Sevgilimle sinemada?

Sevgilimle yaklaşık 7 aydır çıkıyoruz ve dün sinemaya gittik daha önce opusmustuk ama hic ellesme falan olmadı ama dün ilk defa ellerini bacaklarimda gezdirdi sesimi çıkaramadim o heyecanla tepki de vermeyince bu durumdan cesaret alarak elini vajinama götürdü altimda da etek vardı kolayca elleyebildi ama benim vajinam sürekli islaktir kilodumda sürekli yapışkan beyaz akintilarim olurdu oda elleyince kilodumdaki islakligi fark etti ve bana bakarak güldü ne cabuk islandin dedi ben utancimdan yerin dibine girdim ve bisey diyemedim kendimi çok kotu hissettim ve dudaklarıma yapıştı o sırada ben iptal oldum ve elimi oda penisine götürdü 31 çektirdi ilk defa elime almistim daha onceki sevgililerimde de yasamadim sinemadan çıktığımızda yüzüne bakamadim ve bana artik benimsin tarzında kelimeler söyledi daha ileri gitmedik ama benimsin bunu boyle bil dedi sizce onun gözünde kotu kız konumunda miyim ya da beni seviyo mu? Sinemada seviyorum dediği kıza bunu yaptıran bir erkek sizce ne kadar samimidir? Kendimi kotu hissediyorum?
Sevgilimle sinemada?