@Urtlantosx sevmiştim o yuzfen bazen pişman oluyorum acaba öylesine de olsa devam mo etmeliydim yani direkt kesmek yerine zamanla azaltarak mi bitirseydim dediğim oluyor
Belirttim ona dedim ki ilişkimizin sağlığı için bu konular hakkında konuşmak istemiyorum diye tamam aşkım dedi nasıl istersen ama yine de sormak istedim buradaki herkes soğur demiş
Bir ilişkide cinsellik konuşup ya da yaşanırsa ve sonradan birakilirsa o ilişki biter
Soran
+1 yıl
Ya ne alaka anlamıyorum duygusal mana da birbirimizi çok seviyoruz cinsellik konuşup basitleştirip heyecanını kaçırmamaya çalışıyorum bence sen yanlış düşünüyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
soğuyabilir bilemeyiz.. ben sevgilimle asıl cinsellik konuşursa soğurdum..
Zaten konuşursan gözünde basit bir insan olursun en doğrusunu yapıyorsun
Senin bir ağırlığın olsun onun seviyesine inme konuşuyorsa engelle gerçekten bak pişman olma
erkekler heyecan ister tabi bunu kesersen bir soğuma olabilir sonra karşı olan isteği azalır.
Soğursa soğusun seni cinsel obje olarak görmesi çok daha kötü.
Sevgililik durumuna göre arada konuşmak iyi olabilir
Ben bunun aynısını yaşadım. Sonra ayrildik hatta bi kaç gün sonra watsap ppsine başka kizla fotosunu koydu
Pişman mısın
@Urtlantosx sevmiştim o yuzfen bazen pişman oluyorum acaba öylesine de olsa devam mo etmeliydim yani direkt kesmek yerine zamanla azaltarak mi bitirseydim dediğim oluyor
Doğru yapıyorsunuz bence
Önceden konuşuyormuydun
Bir iki defa
Ama şimdi muhabbet ederken konu bi şekilde oraya kayacak yani
Belirttim ona dedim ki ilişkimizin sağlığı için bu konular hakkında konuşmak istemiyorum diye tamam aşkım dedi nasıl istersen ama yine de sormak istedim buradaki herkes soğur demiş
Soğumaz rahat ol
İhtiyacini karsilamazsan soguyabilir
Soğursa soğusun ya ne yapayım yaptıklarıma saysın
Zaten amacida bu olarak kalır ve hep ister muhtemelen yapmazsanda ayrilir
Naptın ki
Soğur bence altında başka neden arar
Konuşmamak lazım bence böylesi daha doğru emin ol
Soğur büyük ihtimalle
Fotoğraf mı atıyorsun
Slk cinsellik konuştuğun senleyse daha mı iyi
İşi kalmamış artık senle
Ama ben konuşmuyorum o değil
Bir ilişkide cinsellik konuşup ya da yaşanırsa ve sonradan birakilirsa o ilişki biter
Ya ne alaka anlamıyorum duygusal mana da birbirimizi çok seviyoruz cinsellik konuşup basitleştirip heyecanını kaçırmamaya çalışıyorum bence sen yanlış düşünüyorsun
Ya hiç konusmayacaktin ya da devam edeceksin çünkü önce konuşup yaşayıp sonradan bırakırsan ondan cinsel manada hoslanmamis beğenmemiş olursun
Alistirdiysan soguyabilir
Soğur
ben olsam soğurum
sogursa sogusun
Soğur
Hayır neden soğusun
Ayrılır bence
Cinsellik üzerine bir ilişki yaşamıyoruz ki
İstediğin konusmazsan sogur
Soğur
Zamanla evet