AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
223Cevap
Kadınlarda italyan hastası demekki doguştan hastayız
Doğal sarışın olan kadınlara karşı bir zaafim var ondan olabilir
Rus hastası mı, bence o RUH hastası olması gerek🤔🤔 Lütfen sorunuzu düzeltin👍🏻😱
türk erkekleri yine bir genelleme ona bakılırsa o zaman türk kızları da niye tip kaslı çocuk hastası?
çok güzel oldukları için. rus kızları da türk erkek hastası. ancak onlar biliyor kıymetimizi
Bana biraz itici gelir lakin gözlemlerim iriyarı ve sarışın olmaları yönünde
Rus seven kim oyle birsey yok baska milletin kadinini sayarizda ruslar cok klasik gerek yok:)
Kıskançlıklarını içinde tutmuyor sürekli dile getiriyorlar bir de gerçekten odunlar yani 😂
Lan ruh hastası anladım ben soruyu ŞWÖXKSŞQPSĞMDLWĞAÖDLELA
aahahahhahahah iyiymiş baya
Lna LEŞSÖMDİAŞQÜAŞDKEŞAŞDKLE
Bunun sebebi şu paşa vardı. Baltacı. Ondan dolayı hep bunlar.
Dış görünüşleri iyi olduğu ve rahat takıldıkları icin
her ülkenin yerlisi yabancı uyruklara ilgi duyar. sadece türkler değil. atıyorum isveçli biri de orta asyalı kızları çekici buluyodur.
Ne zaman bir rus görsem hastalanıyorum. :D
Allah şifani versin dkdk
Amen. :D
Valla ben değilim. Uzun boylu hatunları sevmem ki ruslar da at gibi. Kısa boylu kadın candır.
Yaprak sarması mı rus kızları mı 🤔🙄 bak hiç bu yönünü düşünmedim 🤦♂️🤦♂️ büyük ihtimal rus kızları derim 😍😘😋
Rus kadınların geneli çok güzel, bu yüzden erkeklerin de rus sevmesi normal
C i n s e l l i k için tabiki onlarda sınır yok. Hatta onlar cinsellik dersi alıyor
Ne güzel sağlıklı normal yetişiyorlar. Türk kızları baskı ve hasta düşüncelerle büyütülüyor.
Tabi canım ne demezsin bütğn Rus kadınları açmış bacaklarını bekliyor...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍
Sanki türk erkeği farklı 🙄
@Atarlıçikileta öyle değiller tabii ki fakat cinsellik konusunda Türk kadınlarından daha rahat ve fantezi sahibiler. Ama hiç biri bacağını açıp beklemiyor yani
@general-iron o kadar bilgim yok erkek değilim.
Şu etiket işini bir beceremedim 😩🥴
@Atarlıçikileta ben Rusya'da yaşadım ve bi Rus kadınla evlilik yaşadım. Oradan biliyorum yani. Etiket işini de "h" yerine "n" yazmışsın iroh yazayım derken geri kalanı doğru
Sağol ya maglum yaşlılık iyi göremiyorum.😉
@Atarlıçikileta eğer doğruysa 41 daha bişey değil ya genceciksin
turk kadini gibibtripli nazli degiller erkeklerini bunaltmiyolar fizikleri kendilerine bakmalari zaten ayri
Yorumlara bakınca bu kadar kötü şeylerle karşılaşacağımı sanmamıştım. Soru da çok yanlış, ötekileştirmeye ne gerek var. Belki de hep bu sorular yüzünden bu düşünceler artıyor.
soru yanlış değil tam tersi doğru. neden doğru çünkü erkeklerin görüşlerini tek tek okursan anlarsın.
kusabilecekleri bir soruydu ve kusmuşlarda.. :))
hakkımızdaki düşüncelerini görüyoruz işte kötü mü😂
Evet haklısın. Gerçekten çok şaşırdım yorumlara.
sen yaprak sarsan ne olcak , rus kızı senden 10kat daha güzel , tabi rus kızını sever türkler.
not : bulgarım , rus seviyorum.
Almış başını gıdıyor bır rivayet, sorsan %99u Türk kızı der
Tamamiyle sizin gibi ileri derecede egolu kaprisli kendini beğenmiş olmadıkları için yoksa her Rus kızı ultra güzel olduğu için bakıl muyor
çünkü erkekler gördüklerine kadınlar duyduklarına ilgi duyar :) o yüzden kadınlar makyaj yaparken erkekler yalan söyler :)
Türk erkekleri hakkinda ne dusunuyorsunuz diye bir video var youtube da. Rus kızlara soruyorlar
Kadin natalie diyip gülüyor. Tasak geciyor bizimkilerle. Rezil kepaze ettiler
Sen mi oturup saatlerce sarma yapıyorsun sevdiğin erkeğe?
Bu erkek düşmanı yapınla hiç kimseyi sevemezsin sen merak etme.
Senin yapacağın sarmaya kalmadı kimse yani...
Rusların kölesi olmuşlar. Annesini bile bunkadar değer vermiyorlar abza kekolar
İçerlemiş
Ya şöyle düşündüm de erkek olsaydım ben de rus hastası olurdum
Yani
ego yok
kibir yok
narsistlik yok
güzellik var
anlayış var
mantık var
Tum kadinlar neden rabbena hep bana ve asiri kiskanclik hastasi?
Dırdırı tribi yok diyen gördüm de sanırım çoğu internetten görüp gerçekte kızlarla yüz yüze gelmeyenler😂 tanısaydınız böyle demezdiniz çok güldüm😂
Seviyorlar değer veriyorlar aynı zamanda imzaya takmış değiller herşeyi yaşıyorlar. Kimse kimseyide bu yüzden yargılamıyor. Yani kısaca türk geleneklerini sevmiyorlar diyeyim
Hahahha birde bunlara yaprak mi sarıyorsunuz kızlar? Allah sizi kahretmesin
yengem rus ve rus kadınlarının türkiyede cok abartıldığını kendisi söyledi 😄
Kadın görmemiş adamlar napsın 😀
Benim kuzenim Rusya'da okudu yıllarca ve şu an orada çalışıyor oradakileri gayet iyi bilen bir erkek olarak Rus kızıyla evlenmem ama çok güzeller diyor. 2 kez evlendi ikisi de Azerbaycan Türküydü.
Türk kadınları neden İtalyan ve İskandinav hastası?
Bende öyle bir şey yok ama arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla, rus kızları istediği her durumda trip yapmayıp karşılıklı konuşuyorlar, her an sıkboğaz etmiyorlar erkeği. 2 arkadaşım rus ile evli
Rus kadınlarının karekteri güzel trip falan atmıyorlar aldatmıyorlar iyi yani
♿
@Kırıkhayaller1 Bunun gibi kafadan sakat olmuyor mesela başkasını kıskanmak yerine kendine göre birini bakıyor
Herkes aynı değil tüm kadınları aldatmaz diye bir kural yok
@Kırıkhayaller1 Ben genel konuştum herkes diye birşey demedim en azından değer biliyorlar Rus kadınları ömründe kaç tane durduk yere surat asan falan Rus kadın gördün diyeceğim de ömründe Rusu tv de görmüşsündür sen anca
Rus karilar at gibi ve cok guzeller fizikleri harika
Hastası demeyelim de bir zaafımız olduğu doğrudur 😁
Daha güzel daha bakımlı daha eglenceli trip yok tavır yok
Rusların şivesinden de güzelliklerinden de nefret ediyorum. çünkü ben türk kızlarının hayranıyım. o kadar 😂😂😂
Sizin kadar soguk itici egoist olmadiklari icindir belki
Mis gibi güzel, hepimize yetecek kadar Türk kızlarımız varken ne işimiz var elin ecnebisi ile:)
Güzeller egolu değiller trip atmıyorlar daha dürüstler
ne biliyosun sarmaz? saranı gördüm ben. ruslar yapmış. sevmem rusları ama pekala evlenilecek kadınlardır. sallarken az dengeli olalım
öyle bi yorum yapmışlar ki sanki hepsinin rus sevgilisi var , nette görüyolar abazalıktan ne diyeceklerini napacaklarını bilemiyolar
Çünkü rahatlar ve çok neşeliler türk kadını gibi belirsiz halleri yok
Güzeller ama güvenmiyorum Rus kadınlarına türk kadınları daha iyi boşversene
Genelinde sizde ki gibi ego olmadığına ve pek strateji uygulanmadığı için olabilir.. Türk kızlarını ayarlamak için şekilden şukula giriyoruz tanrı mısınız aw
Aşırı seksiler bide kolay birlikte oluyorlar ama öncelikle çok seksi oldukları için
Kolay birlikte olan Türk kızıyla olsan kaşar dersiniz ama
Kubbozkurt haklısın
Kubbozkurt birlikte olmak diyince ilk aklına yatak mı geliyor?
Ben demem rahat ol
@mtbz42 siz erkekler çok tutarsızsınız. Bu da toplumun adet göreneklerinden geliyor kesinlikle. Erkek egemeni bir toplum ve kadınlara gereken önemin verilmemesi...
Aman çok iyi seks yapayım çok seksi bir kadınla beraber olayım istersiniz ama eş konusuna gelince hiçbir şey bilmeyen birini istersiniz. Kızlara b*k atarsınız durmadan. Hayır eşini de madem öyle seç. Mutlu ol. Yok illa ben bir kızın başını yakıcam diyosunuz yani... Gerçekten saçmalıyorsunuz. Dengesizsiniz.
İyi o zaman demezsen sorun yok. Cinsel veya değil her neyse fark etmez.
@Kubbozkurt birlikte olacağım kadının ilk önce kişiliğine karakterine bakarım yoldan çevirdiğimle beraber olmam sizin kafanızda nasıl bir algı varsa sanki erkeklerin hayattaki tek gayesi seks yapmakmış gibi algı oluşturuyorsunuz Türk kızlarınında illaki güzel olanları var ama buradaki önemli olan konu sadece dış güzellik değil karakteride önemli benim görüşüme göre Türk kızları Rus kızlarına nazaran daha nazlı ve inatçı oluyor
Düşüncen doğru bence de. Burada da devreye coğrafya kaderdir sözü giriyor
@Kubbozkurt naynen öyle
Şimdi görüşleri okuyunca lan ben neden türk kız almayı düşünüyorum dedim.
Ruslar iyidir ya :D
Bizimkiler Rus hastası değil, ruh hastası.
Merhaba neden iykededin
Bu soruyu her gün bir fenomen soruyor. İyi ekmek yediniz üretme kabızı, fenomenimsiler sizi
Dış görünüşe önem veriyorlar, sarışın olmaları onlara seksi geliyor sanırım..
Rus kızlar çünkü cidden güzel ve türk erkekleri haliyle onlara hasta
Sebebi saatlerce yaprak sarması değil de yarpak sarması olabilir
Ruslar güzel muameleme yapıyor güzel olduklari kadar turk kızlarındaki ego onlarda yok
Rus onlar cunki 😁sende rus ol sanada hasta olsunalr
Kendileri bilir paraları bitince yine bize gelocekler
Her ırkın kendine has guzel lerı var cırkın var onemlı olan sana deger vereni bulmak
Sadece biz değil kızlara sor onlarda rus kızı der 😉