+1 yılAşısı daha bulunmamış dndjdls
Bilmiyorum bazıları güzel olduğu için tercih ediyorlar bazıları Türk kızları tarafından kabul görmediğinden bazıları ise sürü psikolojisi ile hayatlarında kız görmemiş olsa bile klışe olarak bunu söylüyor. Bana sorarsan her ırkta olduğu gibi güzel Rus kızları da var güzel Türk kızları da ancak Rus kızlarını özellikle vurgulamalarının sebebi Türkiye'deki en yaygın turist Rus olduğu için ve bu tatile gelen Ruslar sosyalleşmeye eğlenmeye geldikleri için bizim Türk erkekleri sanki Rus kızları rahat ve güzeller kafasındalar. Benim tercihim her türlü kendi ırkımdan yana ancak keşke daha az kezban olsalar :/:/:/:/:/:/30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSilktir et yaprak sarmasını anası mıyız a-m-k herife yaprak saracağım. 😏 Hayret bir şey. Esas mesele Türk kızıyla genelde sürttürmenin, anal, oralin ötesine gidemez onu da her zaman yapamaz. Türk aileleri tıpkı Türk erkeklerinin aileleri gibi kız çocuklarını kolay kolay tatile, gece sevgili evine yollamaz. Anca üniversitede yapar o kadar. O da ayrı memlekette oldukları için. Onun için bile dev bir yalan prodüksiyonu kurmaları gerekir ki bu çok yorucu bir şey. Bir de Türk kızı tamam şimdi yatarım ama bekaretimi alacaksan nikah isterim diyor. O iş nikahta da kalmıyor. Düğünü altını evi falan bir dünya masraf. Bir de tek eşli olmak zorundasın. Bir de Türkiyede Türk kadının hamile kalıp kürtaj yapması zor. Hem Müslüman kız kolay kolay kürtaja yanaşmaz. Cehennem inancı çok baskın. Zina yapar evet ama evleneceğiz diye yapar. Kız hamile kalırsa bekareti giderse bastırabildiği kadar erkeği bastırır darlar. Bu da bizim uçana kaçana koymak isteyen Türk eRRRRkeğimizin işine gelmez. Bir de Türk kızları genel olarak titizdir. Anal yapmak istemeyebilir bok kokar diye, oral yapmak istemeyebilir oradan işiyor diye kendisine yapılsın ister. 😂😂😂😂 bu da herifin işine gelmez. Ama yaz tatilinde tek başına ya da diğer kankalarıyla Türk eRRRRkeğimiz Çeşme, Antalya, Bodrum yapar. Orada barda bir Rus turist görür. Ona yalvarır ona bolca içki ısmarlar, yemek ısmarlar, belki otelin odasını bile kendi cebinden öder. Bir Rusla yapacağını yapar da yaptırır da. Sonra bu Türk eRRRRRRkeğimiz kendi kız kardeşi “ABİ/ANNE/BABA BEN ELİFLERİN YAZLIĞINA GİTMEK İSTİYORUM 1HAFTA KALABİLİR MİYİM?” deyince abi/erkek kardeş, babadan daha baskınlaşır hayır gidemezsin der. Çünkü ne olacağını tahmin eder. Olmayacaksa bile olabilir deyip izin vermez. E şimdi soruyorum: “EYYY TÜRK ERRRRRKEĞİ SEN KIZ KARDEŞİNİ SERBEST BIRAKMAZSAN O BIRAKMAZSA NASIL BU TÜRK KIZLARI RUS KIZLARINI YAKALAYACAK? NASIL SİLKİŞECAHH?” Kendiniz ediyorsunuz kendiniz buluyorsunuz.
61 Yorumla- +1 yıl
Bu arada 2 kadın 1 erkek eksilemiş. Bi karar verin a-m-k. Türk kadınları da Rus kadınlar gibi dilediğince her şeyi dibine kadar yaşasın mı? Kız kardeşinizin, ablanızın, kendi kızınızın da yaşamasını ister misiniz? Çünkü hepimiz birilerinin kız kardeşi, ablası, çocuğuyuz. Yılbaşı gecesinde içip deli gibi eğlenip barlarda, sokaklarda öpüşen kadınların haber görüntülerini izledikten sonra ne biçim sövdüğünüzü de biliyoruz. Yine eksileyen kadınlara da diyorum ki bir karar verin a-m-k ya ver ya da verme. Şu kadınların ve erkeklerin ikiyüzlülüğünden tiksiniyorum valla. 😂😂😂😂
+1 yılBacım kolay lokmalar ondan 😂zaten türk erkeklerinin hepsi değil ama çoğu abaza ruslarda da namus kavramı yok hemen istediklerini elde ederler ondan Rus Rus diye tuturdular niye çünkü Türk kızı Trip atar küser kolay lokma değil ya akkilarinca ben kendimi niye riske atıp trip falan uğraşayim en iyisi kolay lokmaya dadanıyım diyorlar gelmiş yorumlarda türk kızları için keko o bu diyorlar istediklerini elde edemeyince türk kızı ya egolu ya keko olur ama biz Türk kizlari da dışarının erkeği abaza değil diye diye dolanmiyoruz çünkü o kadar erkeklerle kafayı bozmadik kendileri karı kızla kafayı bozduğu için onlarda kolay lokma olduğu için kafayı bozmuşlar kim ne derse desin konu budur ve tartışmaya kapalı nettt. 👍👍👍😂
40 Yorumla
Slav ırkı genel olarak güzel çünkü. Sarışın bir kere çoğu. Bugün sarışın karşı cinse kızlar da bayılıyor. Birde iffetine pek düşkün olduklarını sanmıyorum Rusların ondandır. Malum her haltı yiyip namuslu biri beklemek toplum alışkanlığı olduğu için...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
221Cevap
+1 yılGuzel ve bakimli kadinlar birde onlarda bizim gibi ataerkil hic iskandinav kadini isteyen yok bu sitede oysa onlarda gayet güzel ve bakımlı ama adamın kölesi olmaz özgür okumuskadinlar ruslarda davar böyleleri ama azınlıkta hani diyorlar ya erkeğine geyşa gibi diye aynı bizde olan durum erkek ustun görüldüğü icin öyle bu arada bazıları trip atmaz demişte avrupanın en kezban en tıpçı en gösterişli milleti hep ruslar slavlardir düğünleri daha abartılı olur diğer avrupalılara göre bir dogu avrupa bir de amerikalilar böyle gösterişci beyaz amerikalılar batı avrupanın alt kesmi köylüsü cogunlukla nadiren somurgeci zenginleri var onlarda ataerkil erkegin beğenisini kazanmak onlarda da çok önemlidir kendileri icin süslenmezler yani ama amerika uzak rusya ukrayna yakın tabi birde latinler var esmer sevenler beğenir onları onlarda gayet ataerkil bir toplum ama onların kadınları çıtkırıldım değildir yeri gelir futbol izler yeri gelir takımı icin küfreder ama seksi olma uğraşları yine erkekleri icindir
31 Yorumla- +1 yıl
doğru tespit sadece güzellik değil daha itaatkar olmaları bunun sebebi de ataerkil yapı haklısınız
+1 yılKullanıcı adımı böyle olduğuna bakma Ben hiçbir zaman zaten bir irk hastası olmadım Sadece Olay şu ki gözüme hangisi güzel geliyorsa onu seçerim yani dış güzellik anlamında tabi Burada da en önemli olan şey de karakter karakter yoksa zaten bir ilişki hiçbir şekilde yürümez Bunu zaten herkes biliyor Ama ben gerçekten insanların şu yabancı hastalığını anlamıyorum Bizim kızlar da öyle yani yabancı olmasının bir önemi var mı karakterle düzgün olduktan sonra hangi ırktan olduğunu bir önemi var mı Ben bunu anlamıyorum
82 Yorumla- +1 yıl
Seni müzeye kaldıralım mı?
- +1 yıl
@Alara00005 neden
Neden mi?
-Trip yok, dırdır yok.
-Aşırı güzeller
-Erkeğini erkek gibi hissettiriyorlar
-Bakımlılar
-Kültürlüler
-Sinsilik kurnazlık yok ve daha olumlu niceleri
Bunlar varken sizi niye tercih edelim ki? Haksız mıyız? - Hayır
Şimdi yorumlarda hayatında kaç tane Rus kızıyla tanıştın ki böyle rahat konuşursun diye soracaklar haklı olarak bir dönem Rusya’da yaşama fırsatım olduğu için Rus kız arkadaşımda oldu normalde hiç bir kötülüklerini görmedim açıkçası açık bir şekilde söylemek gerekirse...3218 Yorumla- +1 yıl
dünyadaki bütün kadınlar trip atar ve yapı gereği çok konuşur ırkla bir alakası yok bil istedim yarı rus yarı türküm olaya hakimim annem kadar dırdırcı kadın görnedim
- +1 yıl
@canselbabe Ya sen inan ki söyleyince bilip öğrendim çok sağ ol ya hahahahha djkclc
- +1 yıl
Adam haklı kudurmayın.
- +1 yıl
Kurumum adına tebrik ediyorum saygıdeğer vatandaşım
- +1 yıl
Kesinlikle çok haklı bir yanıt! Bodrum'da tekne turunda üç rus kızıyla, arkadaşım ve ben dillerimizi bilmesekte anlaşıp eğlendik içtik güldük öylesine girişkenler ve çekiciler ki evliyi boşatırlar.
+1 yılO kadınlar güzelliğinin farkinda, kullanmasını biliyorlar. Adamlar paranın ucunu gösterdikce o kadınlar pohpohluyor kocalarını. Kul köle oluyorlar kocalarinin yoluna. E bizim erkekler baska ne ister? Her haltı yiyeyim ama kadın ağzını açmasın ister, aradığını bu kadinlarda buluyorlar işte. Yakınım olmasa da iki tanıdığım var Rus kadınla evli olan, biri iflas etti kadindaki değişim göz yaşartıcı. Bizim zeki erkekler de (!) tipe bakmıyorlar falan diye geçiniyorlar, doğru tabi paraya bakarlar. Bir de yani Rus kadın isteyen kaç erkek Rus kadınla evlenebilecek Allah aşkına, belli bir kısım hariç yine biz bize kalacağız. Velhasıl kelam herkes beğensin beğensin otursun, gerçekler ortada (son kısım italyan erkek sevdalısı kızlar için de geçerli ayrıca)
62 Yorumla- +1 yıl
Doğru kız
+1 yılOnlar evlenmeden veriyor,
Kalbini.
Biz evlenmeden vermiyoruz ya bence ondan 😂171 Yorumla- +1 yıl
güldüm dhdhjs
Merhaba,
Türk erkeklerinin rus hastası olmasının sebebi aslında güzelliğe önem vermeleri tabi bu durum erkek veya bayan için geçerli bir şey değil bu insana özgü bir şey kimse çirkin bir eş olmasını istemez herkesin tabi kendine özgü belli başlı kriterleri var karakter özellikleri ve dış görünüş özelliklerine uygun davranışlar sergilerler o özellikleri tanımayan insan aslında yok olur gider kendini kaybeder libidosunun esiri olur o göz ile bakar o yüzden herkes kendini bilsin
Sevgiler20 Yorumla
+1 yılhiç de öyle hastalığım yok.
ama sürekli yurtdışı projeler yaptığım için onlarca ırk tanıdım.
rus kadınları erkeği için paramparça olur. onu mutlu etmek için çabalar. asla aldatmaya gelmezler bu nedenle de aldatmasını gerektirecek fırsat vermezler
ama biizm kadınlar nasıl. rus kadını kocasının sevdiği yemeği bilmese de gider kurs alır öğrenir ama türk kadını cehenneme kadar al zıkkımlan der.
rus kadını asla kocasını çevirmez ama türk kadını ne yapar. dur sapıklaşma. başım ağrıyor kıçım ağrıyor dur çamaşır serecem... kocasını erteler.
rus kadını kocasına istese de istemese de yanaşır işve cilve yapar hayata bağlar. bakımlı ve temiz gezerler.
türk kadınının hangi biri günlük duş alır hangi biri kocasını makyajlı bakımlı karşılar hangi biri işv cilve yapar
neyse ya moralim bozuluyor.
türk kadını rus kadınını kıskanacağına önce kadın olmayı becersin.10 YorumlaBu uygulamadan önce erkeklerin rus hastası olduğunu bilmiyordum. Kadınlar her şeyi yine istedikleri gibi anlıyorlar sanırım.
Türk erkekleri trip atmayan, gereksiz tavır almayan, alakasız hareket sergilemeyen, egosu olmayan, kibar şekilde gelen erkeğe öküz gibi tepki göstermeyen kadınlara hayran. Bunu da en yakınınızda ruslar olarak görüyor ve uyduruyorsunuz.21 Yorumla- +1 yıl
Abaza oldukları için rus kızlarını seviyorlar kolay lokma oldukları için 😂
+1 yılTürk kadınları gerçekten değerli. Fakat genel olarak isteme sebebimiz, Rus kadınları genelde tipe veya dış görünüşe çok bakmıyor ya da bunun için alaycı tavır sergilemiyor, sevgili olunca tek istediği şey maneviyat oluyor ve maddiyat çok da umurlarında olmuyor, sadık oldukları gerçeği de var ve her şeye trip atmıyorlar. Kesinlikle Türk kadınları candır bak sadece Türk kadınlarında hep bir istemem yan cebime koy havası, maddiyatı hep yüksek olsun havası, bir konuda hep erkek adım atmalı havası gibi türlü türlü kötü düşünceler var. Tabii ki erkeklerin de kötü yanı var o ayrı ama kabul edelim ki Rus kızları bu konularda maneviyat olarak daha iyi bence.
10 Yorumla
+1 yılSarışın sevdası değil o kesin. Bence rus kadınlari trip atmiyor bizim kadar o yüzden
100 YorumlaKulaktan kulağa gelen bilgilere inanıyor birçoğu. Rus'u dahil, Polonyalı, Ukraynalı ve Çekli bir sürü karşı cinsle canlı olarak görüştüm, ama bana kalırsa Rus olanları herhangi bir listenin dibinde olurlardı. Belki de bana denk gelen 10-15 tanesi öyledir. Kaba, arkadan konuşan ve yukarıdan bakan tipler. Ruslar alınmasın, bana öyleleri denk gelmiştir muhtemelen.
30 YorumlaRus kadınları rahat önüne gelenle ilişki yaşıyor trip atacak kadar tinina dahi almıyor bence o yüzden erkek görüşlerini okudum da çoğunluk Türk kadınını aşağılamaktan çekinmemis üzülüyorum hallerine açıkçası tamam ruslar güzel erkekleri de çok tatlılar ama Türk erkeklerinin çoğunun içinde olduğu durum sevgili yapar kız cinsellik istemez kızdan ayrılık adını or. spuya çıkarır sonra gider rusun biriyle yatar uçkurunu doyurur herkes kimin ne olduğunu biliyor der susarım
40 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri çift standartlı. Bir arkadaşım vardı yatar gezer içer sçar bir tip. Evlenesi tuttu bu seferde ben bakire arıyorum diye tutturup rusla evlendi bunların hayatı rezil etmesi Türk kızlarına bunu anladım bir de diyor ki bu rus bunda olmaz bekaret akış tutulması resmen.
31 Yorumlaaslinda pek bir guzellikleri yok sadece kendilerine baktiklari icin fizikleri baya baya iyi bu konuda bende begeniyorum.
sonra anlayislilar boyle turk kadinlari gibi gozleri yuksekte degil cocuk gibiler bir cikolata versen mutlu olurlar bize kiyasla cok merhametliler mert ve elleri acik sicak kanli insanlar. ama tabiki turk kadini veya rus kadini dersen ben turk kadini derim muslumanlar diye ama insanlik konusunda baya baya ondeler kimse kusura bakmasin21 Yorumla- +1 yıl
Hayatında kaç tane rus kadını tanıdın maks 1
+1 yılAslında kadın erkek fark etmeksizin olan bir şey bu. Biz Türk milleti olarak ilişkileri çok yanlış yaşıyoruz. Birisini sevdiysek her şeyine karışma ve sahiplenme isteği duyuyoruz. Bunaltıcı derece de herkes her şeyine sahip olmak istiyor.
Rahat bir ilişki tripsiz, kendine saygısı olan insanlar olarak onlar daha çok dikkat çekiyor. Tabi güzel m. m. ler ve uzun bacaklar da yadsınamaz 😀10 Yorumla
+1 yıldaha önce rus birkaç arkadşaım oldu şöle cevap verim sevgililerini kırmıyorlar her istediğini yapmaya çalışıyorlar bir şekilde mutlu olmayı başarıyorlar gereksiz tripler atmıyorlar yani erkeklerini baş üstünde tutuyorlar diyebiliriz bunun karşılığında tek istedikleri erkeklerin onları sahiplenmeleri bizim türk kızlarınds bu durumlar tam tersi
10 YorumlaÇünkü, Türk kızları kompleksli ve kendilerini Bi bok sanan zavallı kezbanlar. Burada güzel olmayan bir kıza dökülen dille, Rusya da bebek ayarlarsın. Şimdiye kadar 4 tane Rus sevgilim oldu hepsi birbirinden iyiydi. Gerek ego gerekse kişilik ve karakter olarak Türk kızlarına çok fazla sayı basarlar. Anlayacağın Türk erkekleri kalite sever, kalitesizlik değil..
10 Yorumla
+1 yılValla onu bilmemde
Turk kizlarinda (bir kisminda) sunu gordum
Kibirli egoist , lafı istediği gibi anlayan
Dedikoducu , yuzu asik , kendini gosterme cabasi ,
Ve Hep erkekler cabaliyacak
Biz insaniz lan
Kizlarinda insan
Bunca kibir niye10 YorumlaYa öncelikle şunu söyliyeyim, ukalalık, ego yok! ... Kibir yok! ... Kendini bulunmaz hint kumaşı sanmak yok! ... Ve bütün bunlardan sonra da mankenleri kıskandıracak derecede güzellikleri var...
https://www.youtube.com/embed/WhpoOrrnDKg11 Yorumla
+1 yılAhmet Mehmet seviyor diye gidip sevmem Rusu falan. Sorgusuz sualsiz populariteye uycam diye gidip popüler olana uymam ve yapmam o durumun içinde olmam hiçbir zaman. Hayırdır ne oluyor kim kimi seviyor neyin hastası derim yani. Hayır kısacası rus hastası değilim.
10 Yorumla
+1 yılYa çok güzeller ya ondan bide normalde goremiyorlar yani yoksa ben çok tanıdım birsurusunu Rusların erkekleri bizim kadar onlara değer vermiyor ama çoğu güzel ve gerçekten coook güzeller güzelliği dışında fiziği dışında bı numarasi yok Brezilyali melezleri ruslars tercih ederim
10 Yorumla
+1 yılYorumlara baktım da erkekler hep kulaktan dolma bilgilerle rus kızlarını adeta ilah etmişler. Halbuki sorsan çoğu hayatında hiç rus kızıyla tanışmamıştır. Bana kalırsa rus kızları; eğlenceye, rahatlığa daha düşkünler. Biraz da duru güzellikleri var. Bunlardan olsa gerek. Shsjf
20 Yorumla
+1 yılBen 2.5-3 yıl bir rus kızıyla beraber yaşadım İstanbul'da. Hastasıyım diyemem ama daha az kafa ağrıtırlar daha güzel sevişirler (aşk sanatında gayet yetenekliler) ve adamı fazla yormazlar. Bu biraz da erkeğin yaklaşımına göre değişir elbette. Rus kızını serbest bırakmak lazım zorlamaya baskıya gelmez. Rus kızına istediğini verdiğinizde oda sizin her istediğinizi severek yapar. Türk kızından kat be kat daha iyi yapar. Ama dediğim gibi, hastasıyım diyemem. Hiçbir kadının hastası olamam.
10 YorumlaBen hatrı sayılırı miktarda Rus kadını tanıdım, bizim kadınlardan farklı olarak Türk erkeklerini daha romantik, sıcak buluyorlar. İlgi seviyorlar, erkeğine karışmıyorlar, trip atmazlar, sıcaktırlar, soğuk davranmazlar, bir sorun olursa açıkça söyler, saklamazlar. Türk erkeklerinin bilenleri Rus kadınını sever, bilmeyenler fizikten severler.
16 Yorumla- +1 yıl
Onlara öyle davrandığınız için.
- +1 yıl
Rusların Türk erkeklerini romantik, sıcak, ilgili bulduğunu söyledin Türk kızları da trip atıyormuş neden trip atıyorlar durduk yere mi? Yani sen çok iyi davrandın, sevgini belli ettin, el üstünde tuttun, değerli olduğunu hissettirdin, her zaman sohbet ettin en ufak bir derdinde neyin var diye sordun ilgili oldun ama T. kızları durduk yere sebepsiz yere trip attı, sen sevgilinin hiç ne giydiğine, kiminle mesajlaşıp, kimi eklediğine hiç karışmadın ama o seninkine karıştı. Sen hep sıcak davrandın ama T. kızı hep sana soğuk davrandı. Her şeyi durduk yere yapıyor bu T. kızları öyle mi?
- +1 yıl
Kimse kimseye durduk yere bunları yapmaz. Bunlara maruz kaldıysan biraz kendini yargıla bakalım ben ne yaptım da bana böyle davrandılar de. Kendinde hiçbir hata bulmayıp karşındakini suçlarsan senin samimiyetinden de dürüstlüğünden de şüphe ederim. Ki ediyorum da zaten. İnsanın psikolojisinin bozuk olması lazım durduk yere hiç sebepsiz böyle davranması için. Bunun da sorumlusu tüm Türk kadınları olamaz. Türkiyede yılda kaç kadın öldürülüyor, dövülüyor, tecavüze, tacize uğruyor. Buna bakarsak o zaman tüm Türk erkekleri kadınları döver, öldürür, tecavüz eder, taciz eder diyelim. Bunu diyen kadınlar var. Onlara da kızmayın o zaman.
- +1 yıl
Biliyor musun, her yazdığın sorunun cevabını kendin vermişsin aslında ve benim iyi biri olmuş olabileceğimi aklının ucuna bile getirmiyorsun. Ben kendimden şüphe etmiyorum, Türkiye'de katledilen kadınları da üzülerek seyrediyorum, Türk Kadınları tabi ki de bunu söyleyecek, karşısında ağır sözleri hakeden birileri varsa söylemeli de hatta Türk erkekleri de destek versin, ben veriyorum, toplumun iyi olmadığını, sorunlar üzerine eğilinmesi gerektiğini, eğitimin dipten verilmesi gerektiğini savunuyorum. Kadınların özgür bireyler olması gerektiği, ayakları üzerinde durabilmesi ve her alanda desteklenmesi gerektiğini zaten söylüyorum. Bu konuşmanın şiddetini düşürmek istiyorum, beni tanımadan hem savcı hem hakim olmamalısın.
Yaprak saran Türk kadınını tercih ederim. Rus kadınları ilgimi çekmedi. Türk kadını olup asena olması yeterli. Rus kadını Rusya'da kalsın.😀 Diğer erkekler ne diyor umrum dışı. Onlara göre de çekiciliği tripleri yoktur belki ama kadının tribi kalıcıdır unutmayalım.
00 YorumlaTürk erkeği ruh güzelliğini dilden düşürmeyip, ruh güzelliğine tutunduğu için., 🙄
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen iki tarafta da görüştüğüm insanlar oldu Rus kadınlarında eksileri ve artıları var Türk kadinlarininda eksileri artıları var şahsen yalakalık olsun diye değil Türk kadını daha çok tercih ederim kültürüm ile alakalı Rus kadınları özgürlüğüne çok düşkünler ama Türk kadinlarindan daha kadınsı davranıyorlar kaliteli bir Rus kadını ile beraber olan bir erkek benim ne demek istediğimi çok iyi anlar
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİki tarafta kalitesiz insanlar olabiliyor ben kaliteli Türk kadını tercih ederdim
u +1 yılRus kadını tutkum yok valla.
193 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar beğeniden sonra rus bulursam çarpılırım yeminle. Asddf
+1 yılÇünkü Rus kızları çok güzeller. Dogal güzeller, çok güzeller bu yüzden
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bilmiyor once para sonra dujj
Sen var?
Neden olacak rahatça beceriyorlar
Bağlanma olayi yok coğu ev tutup kirasini karsiliyor karsiliginda kerane gibi evine girip cikiyor
Cok arkadasim var sevgilisi eşi olup rus kapatmasi olan
Onlarin şeyini doyursun da gerisi muhim degil erkeklere21 Yorumla
+1 yılBen Türk değil miyim?
Ben başka ülkede mi yaşıyorum?
Ben başka ilde miyim?
Ben neden hasta değilim onlara?
12 Yorumla- +1 yıl
Barbara Macar bir kere yani Türk asıllı 😎
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirileri yazmış Rus kadını bakımlı, kocasına hizmet eder onun için ölür biter her şeyi yapar ben hiç Rus tanımadım ama eğer gerçekten öylelerse asla lafım yok onlarda kadın ve mutlu olmayı hak ediyorlar ama ben bu yazılanların hepsini yapan bir kadın daha tanıyorum Öz teyzem hemde senelerce adamın ayağına kadar her şeyi getiriyordu hizmet ediyordu güler yüz yani burda yazılan her güzel özellik vardı kadında ama sonuç ne? 5 senedir kendini aldatan kocası iki hafta önce boşanma davası açmış sonuç büyük ihtimalle çekişmeli bir boşanma olacak kadın gözümün önünde eridi bitti onca senelik emek hizmet kaynanası gorumcesi ayrı ayrı çekmek ne oldu hepsi çöp
Yani eğer eşinizden sonsuz hizmet bekliyorsanız sizde bir zahmet öyle olun lütfen hiç bir adama taparcasına hizmet etmeyin bir birinizi pohpohlamak zorunda değilsiniz birbirinizi anlayın yeter.
Belki soruya çok bir cevap olamadı ama burda yazılan bir kaç boş yoruma cevap olduğunu düşünüyorum20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa rusları istemelerinin nedeni aslında belli yani ruslar ilgi meraklıları olduklarınin bizimkiler bi iki ilgi gösterip işini gördürtüp atıyolar bide çoğu sarışın vs o yüzden bizim kızlar evlenmeden olmaz dedikleri için gidip evlenmeden iş görüyolar açıkçası
10 YorumlaHerkes istediğini tercih edebilir biz Türk kızları da Türk erkeklerini tercih etmeyiz ona bakılırsa ama kalkıp ta seviyesiz rezil şahıslar gibi aşağılamayız. Git Rus kızı ile evlen Ama Türk kızlarını aşağılamaya hakkın yok
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNedenmi rus hastasıyız cok gittim rusyaya islerimiz ndeniyle bir rus kizina cok guzelsiniz desen yarim saat teşekkür eder sana burda bir kiza cok guzelsin yazdim ne gonderse bana 8 tane taşmış klozet fark burda işte 🙄😶🙄
10 Yorumla
+1 yılÇünkü Rus bebekleri, ezik türk kızı gibi egolu, yılışık ve cıvık değiller. 3 5 abazadan mesaj alan ezik türk kızı kendisini allah sanıyor bir egolar bir tavırlar. Kısacası türk kızı kalitesiz, rus kızı kaliteli.
10 YorumlaMilletin kafasında bir Rus algısı oluşmuş ama tamamen yalandan, hayalden ibaret. Ruslar sandığımız kadar görsel olarak güzel değil, kültürel olarak muhakkak farklılığın vermiş olduğu bir çekicilik var sadece bu kadar.
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeğiyim ve rus hastası değilim, rus hastası olanlar aynı zamanda ruh hastasıdır. Çanakkale'de kıçımızı kurtarmak için savaşırken nenehatunlar, kara fatmalar ve daha nice kahraman Türk kadını bize omuz verdi.
Nokta dağılın..00 Yorumla türk erkeği genelde kadın hastası, en kolay hangisine ulaşırsa ona yöneliyor. tiktok'da hani yürüdükleri türk kızları standartın çok altında gerçekten türk erkeği için nefes alsın yetiyor. ama slav ırkınında farkı var tabiki.
00 Yorumla
+1 yılHiç bir zaman Rus kadını sevdalısı olmadım olmamda eğitim olarak çok donanımlı olsalarda keşke bilgi birikim ve kariyerlerini kullansalar ama onlar kolay parayı seçiyorlar bizim kızlarımız kadınlarımız candır o yüzden
10 Yorumla
+1 yılRuslarla gönül eğlendirir, Türk kızlarına gönül veririz. Rus kadınları sinsidir varken güle oynaya gelir yok olduğunda, düştüğünde tekme tokat gider. Tiriplidir deli eder bazen ama Dünya da yoktur Türk kızından daha iyisi...
00 YorumlaNe istediklerini biliyorlar çünkü abuk subuk tipleri yok. Olağan güzel kadın bile orta yakışıklı adamla birlikte olabilirken orta derece güzel olmayanlar türk kızının tipleri bile anlamsız bişekilde yükseklerde
00 YorumlaGünümüzde huyuna karakterine bakan kaldı mı? Paraya değer vermiyorum diyen kadın bile erkeğin malına mülküne parasına bakıyor. Bizim derdimiz de güzellik ve ruslar açık ara hatta bayaaaaaaaaa açık ara güzeller kardeşim napalım
10 Yorumla
+1 yılÇünkü onların kompleksi yok ve erkeği daha sahipleniyorlar, en ufak bir şeyde burun kıvırmalari yok, anamın evinde gidiyorum demeleri yok.
Ayrıca Rus yani Slav kökenlilerin çoğu aşka değer verir, erkeğe para gözüyle bakmaz10 YorumlaYabancı insanlar genel olarak çok hoşsohbet insanlar bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama ne kadar yabancı arkadaşım olduysa hepsinde çok eğlendim kı Ruslar bu hoşsohbet insanların nirvanasıdır memleket soğuk ama kanları çok sıcak
10 Yorumla
+1 yılHastası felan değiliz seks için evet kolay hedef duygusal açıdan ise çok çok anlayışlılar çevrem de 4 kişi Rus uyruklu kadın ile evli gösteriş hastası değiller şaşalı düğün mekanları yok ev ekonomileri çok çok güzel
00 Yorumla
+1 yılBu ülkenin şişman kızları bile onlardan kat kat iyidir şişman diye hakaret amaçlı söylemedim onlarıda çok elestiriyorlar
20 Yorumla
+1 yılGelisi guzel rus kızları uckura düşkünler sokak ortasinda bile soyunan kafalar
Eee bazıları da öyle seviyo30 Yorumla
+1 yılÇok basit;Popoları göğüsleri ve vajinası bembeyaz, pembe ve temiz 😊 Ben bir tane pis Rus kadın görmedim. Hepsi tertemiz ya bizim Türk kadınları b*klu 😏🤭😒
02 Yorumla- +1 yıl
Senden daha boklu olamazlar emin ol PDNDPDBRPENEPENSLS
- +1 yıl
😁😁😁 Olabilir, ben sık sık biber sürerim 🙈🙈
Ben Türk erkeği istiyorum. Yabancılar güzel ama Türk olsun. Osmanlı’dan gelme o Rus düşkünlüğü. Bakınız Hürrem Sultan ama kardeşim düşünmeyecek gibi değil ki. Ama ben beyaz tenli olduğum için kendimde olmayanı beğeniyorum. İnsanoğlu genelde kendinde olmayanı arzularmış. Tabi bu gelecek planlarımı zayıflayınca yapıcam.
05 Yorumla- +1 yıl
Sen Türk müsün Rus musun anlamadım
- +1 yıl
Bi insan nasıl kilo alabilir kilo vermek çok kolay
+1 yılTürk kadınlarının veremedikleri hazzı doyumu verdikleri için olsa gerek ama ben daha hiç bir yabancı kadınla birlikte olmadım türk kadınları yetiyor bana
00 YorumlaOnlara yapra sarması lazım dğil be ızım. Abazan sürüsü çünkü. Ruslar kolay lokma sayıldıüğı için hastalar onlara. Gerçekte Rus gören tanıyan öyle düşünmüyor. Hem şimdiki Ruslar daha uyanık artık.
00 YorumlaSürekli erkekleri kötülüyorsun. Bunun için dava açılması gerekir. Her sorunda genelleme ve aşağılama var. Yorumda neden rus kızı diye yazmışlar oraya girmiyorum.
Benim derdim hepsini tek kefede tutman.
Sevmiyorum ben rus falan. Utanmasalar beni geçecek boy olarak. En iyisi Asya kadınıdır ki türklerde Asya kavimidir10 Yorumla
+1 yılTürk kızları da yaprak sarmıyor artık, yemek sepeti icat edildiğinden beri alışveriş yapan kız kalmadı gibi bir şey, anneler hariç. Ayrıca hiç kusura bakmayın çekilmez derecede kaprislisiniz (genel olarak söylüyorum istisnalar vardır elbette). Sadece Ruslar değil Ortadoğu coğrafyasının dışında kalan ülkelerin kadınları ile aranızda dağlar kadar fark var.
00 Yorumla
+1 yılRus kızı varken türk kızını napalım
Yazan olur terslersiniz ego kasarsınız
Ilgilenmezler dünyayı başına yıkan tiplersiniz
Napak sizleri bir mantıklı açıklama ver hak vereyim00 YorumlaDaha güzel daha cana yakın daha cekici daha sadık Rus deyip gecme bir Rus 40 türk kadınına taş cıkarır ah Natali ah kıymetini bilemedik kaldık şu arsız kızların eline
10 Yorumla
+1 yılBirisi vardi rusyada yaşayan o anlatiyordu ve adam söyledigi herşey de haklıydı rus kadınları hakkında çok merak ediyorsanız girip izleyin, kesinlikle Rus kadını.
00 Yorumla
+1 yılCinselliği kolay, uğraştırmadan yaşıyor olmaları uzun süre vakit kaybetmeden kısa sürede ilşki yaşıyor duruma geliyor erkekler rus kızlsarıyla neden istemesinler
10 Yorumla
+1 yılSeksi oldukları için ama ne zaman karınları acıkır geldin Türk kadını derler
42 Yorumla- +1 yıl
*gelsin
Bütün erkekler değil yine genelleme yapıyor allahın kezbanı sanki kendisi yapılı bir erkek görünce onunla yatmak için bir yerlerini yırtmıycak
10 Yorumla- Devamını Gör (260)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat