eski eşimle boşanalı 3 yıl oluyor, 1 çocuğumuz var. ben de o da sonrasında evlenmedik ama o bir ara bir kadınla ilişkisi oldu ayrıldı. çocuk nedeniyle görüşüyoruz zaman zaman. geçen gün aramızda kısa ve küçük bir yakınlaşma oldu sayılır ama herhangi bir sevişme öpüşme yok. şimdilerde benimle sevişmek istiyor mesajlar atıyor, grüşünce elimi tutuyor vs öpmeye çalıştı, bende uzaklaşmaya çalıştım görmemeye çalışıyorum kafam karıştı ayrıldığımzdan beri cinselliği unuttuğumu farkettim. açıkçası tahrikte olmadım diyemem ama neyapacağımı bilmiyorum. ne dersiniz?
Cevabın nedir?
Sırf cinsel objelerin tatmini için bir araya gelecekseniz asla kendinizden taviz vermeyin derim. Bu gün onunla yarın o olmazsa bir başkasıyla aynı arzuları yaşamaya kalkışırsınız. Kendisine bir set çekin evlilik ve gereklilik söz konusu olursa evet ben varım diyin.
Evlilik olmayan ona yaklaşmanız onun sizi kullanması anlamına gelir. Sadece cinsel arzusunu tatmin içindir. Bu konuda kendinize hakim olmanız ve gereken hassasiyeti göstermeniz gerekiyor.
Sevişmek, cinsel tatmin için ona bir sürü alternatif vardı. Siz evliliğinizi ve çocuğunuzun geleceğini düşünerekten sağlıklı bir karar veriniz. Sırf sevişmek için bir araya gelmeniz bana göre etik ve doğru değil. Gene herkes kendince özgür ve irade sahibidir.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
ayrılma sebebinz ne bilinmez ama yapmışnzdır birer hata, ancak çocuk var arada bence geri barışın bidaha nikah.. sonra ne isterseniz yapın bak seninde dürtülerin hareketlenmiş zaten... yasak bişiler yapmaktansa eski kocam dediğin adamla yaşaman daha mantıklı belki bu sayede sana daha çok bağlanır
12 Yorumla
Soran+1 yılayrıldık,onca kavga gürültü,saygının yitimi sorun sevgi yada aramıdaki cinsellik değildi bunlr konusnda hiçbir sorunmuz olmadı sevdiğini biliyorum, boşanmayı ben istedim zaten ama bilmiyorum yaaa...
- +1 yıl
al karşına konuş, bana karşı saygını yitirmeyeceksen falan kendi şartlarnı sun kabul ederse çocuk hatrına kabul et. bı cocuk anasız buyur ama babasız buyudugu zaman bazı seylerı eksık olur topluma zararlı hale gelr sen ne kadar hem ana hem babalık yapsanda ergenlestıkten snra bazı nıtelklerden yoksun olacak bunuda gectım babasını arayacak... cocuk ıcın karsılıklı konusun derım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende eski eşimden aynı tepkiyi almıştım. boşandıktan sonra çocuk için görüştük uzun bi süre haftasonları denize pikniğe gidiyoduk. bigün senin dediğin gibi bi durum oldu bende dedim biz bu saatten sonra sevgilimi olucağız hayır evlenicekmiyiz hayr o zaman seninle sevişmem için bir sebep yok dedim. o gün bugündür çocuğumu görmemde zorluk çıkarıyor. hatta geçenlerde bi darp olayı yaşadık rapor aldım şikayette bulundum 10. ayda davamız var. erkekler işte böyle bi tuhaf.
11 Yorumla
Soran+1 yılbenimkisi asla şiddet uygulamaz amacının sadece cinsellik olduğunu sanmıyrum çünki yakşıklı kültürlü biridir istediği an birin bulur boşanmayı o istemdi ben sitedim o direndi hala sndiremdi sanırım beni hala kıskanıyor ama evlenme teklifi yaparmı yapacağını sanmıyorum inatçı ve gururludur. ama beni hala seviyor ve cinsel olarak istiyor sorun bende seviyorum ve onu istiyorum ama eski yaşadıklarıma aklıma geliyor bir dah o güven geri gelmez tekrar risk alamıyorum. senin için üzüldüm kardeşim,
+1 yılBöyle bir şeye müsade edersen sürekli bu isteğini tekrarlar ve sakın seni sevdiğini falan düşünme , sadece alışkanlık ve cinsel dürtüler .İzin verme ayrıldın bitti ...
22 Yorumla
Soran+1 yılhaklsıın sanırım ciddi cevaplar yapmama gerektiğin sylüyor diğerlerini pek ciddiye almıyorum zaten
- +1 yıl
Eğer birlikte olursan gelecek zamanlarda sana belaltından vurmaya hakaret etmeyede başlar , hal hareketlerinde daha dikkatli olmalısın zaten ki görüyorsun önyargıları boşanan kadınlarla ilgili ...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
+1 yılhemcinslerimin boşanma sonrası bu ruh hallerini anlamakda gerçekden çok zorlanıyorum,ayrılalı 2 yıl oldu bir kızım var,sırf ona yada çevresine yanlış bir izlenim vermemek adına kızımı apartman kapısından alıyorum,paylaşacak hiçbir şey kalmadığı için bitti evliliğim,buna bedensel paylaşımda dahil,bir gün böyle birşey hissedersem ki hiç sanmıyorum ona öyle yaklaşmak yerine yeniden evliliği gündeme getiririm...
32 Yorumla
Soran+1 yılvalla hiç evlilk konusu açmadı sadece kızıma yeniden eve gelsem nasıl olur sevinirmsin gibi sormuş ama bunu soralı 6-7 ayı geçti. bende yaşadığımız kavgalar gürültülerden sonra tekrar evlenmeyi istemem. boşanmyı ben istedim ben açtım o istemedi sonuna kadar direndi belki ondandır beni hala sevdiğini syler.
- +1 yıl
Açıkçası detaylar ne olursa olsun bir erkeğin evladının annesine bu şekilde yaklaşmaması gerektiği kanaatim değişmeyecek...
Eşinin yaşı kaç başkasını bulamadığı için sana gelmiş olmasın mı ? Yada başka görüşle kıymet anladı çocuguda düşünere tekrardan birliktelik istiyor da olabilir bilir ?
110 Yorumla
Soran+1 yılyakışıklı bir erkektir elektirek mühendisi, yaşı 32 başkasını bulamadığını sanmam herzaman istediğind ebulur ağzı laf yapar. benim değerimi anladımı bilmiyorum ama beni çekici bulduğunu kıskandığını biliyorum. ama huy değişmedi sonuçta tekrar birleşsek yine aynı kavgalar yaparız gibi geliyor.
Soran+1 yılpek zannetmem herzaman kadınlarla arası iyidir ve istediğinde ulaşır yakışıklı kariyeri olan maddi durumu iyi karizmatik biridir gururlu,ve inatçıdır sorunu sinirli ve aşırı kıskanç oluşunda. benim kolay bir kadın olduğumu çıkardınz sanırım ama böyle birşey yok
Soran+1 yılpardon cevabı üstünüzdeki mıstiii ye yazmıştım size yazmışım.
Soran+1 yılaşırı kıskançtı beni çok sık boğaz ederdi snrliydi, küçük kavgalarımız bile çok büyürdü, sonunda bryerler kırar yıkar giderdi. sorun çzemiyorduk sorun buydu
Soran+1 yılherşey dozunda lçüsünde güzeldir bakmadığın halde birine baktıını idda edecek kadar kıskançsa iyi olmuyor
sevişin üstüne nikahı tazeleyin çocuğunuzla mutlu mesut yaşayın
55 Yorumla- +1 yıl
eğer duygusal bir bağ kalmışsa bence de aynen öyle yapsınlar ama yoksa bence hiç öyle bir şey yapmasın kendini düşürmüş olur
Soran+1 yılonca kavga ayrılık, üzüntü ve birbrimize karşı yitirdiğimiz saygıdan sonramı?sadece sesk için evlenlmez diye düşünüyorum.
Soran+1 yılçocuğumuz buna çok sevinir eminim ama biz mutlu ourmuyuz işte ondan emin değilim.
+1 yıleğer gerçekten seviyosanız bırbırınızı tekrar bir araya gelebilirsiniz ama evlenmeden bı ılıskı yasamamanızı tavsiye ederim cünkü zinaya düşersiniz eskı esın bıle olsa nıkahsız ıkı yabancısınız yanı tehlikeye düşmeyin diyorum
24 Yorumla
Soran+1 yılyapmadım zaten ben kaçıyorum o çok üstüme geliyor.
- +1 yıl
ozaman semiyosun söyle düzgün bi şekilde belkı pesını bırakır
Soran+1 yıltelefonda yazdımda syledimde yüzüzede konuşacağım.
- +1 yıl
siz bilirsiniz kalbiniz ne diyosa onu yapın
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eski eskide kalmıştır sex objesi değil mağrur bir kadınsın
11 Yorumla
Soran+1 yılbelki garp gelecek ama geçinemedik ama sanırım sadece benim cinsel olarak tahrk olmam değilde asıl sorun sanırım bende hala onu seviyorum bu nedenle byle yaklaınca sarsıldım sendeledim. ama adece seks için onunla yatmam, beraber olmam güven olmadanda evlenmem teşekkürler kardeş.
+1 yılEski eşin sonuçta, belki yeniden barışmanıza vesile olur, başkasıyla yapacağınıza birbirinizle yapın bence.
14 Yorumla
Soran+1 yılen azından biliyorsun tanıdık yüz diyorsun acemilik olmaz:(((
- +1 yıl
Ya hem acemilik açısından hemde tanıdık yüz seninde dediğin gibi, sonuçta resmi eşindi senin.. zevk veriyomuydu peki sana?
Soran+1 yılsorunumuz asla cinsellik değildi ayrılmamızın veriyordu
- +1 yıl
hımm. kendini tarif edermisin biraz naısl birisin?
+1 yılılıskı sonrasıda olacaklar bellı kendınden iğreneceksın
50 YorumlaCinsellik bakımından en çok seni doyurucu buluyor yani diğer kadınlarda bulamadığı sende... Kısaca marka takılıyor bile diyebiliriz örnek olarak. :)
24 Yorumla- +1 yıl
marka takılıyor ha..Koparttın ya :))
Soran+1 yılevliliğimiz boyunca çok güzel ve ateşli bir yatak odamız oldu hatta evliliğimizin en güzel taraflarından biriydi, beni sevdiğini biliyorum ama geçinemiyoruz çok kavgalarımız oldu birbrimizin saygısını çok rencide ettik.
+1 yılbence bi deneyin ama sadece sex için degil eger sex yapmak istiyorsanız daha iyilerini bile bulabirisiniz.kendine karşı dürüst ol gerçekten istiyorsan gerisi teferuattır.
01 Yorumla
Soran+1 yılonun evlenmeyi istediğini sanmıyorum hiç öyle bişey demedi adece çocuğumuzu yeniden eve gelsem nasıl olur dye ama icraar yok bende zaten ona güvenenmem değiştiğini sanmıyrum ama beni cinsel olarak arzuladığını bilyiorum.
+1 yılVer kurtul canım. Zaten vermişin eskiden bir şey değişmez ki artık.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer büyük bir sorun olmadıysa aranızda tekrar evlenin bence.Seviyor olabilirsin hala.
04 Yorumla
Soran+1 yılevliliğ gtüremdik ama sorunumuz seks değildi ama çok tartışıp kavga ediyorduk şimdi bir daha zannetmiyorum. bide o evlenme taklifi etmedi sadece sevişmek istiyor gibi geldi.
- +1 yıl
Anladım sende cinsel istek hissediyor musun ona karşı peki?
Soran+1 yılyazdımya bende tahrik oldum aslında istiyorum ama cinsel dürtülerimle hareket eden biri değilimdir.
- +1 yıl
İşte cinsel ihityaçlarınız olduğu için onu bastırınca mutsuz olursunuz.Bem biraz destek olamaya çalışıyoprum soru soranlara d aonedena böyle rahat yazıyorum.Rahatsız ediyor muyum?
aramış bulamayınca seni yeniden elde etmeye çalışıyor
yani sen çirkin eldesin güzel bulduysam gideri bulamas sen eldesin demeye getirmiş02 Yorumla
Soran+1 yılpek zannetmem herzaman kadınlarla arası iyidir ve istediğinde ulaşır yakışıklı kariyeri olan maddi durumu iyi karizmatik biridir gururlu,ve inatçıdır sorunu sinirli ve aşırı kıskanç oluşunda. benim kolay bir kadın olduğumu çıkardınz sanırım ama böyle birşey yok
+1 yılgiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir demelisin bence :) anlasın aga boş kalmıs aranıyor
11 Yorumla- +1 yıl
aynen asla ona yuz verme ne munasebet baska erkek mı yok neden ayrıldın o zaman
+1 yılsende istiyorsan ve başkasıyla evli değilsen terüddüt etme
yaşa özgürce20 Yorumla
+1 yılaslında sevişmeniz tekrar birleşmenize yol açabilir. içinizde hala aşk varsa sevişme olabilir bence. onun sana karsı ask duyduguna hala inanıyorsan.
12 Yorumla
Soran+1 yılsorun hislerde değil biz geçinemiyoruz.
- +1 yıl
o zaman tekrar başlamak mantıksızo olur. fakat sen sevişmek istiyorsan eger düşünmen gerekiyor. karşı taraf kadınsız kaldıgı ıcın mı sevişmek istiyor yoksa seni özlediği ve arzuladığı için mi..
bir daha evlenmeyi düşünmüyorsan sevişebilirsin.
offfff.
sdkjsikldjgfs
ya sevişme;
benle seviş.01 Yorumla- +1 yıl
ahueuhaeahuehue sapıtmışız :D
+1 yıl"eski" kocanda olsa,nikahsız olursanız "zina" olmuş olur.
10 Yorumla
+1 yılabaza tabi herif bulamadı sokulacak bi delik sana dolanıyor sende saf saf soruyorsun o adam o kapıyı çarpıp gitmedimi
00 Yorumla
+1 yılSavaşmayın sevişin lafını çok iyi anlıyorum şimdi..Barışın işte ..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcocugunuz filanda olmus zamanın da bence seviş sende galiba yeterince isteklisin ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeden olmaz de :D
40 Yorumla
+1 yıltoprak girceğine tokmek girsin derler :)
02 Yorumla
Soran+1 yılçok basite alıyorsun sorumu.
- +1 yıl
bende boşandım cinselliği yaşıyorum ama boşandığım kişiyle düşünmem onu arzulasam zaten boşanmazdım ,eğer aranızda hoşlanma varsa seksten öte tekrar birlikte olmayı düşünmelisiniz
kesinlikle yapma sonra arkası gelir :(
13 Yorumla
Soran+1 yılorası kesin zaten bende onun için kaçıyorum ya
Soran+1 yılçok hatası oldu ama öyle karaktersiz biri değildir. bende uzak duruyorum durcamda
+1 yılGayet basit, senin canın istiyor mu? ;)
06 Yorumla
Soran+1 yıleee sonrası?
- +1 yıl
Sonrası canın istiyorsa seviş. (Tabi burda bir ayrıntı daha var canın sevişmek istiyor olabilir ama onunla istiyor mu? )
Soran+1 yılonun la sorun canımın istemsi değil istiyor hemde çok eskidende güzel bir cinselliğmiz vardı ama ayrıldık bu doğru olurmu
- +1 yıl
Doğrumu kısmını ne olarak soruyorsun, dinen mi yok manevi olarak mı?
Soran+1 yıldinen zina olduğunu biliyorum manen
- +1 yıl
Doğru rahat ol. Ama bunu ben dedim diye yapma. Yani sen eşinle beraber olursan benim dediğim için olursun bu yanlış. Kendin canın ne istiyorsa onu yap. Asıl doğru olan o. Yanlışta olsa senin doğrun en doğrusu böyle bir konuda ;)
sana yaptığı yanlışlıkları aklına getir ..
11 Yorumla
Soran+1 yılgetirdiğim içn kaçıyorum zaten
bas nikahı de ondan sonra vercem de :)
20 Yorumlaçocugunun babası sonuçda
00 Yorumlabence sevişmelisin...
10 Yorumlasende uzun zamandır datmin olmadıysan ver gitsin
20 Yorumla
+1 yılsizinle sevişmek istiyorum ne yapmalıyım
02 Yorumla
Soran+1 yılmenecerimle görüş:D
başkasıyla eğlen- +1 yıl
meneceriniz başkasına mı yönlendirecek
+1 yıldne dene belki iyi gelir
00 Yorumla
+1 yılsöyle ona başkasını bulsun..
00 Yorumla
+1 yılver gitsin yaaa gene bekleriz de sonra :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer şabana gitmez yabana :)
00 Yorumla
+1 yılbarışın
12 Yorumla
Soran+1 yılçok zor çünkü beni çok yıprattı evliliğimizde onun sevdiğin biliyorum beni arzuladıınıda ama ben çok yıprandım.gözüm korkttu.
- +1 yıl
o zaman uzak dur
Seviş gitsin beyb
00 Yorumla
+1 yılabaza mode on:))
10 Yorumla
+1 yılla seviş gitsin :)
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı