+1 yılDüzecek birini ararken sana denk gelmiş. Bu kadar midesizsen hemen kabul et. Bu tip personeller kendini bulunmaz hint kumaşı sandığından niyetini açıkça söylemesi, bulunduğu durumdan ötürü vicdan yaptırtmaya çalışarak bahanesini öne sürüp ikna etmeye çalışır. Akılı ol !
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİki gün diyorsunuz uzun bir zamandır flortlesiyor olsaydınız olabilirdi onun amacı sadece sizi yatağa atmak değer falan verdiği yok böyle şeyler zamanında güzeldir. Bence yoğun duygular hissetmediğiniz biriyle yapmayın
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Kabul etmemekte haklısın. İlk önce buluş Bi bak aranızdaki kimyaya. Öyle hadi evde buluşalım sevişelim, sonra bir daha duymazsın. Çok istiyorsa eskort çağırsın
10 Yorumla
Demek ki geçici bir heves olarak görüyor seni. Eğer senin niyetin bu ilişkide ciddiyet ve ilerisi için güzel seylerse bu kişi doğru kişi değil ne yazık ki.
44 Yorumla- +1 yıl
... yazamadiimm
- +1 yıl
Bizim kızda meyilli de işte cesaret arıyor kendine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır sevişilmez.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk f. ckbuddy arıyor ve sen aramıyorsun. Diyalogu kesmelisin, veda mesajı at.
1414 Yorumla- +1 yıl
Hemen kuruyorum @S4udade
- +1 yıl
Belki soru kaldirilmistir ya da cevabim. Benim bir bilgim yok.
- +1 yıl
😅
Soran+1 yıl@S4udade Kimsenin yorumunun silindiği yok. Ayrica ben bu konuşmanin neyinden rahatsiz olucam ya da kiskanicam nolursun söylesene
Soran+1 yıl@S4udade Ben tanimadigim 2 kızın birbiriyle sohbet muhabbet etmesinin neyini çekemeyim. Ne silindiyse benden bagimsiz olmuştur.
- +1 yıl
Hayir hayir bu gonderiden bahsetmiyor.
Ayni anda baska soruma daha yazmisti da oradaki yorum kaldirilinca buradan sormus bana.
Senden bahsetmedi soru sahibi☺️
Soran+1 yıl@S4udade Genelde kizlar olmadik bir durumla karsilasinca kıskandı damgasi yapistiriyorlar ondan dedim. Benimle alakasi yoksa boşa yorum atmayın lütfen
seni sevmiyo deger de vermiyo sadece seni s*kp atcak kenara dikkatli ol derim
84 Yorumla- +1 yıl
Kız da zevkine bakacak belki.
- +1 yıl
Onun da niyeti var sadece erken olduğunu düşünüyor.
Soran+1 yıl@Yalnızkurt_3406 Sen yazdigimdan bunu mu anladin gercekten? Lütfen yorum yapma cevap bile vermek istemiyorum sana
Aynı yaş aralığının bıkmadan usanmadan sorduğu ilk buluşmada;
Arabasına binilir mi
Öpüşülür mü
Sevişilir mi
vs vs..
Arkadaşlar ilk buluşma daima mesafeli olmalı mesafenizi koruyabilmelisiniz
10 Yorumla
+1 yılÖnce zaman ver... yoksa f*ck body den öte gidemez. Erkekler fikir açısından konuştuğu uyustugu kızlara aşık olur. Diğerleriyle ihtiyacını giderir
12 Yorumla- +1 yıl
İşin açığı kişiliğinden etkilense okadar ısrar etmezdi
+1 yılİlk buluşmada evlenilir mi? Buna kendin için cevap ver sonra o cevapla devam et bu soruya..
41 Yorumla- +1 yıl
👏👏
2 gunluk adam bunu mu diyor? İhtiyaci varsa bekler evlenir. Geri kalan hepsi yalan inanmayin erkeklere
20 YorumlaHayır tabiki vur tekmeyii gitsin. Onun bi tek derdi var belli
30 Yorumla
+1 yıl2 günlük flörtte ne ara hadi yatalım konuşulabildi 😳 4 yılın açlığı diyorsa seni hiç umursamayıp o açlıkla hareket ediyor olabilir dikkat et
00 Yorumla
+1 yılÖnünde sonunda sevişeceksen şimdi seviş. Askeri üzme. Yok ben zaten sevişmem diyorsan sevişme ve ayrıl çocuk yoluna baksın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen istiyorsan olur önceki konuşmalarda cinsellik üzerine konuşma olduysa ilk buluşmada seks kaçınılmaz olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa sen ne mal bir şeysin. Duygu lazim diyorsun adam sadece seni becermek istiyor böyle biriyle ne diye muhattap olursun ki açık açık söylemiş adam. Senin tam zıttın yani
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka öyle olmuş
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılilk buluşma da evet sevişilir
ama sizin bakış açılarınız çok farklı o yüzden siz sevişmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka bunu sorduğuna eminmisin çocuğun niyeti belli degilmi yoksa sen mi körsun sana saygısı dahi yok seninle ciddi düşünseydi saygı duyardı sana bide 2 gündür diyorsun ben 6 aydır buluşmadım güvenemedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılDirekt cinsellik için buluşmak da yanlış değil, duygusal bir şeyler istemek de, sadece farklı şeyler istiyorsunuz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Ciddi ilişki istiyorsan kesinlikle uzak dur bu çocuktan bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir asker olarak söylüyorum
Vur tekmeyi gitsin
Gözünün yaşına duygusalligina bakiyorsan
Hayatını beter edersin16 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba size mesaj atabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılTabiki
Cevap sahibi+1 yılBeğendim
Soran+1 yıl@dalin2343 kullanıcı adım bu yazar mısınız
Cevap sahibi+1 yıl@dalin2343
Cevap sahibi+1 yılYazamadım beğeniler arasında y... b... adlı kullanici
İlk buluşmada verirsen, beleş es. cort olursun onun gözünde
10 YorumlaYav, bu kadar mı bostasınız. Herif onune gelene atlayacak durumda. Konusuyosun bi de
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurust cocukmus en azindan. Guveniyosan yap. Ama sana hediye mediye bisey getirsin bari.. hayr kurumu degil kadinlar sonucta.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2 gun de cok kisa gerci. Disarda bulusun hosuna gitmezse devam etmezsin ama ev olmaz kesinlikle. Ins ev adresini falan vermemissindir...
Soran+1 yılSen bir hediyeye kanip kendini kullandiriyorsan seni cok üzerler canım benim
Soran+1 yıl@benmti Ciddiye alma onu
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayat kadını olan bunu kabul eder kendine saygın olsun biraz
40 Yorumlaİlk buluşmada sevişmek farklı kapıya çıkar yalnız. Fb gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence uzak durmalısınız tek bir niyeti var gibi görünüyor oda dört yılın acısını çıkarmak hatta belki senden başka konuştuğu kişiler bile olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen istiyorsan olur ancak. Niye burada soruyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yıl2 günlük adam seni s. bırakıcak yüksek ihtimalle
00 YorumlaSenin rızan yoksa kabul etmiyor diye bir şey söz konusu olamaz diğer türlüsü zorbalık olur
00 Yorumla
+1 yılOhaa diyeydin. Dakika 1 gol 1 diyecek sana ona göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılHemen buna gelen kisi sadece kullanip zevkini alip gidecetir hayatindan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKonuyu bedavaya getirmeye çalışıyor, vurup gidecek...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılböylesinden hayır gelmez yol vereceksin kimle ilişkiye giriyorsa girsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni cinsel obje olarak görüyor maalesef yuh yani.
3 yıllık ilişkim var sevgilim bunu demedi bana. 2 günde ne oluyor ne bu cesaret10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTamam seninle sevişirim ama bana 5000 tl ödemen gerekiyor de :) bedavaya gitmesin
16 Yorumla
Soran+1 yılOnu senin gibi esc ler yapar. Beni kendinle karistirma gizli üyecik.
Cevap sahibi+1 yılEee sen kendin demişsin iki günlük adam sana sevişmeyi teklif edebiliyorsa sen esc gibi görünüyorsun o zaman şekerim bir kendini sorgula bence
Soran+1 yılÖnemli olan 2 gunluk adamın bana ne teklif ettigi degil benim ona nasil cevap verdiğimdir. Soruyu güncelledim okursan adama ne cevap verdigimi görebilirsin
Cevap sahibi+1 yılBak siz kadınları anlamıyorum önce meydan veriyorsunuz sonra üzülen siz oluyorsunuz
Soran+1 yılKadın olsan parayla verecek adamsın gelmiş burada meydan veriyor diyor ya. Bi sus Allah askina nolur yorum yapma sen
Cevap sahibi+1 yılMesele ben değilim şekerim sensin soru sana ait
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun pazarlığının olması bile bence gerçek ilişki olmadığının kanıtı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeyfin nasıl isterse onu yap ama yanlış yaparsın bence ilkinden olur mu yani derdi seninle sadece birlikte olmak yani
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim cevabı beğendin mi 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuhhh deve kızım dikkatli ol tecavüz falan eder bu yoklukta
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskort arar gibi ilk buluşmada sevişme nedir?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen bu sayfadan akşam konuşmay başlayıp öğlen sevişmeye götürdüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValahi a*m. ı. yın durumunu biz bilemek açsa yoklukta ise ver toprak olacak zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana ne gözle baktığı belli, amacı ciddi bir ilişki değil.
00 Yorumlaİkiniz de haklısınz haklı haksız kimse yok ki burada
11 Yorumla- +1 yıl
İkisi nasıl haklı oluyor ki sen ilk tanıştığın kişiyle birlikte mi oluyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılO hakli delimisin m... k sapiğin teki sevgisiz ruh hastasii
40 Yorumla
+1 yılYani uzun zamandır tanışıyor iseniz bazı şeyler oturmuş sa olabilir
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada bazen hissediyorsun o yakınlığı. Beklemenin ne manası var?
01 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı işler sana
+1 yılYanlış bence ilk günden
30 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada tanışma olur.
30 Yorumla
+1 yılAnlattığın gibi bi ilişkide hayır
10 YorumlaHemen anında başlanır...
10 YorumlaSeni cinsel obje olarak görüyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılhayır saçmalama yapma bunu sakın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılSen haklısın boş ver dinleme onu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevişirsen 2 gün sonra tekmeyi vurur demedi deme
00 Yorumla
+1 yılderhal uzaklaş acil tarafından
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılfbuddy olmak istiyorsan neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılUzak dur abaza bu. Gitsin esk. rta
00 Yorumla
+1 yılAskere moral mi vereceksin...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yav seni skipp atacak
00 Yorumla
+1 yılYurt dışında askerlik ne alaka?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. aradaki bağ seks ise evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevililir bence tutku varsa engel olmamak lazım
20 Yorumla