Eski sevgilime hayır diyemiyorum :(

18 yaşındayım. Sevgilimle yaklaşık 3 buçuk hafta önce ayrıldık. Ayrılma sebebimiz bir başkası yüzünden değildi fakat ikimizin bir geleceği yoktu (o öyle görüyordu çünkü okulu için yurtdışına çıkacaktı).

Ben bi hata yaptım ve bu 4 yıla güvenerek ona bekaretimi vermiştim. Pişman mıyım değilim aslında şu güne kadar çıktığım çocuklarla hiç bir şey yaşamamıştım sadece sevdiğim adamla beraber oldum ve hem beraber olduğum hemde öpüşüp bir şeyler yaşadığım tek kişiydi.

Aramızdaki özel durumlada alakalı olarak aslında o benim hep en yakın arkadaşımdı. Bende onun öyle. O yüzden ayrılsak dahi sürekli gün içinde konuşuyoruz haberleşiyoruz birbirimizin en yakın dostuyuz hayatımıza bi başkasıda girse böyle kalıcak ve devam edicek. Fakat;

Geçenlerde cesaretini toplayıp beni aradı. Bi başkasıyla beraber olamadığını bunu beni aldatmak olarak gördüğünü hala beni istediğini "beraber" olup olamıycağımızı sordu. Bekaretimi verdiğim için ona zaafım var ve hala sevdiğim için hayır diyemedim. Barışma gibi bi durum söz konusu değil ne onun ne de benim hayatımda kimse yok. Teklifini kabul ettim belki bi umut bir şeyler yaşadıkça beni özler diyorum. Bi taraftanda böyle daha mı çok pişman olurum diyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum bana yol gösterin tekrar bi hata yapmak istemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kafam çok karışık sevdiğim adamın bi başkasıyla olmasını istemiyorum ama benimlede birlikte olursa gözünden düşerim diye korkuyorum ilk ciddi ilişkisiyim aklında hep özel ve düzgün biri olarak kalmak istiyorum saçmalıyo olabilirim aklım çok karışık
Eski sevgilime hayır diyemiyorum :(