Aşk beraberinde tutkuyu da getirir mi? İnsan sevdiğine dokunmaz mı yoksa tam tersi daha mı çok arzu besler?

insan aşık olduğu kişiyi bi bölüm kişi daha çok ister diyor bi bölüm kişi ise hayır dokunamaz göz göze gelirken bile çekinir diyor. sizce hangisi doğru? o çekingenlik en basta olmaz mı? sonuçta 2 kişi birbirine daha yeni açıldıysa çekingenlik olabilir. sürekli bir çekingenlik haline aşk adının verilmesi bana saçma geldi. ama diğer yönlerden söyleyeceğiniz fikirleri merakla bekliyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
evlenince aşk biter diosunuz evlennce btmeyen aşklar var arkadaslar buna ne diosunuz .bence sevmekle dokunma arasındaki o ayrm bana hala yanlş gelio.insan sevdgne dokunmak ister öpmek istr. he yapar yada yapmaz ona kalmş ama duyguları okadar yoğundur ki ne öpmeye ne de koklamaya doyamaz sevdgni. eğer bu sadece pis bir nefisten yada ölesine bir hoşlantıdan ibaretse. zaten elde ettikten sonra biter körelir.ozaman anlarsınki sadece kenedeni kandırmışsın. insan zaten sevince vücudunu değil ruhunu sevr
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar soruyu şöyle değiştiriyorum? insan sevince kaşını gözünü gülüşünü sesini tavrını öpüşünü dokunuşunu her şeyini sevmez mi? aksini idda edecek insan var mı? bu duyguların sonu o kişiyi elde edince bitiyorsa sizce asıl sevgisizlik bu değil mi? dokunamazsın ama dokununca bitiyor. bir diğer tarafta ise dokunsanda bitmiyor. o kişi sende değerini yitirmiyor. çünkü gözleri hala aynı bakıyor. gülüşü hala aynı. o hala aynı kişi. seni sevişi hala aynı. değişen bir şey olur mu olmaz mı?
Aşk beraberinde tutkuyu da getirir mi? İnsan sevdiğine dokunmaz mı yoksa tam tersi daha mı çok arzu besler?