Aklımdan geçiyor bazen eski esimi hayal ediyorum ve sevisme isteği geliyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aklımdan geçiyor bazen eski esimi hayal ediyorum ve sevisme isteği geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Gayet normal başka kisiylede sevismediyswn deneyimin yoksa baskasiylea kimi dusunebilisinki her kez yaşadığı şeyleri dusunur
Belki de bir şans daha vermen gerekiyor ve bunun bir işareti de onu arzuluyor olmandır, belki o da seni arzuluyordur
bu konuda genel bir eksiklik var ondan galiba... ya da sonrakiler onun gibi olmadığı için aklına geliyor yoksa gelmezdi
Maalesef oluyor bu. İstekten çok alışkanlık gibi işte. İlk aşk gibi unutulmuyor.
Ayrıldıktan sonra kaç ilişkin oldu?
şu an evli misin bekar mı? Seni iyi tatmin ediyorsa canın ister tabii
Tabiki yılların verdiği özlem o isteği kamçılar
Şimdi bir yok Ku hayatında. Yoksa normal. Var ise iyi değil demekki
Normal bizlerde bazen başka biri ile sevişirken aklımızda başka birileri olabiliyor
olabilir ama yeni kişilerle tanışmalısın bence
Ne zamandır ayrısın
Onu özlemiyorsun ama yaptıklarınızı özlüyorsun
Normal aslında ama partner bulmak da bu kadar zor olmamalı...
Neden sonrakiler tatmin edemedi mi
Olabilir yapabilirsin de normal
Madem öyle ne demeye ayrıldın
Ben ayrılmadık o beni terk edip ebedi şekilde turkiyeye dönüş yaptı aile sorunlardan dolayı ayağına kadar gittim dön dedim yuvamızı yikmayalim fransa gibi yerden kalktım taa diyarbakir a iki hafta otel de kaldım ve onunla görüştüm dön diye yalvardım dönmedi şu an ben onu hala istiyorum oda zaten bin pişman dönmediği için artık istese de dönemiyor bütün haklarını öldürdü boşanmak istemediğim halde boşandı ve bin pişman şu an kendisi
Neyse artık olan olmuş başka aşklara yelken aç
Normal alışmışlik var ama çokmu oldu ayrilali
Ben ayrılmadık o beni terk edip ebedi şekilde turkiyeye dönüş yaptı aile sorunlardan dolayı ayağına kadar gittim dön dedim yuvamızı yikmayalim fransa gibi yerden kalktım taa diyarbakir a iki hafta otel de kaldım ve onunla görüştüm dön diye yalvardım dönmedi şu an ben onu hala istiyorum oda zaten bin pişman dönmediği için artık istese de dönemiyor bütün haklarını öldürdü boşanmak istemediğim halde boşandı ve bin pişman şu an kendisi
Belli olmaz geri düzene girer hayatiniz insallah
neden ayrılmıstınız
vardır bir efsanesi ki düşünüyorsun
Peki şu an evli misin
Merhaba , şu an bir ilişkin var mı
Arkana bakarak yürüme
Sil o kötü düşünceleri
demekki renkli yıllarmışki o arzu hala oluyo
Şimdi ki iyi değil mi
alışkanlıklar normaldir
çok normal o ssana yakın sonuçta
Daha iyisini bukamadigin için yalnız olsugun için
yatakta ıyı ıse bırde kımse yoksa hayatında normal
Seni en çok o zevke getirmiş demek ki
tabi kadin tadina baktigi yapragi ozleyebilir
Seks hayatınız iyiydi o zaman
Dul musun tekrar evlendin mi peki
Başka kimse yok mu hayatında
Seks hayatın yok mu şu an?
Saçma
Bsşkasıyla sevişmediysen ondandır
Niye ayrıldınız ki
Başka biriyle bir şey yasamadiysan normal bir istek ama bence vazgeç
Cokmu iyidi
Sen zevk aldığın için onu düşünmen normal.
Gayet normal bir şey
Yokluktandır.
Çağır eve
Kimse olmadımı sonrasıbda
Normal
Ara gelsin 😂😂