Isıtalım artık şunu..
diyelimki tek düze bir cinsel yaşamınız var canlandırmak için neler yaparsınız?
diyelimki tek düze bir cinsel yaşamınız var canlandırmak için neler yaparsınız?
siddet :) her daım haraket getırmıstır her 2 tarafada tabıkı sopa ıle dalacak degılım ama ufak vurmalar işe yarar ayrıca
tam karsı taraf orgzm a yakınken yavas yavas kendımı cekıyorum o bana dogru geldıkce ben yıne kacıyorum sonra bırden tekrardan devam edıyorum sehvetle yahut durup bakıye sorgulamayı arıyorum bırden vuruyor felan marjınal olmaya calısmak her zaman daha ıyıdır en basıtı sureklı yapılan bozısyonları es gecın kamasutra deneyın ..
5 ileri bir geri che
eve geldiğinde kapının önünde not bulsun. yatak odasında sana bir hediye hazırladım yazsın notta. yatak odasına girdiğinde de üzerinde seksi bir kıyafetle seni ellerinden kelepçeli şekilde yatakta onu beklerken görsün. o gece hiç bir şeye hayır deme.
buldugun yerde atla ustune ılla yatak odasında yapmayın yanı banyoda yapın kapı gırıınde asonsorde sevısmeye baslayın cok manyak oluyor bu:))
Cevap
21Cevap
sapkınlığa düşmeden vajinal her pozisyon olabilir gibi sanki.
Cinsellikte amaç her iki tarafında zevk alması.Bunu sağladıktan sonra farklı heyecanlara yönelmeye çok fazla gerek yok gibi geliyor bana.
tek düzeden kasıt? hangi derecede yaşıyorsun bunu mesela. çünkü bireyler hep daha fazlasını istemiştir. sözün özü bunun sonu yok ve mutlu olmayı istemek tamamen psikolojik.
adrenalli yolları tercih ederim
outdoor
balkon
sinema gibi
kalabalık bir cluba gider orda pistte sevişmeyi deneyebilirim...public sex ilginçtir...daha bir çok yöntem var ,burada zor yazmak...
1-yumurtalıklarla oynamak ve emmek 2- ilk boşalmayı elle masaj yaparak sağlama 3- penisi öpüp iltifat etmek benim çok hoşuma gidiyor :)
İki kere yapın(tekdüzeymiş ya), değişik pozisyonlar, değişik fanteziler, oyunlar vs.
evet artık herkes boşaldığına göre bu sayfa kapansın :D
tools :)
sex toys :)
tutkulu iç çamaşırları alır,içinde ki kıvılcımları aleve cevirirdim :)
biraz kavga biraz ayrılık sonra kıymet bilinir yeniden aşk alevlenir al takke ve külah
ölen seyi canlandıra bilirimisin? buda öyle bisey
pozisyon zenginliği..
fantaziler ne için var
partner değiştirirdim :)
yeni bi delik aç:D
rolleri değişiriz ben onu değil o beni
Uygun çiftle sex
grup yapardım
ölüdeng*tistenir mi?
çukulata sürün
partner deiştirirdim
Fantezi.