gecen gun sevgilimle sinemada yiyistik. Sonradan kasiklarinda agri oldugunu soledi. Bu bosalamamasindan mi kaynaklaniyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstediğiniz kadar yiyişin, istediğini yapın, ama erkek arkadaşın boşalmasın. Bu sorun değil. Bu kasık ağrısı falan yapmaz. Sadece kızları kandırmanın bir methotlarından bir tanesidir.
Şöyle düşün her kalktığında boşalmaz erkek. Bazen kendiliğinden iner. Bu durumda kasık ağrısı mı çekmesi gerekiyor.
Erkeğin aldığı gerçek zevk 5 sn'den ibarettir. Diğer arda kalan sadece haz duygusudur.111 Yorumla
Soran+1 yılnie kandirsin anlamadimki
Cevap sahibi+1 yılgelecek buluşmalara yatırım :)
Soran+1 yılnasi yani. Agri yapti diye ona aciycakmiyim
Cevap sahibi+1 yılDeneme yanılma, duygu sömürüsü yapma yollarıdır bunlar.
Soran+1 yılhahahha o kadae saf diiliz. Agrirsa agrisin banane
Cevap sahibi+1 yılarkadaşın ne kadar saf olduğunu bilmiyor galiba. Dediğim gibi deneme yanılma methodunu uygulamış sana.
Birde aklıma şu geldi. Eğer yumurtaları ile fazla oynarken birazcık fazla sıktı isen veya bir yere sıkıştı ise oda kasık ağrısı yapar.
Soran+1 yılsevgilimim yumurtaliklari mi varrr hahhahahha
Cevap sahibi+1 yılbiz onlara hak arasında daş**şak diyoruz.
Soran+1 yılheeee anladım. Sıktım biraz ama çok değiil. :D
Cevap sahibi+1 yılkasık ağrısının sebebi oda olabilir.
Soran+1 yılanladım
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Böyle bir şey söz konusu olamaz.. O kendini o sırada fazla sıkmış istemediği bir şekilde kaslarını zorlamış o kadar.. Boşalamadı diye insanın kasıkları ağrımaz..
01 Yorumla
Soran+1 yılevet yani ole bir ortamda kendini tutmasi lazimdi zaten
+1 yılNe yiyişiyosunuz ya? İnsan gibi davransanıza eviniz yok mu sizin?
11 Yorumla
Soran+1 yılamac o degildi ki opusunce gerisi geldi.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
36Cevap
+1 yılEvet bana da oluyo :S
Çok zevk alıp bırakıldım mı öyle çok feci ağrıyo yürüyemiyom bile.
bir saxo çekseydin çocuğa :D
ya da tuvalete gidip boşalsaydı eleman.
Ayy aklıma gelince canım acıdı l*n :)029 Yorumla
Soran+1 yılheee bayaa etlilenmesinden kaynaklaniyo yani bu kasik agrisi. Elime aldim sadece ama cekmedim. bir kere de basini optum o kadar. Bunlari yapinca da bosalmasi gerekmezmiydi.
- +1 yıl
cık bunları yapınca boşalması gerekmez.
Seninkine elini sürse direk boşalıyon mu? ya da klitorisini bir kere öpse? :D
O kas ağrısı sizin regl ağrısının aynısı :D
Adamı öldürüyo :D
Ondan böyle bişey yapıyosan çocuğu mal gibi bırakma :D
Bide boynunuda emebilirsin :D
Soran+1 yılöyle daha çok ister ama beni yarıda kesersem :) Bunları yapınca boşalmaması normal ama zevke gelmesi gerekiyo dimi. Aynen öyle oldu zaten. Zevk vardı ama boşalma yoktu. Regl döneminde ne çektiğimizi anlasın diye yaptım. İyi oldu ona :D Boyun göbek falan zaten sölemedim bile. Tabiiki onlarda vardı. :D
- +1 yıl
Regl döneminiz harbiden çok kötü ya size üzülüyorum o konuda ama yapma öyle çocuğa gerçekten çok kötü o :D
Zaten cinsel organ kalktıysa alınan bir zevk söz konusudur.
Çocuğu bii ara evine götür ya da evine git biraz takılın :D
Bakireysen eğer seni gerçekten seviyosa ver gitsin de :D
Soran+1 yılolmaz. Geçen günkü olay benim için ilkti ve ondan daha fazlası olmaz. Seviyosa beklesin. Sevmiyosa gitsin. Cinsel organı kalktı hatta ucunda hafif bir ıslaklık ta vardı ama işte gerisi gelmedi. Daha doğrusu ben durdurdum ilerleyişini. Bu taktiği de kullanıcam bu arada beni kızdırırsa ona regl sancısı yaşatıcam nihaahaa :)
- +1 yıl
Çocuğa hem psikolojik hemde fiziksel acı uygulayacaksın yani :D
Şahsen benim manitam olsan sen istemedikten sonra seninle yatmazdım fakat bana bunları yapmana da izin vermezdim.
O acı hiç güzel bişey değil. İnsanlara acı çektirmekte öyle.
Bence çocuğa acı verme.
seks istemiyosan bile biraz daha ileri gidebilirsin.
Memelerini yalatabilirsin
ya da cinsel organını
Çok fena zevk alır boşalmaktan bir hal olursun.
Tabii bunları yaparken partnerini de tatmin etmen gerekir sende onunkini ağzına almak zorunda kalırsın :D
Bence bunları yaşayın. Daha ilerisine gitmem diyosan da sen bilirsin :D
Bunlar bence denenmeli ki harbiden ya çocuğu öyle bırakma :D 2 gün acıyo bak o şekilde :D
Bırakacaksan da anlaşılan çocuk bilmiyo söyle tuvalete gitsin önce bir işesin sonra mast yapsın :D
Soran+1 yılişemekle ne alakası var anlamadım. Yok o da zaten benim müsaaede ettiğim yare kadarını kabul ediyo. Daha fazlasını istemem diyo. Acı çektirmeyi de espri anlamında söledim. Ama o zaman hiç bu yola girmesin yani. Acı da çekmez böylece. Benim ileri gitmiyceğimi biliyo sonuçta. Biraz daha ileri gitmesini bilemem ama olursa da zaten en fazla o kadarı olur ki. Onu bile istemiyorum. Çünkü durdurulamaz bir hale gelmek istemiyorum. :D
- +1 yıl
biz erkekler genelde taşaklara darbe aldığımızda işeriz. Kan gelecekmi diye de bakarız ki işemek taşaklar ve idrar yolunu çalıştırıp acıyı azaltır.
İşemek o alaka yani :)
Boşalırsa da biraz daha rahatlar.
İleri gitmek istemiyosan çocuğa yaklaşma sadece öp dudaklarından boynundan :D
Soran+1 yılkendi geliyo üstüme ben napıyım :D Yoksa sadece öp gitsin. Ama kendi kaşınıyo :D Hem ileri gitmiyceğimi biliyo hem de kendine acı çektiriyo. Mazoşistse benim ne suçum var dimi ama :)
- +1 yıl
Benim sevgilim bana bunu yapsa onu öyle b azdırıp bırakırım ki kendini direk benim kollarıma atar.
Çocuk işini biliyosa fazla bulaşma bak :D
Soran+1 yılama ben bişey yapmadım ki. O dedi yap diye. Ben de tamam hadi ağlama dedim :) Ayrıca sinema ortamında ne kadar azdırabilirsin ki. Zevke geldim tabi ama durdurdum kendimi.
- +1 yıl
Benle sinemaya gidersen sevgilin yokken ne kadar azacağını görürsün :D
- +1 yıl
Ayrıca harbiden öyle bırakma çocuğu üzülüyom dicem de sanırım harbiden eleman mazoşist :D
Soran+1 yılolum o da okşadı falan elini pantolunumdan içeri sokup falan ama o kdar yani. Daha ilerisi olmaz. İzin vermem. :) Yani o yüzden hakediyo. Ya acı çekmemek istiyosa uslu durucak ya da benim dur dediğim de durup acı çekmeye mahkum olucak :)
- +1 yıl
elini içine soksaydı o zaman görürdüm ben seni tam o sırada bide boynunu emseydi :D
Soran+1 yıldiyorum ya sadece pantolonumun içine soktu. Daha fzlasını sokamaz. Soksun da görsün ebesinin nikahını. :D
- +1 yıl
sen kurcala sorun olmasın o kurcalasın sorun :D
Harbiden dua et iyiki benim manitam değilsin :D
Soran+1 yılo kadar kurcalayabildiğine dua etsin. :D
- +1 yıl
Bence sen kurcaladığına dua et :D
Kurcalamasa sen zevk alamazsın :D
Bence oral yaptır suratına fışkırt :D Sende onu azdır bırak gene :D Çocuk zaten mozoşist :D :D
Soran+1 yılben istemedim böle şeyler olmasa da olurdu ama işte. Azdırmak için bunları yapmama gerek yok. Böö desem azıyo :D
- +1 yıl
oda abazanmış :D :D
O benim karışabileceğim bir durum değil peki bu eleman ne?
Yani bakir mi?
Soran+1 yıldeğil.
- +1 yıl
Sen bakiresin ama?
Soran+1 yılbu devirde bakir erkek bulmak zor. Ben bakireyim diye bakiri beklersem evlenemem :D Önemli olan benimle birlikteyken yapmış olmaması. Aslında benim de bakir istemek en büyük hakkım ama öyle olmuyo işte. :)
- +1 yıl
Sana helal olsun :) Bende bakir değilim bakire aramıyorum :D Karım bakire olacak diiye bişey yok.
Ama çocuk senle bir gelecek istiyosa ortak planlarınız varsa biraz daha farklı şeyler yapabilirsiniz (Anal yapmayın da)
Soran+1 yılişte keşke herkes senin gibi düşünse. Ben bir kere sevgilimi test etmiştim. Bakire değilim dedim. Kızdı ama tamam dedi kabul ederim dedi. Ama bu ülkede çoğu insan öyle düşünmüyor. Yok ben onunla o yollara girmem geçen sinemadaki görüp görebileceği en büyüğüydü. Yoksa boku çıkar yani. :)
- +1 yıl
Sevdiğimle yaparımv alla :) Boku da çıkmaz bence tabii bu sizin seçiminiz sizin kararınız. Karışmak bana düşmez.
Bu ülkedekilerin çoğu herşeyi yapıp bakire bakire diye bağıran insanlar :))
Soran+1 yılbu bir kız için sevdiğini anlayıp anlamadığının garanti yoludur. Beni beklerse seviyo demektir. Beklemiyosa sevmiyo demektir. Ama ben onunla birlikte olursam bunu anlama şansım kalmaz.
- +1 yıl
Bende direk yap demiyorum D:
Bakirelik bacak arasında değildir.
Ha bu demek değil her çıktığınla seks yap.
Kızlık zarı sadece bir zar.
Mikroptan koruyan bunu bil.
O deliğe ilk girecek insan özel olmalı.
Normalde kızlar biriyle 6 ay çıkmadan ona vermez. Ama senin ilkin olacak. 1 sene boyunca verme böylece görürsün. Açık ve net.
+1 yılhee canmm fazla yuklenince agri yapiyo. yikmissiniz amkk orayi
018 Yorumla
Soran+1 yılfazla ileri gitmedikki
- +1 yıl
e yani imkanlat her fantaziye el vermiyor bacaklar omza faln olmuyor denedim
Soran+1 yılya yok sadece bm onunkini elime falan aldim o da oksadi. Bundan ilerisi olmadi
- +1 yıl
he amkk bide yakayi açtın dil dudak dalastiniz baska ne kaldi
- +1 yıl
eline almk nasil bir duygu?
Soran+1 yılama bosalmadi bunlari yapinca normal mi bosalmamasi. Yoksa bosalmasi mi gerekirdi. Cok kisa surdu zaten. Cekmedim sadece elime aldim
- +1 yıl
hayir kisa surede olmaz bir iki dk en az kisiye gore degisr biraz.
- +1 yıl
uyandiysa sorun yok
Soran+1 yıl1-2 dk ne ya. d Elime aldim sadece tuttim. ole bir sure cekmedim yani. bir de bsini optum. o kadar. Elinde tutmakla da bosaliyomusunuz
- +1 yıl
hayir kizm bosalmiyoz oyle diyormm. gitgel yapman lazim bir iki dk elinle ya da oral
Soran+1 yılbir kere ağza sokup çıkartsak peki yine mi olmaz hahahhaha
- +1 yıl
hey amkk onu bilmem ama biraz daha ugrassan burdan oraya fiskiracam sana
- +1 yıl
senin gbi sevgilim olacak soluksuz... onu
Soran+1 yılterbiyesizleşmeyelim lütfen.1 kere ağza sokmakla gelirmisiniz yani anlamadım ama.
- +1 yıl
bana terbiyesiz diyene bak. her b. ku yiyen sensn ben terbiyesiz oluyor m. hayr gelmez gelmezzzzz ya da gel deneyelim
Soran+1 yıldemin sorduğumda haa onu bilemem demiştin. O yüzden tekrar sordum. Ayrıca benim için ilkti ve sevgilimle yaşadım. Fazla da ileri gitmedik zaten. Terbiyesizlik bu mu.
- +1 yıl
ilk son olması önemli degil. sinema sks yeri değil. sevisme yeride degill. kimse gormedgi icin sorun yok biri gorseydi terbiyesizligini alasini yaptini kabul edrrdin
Soran+1 yılsevişmedik zaten öyle bir amaç ta yoktu. bir anda oldu fazla da ileri gitmedik
+1 yılEvet :) şimdi hatırlıyorum da gençken sürekli olurdu :) yardımcı ol çocuğa :)
03 Yorumla
Soran+1 yılen fazla o kadarini bulur :-) peki bu bosalamamasi etkilenmemesinden kaynaklaniyo olamaz dimi
- +1 yıl
yok... etkilenmese ağrı olmaz... biraz daha uzun sürmeliydi veya daha ileri gitmeniz lazımdı... Sevişin kızım hayatın tadını çıkarın, bu hayatta hiç bişeye deymiyor... herkes aynı yere gidiyor bana inan ;)
Soran+1 yılya ileriye gitmedik. Ben istemedim. O da bosalmadi haliyle. Kasiklarim agriyo deyince bnde dsundum acaba benden etkilenmedigi icin mi bosalamado da kasiklari agridi
Yerini yapıyor, bak bele bele olunca bele bele oluyor, bunu biz bele bele ile sonuçlandıralım demeye getiriyor. Yok öyle bişey
00 Yorumla
+1 yılaynen. o agrı bazen cok otu oluyor 2-3 suruyor berbat bısı
016 Yorumla
Soran+1 yıletkilenmemesinden mi kaynaklaniyo peki bosalmamasi. Yoksa sinema ortami diye kendini mi kasmistr
- +1 yıl
cok fazla etkılenmesınden kaynaklanıyor o agrı. durudk yere bosalmayız kı. opusmek yetmez. masturbasyn ya da cınsel temas gereklıdır bosalmak ıcın. yoksa butun gun kalkık sekılde gezzer
Soran+1 yılopusmek degildi sadece tabi ama cinsrl temasta olmadi.
- +1 yıl
neyse dedıgımı anlandın. bosalaysıya kadar mast. gerelıydı demekkı uzun surmemıs
Soran+1 yıluzun temas olmadi evet. Yani ara ara az az saniyelerle olmustur.
- +1 yıl
ondan dolayı bosalması gerekırdı
Soran+1 yılo zaman etkilenmemis bnden. bir eline almakla geliyomusunuz yani.
- +1 yıl
yahu senın anlayısın mı kıt yoksa hobı olarak mı sıgırsın. laftan anlamyıor musun etkılenmıs ama elıne aldı dıye hemen nıye bosalsın o zaman erken boslma prbolemı var demektır. seks 10 sanıye suren bısey mısence
Soran+1 yılama ben azz az sık sık olmuştu deyince sen de o zaman boşalması gerekirdi deyince öyle anladım.
- +1 yıl
sureklı halde elının ılerı gerı halde olan hareketten olması gerek bosalması ıcın. bazı ınsanda 5 dakıkadır bazısında 10 . bunun dırekt olarak cok etkılenmeyle alakası yok. bosalasıya kadar ılerı gerı hareketı yapılır
Soran+1 yıltamam şampiyon anladım.
- +1 yıl
:D hele sukur
Soran+1 yılsenin anlatamamandan kaynaklandı ama sorun. Fazla sinirli olma sağlığa zararlı :)
- +1 yıl
aslında haklısın bıraz zor anlasılıyorum bunun farkındayım herkes aynı seyı soyluyor evet :)
Soran+1 yıllanet olsun ya yine ben haklıyım :D
- +1 yıl
:D haha. hadı sevgılınle sana mutluluklar ben kactım burası ıyıce sohbete dondu
Aynen de öyle tüfeği doldurmuş ama ateş edememis o yüzden dert etme diyeydin Elizabeth yap 2 saate bir şeyin kalmaz
00 YorumlaEvde gidip cekseydi bosalsaydi evet ondan agri olur
00 Yorumlaevet aşırı tahrik olup boşalmazsa ağrı oluşur genital bölgelerde
00 YorumlaEl alem yiyişiyor ben daha 1 kızı bile öpemedim.. Allah kahr etmesin :/ :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani bazen geç veya erken boşalmalarda olurrrr :D birdfe yiyiştik nedir mk
02 Yorumla
Soran+1 yılole ama ileri gitmedik ondan dedim yiyistik diye
Cevap sahibi+1 yılhaaaa :D :D hay allah sizi
Gizli Üye(36-45)+1 yılyiyiştik ne demek, adam gibi yazsanıza, zikiştik, düzüştük. gıcık oluyorum bu tür sözlere *
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo ileriye gitmedik ama
+1 yılAynn evt cok kotu agri yapar
010 Yorumla
Soran+1 yıletkilenmedigi anlamina gelmez dimi bu
- +1 yıl
Etkilenmek zaten olur sende islanmadin mi
Soran+1 yılevet ama o basalmadigi icin etkilenmedigini dsundum. Gerci cok ileri gitmedik
- +1 yıl
Yuh ondan bosalinilir mi ya eger oyle bosaliyorsa zaten ergendir iliskiyede giremez
Soran+1 yılya ama elime aldim bir iki kere basini optum. O da bni oksadi. Bunlardan da mi bosalmaz. Ama cekmedim tabi. Sadece elime aldim
- +1 yıl
Kisiden kisiye degisir kimisi dokunmadan sozden bile tahrik olur bosalir kimisi istedigi zaman bosalabilir sahsen ben istedigim zaman bosalirim yani senin bu yaptiklarinla sadece ucagi kaldirmak olur ;)
Soran+1 yılheee tamam o zaman sorun yok demektir :) Ben de elime almamdan öpmemden falan etkilenmedi mi diye düşünmüştüm :)
- +1 yıl
Aynn dusunme oyle bosalmak apayri bir konu oyle kiyaslama cok yanlis olur :)
Soran+1 yılanladım sağol
- +1 yıl
Rica ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan şu sinemada bir ben yiyisemedim
13 Yorumla- +1 yıl
Yasimiz artk gecmis bu olay da bizden artik gecti
- +1 yıl
benim kiz bana saldryo ben bisey yapmasamda
Soran+1 yılbnimde ilkti zaten. :-)
Cevabı bilip soru sorman da çok ilginç olmuş
06 Yorumla
Soran+1 yılya daja dogrusu acaba etkilenmedigi icin bosalamadi ondan mi agri yapti demk istedim. Yani bnden etkilenmedi mi diye
- +1 yıl
Boşalmanın gerçekleşmesi için penisin glans olarak adlandırılan bölgesine ritmik temaslar olması gerekir. Tensel temas, çamaşır ya da kıyafet üzerinden uygulanan temaslar, sürtünme vs gibi temaslar olmadan boşalan erkekte cinsel sorun var demektir. Böyle temaslar olmadıysa boşalmaması da normal.
Soran+1 yılelime aldim ama cekmedim. bir kere de optum basini o kadar. Bunlarla bosalmaz dimi
Soran+1 yılanladim bosalmadi ama bayaa etkilendi yani
+1 yılSayenizde sinemayı yiyişme yeri olarak görüyolar.
00 YorumlaSen kızsın yiyyiştik ne yyaa
01 Yorumla
Soran+1 yılne denir ki baska :-)
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. aynen öyle boşalmadığı için ağrı olur
00 YorumlaEvet bazen olur boşalmayınca
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGidin evde sevisin yiyisin ergenler
03 Yorumla
Soran+1 yılergen diyen adamın sevgilimden küçük olması da ayrı bir ironi :D
- +1 yıl
O yaşta sinemada yiyisiyo demek. Durum daha da vahim desene.
Soran+1 yılamaç o değildi. Birden gelişti.
+1 yılayağını bastın kaldır
00 YorumlaEvet aşırı zevke gelip boşalamadığı içindir.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sperm kesesi dolunca sinirlere baskı yapar
00 Yorumla
+1 yılTerbiyesizler :D
31 Yorumla
Soran+1 yıl:-(
+1 yılEvet tatlim, tam olarak ondan olmus.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen cocuk rahatlayamamış birikmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir dahakine boşalt onu
08 Yorumla
Soran+1 yılsinemada ole bisey olmazdi ki.
Cevap sahibi+1 yılistersen yaparsın sen
Soran+1 yılistemem
Cevap sahibi+1 yılama sonra ağrısı oluyor :)
Soran+1 yılolursa agri onda oluyo banane :-)
Cevap sahibi+1 yılbu kadar bencil olma sanırım o seni boşalttı :)
Soran+1 yılyok sadece zevke geldim. O da ayni sekilde. Ben agri oldugunu duyunca bosalmayinca etkilenmedi bnden heralde diye dusundum de. Agri olunca fazlasiyla etkilenmis oluyomus :-)
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle oluyor işi becermişsin :)
bosalamamis anlasilan o yuzden
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet ondan kaynaklaniyor
00 Yorumlaaynen çocuğu çıldırtmışsın.
00 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle.. :*
00 Yorumla
+1 yılOlabilir evet.
00 Yorumla
+1 yılaynen ole
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan sanirim
10 Yorumla