Beni cinsel obje olarak mı görüyor? Ayrıntıya bakar mısınız lütfen?

Arkadaşlar merhaba öncelikle benim bir ilişkim var 6 aydır. Aynı okulda farklı bölümlerde okuyoruz. Ben 1.65 boylarında 57 kiloyum etine dolgunum biraz :( . Esmerim fiziğim de kalça da var göğüs özellikle büyük. Güzel bir kız olduğumu söyler herkes. Normalde bugüne kadar hiç cinsellikle alakalı konuşmadık erkek arkadaşımla. Bende cinsellik yaşamadım ama o söylediğine göre yaşamış.3 gün önce erkek arkadaşımla 1 haftalık tatile geldik. Acayip davranıyor. Arkadan sarıldı mesela hissettim şeyini bildiğiniz. Bilerek mi yapıyor? Sürekli sırnaşma derdinde. Böyle olacağını düşünmemiştim. Bütün ilklerimi ilk öpüşme ilk defa biriyle uyumayı vs onunla yaşadım. Ama istemediğim halde göğsümü sürekli ellemeye çalışıyor. Ya da uyurken sütyenini çıkar rahatsız etmiyor mu pijamanla uyu diyip duruyor. Gözlerinde sevgi göremiyorum. Buram buram şehvet kokuyor. Ben ona güvendiğim ve uzun süredir görüşmediğimiz için tatil işine tamam demiştim. Rahatsız olduğumu söyledim tamam yapmayacağım dedikten 10 dakka sonra yine aynı. Ortayolu bul lütfen hiçbir şeye izin vermiyorsun sana cinsel birleşme yaşayalım demiyorum ama her şeye hayır diyorsun dedi. Gerçekten çok üzüldüm. Öpüşmeye başladıktan 10 dakika sonra üstüme uzandı sürtünmeye kalktı kıyafetlerle. Ürktüm. Korktum. Yollu olduğumu mu düşündü anlamıyorum. Ne yapacağım? Lütfen dalga geçmeden üslubunuzu bozmadan söyleyin? Cinsel obje olarak mı görüyor beni? Sürekli çok acayip bir kızsın nasıl düzgün kaldın diyip duruyor. Alınıyorum artık. Ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım? İnsan sevdiği arzular tamam da neden sürekli sarılırken dahi orasına bastırmaya çalışıyor vücudumu.
Beni cinsel obje olarak mı görüyor? Ayrıntıya bakar mısınız lütfen?