AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
223Cevap
Özentiden.
Dilini bilmedikleri, huyunu suyunu görmedikleri kadınları sevmek hobi olmuş bizimkilere.
Egosuz, güzel, çalışkan. Türk kızları gibi tembel değil, bakımsız değil, hazıra konmak gibi huyları yok. Neden rus kızı varken türk kızını tercih edelim ki.
Ay boşver bacım bir çoğu rus kızı diye dolanıyor da işte gene kalıyorlar bizim güzel mi güzel türklerimize 😅😊
Ben değilim, hiç ilgimi çekmiyorlar. Ben daha çok esmer, uzun boylu, zayıf seviyorum. Öyle olmasa bile Türk kadınları yeter de artar.
Doğru hastalar ama bizim kızlarımız da bitane ne olursa olsun hiçbiri kızlarımınızın eline su dökemez...
onu bilmem ama ben turk kadinlarinin hakkini yedirmem en iyisi turk kadinidir.
Türk kızları kadar trip atmazlar. Onlar bolca cilve yaparak erkeklerinin gönüllerini almayı bilirler
Neden. okucak. kadinlar. allah için çok güzeller ya kiskaniyorum
Sende güzelsin kız esmer bomba
bakire türk kızı kalmadı onlarda değil bari güzel olsun diyorlar
Helal sana
😅 😅 😅
Bence hepimiz rus hastasi olalim rus erkekler turk kizlarla da evlenirse ben okeyim dkfkf hic bi itirazim yok
Ben hayatımda Rus kadını 4 5 tane ancak görmüşümdür bunlar nasıl bu kadar Rus gördü tanıdı hayret bir şey 😄
Şöyle bi gerçek var Ruslar güzel ama şöyle de bi gerçek var tabiki de Türk bir kızla evlenmek isterim. Genel olarak bakarsak Türk kızlarının aileye daha önem verdiğini düşünüyorum.
Yorum sayısına bak
Yorumları okumadım ama cogunu Rus kadınlarıni övmek için değil Türk kadınını yermek için yapıldığına yemin edebilirim.
Aslında sadece ruslar değil genel olarak yabancılar türk kızları gibi kaprisli egolu değiller olay bu
Allahım bu ülkeden ayrılıp rusya ya da ukraynada kalan hayatımı yaşamak istiyorum aminn umarım gidebilirim dua edin bana
Rusların hem içi hem dışı güzel bizim Türk kızlarınında güzelleri var ama onların içi kötü alayı egolu kendini beğenmiş şımarık tipler
Sadece Rus değil ben mesela İtalya İngiltere Ukrayna kadınlarınada bayılıyorum keşke şansım olsa direk evlenirdim Türk kadınlarından hayır gelmez.
turizm sektöründe çalışıyorum. çok vana yakın ve sahiplenici insanlar ama erkeklerinin bir çoğu gevşek
Rus ve ukraynalı ❤️
Çünkü bizim kızlar gibi bencil, açgözlü ve ne oldum delisi değiller.
Çoğunluk olarak sevginin değerini biliyorlar.
Yas kriteri onemli degil turkler kadar ruslarda, cogu guzel kadin bide, boylari uzun, daha kolay kadinlarla tanismak
Ruslar çok güzel çünkü ben bir rus videosundaki bir kişiye çok fena vuruldum hayatımda böyle sempatik kadın görmedim
Hatta öyle bir vuruldum ki onla evleneyim onla bir ömür geçireyim ama ömür boyu kafamın etini yesin
Ne biliyosun sarmıcaklarını sdjksj
Takıntılı kızlardan bıkmışlardır rahat hatun hoşlarına gidiyordur belki de
zaten hicbir erkekte sarma için rusları tercih etmiyor...
zoton hoçbor orkokto sormo oçon rosloro torcoh otmoyor
Rus kadını tutkunu değiliz bence daha doğrusu ben değilim diyeyim arada sevgi olduktan sonra gerisi teferruatt bence
Türk kadını bizim için sarma sarar mı sanki :)) Rus hastası falan değilim ama Türk kızının da hastası değilim.
Daha çok cana yakınlar, daha çok arkadaş canlısı gibidirler.. Trip naz yapmazlar.. hem göze daha çok hitap ederler..
Galiba güzellikten öte kafadengi yapıları var ondan 👍🏻
Beyler Rustan başkasıyla evlenmeyin biraz ırkımız renklensin
hepsi öyle değil ama bazıları abartı derecede rus hastası
Bir hikaye anlatm
Ben değilim ampul gibiler yapmacık hepsi birbirine benziyor
Çünkü taş gibi hatunlar bizim aramızdada güzel kizlar var ama rus olupta çirkin bakımsız olan kız hiç görmedim bi de daha gelismis bi ulkenin vatandasi olmalarida ayri bi hava katiyor
Ruh hastası diye okudum😂😂 rusları seviyorlar herşeye evet dedikleri için.
Ben degilim ruslarin hepsi de bilindigi gibi degil zaten
Sanki biz onlara çok hasretiz 😂hepsi abazan dışa bakar
Kıskançlıgın da bu kadarı benden daha milyonlarca yakışıklı insan var siz niye kabullenmiyorsunuz?
Shshssj hödukk senii
Lan git çeneni düzelt 10 cm öteden gidiyo
Ahahah kendine bak önce
Güzellik desen var bakım desen var trip naz saçma sapan kıskançlık yok, paragöz değiller, fantezi desen var, sadakat var daha ne olsun
Değilim. Bence sizi sinir etmek için öyle konuşuyorlar.
slavlarin ne kadinlarina ne medeniyetine ne kulturune hicbir sempatim yok aksine asiri derece itici.. sıkıcı ve asimetrik...
Peki benim rus hastasını ruh hastası olarak okumam?😂😂
E sen de Rus erkekleri varken gidip de Türk erkeklerini tercih etme ztn
Boylu poslu, bakımlı, rahat, sıcak ve samimi oldukları için bence. 😎
Türk kadınları neden İtalyan hastası biliyorum 😀👌
@eceminiz96
@_ΛqresiF_
Soruyu ruh hastası olarak okudum kör görmez uydurur işte 😂 herkes öyle değildir başka ülkelerin de güzel 😂
Yaprağı sen ye, yaprak ayşe)))))))) ahh rus kızları hastayız ulen size
Biz oturup yaprak sarması saran kadın istemiyoruz, bize güvensinler yemeği dışarda da yeriz.
rus hastası değilim ama sarışın kadınları seviyorum
sarma yapmıyor ama güzel yemekler yapıyor ya, rusyanında yerel güzel yemekleri var kızlar, kendinizi bulunmaz bursa kumaşı sanmayın
Güzel olduğu için olabilir mi? Barbi bebek gibi sütun gibi daha ne diyeyim jsjsjs
Rus kızlarının şivesinden dolayı itici bulan bir tek ben olabilirim.
sexiliklerinde gözüm yokta, meme yapan bir rusla net evlenirim
Türk kadınlarının da İtalyan erkek istemesinin altında yatan sebeple aynı bence..
Erkekler sarışın sever filminin etkisi midir nedir bilemem 😂😂😂
Türk kizlarini beğenmedikleri ve güvenmediklerinden dolayidir
Türk kızlarının da İtalyanları sevmesiyle aynı sebepdit muhtemelen. Ben ırk ayırmıyorum
Nefes alsın yeter diyorlardı...🤣🤣ben mi yalnış biliyorum..
Bunun fiziki sebepleri de var anlaşmalı da uzun uzun yazamadım sımdı
Çünkü egolu değiller birde seksi sorun yapmıyor basitler diye seviyorlar herhalde
Kardeşimin hikayesini yeni bitirdim ya Rus kızı falan düşünmek istemiyorum
ukraynali ve rus kiz arkadaşlarım oldu arada çok fark var :D
Hastası degilim ama rus kızlarını daha hırslı çalışkan bilirim.
güzeller, beyaz tenli , gözleri yuz , fizigi geneli cok güzel ler