- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBen tabi ki de sevişmezdim evlenmeden olmaz. ama bunun dışında insanlar için konuşursam İlk buluşmada sevişmek, tamamen kişisel bir tercih meselesidir ve bu konuda kesin bir doğru ya da yanlış yoktur. En önemli nokta, her iki tarafın da bu konuda istekli ve rahat olmasıdır. Açık ve dürüst bir iletişim kurarak, sınırlarınızı ve beklentilerinizi net bir şekilde ifade etmelisiniz. Herhangi bir baskı veya zorlama hissederseniz, hayır demekten çekinmeyin. İlk buluşmada sevişmek, bazı insanlar için duygusal olarak yoğun bir deneyim olabilir. Kendinizi bu duruma hazır hissedip hissetmediğinizi değerlendirin. Sevişmenin, ilişkinizin geleceği üzerinde nasıl bir etkisi olabileceğini düşünün. Sevişmenin, ilişkinizin gidişatını nasıl etkileyebileceğini ve olası sonuçlarını göz önünde bulundurun. İlk buluşma, karşı tarafı tanımak için bir fırsattır.
Sevişmek, bu tanıma sürecini hızlandırabilir veya engelleyebilir. Karşı tarafı yeterince tanımadan sevişmek, bazı riskleri beraberinde getirebilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGenelde Kadinlar ne kadar cok taniyip yakinlasirsa ne kadar cok severse sevismekten o kadar fazla zevk alirlar. Erkeklerde durum tam tersidir. teorik olarak ilk dakika daha adini bilmeden yasayacagi bir sevismenin tadi hicbiseyde olamaz. Ne kadar cok tanisip icli disli olursa alişırsa sevisme kalitesi ve zevki o kadar duser.
Tanidigi kizın karakterinin hicbir önemi yok dunyanin en cici kız en seksi kizı olmasi farketmez tanimadigimiz kiz her zaman ondedir. İsterse sonrasinda karakteri hic sevmeyecegimiz biri ciksin farketmez00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılEğer uzaktan belli bir süredir konuşuluyor ise sanal seks muhabbeti falan zaten çoktan olduysa yapılır
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılYani aylara yıllara haftalara sığan bir ilişki ve bu tür bir muhabbet yok ise hayır ya ilk buluşma tanışma aşamasıdır..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlk buluşma için çok erken bence ve bunu yapanlara hiç saygı duymuyorum aşk denilen şey seks değildir
00 YorumlaHer sevişme seks içermez.
İlk buluşmada sevişilir de, seks de yapılabilir.
Asıl mesele tarafların bunu ilişkiye nasıl yansıtacağı konusu.
Cinselliği tabu olarak görmeyenlerde bile büyük bir ön yargı oluyor, cevaplarda da görüldüğü gibi.
İlişkinin geneline olumlu etkisi olacaksa temasın sakıncası olmaz bence. Olumsuz etki almak kaçınılmazsa cinsel temas ertelenmeli, şartlar olgunlaşana kadar..
20 YorumlaHayır benim hayat tarzıma uygun değil. İlk görüşmede tanışılır sohbet edilir düzgünce. Kadınları et parçası gibi görmüyorum. Zamanı gelince uygun şartlar oluşursa o zaman sevişilebilir. Evet sırf o amaçla buluşan kişilerde var illa ama ona ilk buluşma demeye gerek yok zaten amaç farklı orada. Tek gecelik ilişki o.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Bazen sadece sevişmek için buluşulur. Yani buluşma amacına aradaki iletişime göre durumlar değişir.
101 Yorumla- 1 yıl
Verdikten sonra kaçıncı buluşmayı bekleyeceksin ki ver gitsin
Bence sevişilmemeli gerçek ve ciddi bir ilişkiyse.
21 Yorumla- 1 yıl
Sahte ilişkiyse mi sevişilir 🙄🙄
1 yılErkekten erkeğe ve zamandan zamana değişir. Çekim olduysa erkekte hoşuma gittiyse ce cesursa neden olmasın
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDışarda Park bahçe orman gibi bir yerde sevişme olur ama seks için orman müsait olsa da yine de ev de buluşmak gibi uygun bir ortam olmazsa seks yapılmaz ama sevişme her türlü olur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Cinsel amaçla gelmişse iki taraf olur. Tamamen niyetle alakalı fakat bence olmamalı
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. kız olsam adamı şoka uğratırdım bildiğim tüm numaraları yapıp :) sonra sessiz bekleyişe geçerdim. Adam şok olsun . arasın :) Ben böyle bir şey görmedim O neydi öyle, rüzgar gibi geçti desin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Duruma bağlı. Karşılıklı etkileşim, cinsel çekim ve biraz da alkol varsa, ateş bacayı sarabilir. İnsanlar bu platformda hiç görmediği insanlara bile yürüyor. Ellerinden gelse havada götürür...
00 Yorumla
1 yılBuluşulduğuna göre öylesine olmamıştır o buluşma.. herkesin canı ister de.. gel gör ki.. popo yemiyor 😅
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılİstekler kişilere özeldir. İsterlerse her şeyi yapabilirler. Bazı insanlarda sekse bakış açısı farklıdır dikkatli olmak gerekir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılÜzerinde kafa yormam. İlk geceden elektirik iki taraftada yoğun geldiyse, bu ilk gece olmaz demem. Akışına bırakırım.
00 Yorumla
1 yılBence Olmamalı
Belki de Evlilikle Tamamlanacak bir ilişki 1 kez seks oldu diye Evlilik olmuyor
00 Yorumla
1 yılOlabilme durumuda var olmama durumuda var bunu bence ilişkide geçmiş konuşmalar geçmiş istek ve arzular belirler gibime geliyor 😉😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılilk buluşmada evlendirme dairesine gidilir sjsjsj
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSevişmek özgürlükse özgürüz ikimizde der cepheden hücuma geçerim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılSevismeyecek kişiyle bulusmam, bulustugumla da ikinci defa görüşmem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Olsun tabiki ya, tensel uyum hissediyorsanız
00 Yorumla
1 yılkarımla ilk bulusmada yaptık bence cok cok normal
00 Yorumla
1 yılSevişmek geliyorsa içinizden çok da güzel sevişilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOlur çok ta iyi olur vereceksen niye bekleyeceksin ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Aslında ilk buluşmada bu yaklaşım iki taraf içinde de şüphe uyandırır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
1 yılŞartlara ve koşullara bağlı :) Ben ilk buluşmada genelde karşıyım :)
00 Yorumla Valla ben seviştim sonrası işte tekrar buluşmak istedi ama kimden hoşlanacağım bekli olmuyor ki
41 Yorumla
1 yılOlmaz ilk buluşmada olmamalı.
Ha şu olmuşsa yani öncesinde her şey konuşulmuş ise olabilir.00 Yorumla
1 yılKiminle buluştuğuma bağlı
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılamaç seks yapmak ise olur.
başka türlü ise olmaz ve de olmamalıdır.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSevişmek için manita yapıyorlar artık evet sevişilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yazılı kuralı olmayan bir sayfadır aşk sayfası ilk ve sonra hepsi olur
00 Yorumla
1 yılİki tarafta istiyorsa evet neden olmasın jfjf
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkız eskortsa veya erkek hayat kadınına gittiğini düşünüyorsa evet olur
00 YorumlaYapan var yapmayan var kişilerin psikolojisine bagli
00 Yorumla
1 yılYaparsınız ya Rum yaoarsiniz o kadar basit hale gelmisiniz ki
00 Yorumla
1 yılKiminle buluştuğuma bağlı çok seviyorsam ciddi düşünüyorsan tâbi ki
00 Yorumla
1 yılYok daha neler
30 YorumlaDüşüncesi bile iğrenç
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk buluşmada eve giden oluyor mu ya gerçekten
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevişcez neden olmasin
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEvet çekim varsa değerlendirmek lazım.
10 Yorumla Bunu yaptım oluyor. Sen peki sevişir misin
10 YorumlaOlmassa ayıp zaten
00 YorumlaVapurdan alıp yatağa atmıştım..
00 YorumlaOlur, iki tarafta istedikten sonra
00 Yorumla
1 yılVercen zaten kimin onayını alıyon burada xD
00 Yorumla
1 yılOlmaz o n öyle
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın ben yaptım hemde adana da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Sevinilir de bu biraz hardcore galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBazen sondan başlamak gerek daha güzel olabilir
00 Yorumla
1 yılOlsun bence diğeri zaman kaybı
00 Yorumla
1 yılEvet seks bile yaptığımiz oldu
00 YorumlaBen sevişmem bana normal gelmiyor.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eğer o enerji varsa evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
1 yılOlur ben yaptım
00 Yorumla Çok arzularsam affetmem 😂
00 Yorumla
1 yılSevişilmez minimum 10 buluşma + 5 ay
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİtaatkar kadın isterim
00 Yorumla Yok be ilk buluşmada olmaz tanışarak
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat