1 haftadır konuştuk ama aralıksız uzun uzun ilk başta ben arkadaş olmak istedim konu istemsizce cinselliğe kaydı birbirimize cinsel pozisyonlar attık. Sonra buluşmaya karar verdik ben işten izin aldım o beni arabayla aldı ilk başta coronadan dolayı sahile gidelim dedik sonra arabada konuşunca hava yağmur yağcak gibiydi oyüzden ev karar verdik evine gittik belkide başından beri ev düşünüyordu neyse pişman değilim evine gittik su ısıttı kahve içelim diye mutfakta beraber durduk sohbet ettik odasını gösterdi onun eskiden izlediği bi dizi vardı onu açtık yatağa uzandık 66 pozisyonunda bana sarıldı dizinin ilk 20 dakkasını izledik sıkı sıkı sarıldı sonra boynumu öpmeye başladı ki biliyordum bunu yapıcağını dedim işte başlıyoruzz sonra ben arkamı dönmedim sonra beni öpermisin dedi yanaktansa olur dedim öptüm sonra biara bişey söylüyodu dudağımdaj öptü başladık gerisini anlatmıyorum soyunduk ama yapmadık sadece çıplak seviştik gösterdim ama vermedim tabiri bu olsa gerek bakireyim zaten ki ben biara denemek amaçlı dedim yapalımmdiye olmaz daha erken dedi banada aptalca kararlar versen bile ben yapmam merak etme demişti neyse sonra duşa girelim mi dedi tamam dedim girdik biz İlk defa bu derece yaşıyordum ve hoşuma gidiyordu sonra saks çekmemi istedi bende çektim ama midem bulandı oda zorlamadı kaldırdı beni ayağa duşta devam ettik hala yapmadık ama sonra bşlamak için tekrsr sks çektim yüzüme oldu ondan öncesinde da beni baya kendi köpükledi sonra oda yalamak için eğildi ama ben utandım istemedim tamam dedi neyse duştan çıktık ben saçımı taradım kuruttum ona zaman verdim biraz erkekler bolldıktan sonra soğukluk oluyormuş ya oyüzden umursamaz davrandım bende oda telefonuna baktı sonra yanına uzandım telefonumu elime aldım o telefonu bıraktı bana sarıldı öptü göğsüne yatırdı beni öyle durduk biraz sohbet ettik sonra klip açalım izleyelim diye yine 66 pozisyonunda bana sarıldı sımsıkı öyle durduk şarkı klibi izledik sonra ben bacaklarını okşadım onun baktım bunda hareketlenme başladı yine yine öptü falan birazdaha seviştik sonra ağrıdığını söyledi oyüzden yine boşldı karnıma sonra benim eve gitme saatim geldi sonra giyindim arkadaşı aradı tek arkadaşı o ona dedi kız arkadaşımı bırakcam sonra giyindik çıktık sonra annesi aradı annesinede kız arkadşaımı bırakıcam dedi beni bıraktı yine sonra 3 saat sonra hey yazdı wpden bende hey dedim uyuya kalmış sabahtan yazdı uzun uzun bende normal yazdım sonra işimi hallediyim dedim 3 saat sonrra aradım berbere gidiyormuş işin bitince yaz dedim ama 5.30 saatoldu hala yazmadı sizce napmalıtım nasıl davranmalıyım çok hoşlandım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kız arkadaşım falan demiş.
Yazmaması tuhaf.
Sevgili misiniz değilimisiniz anlamadım.
Kullandı mı diye düşünüyor insan.
Ama işi falan vardır belki.
Yazdı mı?
Yazmadı ben naptın yazdım dizi izliyorum sen deid bende tv izliyorum saçında yakışmış dedim oda tam fotoğrafını attı bende iyi güzel olmyş dedim bidahada yazmadı ben hikâye attm gördü yine yazmadı kendi bana attığı fotoğrafı duruma attı sonra gönderiye abşka fotoğraf ekledi sonra benim doğumgünümdü ona göre bişey attım hikayeye oda kutladı bende teşekkğrler yazdım başkada tık yok wpden de tık yok instagramdan kutluyo wpye yazmıyo
Ama baya iyide konuşmuştu bianda böyle değişti
Kullanmış Olabilir mi
Bilmiyorum ki ya
Anlayıpta özetini çıkartan olursa haber versin.
Bu nasıl bir paragraftır yarabbi, insan iki nokta bir virgül falan atar aralara...
Heyecanla yazdım napıyım ay akskans
Mevzu ne kısaca?
Seviştiniz hoşuna gitti, iyi güzel, var mı bir sıkıntı problem falan?
Hayır sadece sevişitk bakireyim zaten ama akşamında bana hey yazdı sorna sabhatan çok yorulduğu için uyuduğunu söyledi bende nprmal yazdım kkaca konuştuk sorna yazarım dedim aradım berbere gidiyomuş bana da at saçını kesince dedim tamam dedi güldü kapatık 6 saat oldu yazmadı hikaye atmış saçını bende naptın yazdım artık davranışına göre hareket etmek için
Ha soğuk mu yapıyor yani eleman?
Sen de çok üzerine gitme, normal muhabbete devam et. Yazmazsa çok üsteleme.
Buluştktan 4 saat sonra heyy yazdı bende cevap verdim sonra sabah yazdı canım uyuykalmışım dün köpek gezdirdim günaydınn yazdı bende bende dün uyuya kalmışım ya dedim napıyosunn dedi söyledim sonra oda bi işle uğraşıyomuş bisüre sonra aradım berbere gidiyodu bitince at bana resmini dedim taamm dedi iyi konuştu yine 6 saat oldu yazmadı hşkayesine baktım saçını atmış aynadan bende naptın yazdım oda dedi dizi izliyorum sen dedi bende tvye banıyorum saçında yakıışmış dedim kendi fotoğrafını attı sonra bende iyi güzel dedim bidaha yazmadı instagramada o fotoyu hşkaye attı 2 #aat sonra gönderi attı başka fotoğraf yazmadı yanı 1.30 a kadar durdu bende yazmadım
Sence yazarmı
Bilemiyorum haliyle.
Normal bir insansa yazacaktır.
Niye böyle yaptı sence sabha baya iyi yazıp akşam yazmadı
Kendisine sorsana neden böyle yaptın diye 🤔
Arkasından koşuyo gibi görünürüm
Arkasından koşuyor gibi görünüyorsun zaten şu an 😊
Evet şu an öyleyim de yazdım enson sorun mu var yazmıyosun deidm yazmamış artık bikere daha yazmam o yazmadan burayada yazıyorum yarına kadaryazmazsa takipten çıkıcam
Hadi bakalım merakla bekliyoruz ne olacak 😂
yapacağını yapmışsın daha ne yapasın ki ilkinde güzel bir görüşme olmuş devamı gelsin yani her seferinde biraz daha fazla zevk alırsınız
Sonuna kadar okudum. Ilerde gelip burda aglamada beni kullandi diye
Bakireyim filan diyorsun ama anlamadim nasil birisin
Evet oda sorguladı bakire mıisin diye ama gerçekten bakireyim ve ilk defa bu derece ileri gittim soyundum ilk defa
Olan sana olur hamile bilr kalabilirsin. Bu kisi seni kullanip birakadabilir bunlari goze alabilcek misin?
Kendimi kullandırmam meseka ikinci buluşmada sahile gideriz korona olduğundan devamlı görüşüp devamlı evde vakit geçirmek istiyorsa amacı farklıdır zaten
Ilk evine gitmeseydin keske o izlenimi verdin coktsn
Corona olmasa kesin dışarda buluşcaktık
devam eet olan olmus hayır deme sansın yok ama gınede guzel seyler
Dimi ya güzel di bide yakışıklıydı umarım amacı fakrlı değildir
zaten yapacagını yapmişsin
Yanlis yapmis ama
@bernakus evet bide yazmadı enson eve grlincede baya iyi konuştu bianda akşam yazmadı sabah baya iyyidi uzun uzun günaydın napıyosun diye akşam ben yazdım artık naptın diye oda dizi izliyomuş sonra iyi bende tvye bakıyodum dedim bidahada görmedi yazmadı hikaye attı gönderi attı bende attım sonea doğumgübüm dü onu kutladı instagramdan okadar sanki wp den en son ben görüldü atmışım gibi
evelneceksen bunları onla yasa ama işte önemli bir sorunvar burda bunu gözden kacırıyosun eyer ahmın etdigim cıkarsa basın derde gırebılır
Ilk bulusmada adamin her istedigini yaparsan boyle olur uzak dur
@bernakus aynen
@eceözmenBuyuk cesaret yaptiklari tanimadiklari kisilerle hicmi korkmuyolar acaba
@bernakus ya öyle bi çocuk değil demicem kimseye belli olmaz da cesaret geldi bianda normalde görüiüp etmeden eve gitmem iyice tanıyana kadarbunda böyle oldu
Neden başım derde girsin anlamadım
Bu sana bi ders olsun aklinin basina al bidaha yapma basina kotu seyler gelebilirdi yaptiklarinizi kayit edip tehtid eder belki seni uzak dur
@bernakus haklısın görüyoruz oluyo öyle şeyler bidaha yapmam zaten iyiki cinsel ilişki olmadı
Iyiki onu yapmadın aradimi seni cocuk daha sonra
O ilişkiden hayır bekleme sadece seninle sevişir. İlk buluşmada bunu yaparsan
Evet öyle gelişti ama biranda oldu
Senin elindeydi. Böyle yapan bı kıza o erkekler seks gözüyle bakar
Sırf yakışıklı diye ondan hoslandin diye gevşek olursan oda seni kullanır.
Hareketleride iyiydi oyüzden ama haklısnnöylr bakar zaten de bunu değiştirmek benim elimde
artık değiştiremezsin aksi davrandığın anda sevişmek için başka kız bakar. zaten sana olan sevgisi olcagınıda düşünmüyorum.
vayyy güzelmiş ya hemde ilk buluşma bu yaaa bende istiyorum böyle
Sendede böyle olsa sen devamı gelsin diye mi yazarsın kıza yoksa hoşlandığından mı hoşşanmadıysanda kullanmak amaçlımı
ya çocuk kullansa zaten sen hadi yapalım dediğinde yapalım derdi zaten ve ben olsam hoşlanıyorsam yazarım zaten kullanacak olsam da yazarım ama cinsellik konularından yürürüm
Evet orası öyle de 6 saat oldu nerdeyse yazmadı hikayede atmış 1 saat önce evinin asansöründe yani evine gelmiş
sen yaz naber diye bi sor bakalım
Yazıyım mı tamam yazıyım bakalım
yaz bakalım bi bak ne diyecek
Naptın yazdım trip atmicam asla bakalım nasıl konuşcak
yok trip atma sakin sakin yaz
Yazınca haber veririm
tamamdır bekliyorum
Yazdım dizi izliyorum sen dedi bende tvye bakıyordum saçında yakışmış dedim oda tam fotosunu attı yüzden iyi güzel olmuş dedim bidahada yazmadı 1.30 a kadar. Sonra instagrama durum attı o fotoğrafınıı bi süre sonrada gönderi attı bende hikâye atnıştım yazmayınca bide doğum günümdü bugün oyüzden bi hikaye attım kutladı instagramdan wpden hala tık yok anlamadım amacını napıyor sence
bu çocuk ya salak bi flört işlerini filan bilmiyor ya da sen merak et diye yapıyor ağırdan satıyor kendini
Valla 2 hafta oldu ben onu takipten çıktım çoktan o hala takip ediyo ama ağırdan satmıyodurda tekrar hevesi yerine gelince yazar bence ben sonra bi sprun mu var diyede yazdım çünkü onada cevap vermemişti bidahsda yazmam
İyi yapmışsın yazma artık senin değerini bilememiş salak
1 haftadir tanidigin biriyle nasil yapabiliyosun bunlari
Normalde hiç yapmam herhlade bende kudurdum aksnnas
Buyuk cesaret
aman sabahlar olmasın :))
Sence kullanıcakmı beni yani ben kullandırmam kendimi ikinci buluşmada evine gitmicem kesinlikle sahilde otururuz yoksa farklı kız izlenimi veiririm
sen ilk başta yapmıycaktın onu ye iç keyfıne bak bence eger devam ederse yavas yavas evrılmesi gerekir yoksa bi anda yaparsan oda bu benı kullancak dıye düşünür
Ecet haklsıın ona da dedim ilk buluşmadan evine gitmek istemiyorum aslında şimdi basit kız hemen eve geliyo diye görceksin dedim oda hayır şuanki corona olmasa dışarda buulşcaktık öyle bakmicam dedi
bence kademe kademe düşür o gün koronada uzun süre evde kaldım bi anlık gelıstı de bi anda kesme cünki banada oldu böyle seyler birlikte olduk sonra evlenmeden omlaz deyince yolu verdim cünki dürüst degildi öyle tavlayacagını sanıyodu
Ne oldu sonra merak ettim bende aynı şeyi yaşıyorum da
Tkp ataarmisnz siz konuşalım sizinle
knka özetini anlatır mısın:D
Kesinti kesindi okuyuver göz kararı wjsjnans
sizinkisi seks hikayesi gibi olmuş knka :D
Evet ama yapmadık işte ya ilerisini getirmek için ya yazar ya da hoşlandığından yazar ama şu an dada yazmaması 5.30 saattir sinir bozucu
kullanmış işi bitmiş knka göreceğini görmüş zaten sende :D videoya filan çektiyse işin var :D
Yok video çekmemiştir yoktu ben etrafa baktım ayrıca buraya 3 ay mnce taşındı ortak arkadaşımız yok çekerse çeksin
Kullanma olsa tamamda yapmadık ki
internete atarsa herkes izler knka :D onunla sınırlı kalmaz görünenler bu arada hikayenizi sevdim :D
Duşa kıyafetinle girmedin ya sonuçta çıplaktın sakso var sonuçta
Banyoda kesinlikle yoktu kamera ondan eminim 😄
:D :D rahatladın mı sende banyo da utanırken :D
Yazarsa yazar bekle
Evet ben yazmicam bakalım yazcakmı
En sevdiğim..
Sence birdaha görüşmek isticekmi
Benimkiler istiyor. Eğer etkilerden ister.
gerçek mi bu
Evet
benim de başıma gelmişti
Destan yazmışsın
Evet öyle oldu dün yaşandı bu olay hala düşünüyorum baya etkileid beni ama umarım hala aynı yazar ve kullanmak istemez
Kullanır. Çok net
Kullanma düşünüyorsa bile bu fikirden bende umursamaz yazarak mı çıkartabilirim onu yani etkilendiğimi belli etmedim şuana kadar ve yazdığında o olay olmamış gibi klasik yazıyorum be soğuk ne sıcak
Aynen yapışma çocuğa. Ama o da iki gün sklemeyip 3. günde yanaşıyorsa bil ki sırf boşalmak için seni kullanıyor
Evet bende öyle düşünüyorum bugün konuştuk şimdi naptın yazdım konuşmasına göre bakalım
Yaşlar kaç
Kapalı mısın
Hayır açığım kısada giyinirim ama ciddi düşündüğüm biriyle olmasını istiyorum böyke cinsel şeylerin ilk defa bukadar ileri gittim