Sevgilimle sinemaya gittik istemedigim halde zorla goguslerimin içine eline soktu engel olamadım çok güçlü yaptığı normal mi daha ilerisini ilerde yapar diye korkuyorum birsey soyleyin aydinlatin beni :(
Şimdi cinsel arzu olması normal ama bu çocuğun yaptığı hayvanlık olmuş Bilgisiz biri belli. Sen istemeden olmamalıydı. Sinemada en fazla , başlangıçtaysa kız çocuğun omzuna kafasını koyar. çocukta kıza kafasını yaslar saçını yüzüyle okşar , koklar falan bir iki buluşmadan sonra sarılır. Kısaca her şey adım adım. Bazen arada ateşli olmak lazım ama hayvan değil.
Hala bu sığırla nasıl sevgili kalabiliyorsun anlamadım.
''O zevk aldın tabi'' nasıl çirkin bir tabir. Belli ki rahatsız olmuşun hala zevk aldın diyor. Bu tecavüze uğrayan bir kadına zevk aldın mı sormakla farksız.
17
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklisin o kadar emek verdim ayrilmak istemiyorum ileriye dönük düşünüyorum ben
Ileriye donuk dusunuyorsan ilerde basim agriyor dediginde seni dinlemeyip yataga zorla atacagida geliyordur aklina umarim. sonrada sende zevk aldin deyip neyse diyip gecer. bunlara katlanacaksan sen kasindin ya ben bu kadin milletini anlamiyorum bir kere sevgili oldun diye birakamicam diye bisey yok adam sapık tecavuzcude olsa yine kaderim diyorlar
yok ebesinin ki ulan millette nasıl bir özgüven var ben 40 yıl geçse ben kimseye öyle birşey yapamam adam oraya elini sokuyor bide mıncıklıyor seninde kafana şaşıyorum böyle bir malla hala sevgilisin kardeşim niyeti belli zaten bide hala daha ileri gider mi diyosun ulan bundan ilerisi mi var adam avuçlamış sırada alt bölge kalmış onuda başka yerde yapar sana
İkinizdede k bakma ama azginlik var. Sende yüz vermissjn nazlaniyon gibi yazmissin. Oda p. iç evladingibi normal diyor ya evladi. Anasini bacisi yok sanki
tabii ki sinemada yapacak. çünkü biliyor ses çıkaramıyacağını.. çaksaydın bir tokat orada iyice bir afallasaydı.. fırsat bilmiş bunu.. ama kesin bunun devamı gelir.. erkek arkadaşlarını dikkatli seç.. ilk kapıyı aralamış devamı kesin gelir..
neden ki.. kimden herhangi bir çekinmem olabilir ki? herkez hürdür.. reşit insanlarız.. dinlemek doğruyu bilmek kötü değil ki.. ben bile tecrübeme rağmen neler neler öğreniyorum buradan.. Akıl yaşta değilki baştadır hep.. 40 yaşında insan vardır ot gibi yaşamıştır.. 20 yaşında insan vardır fazlasıyla görmüş yaşamıştır.. Maalesef hayat böyle.. :)
Şimdiden sen suları sermişsin ileriki günlerde açık söylim elini başka yerede atar yine zorladın dersin ama o aklından hep istiyor ama utanıyor der yani ben olsam ceza falan veririm 1 hafta konusma 2 güldün diye cinsellik istiyorsa yarın 1 kızdıgında ozmn başkasına gider
adam seni kullanıp tuvalet kağıdı gibi atacak daha aptal aptal aşığım diyorsun bu bir benim nickim anlamlı ama hadi hayır yok diyelim hiç yoktan benim nick im böyle senin kafanda hayır yok içi boş onu napcaz
nedne bos bos konusayım hıc bır erkek zorla bır kızı elleyıp zorla sıkemez helekı kapalı alanda o kadar kısının ıcınde tenhada olsa yapar ama kalabalıkta ımkansız dogru soyle tahrık oldun muj?
En İyi Cevaplar