İlk buluşmada sevişmek?

1 haftadır konuştuk ama aralıksız uzun uzun ilk başta ben arkadaş olmak istedim konu istemsizce cinselliğe kaydı birbirimize cinsel pozisyonlar attık. Sonra buluşmaya karar verdik ben işten izin aldım o beni arabayla aldı ilk başta coronadan dolayı sahile gidelim dedik sonra arabada konuşunca hava yağmur yağcak gibiydi oyüzden ev karar verdik evine gittik belkide başından beri ev düşünüyordu neyse pişman değilim evine gittik su ısıttı kahve içelim diye mutfakta beraber durduk sohbet ettik odasını gösterdi onun eskiden izlediği bi dizi vardı onu açtık yatağa uzandık 66 pozisyonunda bana sarıldı dizinin ilk 20 dakkasını izledik sıkı sıkı sarıldı sonra boynumu öpmeye başladı ki biliyordum bunu yapıcağını dedim işte başlıyoruzz sonra ben arkamı dönmedim sonra beni öpermisin dedi yanaktansa olur dedim öptüm sonra biara bişey söylüyodu dudağımdaj öptü başladık gerisini anlatmıyorum soyunduk ama yapmadık sadece çıplak seviştik gösterdim ama vermedim tabiri bu olsa gerek bakireyim zaten ki ben biara denemek amaçlı dedim yapalımmdiye olmaz daha erken dedi banada aptalca kararlar versen bile ben yapmam merak etme demişti neyse sonra duşa girelim mi dedi tamam dedim girdik biz İlk defa bu derece yaşıyordum ve hoşuma gidiyordu sonra saks çekmemi istedi bende çektim ama midem bulandı oda zorlamadı kaldırdı beni ayağa duşta devam ettik hala yapmadık ama sonra bşlamak için tekrsr sks çektim yüzüme oldu ondan öncesinde da beni baya kendi köpükledi sonra oda yalamak için eğildi ama ben utandım istemedim tamam dedi neyse duştan çıktık ben saçımı taradım kuruttum ona zaman verdim biraz erkekler bolldıktan sonra soğukluk oluyormuş ya oyüzden umursamaz davrandım bende oda telefonuna baktı sonra yanına uzandım telefonumu elime aldım o telefonu bıraktı bana sarıldı öptü göğsüne yatırdı beni öyle durduk biraz sohbet ettik sonra klip açalım izleyelim diye yine 66 pozisyonunda bana sarıldı sımsıkı öyle durduk şarkı klibi izledik sonra ben bacaklarını okşadım onun baktım bunda hareketlenme başladı yine yine öptü falan birazdaha seviştik sonra ağrıdığını söyledi oyüzden yine boşldı karnıma sonra benim eve gitme saatim geldi sonra giyindim arkadaşı aradı tek arkadaşı o ona dedi kız arkadaşımı bırakcam sonra giyindik çıktık sonra annesi aradı annesinede kız arkadşaımı bırakıcam dedi beni bıraktı yine sonra 3 saat sonra hey yazdı wpden bende hey dedim uyuya kalmış sabahtan yazdı uzun uzun bende normal yazdım sonra işimi hallediyim dedim 3 saat sonrra aradım berbere gidiyormuş işin bitince yaz dedim ama 5.30 saatoldu hala yazmadı sizce napmalıtım nasıl davranmalıyım çok hoşlandım
İlk buluşmada sevişmek?