Sevgilimle sinemaya gittik istemedigim halde zorla goguslerimin içine eline soktu ardindan kendini bastırdı engel olamadım çok güçlü yaptığı icin normal mi daha ilerisini ilerde yapar diye korkuyorum birsey soyleyin aydinlatin beni. Bi anda kolumdan cekti dugmesini acti yeter dedim ama durmadı agzimi kapatti bakireyim sürtündu çıplak vaziyette bi anda ne yaptığını anladi kendini geri çekti hamile kalir miyim diye kafayi yiyorum ona çok aşığım ama korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yargılamayın artık!
Sevgilim sinemada zorla dokundu ne yapmam gerekiyor?
Haa duymadım. hic sinema. acik. diy. Belk de olabilir. Neyse yani çok ciddiye alınacak soru değil. Klasik elleme vakası. İstemeyen çeker gider idi bence. Durduysa istemiştir canı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
sen 8 yaşında falan mısın? bunun taciz olduğunu biliyorsundur umarım. ayrıl ondan devam etme daha bununla.
Mal misin kizim sen bu tiplerde ne buluyonuz bak sana diyim ayril bir sey yapar sana bide piskin piskin dolasir bunlarda vicdan yok
Trol degilsen malsin bunu buraya sorman bie yanlis istemiyorsan taciz ediyor beni de git polise sikayet et sen yuz verdikce neler yapar daha dur
Bunların hepsini sinemada nasıl yapabildi yuh. Troll değilsen salak olman lazım
Sinemalar kapalı :+))) geçen yıl yapmış ise o ayrı
@Sortieee açıktı en son birer boşluk verilerek satılıyordu koltuklar da, ne zamandı hatırlamıyom valla
Haa duymadım. hic sinema. acik. diy. Belk de olabilir. Neyse yani çok ciddiye alınacak soru değil. Klasik elleme vakası. İstemeyen çeker gider idi bence. Durduysa istemiştir canı
Sana saygısı yok. Sevgisi söz konusu bile olamaz zorla yapmak nedir. Çok aşık olman üzücü ama iyi bir izlenim bırakmadı bende.
Selam, allah size akıl fikir versin ne hamile kalması abartma. İstemiyorsan ayrıl.
Sinemada bunu yapan insan başka bir uygun ortamda hiç affetmez.
Zaten nerde böyle tipler var onlara aşık olun
sinemalar ne zaman açıldıydıki? ayrıca hala sevgilim diyorsun ne yapmam gerek diyorsun git altına yat
böyle biriyle hala sevgiliysen sana birşey demiyorum.
Sinemadaki kameralarda çekti sizi yakında internette izlersiniz kendinizi
Ayrılsana kızım, taciz etmiş seni.
Aaa yasitim cjcjjcjcj
@marslijokeer ehuehu
Sinemalar açıktı zaten
Sinemalar kapalı ama
Lise yılları fantezisi :)
Yaşandı bu arkadaşlar
Hamilesin Allah analı babalı büyütsün
Bunu cinwmada mı yaptı
böyle sapıkları çok arıyor musunuz
Sinemalar açık mı ya, ben film izlemeye gidemedim