sevgilimle bir birlikteliğimiz var ilk başlarda haftada bi kaç kez görüşmek isterdi şimdi neredeyse 15 de bir görüşür olduk sex konusunda deneyimsizim ben ne yapsam ne etsem sex konusunda terar ilgisi artsa bana yani ben oral felan yapmadım hiç aceba bunları yapmadığım içinmi eski ilgisi kalmadı sizce bana bi fikir verin arkadaşlar sexle nasıl bağlarım bir erkeği kendime bağlarım derken yanlış anlaşılma olmasında eski haline nasıl döndürürüm yani?biraz oeri istiyorummmm
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılallahm yarabbim ya sürekli sex mi yapılır kızım.nasıl eskihaline döndürürsün bide benm fikrimi dene.amerikan pastası varya sinema filmi bilgisayardan o filmi açın,yanınıza biraz cipsi kola yani film izlerken ne yeniliyosa ondan alın,bi battaniye getir kanepenin üstüne,oturun kanepeye,battaniyeyi üzerinize çekin bi süre o şekilde filmi izleyin.battaniyeyi neden örtüyoruz derse üşüyorum beni ısıtacak bişeylerin olması lazım dersin.filmi bi yarım saat izleyin abur cubur çerezleri yeyin,yavaş yavaş omzuna falan yat film izlerken falan,dokun orasına burasına,filmde sex sahnleri olduğğunda daha da dokun,sonrası gelir heraldee... :)
09 Yorumla
Soran+1 yıl:) bız bunu yapmıstık fılm ızlerken ılk bırlıktelıgımız oldu ılk fılmın etkısınde kalıpta bıraktım kendımı bakırelıgım o zmaan gıttı zaten
Cevap sahibi+1 yılovvvv iradeli olman lazımdı ama ...
Soran+1 yılsıkayetcı degılımkı durumdan cok sevıyordum onu onunda sevdıgını bılıyorum 2 senedır hıc bırsey yasamadık 2 yıl donumumuzu kutlarken oldu bu olay
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım o zaman sorun değil ya :)
Soran+1 yıl:)) evet ama cok acemıyım malesef henuz onu mutlu etmek ıstıyorum
Cevap sahibi+1 yılbende sözlümle yaklaşık 7 ay gibi bi birlikteliğimiz oldu 7 ay içerisnde o kadar profesonelleştim ki ben bile kendime hayret ettin.erkeğinin penisini ağzına aldın mı
Cevap sahibi+1 yılbak ne yap biliyon mu p*rno filmi izle nasıl daha iyi yapılıyo görürsün tecrüben artar
Soran+1 yılalmadım hıc henuz ya korkuyorum bıraz kalın goruyorum alınca kusarım felan dıye korktum acıkcası cesaret edemesım yanı:((nasıl yapıcam bılmıyorumda bu bulusmada bunuyapmayı dusunuyorum cunku eskısı kadar heycanlı degıl sankı sex hayatımız
Soran+1 yılızlıycem bu gıdısle onuda:)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bu ara sıkıntıları vardır insanın sıkıntıları olunca cinsel isteği azalır. Ya da hep aynı şeylerden sıkılmıştır sadece cinsellik için buluşmayın duygular da karışsın gezin mümkünse tatil yapın cinsellikten başka şeylerle de ilgilenin. Cinsel konuda da farklılıklar gerek heyecan gerek. Giyim olsun sevişme olsun. Oral sex olmalı bir ilişkide ne o öyle direk ilişkiye mi girilir yalayın yutun önce bir birinizi. Ayrıca sorunlarını onunla konuş dediğim gibi başka sorunları da olabilir...
112 Yorumla
Soran+1 yılbaska sorunu olmadıgını soyluyor konustugumda...ya bız her bulusmamızda yatakta son buluyor ıs bunu engelıyemıyoruz ıkımızde :((
Cevap sahibi+1 yılkeşke benim de bir sex yapabileceğim partnerim olsa onu hiç bu duruma sokmayacağım olunca :) tam olarak bilemem ama erkekler biraz daha yorgun bitkin düşüyor size göre siz gece sabahlara kadar istersiniz cinsellik erkek ise sürekli boşaldığı için isteği kaçıyor. Belki sürekli ilişkiye girdiğiniz için bir bıkkınlık isteksizlik vardır. Ne zamandır böyle sorunlarınız bilmiyorum ama 1 ay hiç ilişkiye girmese yeniden canlana bilir :)
Soran+1 yıl15 gunde bır gırdık nerdeyse bı ara bu seferde kendı durmuyor askım cok özledım bulusalım felan dıyor ıstıyor ıstemesınede eskısı gıbı degıl yanı ya ben bakıreydım ılk cınsellıgımde sevgılımle yasadım ılk zamanlarda daha farlı gelıyordu sımdı bıraz kılasıklestı aceba vucut alıstıgı ıcınmı bu?
Cevap sahibi+1 yılinsan bal yiye yiye baldan bıkar hesabı. Yeni gördüğü bir kızı tanımakta heyecan duyar insan ama sürekli ilişkiye girdiği bedeni artık tanımıştır heyecanı kaçar. Sigara da soğutuyor cinsellikten içiyorsa. Cinsel istediğ artıran yiyecekler yese sigara içmese ve doğa turları yapsa iyi olur. Bir belgeselde izlemiştim dağın tepelerinde yüksek köprüde insan adrenalin patlaması yaşıyor ve cinsel isteği artıyor. En basiti bir ormana pikniğe gittiğimizde cinsel istek artıyor. Siz de evden çıkın doğaya gidin biran iyi gelir :)
Soran+1 yılyaa bu aralar sosyal olamıyoruz cokaslında bulusuyoruz bı yemek bı kahve bıraz dolanıyor dogru otele gıdıyoruz bıraz degısıklık gerek belkıde dedıgın gıbı...sıgara ıkımızınde en buyuk zevkı ya her sexten sonra muhahkah sıgaramızı yakarız konusuruz
Cevap sahibi+1 yılhavalar da sıcak insan yerinden kımıldayası gelmiyor halsizlik oluyor belki bu da etkiliyor olabilir. Neyse artık :)
Soran+1 yılsanmıyorum yanı gıttıgımız otel gayet serın odada kılıma sıstemı cok guzel:))
Cevap sahibi+1 yılnasıl bir otele gidiyorsunuz. Bazı oteller evli olmayanları aynı odaya koymuyor diye biliyorum. Cinsel ilişki için giden sevgilileri kabul etmiyenler de var. Biraz bilgi verir misin bize de lazım olur belki :) bu arada ilk cinsel ilişkini otelde mi yaşadın :)
Soran+1 yılya 5 yıldızlı bı otel bı gece kalıcak olunca sorun olmuyor hayır ılk cınsel deneyımımı evımde yasadım kendı evımde kendı yatagımda
Cevap sahibi+1 yılkaliteli büyük otel olunca sorun olmuyor birşey sormuyorlar diyorsun yani güzel tamam :)
Soran+1 yılizmirde hıc bır otelde bu sorunu yasamıyorsunkı zaten
Cevap sahibi+1 yılistanbuldayım ismi duyulmuş yerlere gideriz artık :)
başkasıyla ilişkisi yoksa geçicidir .merak etme. tekrar buluştuğunuzda sexte sınır tanıma...elinden geleni yap..bak nasıl gevşer...onun yanında güzel giyin, aşırı makyaj yapma, onun hoşlandığı şeyleri yap...
01 Yorumla
Soran+1 yılbaska ılıskısı yok bundan emınım dıye bılırım ama özel bırseyler yapmam sart gıbı artık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
heyecan gerekli yavaş yavaş tadına vara vara yaşatman lazım onu. arada bir frikik ver. genelde erkek dediğn azgn olur etkilenmesi lazm snden
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl etkılemelıyım?
+1 yılBırak bu seks olayınıda , onunla ilgilen , konuş , birlikte vakit geçirin. BElkide bir sıkıntısı vardır.
03 Yorumla
Soran+1 yılya sexı o ıstıyor onun ıcn tamam dıyorum bende zaten gecırıyoruz vakıt zaaten dırek yataga atlamıyoruz
- +1 yıl
Biraz ara vermek iyidir.Direk yatağa atlıyorsun demedim zaten.Ama belkide bir sıkıntısı vardır.Hani bişeyleri başkalarına danışmadan önce , sevgilinle konusup paylaşmalısın.Netice alamazsan fikir almalısın.
Soran+1 yılbunu yapıyorum zaten ılk aklıma gelende bu oldu her acıdan sordum konustum ama öyle bır sorunu yok bıraz babası rahatsızdı ama ondan olmadıgını soyledı
+1 yılevt bence o yüzden bir erkegin istedikleri olmayinca morali bozulur ve cani öyle bisey istemes oral dene anal dene ve sexy ic camasirlari al kendine öyle cik karsisina ozaman eskisinden de ii olur sevgilin
01 Yorumla
Soran+1 yıloral denıycem ılk gorusmedeee
ne yapsan da olmaz artık eskisi gibi.kusura bakma ama gerçekler acıdır ve eleman başka bir sevgili bulmuş bile :((
00 Yorumla
+1 yıloral ve anal hepsini denemelisin hatta sevgiline anal yapalım de bak neler oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yıloralı daha önce hıc denemedım becere bılıcemmı bılmıyorumm anal konusundadada ıkımızde ıstemıyoruz
Soran+1 yılhmm deneyecegım yanlız penısı kalın oldugu ıcın bulanırsam dıye korkuyorum
Soran+1 yılhmm bı fılm ızlemem gerek o zaman
+1 yılsanırım araya çeşni katacak :)
hep aynı yemekten sıkılmış :D09 Yorumla
Soran+1 yılsanmam öyle bırsey olsa kesınlıkle hıssederdım bunu ben ya her gorusmede sex oluyor mutlaka ama eskıden haftada bı kac kez olurdu sımdı azaldı işte daha cok fazla zaman ayırıyor ama ne bılıyım offf
- +1 yıl
kadınları mutlu etmemin bir yolu yok :D
Soran+1 yılya ben mutsuz degılım ama onu kaybetmek ıstemem bu konu ıcın yanı bılmıyorumda o yuzden tecrubelılerden yardım ıstıyorum sadece
- +1 yıl
kendisiyle konuşmayı denedin mi :)
gerçi bir sorun yok diyecektir ve bir sürü bahane üretecektir ama :)
Soran+1 yılkonustum tabıkıde ısslerıı yogun bunu bılıyorumda zaten daha öncede dedım ne oldu felan dıye yok bırseyım dedı bana olan degısımden felan bahsettım ayrılalım dedım benı cok sevdıgını soyledı kı kanıtladıda bunu zaten bundan suphem yok da benım ama ne bılıyım gıttı o adam yerıne baskası geldı gıbıoldu ya
- +1 yıl
tamam işte ilişki ilerledikçe öyle oluyor :))) normal yanii :)
evlenice de ayda bir sevişirsiniz tamam olur :D
Soran+1 yılonu sanmam cunkı ne zaman gorse yatakta bıtıyor gece ya:))gecen hafta tesadufen karsılastık gıtmedı yanımdan gecede bırakmadı daha sonrakı gunde duramamıs geldı:))
- +1 yıl
peki yaz nick'imi bir kenara evlendikten 2-3 yıl sonra konusaşım :D
Soran+1 yıl:))
belkide oral yapmadığındandır.değişik şeyler türetmen lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılhmm oralı sart gıbı bısı yanı baska ne yapa bılırımkı?
Soran+1 yılevet örnek ala bılırım
+1 yılgüzel bi fantazi iç çamaşırı al stiptiz yap onu çıldırt..ve gerisini ona bırak ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun ilgisi yoksa başkasını çağır eş değişikliği de iyi gelebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayat sexten ibaret değil
00 Yorumlaseven erkek sex olmasa da sever.
20 Yorumlabaşkası olabilir ilişkiye girdiği
116 Yorumla
Soran+1 yılyok o olmaz sanmıyorum
Soran+1 yılhayatında bırı olmadıgı bellı kı emınım dıye bılırım cınsellık sorunuda yok gorusemedıgımız zaman ya ruya goruyor ya kendısı bosalıyo
Soran+1 yılgorusemıyoruz demedım gorusemedıgımızde
Soran+1 yılya ben onu tanıyorum nereye gıtttıgını geldıgını bılıyorum
Soran+1 yılyaa sadece bu ara sık gorusemedık dıyorum onun babası hastalandı ıslerı fazlalastı benım ıslerım yogunlastı o yuzden son zamanlarda oldu yanı bu 15 gunde bı olay anladınmı normalde boyle degıldık
Soran+1 yılya ben sevgılımı cıldırtmak ıstıyorum yatakta sexte mutlu olmasını ıstıyorum benı daha cok sevmesını arzulamasını ıstıyorum sadece
Soran+1 yılok sagol
+1 yılhaydar dümene bi seansa gidin
01 Yorumla
Soran+1 yılgerek yok ona:))
+1 yılanal teklif et hayır diyemez...
03 Yorumla
Soran+1 yılanalı ıkımızde ıstemıyoruz ben saglıklı bulmuyorum oda dogru bulmuyor
- +1 yıl
hmmm. genelde erkekler bayılır ama, o zaman bi iki film alıp izle ordan bişeleri uyarlayıp ona uygula
Soran+1 yıloff en kotu oyle olucak
cevap sorunun içinde aslında...
00 Yorumla
+1 yılbence sevgili değiştir.
00 Yorumlaekle beni istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıljartiyer giydinmi hiç ?
023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonun kadar isteklimisin?
Soran+1 yılevet yanı ona uyuyorum genlde
Cevap sahibi+1 yıljartiyr giydinmi hiç onu daha uyarmak için?
Soran+1 yılhayır denemedım
Cevap sahibi+1 yıljartiyer erkeği frazlasıyla azdıran bi modeldir .ve sex sadece git gel yapmak değil ön sevi,şmede önemli ön sevişme yi özel tutman gerekiyo
Soran+1 yılya nasıl özel oluyor ıste bu sevısme ben ona bırakıyorum kendımı ama o ön sevısmeyı kısa tutoru ıcıme gırdıgınde daha cok mutlu oluyor ben bılmıyorum ılk cınsellıgım benım acemıyım baya bı nasıl bı sevısme yapmam gerek ne kadar sevısmek gerek ne bılıyım nasıl cıldırta bılırım onu
Cevap sahibi+1 yılilişki sırasında p*rno film izliyormusunuz?
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılizlemeyin cok cabuk biter patlar yani .yaa senkadınsın sonucta eşini bi şekilde zevke getiremiyomusun...?
Soran+1 yılya getırıyorum mutlu oluyor harıkasın bıtırdın benı felan dıyor ama ben onu daha cok cıldırtmak ıstıyorum bırdahakı bulusma ıcın acelecı davransın felan yanı
Cevap sahibi+1 yılewlmisiniz..nerde ayrımı senden ne zaman gelio?
Soran+1 yılhayır evlı degılım sevgılımle yasadım ılk cınsellıgı ben yanı baya yenıyım bu onuda oyle soyleyım fırsat buldukca gorusuyoruz
Cevap sahibi+1 yılkac sefer ilişkiye girdiniz simdiye kadar.ayrı bi ewiniz varmı
Soran+1 yılyaa saymadımya kac kez oldugunu 2 3aydır yasıyoruz ıste hayır yok ayrı bı evımız felan
Cevap sahibi+1 yılbi baskasıyla yatıyo olmasın ?=
Soran+1 yılyok ya onu yapamazz
Cevap sahibi+1 yılsen neden bu kadar cok isteklisin?
Soran+1 yılbılmıyorum bu ıstekmı ben sadece sevgılımı sexte mutlu etmek ıstıyorum ya bız 2 sene cıktık hıc bır cınsellık yasamadık 2 senemızı kutlarkenbana geldı beraber fılm ızlıyorduk fılmdede erotık bı sahne vardı orndan sonra ne olduysa oldu o gece ılk ılıskımızı yasadık sevgılımle pısmanlık duymuyorum mutluyumda onunla ama 2 sene bekledı madem bende onu en ıyı sekılde mutlu etmek ıstıyorum
Cevap sahibi+1 yılbi gecede kac kez bosalıyor ?
Soran+1 yıl4 kesınde 5 de artık kendınden gecmıs ola bılıyor ama sabah devam edıyor bı 4 5 de o zaman oluyor
Cevap sahibi+1 yılsevişme oluyomu peki yalamak filan
Soran+1 yıloral sex yapmadım daha önce denemedım yanı
Cevap sahibi+1 yılön sevişme ne yapıyosunuz peki?
cevap sorunda.
00 Yorumlaordamısınn?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılyoo sagol eklemıycem
+1 yılsende bi problem war
07 Yorumla
Soran+1 yılne gıbı bır proplem ola bılır?
- +1 yıl
çekici olmayabilirsin
Soran+1 yılgayet sexı buluyor benı kı gercektende oyleyım bu benım ılk ılıskım ılk cınsellıgım yanı
- +1 yıl
ilkinde bu kadar azgnsan maşallah :D
Soran+1 yılazgınlıkla alakalı degıl bu sevdıgım kısıyı mutlu etmek ıstıyorum kı bu benım ılkım ve sonum olacak kısı
- +1 yıl
normalde üstünde tepinmesi lazım ama
Soran+1 yılya gorusunce gece yatakta bıter zaten
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri