran+1 yılYok sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah lanet eder diyor peygamberimz.
17 Yorumla
Soran+1 yılZaten günahkarım ya onu istemiyorum mm. ilerde eşim isterse napıcam
Cevap sahibi+1 yılHepimiz günahkarız.
Eşin isterse yapmaman gerektiğini söylüyor yine peygamberimiz.
İtaat etmeyeceksin onun isteğine.
Soran+1 yılYa çok ısrarcılar. evlensek benimsin zaten diye daha ısrar ederler
Cevap sahibi+1 yıl" Hangi günah işlerseniz işleyin affederim ama kul hakkı ile gelmeyin diye bir hadis var "kutsi hadis.
Yapmaman lazım.
Yaparsan da pişmanlık duyup tövbe etmen lazım.
Soran+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yılYani zina da günah, alkol de günah, gözle insanları kesmek de günah, yalan söylemek, haksızlık yapmak, dedikodu yapmak hepsi günah bunların.
Soran+1 yılEvet
sevgilide değil arkadaş :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgili :D
+1 yılpeygamber lanetlemiş yap istersen :)
017 Yorumla
Soran+1 yılHahah
- +1 yıl
sen yapacan gibi duruyo sanki ahahaa yap kız bir daha mı gelcen dünyaya
Soran+1 yılİkna etmeye çalışıcam ama çok zorlarsa yapabilirim
- +1 yıl
kesin zorlar bende zorlamıştım ama olmadı. taktik veririm sana
Soran+1 yılNeden olmadı? Nasıl ikna ederim sence yapmamasına
- +1 yıl
boyutlardan dolayı galiba olmadı neyden olacak yoksa deli :) ağlayınca hemen ikna olur bana öyle yapmıştı zaten zevki kaçıyor ağlyınca. hemen ağla önce tamam de deneyelim de yok dersen gaza gelir ama yapmaya başlayınca ağla
Soran+1 yılAha ha haklısın :D ağlarım zaten de bu sefer sinirlenmesin
- +1 yıl
ağlamaya değmez be boşver hahaha küçükse yani o açıdan :)
Soran+1 yılDeğil gibi :D
- +1 yıl
yandın o zaman krem şart aman dikkat et. sende her ayrıntıyı biliyon maşallah boy en ebat ezber yapmışsın adamın şeyini
Soran+1 yılÇok seviyorum :D
- +1 yıl
adamı mı ufaklığımı yoksa her ikisini de mi seviyon anlamadık bir açıklık getir konuya :)
Soran+1 yılAdamımı <3 :) ah benim canım aşkım... Of ulan of keşke yine sevse ya :D fikir ver bana nasıl aşık ederim tekrar :D
- +1 yıl
oha artık bundan sonra ücrete tabi bu ne l*n hep bana rap bana para istiyom ahahaa. valla fikir çok bende kız bursan reklam ettin bizi özelin filan yokmudur arkdaş yav
- +1 yıl
yalnız çok samimi seviyosun sen bizi de böyle seven kız çıksa keşke. özendim şerefsizim nasıl içten seviyon sen öyle be
Soran+1 yıl6yıldır seviyorum ulan yetti :D para falan yok sana da kusura bakma öğrenciyim ben :D
- +1 yıl
öğrencilik zor be
+1 yılAtın bunu ateşe jalkdjsad
11 Yorumla
Soran+1 yılLoo
+1 yılYapma bosver gereksiz bisey
07 Yorumla
Soran+1 yılBence de ilerde eşim isterse ya ona nasıl yok derim
- +1 yıl
Kimseyle yapma eşin istemez zaten merak etme
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Sen istiyomusun peki
Soran+1 yılBiraz. ama işte hem sağlıksız hem haram hem de oranın içini iyi temizleyemem ki zaten nasıl olacak
- +1 yıl
Temizlersin eger istersen yolunu bulursun.. neden istiyosun? Istersen ozelden mesaj at
Soran+1 yılİstemiyorum ya yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşın mı? Fuckbuddy yani
11 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim
şimdi ben yandım ozaman eywahh
00 Yorumlatövbe her şeyi temizler tövbe et ve bir daha yapma
10 Yorumla
+1 yılAç kurana bak görürsün
06 Yorumla
Soran+1 yılBaktım ayetlere biraz
- +1 yıl
eee görmüşündür o zaman haram olan şey aynı zamanda günahtır da
Soran+1 yılEvet ama her günah haram değil sonuçta
- +1 yıl
anlamıyor musun haram diyorum haramda günahtır bunu anlamaycak ne var
Soran+1 yılHaram günahtır tamam ama yalan söylemek mesela o haram değildir diye düşünüyorum sadece gunahtır
- +1 yıl
sen bildiğin yap zatn yapıyormussun
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçeğini yapmakla ne farkı var ki?
09 Yorumla
Soran+1 yılNeyle neyin?
Cevap sahibi+1 yılvaginal- anal ne farkı var?
Soran+1 yılBakireyim diye öyle istedi. evet desem onu da yapar da... Vajinal önden anal arkadan diyim sana.
Soran+1 yılYaşın küçükse hiç güvenme erkeklere bak uzak dur. sevgi falan hoş da sapıklaştığı an kop.
Cevap sahibi+1 yılee biliyorum bunları , sizin yaşınız kaç? neler yaşadınız böyle
Soran+1 yılİlk olacak hep sanaldık
Cevap sahibi+1 yılhmm kesin kararlısınız yani.
Soran+1 yılAnal yapmam ama buluşup vakit geçirmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yıloral deneyin biz öyle yapmıştık
ben okudum haram. türçe mealden bak
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Yap gitsin sanki diğer yaptığın günah değil
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sağlık sorunu da yapar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok o da zina haram değil dostum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıluçan spagetti canavarı dininde
- Devamını Gör (3)