AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Kıza acıdım seninle birlikte olduğu için.
ben de kendime acıyorum onunla birlikte olduğum için.. hayatımdaki en büyük pişmanlığım bu
Bence boşuna hüsnü kuruntun. Kıza yazık edeceksin.
bunları oturup konuşmadınız mı hiç?
Konuştuk ama hep inkar ediyor.. hatta öpüşme konusunu da inkar ediyordu ama ben üstüne biraz gittim sıkıştırdım sorularımla açıklamak zorunda kaldı öpüştüm dedi.. fakat bu konuda açılması zor ve zaman alacak.. benim araştırmam lazım biraz bu konuyu
Kardes naptin nisanlinla dogruyu soyletebildin mi
valla bir kere konuştum bu konuda ama daha tam olarak çözmüş değilim.. ne yapacağımı bilmiyorum belki de ayrılacam bu gidişle
Cok zaman gecti ama bu şüpheyle yasanmaz
ayrıl mı diyorsun?
Hayır asla öyle bişey demiyorum. Bak benim bir arkadasim wardi mast yaparken kizligini bozdu yillardir mast yapiyor ve uc dört parmagini birden sokuyomus boyle bisi yapmis olup söylemeye utanıyor olabilir. Bazi zarlar esnek oluyor oyle olabilir seni cok seviyordur güveniyordur kasmamistir kendini rahat girmissindir orayi kasip kasmamak onun elinde tecrübeli olsa kasar orayo sende dar sanarsin boyle yapsa daha mi iyi istese seni cok rahat kandirir minareyi calan kilifini hazırlar unutma
yaa kız biraz şüphe çekecek şeyler yaptı o gün.. kan aktı mı diye bakayım dedim sonra bir kaç dk sonra banyoya birden fırladı gitti dönüşte 1-2 damla aktı dedi.. sonra bakayım dedim peçeteyi uzattım bir damla bile olsa göster dedim hiç cevap bile vermedi.. bir kaç gün sonra doktora gidelim dedim bu soru işaretleriyle olmaz yürütemem dedim.. gelmek istemedi hep bir bahane buldu gelemem çıkamam bugün falan derken 7 gün geçti üzerinden (eski yırtık-yeni yırtık 7 gün içinde muayene edilirse anlaşılır ve bunu ona söylemiştim) yine de gelmedi..9. gün gittik ama doktor yırtılmış dedi yalnız eski yırtık mı yeni yırtık mı belli değil dedi.. bir de sonraki ilişkilerimizde dar olması gerekirken çok rahat girdim bu da beni şüphelendirdi.. bir de göğüsleri çok sarkık sanki daha önce çok ellenmiş.. ben iyice iğrendim soğudum bu durumlardan
Doktordan çekinmis olabilir acmaktan utanmistir bu bir kadin için cok aşağılayici bisi belkide bunu gercekten yapcagina inanmak istemedi. Goguslerinin sarkik olmasi ellenmekten kaynaklanmaz sütyen takmiyosa ewin icinde gece yatarken falan ondandr. Sen daha once biriyle birlikte oldun mu
tabi ki oldum.. hepsi de taş gibiydi.. bu kız ise çok gevşek
O zaman neden bakire birini istiyosun...
kimsenin bekaretini bozmadım
Olabilir zina aynı zina
aynı olabilir sana göre bana göre farklı.. herkesin bir tercihi var..
Kiz belki tecavüze ugradi söyleyemiyo bilemzsin...
o zaman doğruyu söylesin ben de ona göre davranırım
Ben o kizin yernde olsam bakire olsam bile senden ayrilirim
Ayni kisi degiliz ben ilk uye oldgum da gordum 1 xper oldgum icin yazamıyordum bugn yazdim. Ayrica tek kisi bir kere yorum yapabilir
Allaha biraz inancin varsa gunahima girdin öbür tarafta cikicak saf misin uc tane kullanici adi alcam ucunu dördüncü level yapcam sonra sana gelip burada laf yapcam pardonda dünya senin etrafında dönmüyor bunu kafana yaz
bu bir tesadüf mü? komedisin? bu tesadüfün gerçekleşme ihtimali 1 milyonda 1 den daha fazla (1/1000000) ?
Eger canli yayin sayfasina girersen kimler hangi soruya cewap werms cikio ordan gorup yazmis olabilirler insanlarin gunahna girmekten wazgec!!! :@@@
Ha birde seni merak edip de giremezler zaten ara kismina aramak istedigin cümleyi kelimeyi yaz sorulan sorular çıkıyor!!!
kardeş dün çok sinirliydim fazla üstüme geldiniz biraz kaba davrandım hakkınızı helal edin
Ben sizin icin çözüm bulmaya yardim etmeye çalışıyorum ustune hak etmedim muamele hakaret we yapmadigim biseyle suçlanıyorum. Cok üzüldüm gercekten tavirlarniz oyle dusunmeniz orda yazan yasa gore konuşuyorum otuzunuza gelmissiniz 23yasindayim sizle ne gbi alip veremedigim olabilir allah askina hangi insan burada uc tane hesap acar da hepsinde dördüncü seviyeye gelir.. yinede ettim
Merak ettim ne oldu ayrıldınız mı kızla?
Her kadında aynı değildir
Biraz daha açıklama?
Bazılarında esnek olabilir
esnek falan değil doktora gittik yırtılmış.. ama biraz geç gittik 7 gün süresi var biz 9. gün gittik.. eski yırtık mı yeni yırtık mı anlaşılmadı
Onun yerinde olsaydım senden ayrıldım. Kadını çok aşalayacı bişey.
ama yapacak birşey yok
Çok ikiyüzlüsün
Ne alaka? açıklarmısın
Nişanlınla neden ilişkiye giriyorsun bir de kız şöyle kız böyle diye anlatmışsın sanki 1 -2 gündür tanıdığın biri gibi hayatını bileştirmek istediğin insandan böyle bahsetmen hoş değil hem sen bakir miydin ki bunu ondan istemeye hakkın olsun
yav bizim mesele neden ilişkiye girdiğimiz değil oldu bitti bir kere.. biz sonuç hakkında konuşuyoruz.. hele sen bir yol al
Ne dersen de sen benden daha iyi biliyorsun ne kadar ikiyüzlü olduğunu ve nokta.
s*ktir git.. zaten sizin gibi iki yüzlü kızlar yüzünden bunlar başımıza geliyor.. gidip veriyorsunuz önünüze gelene sonra çamur at izi kalsın erkek günah geçisi
Terbiyesiz kendin gibisini bulmuşsun insanları tanımadan hakkında yorum yapmaya hiç hakkın yok alçak
kızım sen ilk yorumuna bilip bilmeden hakaret vari iki yüzlü yazmışsın? sen beni de tanımıyorsun kızı da tanımıyorsun ne diye hakaret ediyorsun.. yeryüzünde bir biz mi ilişkiye girdik de bir tek biz mi bu sorunları yaşıyoruz.. bu konu gibi yüzlerce soru var neden ezik ezik hakaret ediyorsun?
B diyorum.
peki ya diğer ihtimaller söz konusu ise? nasıl anlarım ben bunu sence?
b, r malsın sen
Sormalısın bunu ona
yav hep yok diyor tabiki doğal olarak başka ne diyecek.. hiç bir kız kolay kolay cesaret edemez.. evet ben daha önce başkasına verdim mi diyecek?
Allah bilir ne desem boş
bide soruyonmu