Cinsel Yaşam Sevgilimle bir haftadır seks yapamadık yarın gorusucez ama ben dayanamayıp boşaldım nasıl yükselebilirim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Zevk suyunun az gelmesini istemiyorum ne yapabilirim? Sevgilimle bir haftadır seks yapamadık yarın gorusucez ama ben dayanamayıp boşaldım nasıl yükselebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. seks sırasında zevk suyun neden azalsın ki. Sevgilin klitorisini yalarsa zevk suyun çok gelir merak etme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 23 ve 25 yaşlarımız yarın akşam 9 gibi buluşacağız o zamana kadar yüklenir herhalde Yorumla Rayan2 +1 yıl Bu konuyu dert etmemelisin asla. Keyfine bak sadece. Kaç kere boşaltmayı düşünüyorsun sevgilini. O sürede sen kaç kere orgazm olursun Yorumla
Buraköztürkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Ya yaşın sana soracağım soru için çok iyi tavsiye vermeni istiyorum yazabilir misin 0 0 Yorumla
ACIMASIZERKEK34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Uyaririsa sneinyetwti kadwr sular seler içinde kalırsın 0 0 Yorumla
Wingsssss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Güzel bir önsevişme ile yine yükselirsin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bazen o da işe yaramıyor neden bilmiyorum... Yorumla Wingsssss +1 yıl İşe yaramamasından kastın yükselmemek mi yoksa ıslanmamak mı? Yorumla Soran +1 yıl İslanmamak Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yükselir merak etme 1 hafta uzun zaman zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet hele ki bizim için... Yıllık izne çıktı o yüzden görüşemedik Yorumla Leonidas3 +1 yıl Anladım güzel olur bence 👍 Yorumla
KodPerseus Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Vücudun uretmesiyle alakalı bir durum bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Azaldığı zaman ağrı mi yapıyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kuru oluyor ve öyle de çok iyi olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin içinden çıkıp ara ara yal miyor mu Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İslanmadigin zaman ara ara içinden çıkıp yalasin çok şey değişir Yorumla Soran +1 yıl Onu çok yapmayız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok yapın demiyorum az islandigin zamanlarda yaptır sanki bunu istiyormuş gibi islanmadigini belli etmeden Yorumla Soran +1 yıl O nasıl olacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Malum işi yaparken parmaklarını içime skup Yalar misin de Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da 69 geçin birden Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Birbirinizi hazirlarsiniz devamı gelir. 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Acelen ne bacim :)) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dayanamadım kaç gündür tahrik ediyoruz birbirimizi yarın akşam saatlerinde görüşeceğiz Yorumla
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Oral yapsin 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyor zaten ama se. x sırasında zevk suyum azalırsa diye çekiniyorum Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Azalmaz merak etme. Sende oral yap belli etmez Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Tecrubeni konustur Yorumla Soran +1 yıl Maallesef bazen çok kuru oluyor ve ben bile şaşırıyorum kendime Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Kuru oluyor ise erkek arkadasin hunersizdir o zaman Yorumla Soran +1 yıl Aslında değil ama bilmiyorum bazen odaklanamiyorum Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Hayal et odaklanma problemin biter Yorumla Soran +1 yıl Yarın akşam 9 a kadar geri yüklenir mi sizce Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Yuklenmesini istedigin nedir bilmiyorum ama hormonlarin salgilanir iliski esnasinda Yorumla Soran +1 yıl Yüklenmesini istediğim zevk suyu Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl :) bu araba degil ko motorin gaz yuklenilsin. Zevk suyun belli bir sure sonra yine ayni olur yeterki zevk al. Takilacak bir konu degil Yorumla Soran +1 yıl 9 saatim var Yorumla Soran +1 yıl Pardon akşam 9 a kadar Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Sabah 9 da ki iliski saatin Yorumla Kuzeykutuplu9 +1 yıl Canim takma kafana yine alirsin aksam zevkini. Sen istahli ol oral de gerisi kendisi gelir Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 😀 derde bak ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Az sabretseydin 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Oynarken bir deneyeyim duramadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakire misin Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne soktun Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzeysel Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla bosalmamistur Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya normalde buluşmadan önce boşaldığımda ertesi güne cok kalmıyor o yüzden umarım akşam 9 a kadar yüklenir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip eder misin Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen Yorumla Soran +1 yıl Uza Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakinnn Yorumla
feyman00 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bişey olmaz 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 9 saate yüklenir mi Yorumla feyman00 +1 yıl Sabahın körunde mı buluşcaksınız Yorumla Soran +1 yıl Aaa hayır akşam 9 pardon 😂 Yorumla feyman00 +1 yıl Haha bende diyorum bu sabırsızlık be😅 Yorumla Soran +1 yıl Yok yok akşam 9. O zamana kadar yüksek olurum inşallah gene ya off Yorumla feyman00 +1 yıl Olursun neden bu kadar dert ettin ki derde bak😅 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü o da çok yüksek gelecek konuyu açınca bile sertleşiyordu ben yüksek olmazsam ve zevk suyum az gelirse o kötü hisseder Yorumla feyman00 +1 yıl Yaa merak etme o anlaşılmaz ve o anki hazla o su artar Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum umarım... Yorumla feyman00 +1 yıl Kaç defa yapıyorsunuz Yorumla
Sekssymete Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ne zaman bosaldın 0 6 Yorumla Sekssymete +1 yıl Bence yine yükselirsin ama iyice oral yapılmalı ve gitmeden tahrik olman lazım Yorumla Soran +1 yıl Az önce Yorumla Sekssymete +1 yıl Tüh ya yetişemedim 😝😆😊 Yorumla Sekssymete +1 yıl Bence yine tahrik olursun biraz biseyler konuşman lazım Yorumla Soran +1 yıl Bende seni bekliyordum zaten del. inin zoruna bak! Git başka soruya yallah Yorumla Sekssymete +1 yıl Şaka yaptım ya Yorumla
Galatalibey77 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl mastürbasyon 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seks sırasında zevk suyum azalırsa? Galatalibey77 +1 yıl Açılır emerken Soran +1 yıl Offf umarım Galatalibey77 +1 yıl Yetmiyor sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yaşlarınız kaç. seks sırasında zevk suyun neden azalsın ki. Sevgilin klitorisini yalarsa zevk suyun çok gelir merak etme
23 ve 25 yaşlarımız yarın akşam 9 gibi buluşacağız o zamana kadar yüklenir herhalde
Bu konuyu dert etmemelisin asla. Keyfine bak sadece. Kaç kere boşaltmayı düşünüyorsun sevgilini. O sürede sen kaç kere orgazm olursun
Ya yaşın sana soracağım soru için çok iyi tavsiye vermeni istiyorum yazabilir misin
Uyaririsa sneinyetwti kadwr sular seler içinde kalırsın
Güzel bir önsevişme ile yine yükselirsin
Bazen o da işe yaramıyor neden bilmiyorum...
İşe yaramamasından kastın yükselmemek mi yoksa ıslanmamak mı?
İslanmamak
Yükselir merak etme 1 hafta uzun zaman zaten
Evet hele ki bizim için... Yıllık izne çıktı o yüzden görüşemedik
Anladım güzel olur bence 👍
Neden ki gorusmediniz
Vücudun uretmesiyle alakalı bir durum bu
Oralla olurr kendini zevke birak
Azaldığı zaman ağrı mi yapıyor
Kuru oluyor ve öyle de çok iyi olmuyor
Sevgilin içinden çıkıp ara ara yal miyor mu
Hayır
İslanmadigin zaman ara ara içinden çıkıp yalasin çok şey değişir
Onu çok yapmayız
Çok yapın demiyorum az islandigin zamanlarda yaptır sanki bunu istiyormuş gibi islanmadigini belli etmeden
O nasıl olacak
Malum işi yaparken parmaklarını içime skup Yalar misin de
Hmmm
ya da 69 geçin birden
Birbirinizi hazirlarsiniz devamı gelir.
Acelen ne bacim :))
Dayanamadım kaç gündür tahrik ediyoruz birbirimizi yarın akşam saatlerinde görüşeceğiz
Oral yapsin
Yapıyor zaten ama se. x sırasında zevk suyum azalırsa diye çekiniyorum
Azalmaz merak etme. Sende oral yap belli etmez
İnşallah ya
Tecrubeni konustur
Maallesef bazen çok kuru oluyor ve ben bile şaşırıyorum kendime
Kuru oluyor ise erkek arkadasin hunersizdir o zaman
Aslında değil ama bilmiyorum bazen odaklanamiyorum
Hayal et odaklanma problemin biter
Yarın akşam 9 a kadar geri yüklenir mi sizce
Yuklenmesini istedigin nedir bilmiyorum ama hormonlarin salgilanir iliski esnasinda
Yüklenmesini istediğim zevk suyu
:) bu araba degil ko motorin gaz yuklenilsin. Zevk suyun belli bir sure sonra yine ayni olur yeterki zevk al. Takilacak bir konu degil
9 saatim var
Pardon akşam 9 a kadar
Sabah 9 da ki iliski saatin
Canim takma kafana yine alirsin aksam zevkini. Sen istahli ol oral de gerisi kendisi gelir
😀 derde bak ya
Az sabretseydin
Oynarken bir deneyeyim duramadim
Bakire misin
Değilim
Ne soktun
Hiçbir şey
Yüzeysel
Evet
Fazla bosalmamistur
Bilmiyorum ya normalde buluşmadan önce boşaldığımda ertesi güne cok kalmıyor o yüzden umarım akşam 9 a kadar yüklenir
Takip eder misin
Gerek yok
Lütfen
Uza
Sakinnn
Bişey olmaz
9 saate yüklenir mi
Sabahın körunde mı buluşcaksınız
Aaa hayır akşam 9 pardon 😂
Haha bende diyorum bu sabırsızlık be😅
Yok yok akşam 9. O zamana kadar yüksek olurum inşallah gene ya off
Olursun neden bu kadar dert ettin ki derde bak😅
Çünkü o da çok yüksek gelecek konuyu açınca bile sertleşiyordu ben yüksek olmazsam ve zevk suyum az gelirse o kötü hisseder
Yaa merak etme o anlaşılmaz ve o anki hazla o su artar
Bilmiyorum umarım...
Kaç defa yapıyorsunuz
Ne zaman bosaldın
Bence yine yükselirsin ama iyice oral yapılmalı ve gitmeden tahrik olman lazım
Az önce
Tüh ya yetişemedim 😝😆😊
Bence yine tahrik olursun biraz biseyler konuşman lazım
Bende seni bekliyordum zaten del. inin zoruna bak! Git başka soruya yallah
Şaka yaptım ya
mastürbasyon
Seks sırasında zevk suyum azalırsa?