Cinsel Yaşam Cinsel hayatınız yetersiz olsa ne yapardınız? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 ya da eşiniz tek kendisini düşünse? Ne yapardınız Güncellemeler1 yıl Ne tür tatlı seversin Cinsel hayatınız yetersiz olsa ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tek taraflı olmaz, bencil olunmamalı 1 76 Yorumla Soran 1 yıl Tabiki de öyle ama öyle ya öyleyse Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşup çözüm bulmak gerek Yorumla Soran 1 yıl Konuşmak iyide çözüm önemli adam yetersiz ya da bencil işi bitiyor yatıyor Yorumla Soran 1 yıl Evlimsin sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl Yaş kaç ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden soruyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl İlgimi çektin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne ilgisi şurada sorunuzu cevaplarım sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl *cevapladım Yorumla Soran 1 yıl Olabilir ama ilgimi çektin işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soru da bahaneydi sanırım Yorumla Soran 1 yıl Soru bahane değil Yorumla Soran 1 yıl Sen şahanesin galiba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl Gel konuşalım istersen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır... Yorumla Soran 1 yıl Tşkler Yorumla Soran 1 yıl Neden hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşmak istemediğimden Yorumla Soran 1 yıl Tamam kızma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızmadım sebebini sordunuz söyledim Yorumla Soran 1 yıl Belli Kibar biri olduğunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu bir ima mıydı? Yorumla Soran 1 yıl Hayır ima değil gerçekti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim kibar kız gelsen iyi olur da ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤦🏻♀️🙄 Yorumla Soran 1 yıl Ne oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelsen iyi olurdu yazmışsınız o yüzden ifade gönderdim Yorumla Soran 1 yıl Kibar kadının halı bir başka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😅 hiç karşılaşmadınız galiba Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl Senin gibiler nadirdir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm kötüymüş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nadir değil bence sizin çevrenizde yokmuş Yorumla Soran 1 yıl Zaten ben kadinlar ile pek sosyal değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli misiniz? Yorumla Soran 1 yıl Hayır değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorunuza göre öyle sanmıştım Yorumla Soran 1 yıl Ama birazda o sebebden dolayı boşandım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım Yorumla Soran 1 yıl Gelecekmiisn Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne? Yorumla Soran 1 yıl Hiç öyle gelirsin diye bekledim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır demiştim zaten Yorumla Soran 1 yıl İnsanlar değişiyor bir dakika da fikirler mi değişmez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kararlı biriyim bende değişmez Yorumla Soran 1 yıl Kararları bazen değiştirmek iyidir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben kararlarımdan ve değişmez olmasından memnunum Yorumla Soran 1 yıl Peki o zaman bi biskrem versem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yine hayır Yorumla Soran 1 yıl Albeni olsun üstüne bitter çikolata Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O da olmaz Yorumla Soran 1 yıl tamam o zaman sana tatlı ismarlayayim Yorumla Soran 1 yıl Ne tür tatlı seversin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne kadar ısracısınız Yorumla Soran 1 yıl Galiba öyleyim biraz Yorumla Soran 1 yıl Sen Karadeniz'limisn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır değilim😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Onlar çok inatci olurlar da Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Sana bu inat nerden bulaştı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlla bulaşması mı gerek Yorumla Soran 1 yıl Ne bilim vardır bir damarın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve ayrıca yorumlar çok uzadı Yorumla Soran 1 yıl Uzasın sıkıntı mı olur ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Yok olmaz bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben konuşmayı kabul etmeyince buradan mı devam etmeye karar verdiniz Yorumla Soran 1 yıl Biraz öyle oldu Yorumla Soran 1 yıl Ama sende iyi hoş sohbetsin yanı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm Yorumla Soran 1 yıl Tşklerrr Yorumla
kucakcikiz Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 93% 1 yıl Boşarım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Mantıklı Yorumla Soran 1 yıl Ya bosanmaz sa Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Zengin ise umursamam 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Niye para sana i zevki verirmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alışveriş tatil güzel bir ev Yorumla Soran 1 yıl Yani o zaman kendi işini kendin göreceksin galiba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim için önemli degill Yorumla Soran 1 yıl Neden kadınlık hissin yok mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herkesin önceliği farklıdır bunlar benim için daha önemli Yorumla Soran 1 yıl Evlimsin sen Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tek taraflı olmaz, bencil olunmamalı
Tabiki de öyle ama öyle ya öyleyse
Konuşup çözüm bulmak gerek
Konuşmak iyide çözüm önemli adam yetersiz ya da bencil işi bitiyor yatıyor
Evlimsin sen
Hayır
Yaş kaç ki
Neden soruyorsunuz
İlgimi çektin
Ne ilgisi şurada sorunuzu cevaplarım sadece
*cevapladım