+1 yılhangimizin geçmişi dört dörtlük kardeşim sorarım sana. hangimiz hata yapmadan bu yaşa kadar gelebildik? dolayısıyla onun da başından talihsiz bir takım olaylar geçmiş olabilir hiç istemediği boş bulunduğu bir anda istemediği bir birleşme yaşamış olabilir ve bunu yıllarca herkesten bir sır gibi saklamış olabilir bilemeyiz ihtimaller üzerinden gidiyorum sadece. ama senin yapmış olduğun hareket ciddi anlamda sinirimi bozdu sanki bu yaşına kadar tertemiz gelmişsin, sanki gözün hiçbir kıza kaymamış, sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi gelmişsin buraya birlikte olduğun kızı kötülüyorsun. belkide günahını alıyorsun suçlu olduğundan bile emin olmadan. aşağıdaki yorumda da belirtildiği üzere önce kendini bir sorgula bakalım ben temiz bir kızı ne kadar hak ediyorum diye. kaldı ki birlikte olduğun insana bile güvenmiyorsan onun arkasından haberi bile olmadan buraya gelip sorular soruyorsan bu ilişki artık miadını doldurmuş demektir. bu güvensizlikle yürümez bu ilişki. demek ki sen en ufak bir olayda kızı potansiyel suçlu ilan edip hiç fikrini dahi almadan anasının evine postalayacaksın. vay be.
111 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim bilip bilmeden konuşma.. daha önce de başıma böyle bir olay geldi kız hep yalan söyledi 2 senemi çaldı.. sonra affetmeme rağmen tamam seviyorum dedim bağrıma bastım evlenmeyi kabul ettim... ne mi yaptı? ben askere giderken boynuzladı sürtük ve ben bunu öğrendim tabi.. ayrıldım kızdan haliyle köpek gibi 1 yıl daha peşimden koştu.. yani sonradan beni aldatmayacağı ne malum? böyle insanlardan genelde hayır gelmiyor.. kız bana dürüst olsun evet bir hata yaptım desin o zaman başka...
En İyi Cevaplar
Benim diyecegim şuki senin o kizi sevdigine hiç inanmadim. Ben anal iliskinin hic bir anlamda dogru olduguna inanmiyorum ve tasvip etmiyorum. Heleki bunu evlenmeyi düsundugun biriyle yapmani ayrica yanlis buldum. Kiz kapaliydi diyorsun cok namuslu vs. diyorsun ikinizde anal ikiskiye girmeye normal bakmissiniz. Ayrica seven insan kalkipta iliski sirasinda vajinasinin enini boyunu çapinimi ölcer ya. Onami dikkat ettin. Kizi dr. götürmende bir okadar hata. Benmi yirttim baskasimi yirtmis bunlar hic hoş degil. Kizin gecmisine bisey diyemem ama bunlari bastan kinusacaktiniz ikinizde. Evlenmeyi dusundugun insanla bunlar konusulmalidir öncelikle, tutup yataga atipta evirip cevirip sonrada doktora gidiyoruz denmez. İkiniz icinde diyorum bunlari.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksam dan beri bu soruyu gordum cvpliyimmi cvplamiyim mi en son edim dedim...
valla isin acikcasi daha once girmis gibi geldi bana cunku bekaret oyle kolay degil ben evlendim esimle 2 gun yapabildik okadar zor aci verici kisiden kisiye degisir ama bu kadarida bilmiyorum simdi bunu yazarken kizinda gunahini almak istemem ama arastir derim onunla konus sana dogruyu soylemesi icin zorla... senin bir erkek olarak iliski yasamamis bir kiz istemen hakkin ama doktor nasil bilmez belli olur daha oncemi yoksa yakin bir zamanda bekaretin gittigini allah yardimcin olsun ama kafanda boyle sorular varken zor evlenmen bu hem kendine hemde o na en buyuk kotulugun olur119 Yorumla
Soran+1 yılbak bacım sen biraz anlayışlısın bu konuda sana biraz açacam konuyu zamanın var mı?
Cevap sahibi+1 yılOk dinliyorum seni
Soran+1 yılkızla ilişkiye girdik kan akmadı, kan var mı diye bakim dedim aniden kalktı fırladı lavaboya gitti geldi 1-2 damla kan geldi dedi.. hani nerde dedim bişey diyemedi.. peçete verdim en azından 1 damla olsun kafam rahat etsin dedim.. kabul etmedi
2) sonraki günler aklıma takıldı haliyle doktora gidelim mi dedim ağladı sızladı gelmek istemedi.. gelmezsen bırakacam seni dedim 7 gün zamanımız var yoksa anlaşılmaz dedim, mırın kırın etti zorluk çıkardı bahaneler üretti gelmedi. 9. gün zorla ikna ettim ama iş işten geçmişti eski yırtık mı yeni yırtık mı anlaşılamadı
3) her seferinde sorudğumda yeminler ettirdim haliyle yok dedi kimseyle birşey yaşamadım dedi..
4) belki ilk gün kan gelmez diye 2. ve 3. kez ilişkiye girdim yine kan gelmedi
5) vajinası dar değildi ve hiç zorlanmadan girdim sonuna kadar ama bir de kız öyle acemi davranmadı ve ilişkiye girmek istediğimde sadece bir tek soru sordu.. istiyormusun? dedi.. evet dedim hemen benimle olmayı kabul etti.
Cevap sahibi+1 yılBirsey sorcam daha once baska kizlarla bielikte oldunmu peki olduysan aynimiydi ikisi
Cevap sahibi+1 yılKizin gunahini almak istemiyorum ama daha once iliskiye girmis gibi cunku cok olmasada iki uc damla kan olur ve bu 5 6 gun surer her iliskiye girdiginide olur bir iki damla kan bide ben de esimle iliskiye girdikten sonra diger gun sanki bozulmamis gibi yine cok aci cekmistim zorlandi yani bilmiyorum ama senden once yasamis gibi
Soran+1 yılbaşka kızla denemeye çalıştım girmedi bile.. hata ucunu bile sokamadım o kadar dardı.. sonra vazgeçtim bir anda.. anal yoldan da bir kez denemiştim bir kızla yarısı bile girmiyordu.. krem bile fayda etmiyordu.. şimdi buna bakıyorum hepsini alıyor çok rahat bir 5 cm daha olsa onu da alacak.. çok samimiyim
Cevap sahibi+1 yılSikisitir bence en son soyliyecektir dogru olani ama aklinda bu sorular varken evlenme saglikli bir evlilik olmaz... ama benim fikrimi sorarsan bu anlattiklarina bakilirsa kiz daha once baskalariyla cinsel iliskiye girmis
Soran+1 yılTeşekkürler yorumların için.. en iyi cevabı sen verdin şimdiye kadar.. yani beni onayladığın için değil tutarlı ve mantıklı cevaplar
Cevap sahibi+1 yılRica ederim boyle birsey istemen senin hakkin cok iyi anliyorum seni allah yardimcin olsun issallah en yakin zamanda dogrulari ogrenirsin yaptigim yorumlan yardimci olmusumdur issallah
Soran+1 yılevet yeterince oldun:)
Cevap sahibi+1 yılSevindim buna senin icnde uzuldum ama
Soran+1 yılhayırlısı bakalım biraz daha araştıracam bu ay.. ya tamam ya devam diyecez.
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle yap ama sikistir er gec sana dogruyu soyliyecektir
Soran+1 yılİNŞALLAH gerçeği öğreniriz çok yakında bu çözülür
Cevap sahibi+1 yılNe oldu ogrendinmi birsey
Soran+1 yılyarın iftara davet ediyorum.. karşıma alıp 2-3 saat konuşacam.. gözlerinden yakalamaya çalışacam artık.. er geç ortaya çıkar zaten gerçekler
Cevap sahibi+1 yılIssallah ogrenirsin gercekleri hakkinda hayirlisi.. eic icin tskr ederim
Soran+1 yılamin İnşaALLAH.. Yarın bakacaz görecez. umarım bu durum olumlu veya olumsuz sonuçlanır.. ortada durmak en kötüsü..6 aydır çekiyoruz bu sıkıntıyı
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum seni cok zor kotu bir durum aklinda sorular cok zor umarim yaa :/
+1 yılBaşından sonuna falso
Kızla ilişkiye gir sonra ayrılayım mı bakire değil. Niye ilişkiye girdin o zaman?
İkincisi bu doktor mevzusu da ne kızı doktora götürdün ha?
Ayrıl arkadaş yazık kıza. İnşallah da gerçekten ilki değilsindir. Boşuna travma yemez bir de.107 Yorumla- +1 yıl
Ben de diyorum ki madem bakireliği o kadar önemli niye evlenmeden ilişkiye girdin? Direk kontrole götürseydin bu kadar güvensizsen. nasıl anlayacakmışmış lafa bak lafa. Üslubun da tam varoş ağzı.
Ha yat bakire çıkmadı ayrıl. Sen de bakir değilsin ne yapacaksın bundan sonra?
Soran+1 yılpeki diyelim ki ben haklıyım? olamazmıyım? kızın daha önce başkasına verme ihtimaline bakma diyorsun bana? oh ne kadar rahat senin için... ne güzel kendi açından yazıp çiziyorsun.. ben her gece o yatağa başımı koyduğumda bir kez daha ölüyorum!
- +1 yıl
Ben şimdi gördüm soruyu ona yazdım diğerlerini bilmem de site kuralarına göre aynı yoruma birden fazla cevap atamazsın.
Bak arkadaşım nişanlıyken birliktelik yaşadığına göre evlilik öncesi birliktelik sende tabu değil. he dersen ki ben de bakirdim ona bişi demem. Ama senin için iş o kadar kolayken kızı doktorlara götürmen nişanı atmaya çalışman saçmalamanın daniskasıdır.
Az tutarlı olun
Soran+1 yılçok normal şeyler bunlar.. şerefi olan bir erkek doktora da götürür sorgular da.. o da beni sorgulasın saygı duyarım bu bir tercih meselesidir hanımefendi.. herkes herkesin tercihine saygı duyacak.. benim savunduğum konu ayrıca kızlık değil.. yalan söylenmesine tahammül edemiyorum:. zaten benim peşimde olduğum konu bu.. bana yalan söyleyip söylemediğini anlamak istiyorumm.. hata yapmışsa bile sonucuna katlansın dürüstçe söylesin.. kabul edip etmemeyi karşıdakinin tercihine bıraksın.. benim irademe ve hayatıma yalan söyleyerek el koymasın.. ben buna karşıyım
- +1 yıl
Tutarsızlık normal değildir. Normal gösterilmemeli.
30-35 yaş aralığında bir erkeğin bakir olamayacağını zaten tahmin ettiğimden böyle sert çıkıştım. Bu halde bu takıntı karşıdakini baskılıyor. Nişanlım dediğiniz kişiden ayrılmaya kalkıyorsunuz.
Bakir olmayıp bakire derdinde olan erkekler kızlar tarafından kandırılır. Siz tutarsızsanız karşı taraf da tutarsız, her şey dengeli yani ben bir sorun göremedim. - +1 yıl
Bakın şimdi de olayı kendinizden çıkarıp bana çevirdiniz. Site içinde bu konuda hep tutarlı yazdım, bir şey derdinde olsam açıktan cevap vermezdim.
Bakire kız- bakir erkek
bakire olmayan-bakir olmayan
bakir olmayıp bakire arayan-bakire olmayıp bakire ayağı yapan diktiren
eşleşmeler bu şekilde olmalıdır. Şimdi siz tekrar düşünün. Kolay gelsin - +1 yıl
Oğlum ben 22 yaşındayım 30küsür birini ne yapayım yahu? :D
bence alamıcan dediğim kategoride kız gelecek sana, hadi bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
zor bir durum Allah kolaylik versin ama düsünmen gereken seyler var. Uygun bir dille konusmayi neden tercih etmiyosun? yazisindan hala iliskiye girdigin anlasiliyo. magdem öyle bir süphen var neden bir seferde birakmadin? neden soguduysan devam ettin iliskiye girmeye?
ha bide söyle düsünelim. o kiz bakireydi diyelim. sen bozdun kizligini diyelim. simdi birakicaksin kizi... nolcak o kiz? bu sefer de senin yüzünden kalmicakmi ortada? bunlari iyice düsün tasin öyle karar ver.
yanliz güven kalmamis sende. iliskini bitir demek kimseye düsmez ama bu psikolojiyle ne kendini mutlu edersin ne o kizi.35 Yorumla
Soran+1 yıldaha emin olmak için kızla ilişkiye devam ettim.. yani sırf kızın tecrübesini veya gözümden kaçırdığım bir şey var mı diye.. bir kaç kez daha ilişkiye girdik.. bir de kızın çok şüpheli hareketleri vardı örneğin.
1) ilk gün kan gelmeyince kalktı lavaboya gitti geldi bana dediki kan aktı, o zaman dedim bana da göster al şu peçeteyi bir damla bile göster razıyım dedim uzun uzun yüzüme baktı dondu kaldı birşey diyemedi ve kabul etmedi
2) haliyle bu durumdan çok rahatsız oldum 3-4 gün sonra doktora götürmek istedim rapor için ama gelmek istemedi (7 gün içinde götürürsen anlaşılır yeni mi yırtıldı yoksa eski yırtık mı) kız 9. gün kabul etti ve bu konudan da haberi vardı.. yani 7 gün olayını biliyordu
3) vajinası dar değildi ve sevişirken çok rahattı ayrıca anal ilişkide bile hiç darlık ve zorluk yoktu (yani vajina kadar esnek ve rahat girdim sonuna kadar)
sence bu şüpheler yerinde değil mi?
Soran+1 yılbitirmek için bir bahane aramıyorum.. gerçekten 6 ay sabrettim bu konuda çok düşündüm.. gerçeği bulana kadar uğraşacam hatta evlensem bile bu konuyu mutlaka bir gün çözecem.. eğer kız haklıysa özür dileyecem yok haksızsa benden çaldığı günlerin hesabını da sorarak ayrılacam tabi ki
- +1 yıl
Kiz hakliysa ozur dilemekle olmaz ama o da ondan caldigin gunlerin hesabini sorsun
Soran+1 yılTamam ona razıyım ben dürüst olsun ömrüm ona feda olsun
hadi bu düşünce tarzını bian için kabul edelim. peki neden biçok kez yaptın? madem böyle bir olay kabul edemiyosun neden ilk seferden sonra bırakmayı düşünmedin. okadar yaptın şimdi bahane ediyosn. şuhalde senden sonra biri onla evlenirse senin üstünde hakkı olcak mı olmucak mı? o kıza helal olsun doktor olayını kabul etmiş. ya karaktersiz gurursuz bir insan ya da sana olan sevgisi tüm değerlerin üstünde ağır basmış. şuhalde bakire olmasa bile seni tüm benliğiyle bukadar seven herşeyin üstünde tutan birini bırakma. büyük ah alırsın asla mutlu olamazsın. belki görmemiş bir bakireyle evlenirin ama huzur bulamazsın asla
50 Yorumla
+1 yılDOSTUM sen hemen panıkleme dur bakalım. İlk ilişkide sevgılınle nısanlınla ıyı bır sevısme olduysa rahat bır pozısyonda sonuna kadar gırebılırsın. esnek zarda hemen kan gelmez hatt bazı bayanlarda bır hafta hatta 3 gun 4 gunu bıle buluyor sureklı cınselık olmasına rağmen.
Gelelım anala. analda ılkdede olsa eger bayan ısteyerek yapıyorsa ılk 1 ıkı dakıak zorlanırsın ama kremııyı kulandıysa kokune kadar gırer ılk darlıgı atlatmak sorun.. sen hıc baska suphen var mı aklın yataktamı karsıt senın? bana özelden ulasabılırsın eger burada yazmak ıstemıyorsan10 Yorumlao kız önceden ilişkiye girmiş olsa bile senin gibi zar takıntılı bir insana söylememesi normal. doktora götürmek nedir ya nasıl gurur kırıcı bişeydir bu. senden öncesi geçmişte kalmış kardeşim sen neyin derdindesin seninle ilişkisi başladıktan sonra sana yanlışı oldu mu ona bakarsın bi? o kıza da yazık sana da. allah kolaylık versin ikinize de doğru yoldan şaşırtmasın
610 Yorumla
Soran+1 yılAmin.. Allah doğru yoldan şaşırtmasın... ama yorumlarında çok sert sözler kullanmışsın ve olaya sadece kız açısından bakmışsın.. Yine de teşekkürler
- +1 yıl
ya erkek tarafından mı bakayım istiyorsun. adam gibi adamsan dediğim gibi olanı kabullenirsin öncesinde varsa bile ha aklında soru işaretleri mi var alır kızı karşına sorarsın. nasıl sorarım diye düşünme bence doktora götürdüysen bunu da yapabilirsin. (net bişey öğrenemedik gibisinden) yine aklına yatmadı şimdi olmasa ilerde ilişkiniz patlak verir zaten.
şunu da unutma ben bir kızım seni ne kadar anlasam da bana yapılmasını istemediğim bişeye haliyle tepki veririm
Soran+1 yılsordum ama inkar ediyor haliyle.. bu konuda da önce öpüşmedim kimseyle dedi ama dün gece biraz sıkıştırdım açıklamak zorunda kaldı öpüştüm dedi birisyle.. ee bu konuda da belki söyleyemiyordur ki zaten böyle birşey olsa bile cesaret edemez.. önümüzdeki hafta karşıma alıp soracam , gözlerinden anlarım belki.. daha önce bir sevgilimde gözlerinden anlamıştım yalanını kız mosmor oldu açıklamak zorunda kaldı ve ayrıldık
Soran+1 yıldüşündüm.. mesela dün gece dedim ki dürüst ol dedim benim için gerisi önemli değil dedim.. daha önce öpüştün mü dedim önce yok dedi sonra itiraf etti.. bu konuda açılması çok zor ama benim çözmem lazım
Soran+1 yılevet daha önce kaç kişiyle çıktın dedim önce 2 dedi.. aradan bir iki ay geçti 3 kişiyle çıktım dedi.. arada 2-3 ay geçti yemin ettirdim.. ortaokulu da sayarsak 5-6 kişi dedi.. yani kız tutarsız ve bu şüphelerimi arttırıyor zaten
Soran+1 yılhem de ne dayaklık.. hayatım zehir oldu bu 6 ay.. nasıl çözebilirim onu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir benzeri başıma geldi
bir kız veya kadın bir şeylerden kaçıyorsa %90 bir vukuat işlemiştir
hastane gitmez 1. sebep
ve şu an birlikte olduğum kadında 5 sene yapmadım dedi ama anal’dan rahat aldı
bazen alettemi sorun var dedim 0 birine sokmayı denedim çıkar diye bağırmıştı
neyse sen vicdan azabı duyma
bu tarz kızlar genelde kendisini yama yapmaya çalışır birilerine sen dua et siyah külot giyip adetliyken gece karanlıkta veya seni içirip adetliyken vermedi ( bunu uygulayana şahit oldum)
gerdekte bile korkanlar varken 1 2 damla kan geldi demesi tuhaf zaten sokar sokmaz gelir kan
evlenecek olduğum kadın duldu o bile patlak olduğu halde ilk girerken acıma edebiyatı yaptı sinirim tavan yapmıştı
Boşver Seni Allah kurtarmış
gercekten bir kere gaflete düşüp yapıp pişman olana can feda ama oda onu çok sevmiştir yoksa vermezdi
dulun ise neden dul kaldığını öğrenmek lazım önce10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirincisi kız bunu senle yaptıysa bu konuda iradesiz demektir daha önce de yapmş olma ihtimali yüksek yani cahilin teki ama asla günahına girme çünkü bazı bayanlarda çok geç yırtılıyo az kan geliyo bazışarında hiç yırtılmıyo daha çok farklı çeşitleri var bunun
İkincisi ise bu kız sana güvenmiş ve bakire olduğunu söylemiş sen bunu bile bile onunla birlikte olduysan onu yüz üstü bırakamazsın doğru söyleyip söylemediğini asla bilemezsin madem öyle asla bakire olduğunu söyleyen bir kıza el sürüp bu riski almayacaksın. Onu yüz üstü bırakırsan senden şerfsizi yok çok büyük vebal alırsın.27 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten kız olduğunu bilsem hemen evlenecem.. ama madalyonun öbür yüzü beni çok huzursuz ediyor ve bu evlilik ne kadar sağlık yürür diye kendimi yiyip bitiriyorum.. kız bir kaç defa yalan söyledi bana yani öpüşmemiştim dedi sonra itiraf etti..2 kişiyle çıktım dedi sonra 5-6 oldu yani bu konular beni daha çok şüphelendiriyor..
Cevap sahibi+1 yılŞüphe etmekte haklı olablirsin ama dediğim gibi bakire olduğunu söyledikten sonra onunla birlikte olman senin hatan bunu yapmycaktın. Doğru söylemiş olma ihtimali ne kdr düşük olursa olsun sen o ihtimale odaklanmalısın. Ben seninle birlikte olmasını da yanlış buluyorum yolda görsem suratına tükürmem ama senin aldığın sprumluluk büyük ahı da büyük olacaktır. Olmadı evlenip boşanırsınız maksat o damgayı yemesin yani
Soran+1 yılyaa kızla evlenip boşansam kız anlar ama onu bu yüzden bıraktığımı
Cevap sahibi+1 yılHa şimdi ayrılırsan anlamaz yani.. sen üzerine düşeni yap o nasıl anlrsa anlasın hem hadi evlendik diyip boşanmayacksın ya aradn birz zmn geçsin baktın o şüpheyle olmuyo hem üzrine düşeni de yapmşsın o zmn bulrsun bir bahane ya da doğruyu sölersin ama belli olmaz belki de çok mutlu olursnz evlenince
Soran+1 yılbence evlenmeden temiz temiz ayrılmak var.. evlendikten sonra adı dul kalacak ve çocuk olursa çocuğa da yazık olur.. Bu sorumluluğu alamayız
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun ama ben böyle bir durumda dul olmayı daha makul görürdüm ama kıza konuyu aç bence tetcihi ona bırak ayrılcksa da o ayrılsın
Soran+1 yılne diye açayım konuyu? evlenip dul kalmayı göze alıyormusun diye mi?
+1 yıl1- her 1000 kadından 1 tanesinde zar olmayabilir
2-zar var diye kan gelecek bir durum yok esnekse doğumda bile bozulanı mevcuttur
3-vajinadan çocuk çıkıyor genişliğini neyle ölçtün ki? kriter penisinse hava alırsın
4-vajinanın ne olduğunu bilmiyorsun
5-ön sevişme gerçekleşmişse vajina gayet yapısal olarak genişlemiş olabilir
6-sana güvenip koynuna girmesi hata sen daha penis ne onu da bilmiyorsun35 Yorumla- +1 yıl
dipnot: en basit soda şişesi çapı 6cm dir:D
anlayın işte hikayeyi:S
Soran+1 yılgerçekten bu konuda deneyimin varsa özelden konuşalım ama ciddi ve edepli yorumlar yapacaksan
- +1 yıl
pm at bakalım
Soran+1 yılneyse burdan konuşalım.. daha önce de iki tane bakire kız vardı ama bırak girmeyi ucunu bile sokamadım.. hatta analdan bir defa yapmaya kalktık yarısı bile girmiyordu.. sence şüphelerimde haksızmıyım?
- +1 yıl
ön sevişme olmazsa vajina kendini hazırlamaz ve bu metabolizma meselesidir.
+1 yılsenin ki şüphe değil.. bir kaç kez ilişkiye girince kızdan bıkmışsın... senin gibilerden iğreniyorum kusura bakma...
kızı her türlü kullan sonrada şüpheleniyorum falan.. bir de üstelik.. buraya penis ölçülerini yazmıssın... töbe töbe yaa77 Yorumla
Soran+1 yıltamam da detay anlatmak zorunda kaldım çünkü bazıları penisin küçük olabilir o yüzden vajinası geniş gelmiştir diye yorum atıyorlar.. hemen kızın günahını alıp bırakmak istemedim daha emin olmak için ilişkiye 1-2 defa devam ettim
- +1 yıl
bu kızın günahını almamış halin mi?
- +1 yıl
sen dua ette kız seni ailesine beni kandırıp kullandı şimdi de terk ediyor diye şikayet etmesin... o zaman ne yaparsın bilmem...
Soran+1 yılşikayet edemez ben de o da bu konu aramıza sır olarak kalacak dedik.. yani çevreden aileden ve gerçek hayattan biri bilemiyecek.. ne biliyorsun kızın beni kullanmadığını? sadece kız açısından olaya bakıyorsun.. ne yani önüne gelene ver sonra git bir enayi bul evlen.. sözüm herkese değil ama böyle namussuz kızlar da var..
- +1 yıl
ben onu bilemem.. sadece senin anlattıklarına göre yazıyoruz. biz...
- +1 yıl
Sen onu atarsan hayatindan ve bekaretini aldiysa oyle bir eder ki
Soran+1 yılben de o da söz verdi.. eğer sözünden dönüp ailesine açarsa ben de kendimi savunurum kan akmadı mecbur kaldım bıraktım derim.. bir kaç kez de yalan söyledi bana derim ki söyledi
+1 yılkardeşim öncelikle vajina darlığı ve zar meselesi sıkıntılı bir konu. zar çok esnek olabilir evlilik boyunca zarı yırtılmayadabilir. ve bazı bayanların ne kadar çok ilişkiye girsede vajinası dar olabiliyo. nişanlının durumuda bunun tersi olabilir. ilişkiyle alakası olmayabilir. ama şöle bişeyde var günümüzde ilişkiye girmemiş kız bulmak çok zor. kızlıktan daha çok hanımefendiliğe özen göstermeni tavsiye ederim. içinde or*spuluk olan kız zaten sen onu bozduktan sonrada yapar yapacağını. Kısacası çok sıkıntılı bir konu :)
00 Yorumla
+1 yılOha ya o. O doktora gitmeyi kabul etmişse zaten çekincesi yoktur. Üstelik doktora götürmen yeterince rencide edicidir onun için. Kaç yaşına gelmişsin, kalmışın evde, yemişsin naneyi derdini sevsinler. Sen bakir miydin ondan haber ver tey lolo
( ̄. ̄)76 Yorumla
Soran+1 yılİlk başta gitmek istemedi ağladı.. ben çok ısrar ettim ve ayrılmakla tehdit ettim öyle kabul etti.. ama gittiğimizde çok geç kalmıştık 8. gün gidebildik..1-2 gün önce götürseydim eski yırtık mı yeni yırtık mı belli olacaktı.. ama ilginçtir ki kız ilk 1 hafta gitmek istemeyince şüphelerim daha çok arttı
- +1 yıl
Neden istemediğini sorduğunda ne dedi? . Şüphelerle de ilişki yürümez. Soruma cevap verir misin! Sen bakir miydin?
Soran+1 yılBen kimsenin bekaretini almadım bu güne kadar.. kız da yok işte gelin evde yok ben onun bebeğine bakıyorum annem hasta bebeğe bakamaz gibi bahaneler.. istese 1 saatini ayıramazmıydı neticede hayat meselesi
- +1 yıl
Ama tecrüben var yani... Tencereye kapak düşer. Kusura bakma hakkın olanı iste. Bu saatten sonra da hayat meselen düze çıkarmayacak seni. Durumunuzu nereden tutsan elinde kalır da bakma işte sadece soruna göre hareket etmeye çalışıyoruz. Seviyor musun peki? :/
Soran+1 yılSeviyordum ama bu olanlardan sonra soğudum
- +1 yıl
:/ Ne diyelim artık size kalmış. Yorumları okudum da kıza da sana da diyecek laf yok. Efenim son sözüm biraz neşe katsın bari: Bıldır yediğin hurmalara bakmayı bilmeli...
https://m.youtube.com/watch?v=hI3t1wYdRS0
+1 yılBir kizin doktora goturulup, kizlik zarina baktirilmasi kadar igrenc, utanc verici, rezil bir sey daha yok su * dunyasinda.
Kizi banyoya gondermeler kan gostermesini istemeler
Doktora kizlik zari kontrolune goturmeler
İs yatmaya gelince bir numarasiniz erkeklige gelince eser yok *
Ulan bakire degil diye kizdan ayrilacaksin, kizla sen de iliskiye girmissin o ne olacak?
Bir de herkese sktr gt demis minakodumun yobazi40 Yorumla
+1 yılYa ne kadar abartıyorsunuz bakire mi değil mi diye. Kendiniz başkalarıyla ilişkiye girince sorun olmuyor ama. Kadının vücudunu bir seks objesi olarak görmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.. Sizden iğreniyorum.
531 Yorumla
Soran+1 yılkendinden iğren böyle düşündüğün için
Soran+1 yılmesaj da atma bana birdaha seni çok fena rencide ederim bak zaten derdim sıkıntım çok bir de böyle abuk subuk fikirlerini kendine sakla
- +1 yıl
Sen kendinden iğren. l*n işiniz gücünüz bekaret olmuş azıcık bu kadar okumaya bilime önem verseydiniz şu an Amerika'nın yerinde bile olabiliyorduk. Ama sizin işiniz gücünüz "acaba şu kız birine vermiş midir?" "şu kızın bacaklarına bak vay" gibi olaylar. Ya da toplumun düşüncesinden farklı düşünen insanlara saldırmak. Basitsin arkadaş, bu kadar.
Soran+1 yılAmerika kim yaa? güldürme beni bir s*ktir git önce kendine ahlak dersi ver
- +1 yıl
Senin gibi iğrenç bir ahlakım olacaksa olmaz olsun, kim ne derse desin benim ve düşüncelerim hakkımda umrumda değil. Hepiniz midemi bulandırıyorsunuz.
Soran+1 yılyav he he çok ahlaklısınız:) biz senin gibi geniş mideli değiliz ki önümüze gelen kızı kabul edelim
- +1 yıl
Ya sen bir kadının değerini nasıl hesaplıyorsun? Birinin ona dokunup dokunmamasıyla falan mı? Ne sanıyorsun kadını cansız bir varlık falan mı? Ya senin gibi nasıl birine layık olabiliyor anlamıyorum bu kadar iğrenç birini görmedim hayatta
Soran+1 yıldefol git önce kendi iğrençliklerini gör bir yazılarını oku.. insanlara yardımcı olmaya mı geldin hakaret etmeye mi.. İNŞALLAH senin de başına gelir o zaman bakalım böyle büyük konuşabiliyormusun?
- +1 yıl
Bir kere başıma gelirse ben senin gibi tepki vermem, liboş değilim. Sana yardımcı olmaya gelmedim tabii ki bir kadını doktora götürüyorsun bir de ne kadar onur kırıcı. Kadın vücudunu bir seks objesi olarak görüyorsun. Ve inkar bile etmedin, bunu binlerce kez dememe rağmen.
Soran+1 yılhe he çok bilmişler sizi:)
- +1 yıl
Ne saçmalıyosan?
Soran+1 yılkızım bir yürü git yaa senin hangi yollardan gittiğin belli yorumlarından.. yarası olan gocunur misali
- +1 yıl
l*n ya gerizekalısın ya da laf anlamıyosun sen. Hangi yoldan gittiğim seni ilgilendirmez ama direk ön yargılı aptal yorumlarına başlama.
Soran+1 yılbelli belli.. ne mal olduğun belli..
Soran+1 yılbir de akşam şu iftarımı yapim sonra küfrederim sana.. şimdi oruç oruç küfretmek istemiyorum
- +1 yıl
Komiksin ya asdnfnkj Senin aptal yorumların umrumda değil, zaten senin gibi karaktersiz birinden mantıklı bir şey demesini beklemiyordum
Soran+1 yılneyse yine küfredemiyecem yine iftarı bekleyecem.. illa boş anıma denk geleceksin kaçarın yok!
- +1 yıl
Sen oruçluyken saygılı iftardan sonra değil misin? Din anlayışın beni gülmekten öldürdü açıkçası
Soran+1 yılSenin o g*tünden s*kerim bak.. bir daha yazma sülalenden girerim!
- +1 yıl
Ne kadar ahlaksız olduğunu belli ettin yine, seviyeni de görmüş olduk
Soran+1 yılahlakı senden mi öğrenecem l*n am*na goduğumun or*spusu.. kısaca s*ktir git diyorum.. benim sayfama da bir daha yazma.. o yorumlarını da ananın am*na tek tek sokarım
- +1 yıl
Seviyesizsin işte
Soran+1 yılkızım bak git:)
- +1 yıl
Ne gitmezsem yine iğrenç ağzını açıp, iğrenç küfürlerini edip seviyesizliğini mi göstereceksin? Bunun sonucunda bana bir şey olmaz, kendini küçültürsün
Soran+1 yılyaa sen malmısın? niye sen çok mu edeplisin de bize edep dersi veriyorsun.. önce bir yorumlarını baştan aşağı oku yut.. sonra gel benimkini yut.. defolll!
- +1 yıl
Doğru ben bir kadını doktora götürüp gururunu kırdım onu bir obje olarak gördüm kendimi de yüce gibi sonra geldim burada orucumu açtıktan sonra küfrettim. Edep dersi vermiyorum ben sana düşüncelerimi söyledim, senin karakterini beğenmediğimi söyledim ve seviyesiz olduğunu söyledim
Soran+1 yılseviyesiz sensin l*n k*ltak.. defol diyorum sana ananı daha fazla s*kmeden
- +1 yıl
Aslında niye sana cevap yazıyorsam ya zamanımı çalıyorsun resmen boşuna parmaklarım çalışıyor ya. Neyse. Umarım yaptıklarınla hala mutlu olabilirsin
Soran+1 yılteşekkür ederim:) hah şöyle adam gibi yorum yaz biz de adam gibi cevap verelim
- +1 yıl
Bi' şey derdim ya neyse askdfnkjdsl
Soran+1 yılde de.. içinde kalmasın askdfnkjdsl askdfnkjdsl ne yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten doktora götürerek gururunu yeterince kırmışsın, bakire değilse de olan olmuş, sevsen neden bunu dert edesin ki hem sen bakire bir kızı hak ediyor musun ki? evlenmeden önce de kız sana güvenmiş yapmış , kızı ortada mı bırakacaksın bir de nişanlısınız yani. artık sen de temiz değilsin.
51 Yorumla
Soran+1 yılyav he he
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlık bozdun veya bozmadın sonuçta cinsellik yaşadın tamamdır sende bakir değilsin tamam mı yavrum
yalan konusuna gelince bence sen baya bir korkutmuşsun bu kızı
önce sakin sakin konuş böyle birşey varsa anlatmasını ve kimseye söylemeyeceğini bildir ona
bence senin onu rezil etmenden korkuyor
tabiki yalan dolanla evlilik olmaz
birde şüphe varsa hiç olmaz22 Yorumla
Soran+1 yılbence de ben birilerine söylerim diye korkuyor olabilir..
Cevap sahibi+1 yılonun için doğruyu söylemiyor olabilir
kibarca yaklaş kıza bağırma sert konuşma
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kizda var bir sorun ve eğer sen yatmasaydin evlenmeden önce diktirip yamalayabilirdi.. mesela benim sinifimda bir kiz vardi ve defalarca beraber olmustu sonra kiz evlenecegi zaman eskisinden para istemisti adam benden önce bozulduguna git demis v hasil kelam o kiza bir oyuna getirebilirsim mesela arastir eskiden hangi sevgilisini cok sevmis ve öğren daha sonra bu adamdan rica et gerekirse bir miktar para ver kiza geri dönüş numarasi yapsin ve kizla yatmak istesin o anda yakala çünkü çocuk doğruyu söylerse inkar edecek bir tipe benziyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan insan evlenecegi kadina guvenmez mi be bir de doktora goturmussun , ulan o bakire olmasa gelir mi doktora
Acidi yavas desek nazli oluyoruz dayaniyim de hemen girsin desek o* oluyoruz
Ne cektik sizden , yaziklar olsun69 Yorumla
Soran+1 yılben de güvenip öyle evlenmek istiyorum.. doktora gittik bozulmuş dedi ama eski yırtık mı yeni yırtık mı belli değil.. tepkilerinde haklısın bir kız olarak ama ben de erkek olarak kendi açımdan enayi konumuna düşmek istemiyorum benim de gururum var tek sizin değil
Cevap sahibi+1 yılArkadas nisanlanana kadar aklin nerdeydi , kolay mi evlilik o kizin huyu neyse cocugunda oyle huylu olacak ne kadar hafife aliyosunuz
Insan bakisindan bile anlar kizin birinin altina yatip yatmadigini
Ya ilk seninle olmussa ne olacak
Cevap sahibi+1 yılZaten artik sende temiz degilsin davul bile dengi dengine , bakire bir kiz isteme hakkini kaybettin
Bakire olmadigini acikca soyleyen utanmaz birindense bu kizla evlen
Soran+1 yılbilmiyorum kafam karışık.. sence bunun bir başka yolu yok mu öğrenmek için?
Cevap sahibi+1 yılBence kizi daha fazla rezil etme konuyu oraya buraya yayip opustugnu bile o kadar gizleyen ondan bile utanan kiz senle evleneceginize inanip yatmis kizi uzme bos yere
Soran+1 yılPeki ben sana sorayım.. daha önce 1-2 bakire sevgilimde denedim ucunu bile sokamadım o kadar dardı ki vazgeçmek zorunda kaldım.. hatta 1 sevgilimle anal denedik yarısı bile girmedi krem zeytinyağı hiç birşey fayda etmedi giremedim.. bunda ise her iki yoldan denedim sonuna kadar alıyor hem de hiç zorlanmadan hemen giriyor.. şüphelerimde haklıyım yoksa bu kadar peşine düşmezdim bu olayın
Cevap sahibi+1 yılHer kizin fizyolojisi ayni degil ki
Bende de kan gelmedi ama esim hic suphelenmedi cunku insan tavrindan tutumundan anlamaz mi Kiz ne is..
Bak gizli olarak yaziyorum daha once yapmis olsam soylerim ama bakireydim
Soran+1 yılkızdan kan gelmeyince koşarak lavaboya gitti panikledi.. dönüşte bana dedi ki 1-2 damla çok az geldi dedi.. al şu peçeteyi bir damla azıcık bile olsa göster dedim diretti göstermek istemedi? şüphelerimde haksızmıyım? yalan söylemese neden dur bir bakayım belki birazcık vardır diyebilirdi?
Cevap sahibi+1 yılO da biraz kandirikciymis yani
Yok yok olmazmis bu is ayril kardesim , anlasildi senin durum
Gizli Üye(36-45)+1 yıldarlığa falan takılma her erkeğin penisi bir mi ki bak birinizin kalın birinizin uzun
kaınınki de bir olmaz
ama namusuna dahi güvenemediğin kişiyle evlenme
ya da güvenene kadar en azından bu kuşkular hayat boyu gitmez her sevişmede aklına gelir
otur konuş başka yapılacak bir şey yok06 Yorumla
Soran+1 yılbenim penisimin kalınlığu ve uzunluğu normalin üstünde yani normalden biraz büyük.. buna rağmen hiç darlık yoktu her iki taraftan da çok rahat girdim.. bu çok kuşkulu bir olay yani bana göre %85 daha önce ilişkiye girmiştir ama kız bunu inkar ediyor tabi
Cevap sahibi+1 yılnamusuna güvenmediğin insanla evlenme asla mutlu olamazsın ve asla aklından çıkmaz
evden çıkarsın acaba ne yapıyor? düşüncesi gelir benden önce varmış ya sonra ne olacak dersin
ne yap yap öğren işin aslını
Soran+1 yılNasıl öğrenebiliriz?
Cevap sahibi+1 yılsoracaksın açık açık emin olana kadar
Cevap sahibi+1 yılevlilik öncesi ilişkiye karşıyım biz öpüşmedik bile evlenene dek nikahımız da vardı üstelik
anal ilişki anal fissür fistül yapar
ben barsak srnundan dolayı anal fissürden ameliyat oldumda mahvoldum ağlamaktan
ayrıca bunları da bil derim
Konu ile ilgili hadislere bakıldığında Peygamberimiz sallallâhu aleyhi ve sellemin de bu tür ilişkinin haram olduğunu açıkladığı görülmektedir.
“Karısı ile ters ilişkiye girenler, Allah’ın rahmetinden uzak kalırlar.” (Ebu Davud, Nikâh, 45, Ahmed b. Hanbel, 2/444)
“… Kadınlarınızla ters ilişkiye girmeyin. Allah hakkı söylemekten çekinmez.” (Tirmizi, Radâ’, 12)
“Allah, bir erkeğe veya kadına arkasından yaklaşan kimseye rahmet nazarıyla bakmaz.” (Tirmizi, Radâ’, 12; İbn Mâce, Nikâh, 29)
“Bir erkeğin karısı ile ters ilişkiye girmesi küçük lûtîliktir.” (Ahmed b. Hanbel, 2/182)
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgilerin için..
+1 yılkardeşim iyi bir doktora götürr ya da sen yaparken nişanlını hal ve harektlerinde anlamdınmı rahtmıydı yoksa tedirginlikmi yaşıyordu kız çok rahatsa daha önce ilişki yapmıl olabilir çünkü herkes ilk ilişkiden biraz olsun korkarr bunu farketmiş olman lazımdı
02 Yorumla
Soran+1 yılyok hiç korkmadan yaptı.. ilk kızla tanıştığımda kızın elleri titriyordu resmen.. beni görür görmez heyecanlanıyordu.. ama ilk ilişkimizde de çok rahattı anlamadım
- +1 yıl
dediğm gibi buradan kimsenin günahına girmek istemem ama herkes bir tedirginlik yaşar bazı kızlar bile evleniyorum ilk geceden korkum var diye başlık atıyor buraya sen düşün yani hee birde şu var bazı zarlar doğumda yırtılır esnek olduğu için bunuda unutmamak lazım kısaca herşey sana kalmış ama bu problemini çözmeye bak çünkü bu sorular aklında olduğu sürece çok sıkıntı yaşarsınız ikinizde
+1 yılVajina normal, iç kanalı geniştir olur ama anal normal değil/mümkün değil.
Ben bekareti umursayan bir adam değilim, sanada tavsiyem eğer mutluysan bekarete takılma. Ha sana bakireyim deyip kimse ile bir şey yaşamadım gibi laflar ettiyse bu ayrı bir durum. Dürüstlük önemlidir, zar önemsiz olsa da.
Anal'dan yapıp yapmadığını yapısına bakarak anlarsın ;) detayları bilmek istersen mesaj at.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu devirde kızlarda bakirelik önemli olmadığı için belki gençlik kurbanı olmuştur bunu tam olarak bilemeyiz her şey kızın gururuna kalmış insansa yaptığı haltı söyler ama sucu yoksa büyük günah alırsın hem aranzda sevgi kalmamış sığumuşsun en iyisi şüpheli ilişki devam etmektense ayrılmak olucak...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş hem evlenmeden cinsel ilişkiye gir ondan sonra deki ben bundan ayrılcam ee bir dahaki evlendiğin kişi o zaman bakire olmasın önemi kalkar çünki sen bakir değilsin artık
60 Yorumla
+1 yıll*n kızı düdükledin şimdi de kızdan ayrılmak için bahane arıyorsun.
51 Yorumla
Soran+1 yılya kız daha önce düdüklendiyse ve seni enayi yerine koyuyorsa? bahanem olsaydı 6 ay beklemezdim.. kızın günahını almak istemediğim için araştırıyorum.. Lütfen ölçülü ve yapıcı yorumlar yapın ki bize yardımcı olun bu konuda.. hakaretvari yorumlar kimseye fayda sağlamaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla yapısı nasıldır, acır mı acımaz mı, dar mıdır değil midir bilemem. Kişiden kişiye farklılık gösterir diye duymuştum ama birbiriniz için yaratılmışsınız bu açık. Bir an önce nikah tarihi alırdım yerinde olsam.
14 Yorumla
Soran+1 yılnerden çıktı bu birbiriniz için yaratılma?
Cevap sahibi+1 yılİkiniz de evlilik öncesi ilişkiye karşı değilsiniz, sen kizin arkasına gecmissin o da dur napiyorsun dememiş. Alan memnun satan memnun. Neyi sorun ettin anlamadım ki ben
Soran+1 yıltamam be abuk subuk yorumlar yapmaya başladınız yine..
Cevap sahibi+1 yılDoğruya doğru :))
+1 yılSen o kizi o koltuğa oturttun o muayneyi yaptirdin ve hala konuauyorsun öyle mi. Eğer şüphe duyuyorssan ilk günden biraksaydin
314 Yorumla
Soran+1 yılİnkar etti kız ben de belki ilk ilişkide kan akmaz diye 2. ve 3. ilişkiyi denedim yine kan akmadı.. niye mi denedim? eğer 2. veya 3i ilişkide kan aksaydı kızla evlenecektim hemen
- +1 yıl
Simdi evlenmeyecekmisn yani.. O yuzdn mi ilişkiye grdn kzla.
Soran+1 yılyok evlenmiyecem demiyorum iyice araştırıyorum şimdi.. hatta eski çıktığı bir çocuk var onun liseden kankasını buldum biraz eskileri araştıracam
- +1 yıl
Arastrmkla eline birşey geçmez.. sende masum değilsin.. Masum birini hakkettgini dusunuyormusn
- +1 yıl
Bu yoruma katiliyorum
Soran sen inkar etti dedigine gore zaten dusuncelerinde eminsin aksini kabul etmeyeceksin
Adli olaylarda bile gerekmedikce kiz o masaya yatmaz , ben olsam onun yerInde coktan ayrilirdim
Sen o kadina eziyet olursun olsan olsan senle evlenilmez
Soran+1 yılonunla ad evlenilmez? çünkü yalan söylüyor.. dürüst olsaydı belki kabul ederdim.. en kötü ihtimalle kabul etmeseydim bile herkes kendine göre bir yol seçerdi olay bu kadar uzamazdı
- +1 yıl
Yalan degilse ya , kul hakki bu
Kiz bakire olmasa o doktora gelir miydi - +1 yıl
Ya yine birakacaktin. Yolun yol değil soyleywym. Bu dusuncedki insanlar ve zaman kandirilmaya mahkum olacaklardır. Peki sunu cevaplar misin egerki o kiz numaradan cekinseydi iste rahat girmeaeydi falan ama yinede kanamasaydi o kizi doktora gotururmuydun. Dürüst cevap ver
Soran+1 yıldoktoro yine de götürürdüm emin olmak için.. bir de neden ilk 7 gün ısrar ettim gelmedi.. çünkü ona da anlattım eğer ilk 7 gün gidersek anlaşılır yeni yırtık mı eski yırtık mı diye.. neden kabul etmedi bu kadar önemli bir konu? bana utandı falan deme komik geliyor.. utansaydı benimle olmazdı zaten
- +1 yıl
Hay senin zihniyetine!!!
- +1 yıl
Götür götür çok kolay birşey bu zaten. Lafina güvenin yok doktora sorcz demeyi kaç kiz yedirebilir acaba.. Elbet sende hakettgini bulursun.
Soran+1 yılseni Allaha havale ediyorum ya... diliyorum senin de başına gelir
- +1 yıl
Baskalariyla yemedgin halt kalmasin sonra doktor doktor halt yediğn kizlari dolastir. Sonra seni Allaha havale ediyorum de. İyi ya ne güzel hayat ne güzel inanç.
Soran+1 yılkaybol
+1 yılne önemi var kız dünyaya dün gelmedi ya onun da bir hayatı var geçmişi var normal her şey o değil doktora götürmek nedir ya. :(
21 Yorumla
Soran+1 yılama bu sorularla çok yürüyemezdi evlilik.. ve ben de renkten renge girdim hatta ilkinde götürmek istedim doktora ama bir türlü gönlüm el vermedi baktım olmayacak daha kötüye gidecek mecburen götürdüm
+1 yılBöyle bir sebepten dolayı onu bırakmak istiyorsan gerçekten sevmiyorsundur zaten.
Ayrıl kızın başını yakma.15 Yorumla
Soran+1 yılBence bir erkek için en makul ayrılık sebeplerinden biridir.. hele ki içinde yalan dolan varsa
- +1 yıl
Sen de ilişkiye girmişsin daha önce. Yukarıda da bahsetmişsin. Şimdi sen erkek olduğun için evlenmeden önce ilişki yaşamak hakkın ama o kadın olduğu için hakkı değil mi?
Merak ediyorum, o zaman erkekler kiminle ilişkiye giriyor? Birbirleriyle ilişkiye girsinler o zaman. Mantığı kes...
Soran+1 yılben de kimsenin kızlığını bozmadım ona bakarsan?
- +1 yıl
Eminim o da kimsenin kızlığını bozmamıştır. Saçmalama lütfen. Ne demek istediğimizi anlıyorsun ama işine gelmediği için anlamamazlıktan geliyorsun. Sonuç itibariyle bakir değilsin. Kızlık bozup bozmamanın ne farkı var bu durumda? Sen diyorsun ki bir erkek daha önce sevişmiş bir kızla seks yapabilir ama bir kız yapamaz.
İki yüzlüsün. Hiç kimseyi hak etmiyor senin gibiler.
Soran+1 yılyav he he:)
Kız orgazm olmuşsa, orası kayğanlaşmış ve genişlemişdir. Kan gelmeye bilir. Himenin yapısından dolayı. Her kızda farklıdır.
012 Yorumla
Soran+1 yıliyi de sonraki ilişkilerde o zaman kan akardı? veya doğuştan kızlık zarı yoksa bile birazcık da olsa dar olmaz mı yaa?
- +1 yıl
Eğer orgazım olmuşsa, kahve fincanının yarısı sıvı gelmişdir. O da çok kayağan sıvı. Orası esnemiştir.
Vajina kuru olduğunda darlalıyor ve penis girmekte zorlanır.
Himen yapısına bişey diyemem, çünki çoğu kızda kan gelmemiş. Açık oluyor bir tarafı himenin bazı kızlarda. Bazılarında ortası delik
Soran+1 yıldoktor yırtılmış dedi ama eski yırtık mı yeni yırtık mı belli değil.. yani kız olmadığını biliyoruz
Soran+1 yılÇok önemli tabii.. yani şu beni çok rahatsız ediyor.. bir kız gidip önüne gelenin altına yatacak ve gelip seni enayi yerine koyacak.. işte bu da bizi rahatsız ediyor anladın mı_?
- +1 yıl
Anladım Seni aldatmasından rahatsız oluyorsun. Valla günahına giremem. Şimdi buradan ne söylesem doğru olmaz. Yinede kızı sen bizden iyi tanıyorsun, nasıl olsa sevgilin. Sence seni aldatma ihtimali var mı? Yani dürüst mü? Yalanlarını sık sık yakalar mısın ve s. Bunu iyice düşün ve bana görüşünü bildir
Soran+1 yılson zamanlarda bir kaç yalanını yakaladım.. önce 2 kişi ile çıktım dedi.. sonra sıkıştırınca 3 oldu.. biraz daha sıkıştırdım 5-6 oldu.. sence şüphelerimde haksızmıyım şimdi?
Soran+1 yılbirileri ile sevgili gibi çıkmak, öpüşmek koklaşmak veya daha ilerisi de olabilir.. kızın sınırlarına bağlı
- +1 yıl
Anladım. Onu sen önceden sormalıydın ona. Yani ben mesela evleneceğim adama her şeyi a dan z ye kadar konuşurum. Tabi kendisi sorarsa.
Önceden hayatında ne olmuş diye sormalıydın.
Bide her sevdiğin adamla yatma ihtimali büyük değil. Yatma genelde seks acısından tatmin olmak için bir araya gelmekdir.
Her aşk yatakla sonuçlanmaya da bilinir
Soran+1 yılilk tanıştığımızda sordum..1-2 kişiyle çıktım dedi.. bişey yaşamadım dedi.. aradan 6 ay geçti.. şimdi5-6 kişiyle çıktım birisiyle öpüştüm.. bir diğeri beni zorla öptü bilmem ne.. yani sonradan açılan tiplerden
- +1 yıl
Valla artık bişey diyemem.
Genelde kızların böyle bir meseleleri erkekden saklama durumlarına sebeb onları kayb etme korkusudur. Yani toplumumuzda erkekler daha önce ilişkiye giren kızları kabül etmedikleri için, kızlarda redd edilecek korkusuyla bu durumları erkeklerden saklıyor.
En iyisi tanıştığın an, nasılsınsa seni öyle kabül ediyorum demek en iyisidir.
ya da kızda öyle bir cesaret olmalı ki, bunu karşıdakına itiraf ede bilsin. Etiraf edemeyen kızlar böyle ilşkilere kendileride kötü bakanlardır, hem kötü bakıyor , hem yapıyor ve bunun saklı olmasınıda reva biliyor.
Ama tüm bunları senin sevgiline ait edemem. Aksi halda günahına girmiş olurum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilk ilişkide girmek biraz zor olur diye düşünüyorum sonuçta daha önce ilişki yaşamamışsa biraz zorlanırdı gircekken kendini kasardı vs.
27 Yorumla
Soran+1 yılhiç kasmadı kendini hatta ilişkiye girmek istediğimde hemen kabul etti ve çok rahat davranışları vardı.. analdan yapmak istediğimde önce mırın kırın etti sonra kabul etti ama ordan da ilişkiye girdiğimizde öyle çok dar değildi..16,5 cm yi almak herhalde kolay değildir.. fazlası olsa onu da alacaktı o kadar emin konuşuyorum
Cevap sahibi+1 yılOov :S işin zor
Soran+1 yılöğrenmenin bir yolu yok mu?
Cevap sahibi+1 yılAçıkça sor başka türlü öğrenemezsin. Zaten bu şüpheyle ilişkiniz sağlıklı olmaz
Soran+1 yılevet ancak gözlerinden veya yalan söyleyip söylemediğinden anlaşılır.. Tabi uzman olmak lazım bu konuda da.. daha önce böyle bir sevgilim vardı yalan söylediğini gözlerinden anladım sonra kız itiraf etmek zorunda kaldı
Cevap sahibi+1 yılUmarım öğrenirsin
Soran+1 yılİNŞALLAH ÖĞRENİRİM YAKINDA
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız bildiğin seni enayi yerine koymuş bakire olsaydı kesinlikle dar olurdu herkeste farkli olur diyenlere bakma kiz onceden belliki yapmis bence ayril gitsin zaten kizda yuzsuzmus ben olsam bakireyim diyip bana innamayan biriyle evlenmezdim.
25 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.. ben de %90 böyle düşünüyorum
- +1 yıl
sen ne kadar salaksın bekıre olsa dar olurdu dıyosun kec kere seks yaptın? vajına esnek bır yapıdır zevk oldugunda herzman esner.
Soran+1 yılama doktor bozulmuş dedi yorumları düzgün bir okurmusun
Cevap sahibi+1 yılBenden iyi mi bilceksin. İlk giriste hepsi dar olur zorlanma olur kiz adami bildigin saf yerine koymus ayrica salak sensin Allahin cahili
Soran+1 yılyaa bu olay uzmanlık ister öyle herkes çözemez bence.. bakıyorum da yorumlarda çok kesin konuşuyorsunuz
Başkası ile olmuş olsa bile bu ayrılmak için bir neden değil. belki kötü. şeyler geldi başına gelmese bile sen onu ne için seviyorsun ya da seviyor musun onu düşünmelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol çok severek başladım hatta 1 yıl peşinden koştum ve hiç aklımdan çıkmıyordu.. ama şimdi aklıma bile getirmek istemiyorum kızı
Soran+1 yılkimsenin bekaretini bozmadım bugüne kadar
+1 yılSoran yorumlarını takip ediyorum
Sorunu kaldıracam biraz daha hakaret ettiğini görürsem yönetimede böyle bili vereceğim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktor görmedi mi test ederken nişanlının vajinasını bre geniş mezhep,,,, ha doktordur görür tıpta utanma olmaz ellesin vajinasını nişanlımın hafifçe okşasın diyorsan o senin midesizliğin
06 Yorumla
Soran+1 yılg*t herif bayan doktora götürdüm.. senin gibi midesiz değilim.. şu gizliliğini aç da kim olduğunu bilelim erkek!
Cevap sahibi+1 yılpezevengin evladı ben seni tenzih etmedim yukarda dediğimi yapanları tenzih ettim. ayrıca da kadın olsa elleyebilecek mi vajinasını nişanlının kadın olsa sevişsin o zaman nişanlınla , kadın doktora götürme nezaketi göstersen de yine de geniş mezhepsin nişanlını skilmiş mi diye götünden de sikmeye çalışan bir adamsın bir de rahat girdi diyorsun karaktersiz puşt
Soran+1 yılO. çocuğu o benim nişanlım veya her neyimse ne yaşadımsa sana mı hesap verecem p*zevengin oğlu... Ben sadece Allahıma hesap veririm... evet benim de pişmanlıklarım var neticede hepimiz insanız bir yerlerde hata yapacaz elbet.. bir daha yazma anandan girip sülalenden çıkarttırma.. oruç ağız küfrettirme beni
Cevap sahibi+1 yılo. çocuğu sensin bana hesap ver diyen olmadı köpek... ben senin anandan falan da girmem kusura bakma pez*ve*gin evladı dediğim için annene de sözüm yok geri aldım sen de geri alacaksın delikanlı adama yakışmaz.. küfredersek birbirimize edelim mert olalım.. gerçekleri duymak istemiyorsan sormayacaksın, korkuyorsan sormayacaksın,
Soran+1 yılgerçekler ne zaman küfür oldu gavat? sen kim oluyorsun da başkasının namusuna dil uzatıyorsun? ben burada bir konu açtım diye her istediğini yazma hakkı vermez sana.. ancak açtığım konu hakkında konuşabilirsin! özür dilersen sözlerimi geri alırım dilemezsen Allaha havale ediyorum iki elim yakanda hakkımı da helal etmiyorum bana ve nişanlıma küfür ettiğin için
Cevap sahibi+1 yılbak g*vat kardeşim , ne nişanlına küfür ettim ne sana ortada bir hak yok hukuk yok , ilk küfrü de eden sensin benim senin üzerinde hakkım var... ben annene ve babana dediklerimi geri aldım özür diledim... geri kalanlar senin gerçekte yapmış olduğun şeyler yanlış bir şey söylemedim senin karaktersizliğin dedim evlenmeden nişanlınla nasıl yatarsın bir de önlü arkalı yaptıktan sonra bakire mi diye sorarsın dedim... yine de kusura bakma ; sen de söylediklerini geri al özür dile
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendin evlenmeden bu b. ku yiyosun bir de utanmadan kızı doktora mı götürüyorsun. böyle bir şüphedeydin madem hiç birlikte olmasaydın. madem bir şüphen var kızla konuş, doktora götürerek en kırıcı davranışı zaten sergilemişsin. korkutmak yerine huyuna giderek bir dinle anlamaya çalış.
39 Yorumla
Soran+1 yılilk gün kan akmadı fakat kız lavaboya gitti keldi 1-2 damla çok az aktı dedi.. tamam dedim bana göster 1 damla bile yeter dedim bu beni mutlu eder dedim kız kabul etmedi ve yarım saat mosmor oldu bekledi.. ben bunun üzerine sinirlenip doktora götürmek istedim.. yani o konumda sanki enayi yerine konuluyorsun
Cevap sahibi+1 yılgöstermek zorunda değil tamam mı. şüpheye düşebilirsin ama bunu ona o kadar hissettirmek zorunda değildin. kadın ya bu mal mı da sıfır mı birinci el mi diye bakıyorsun, o senle evlenmeden zaten birlikte olmuş sana güvenmiş, haksızlık etme. otur kendini sorgula ben başka hangi kadınla nasıl yakınlaşmıştım diye. enayilik bir durum yok, kızla konuş yapacağın bu. senin göster vs demen onu korkutmuş olabilir. şimdiden aklında kötü eş imajı oluşturma. kan gelmesi gerekiyordu haklısın ama bir anda tepki vererek onu korkutmuş olabilirsin. bazı bayanlarda ikinci seferde olabiliyor yırtılma ya da kanama ilk seferde bir iki damla olabiliyor. bu yani.
Soran+1 yıl2. ve3. seferde de kan akmadı.. doktora götürmek istediğimde de tepki verdi gelmek istemedi.. kendine güvenen bayan bence düşünmeden doktora gitmeyi kabul eder ve kendinden emin davranır neticede bu iş karşılıklı sorumluluk ister
Cevap sahibi+1 yılkendine güvenen bayan mı? evet bekaret testi çok kolay kabullenilecek bir şey, aşık olduğun adamın senden şüphe duyması çok basit bir şey. biz de her sevgilimizle ilişkinin en başında gidip bekaret testi yaptırıyoruz. git Allah aşkına. bu zihniyetle hiç bir b. k omaz. kıza sabır, sana akıl fikir diliyorum.
Soran+1 yılYav he he:) çok biliyorsunuz herşeyi
Cevap sahibi+1 yılsen çok bildiğin için o örümcek beyninle bu hale gelmişsin boşversene.
Soran+1 yılS*ktir git burdan daha fazla ağzımı açtırma.. rencide ederim seni bak.. yorum yapıyorsan yardımcı olacak yorumlar yap.. hakaret istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi birinin "rencide" kavramı ile rencide olmam. bana göre fazla aşağılıksın.
o halde başta olumlu yorum yapmayanlara küfrederim, seviyem budur yazsaydın. cahil bir zihniyetle savaşmaya meyil etmem bile. Allah yolunu açık etsin.
Soran+1 yılAllah da sen ve senin gibilerin yolunu açık etmesin ki kimseye böyle zarar vermeyin diye.. neticede bu kız benim nişanlım ve evlenme niyetiyle birlikte oldum.. bu talihsizlik senin de başına gelebilirdi.. Şimdi sayfamdan defol bir daha yorum atarsan sülalenden girerim bak.. iğrenç kişilik
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünahını da alma, hakkına girme. Fakat, şüphe de insana huzur vermez. Şüphe duyduğun halde geniş geniş davranmışsın, ayrılmamışsın şu zamana kadar, bir de bize soruyorsun:/
Ben olsam, yani ufacık bir şüphe duysam yol verirdim.01 Yorumla
Soran+1 yılevet şüphe edilen şeyden uzaklaşmak istedim, aileme ayrılmak istediğimi anlattım fakat neden ayrılmak istediğimi bilmiyor ailem.. haliyle karşı çıktılar.. sen bu kızı bu kadar sevdin ısrar ettin şimdi niye ayrılıyorsun diyorlar.. her seferinde bir bahane üretiyorum kızdan soğudum diyorum ama karşı çıkıyorlar
Akli zar kadar calisanlardan nefret ediyorum
87 Yorumla
Soran+1 yılkız olduğun için.. bir de erkek tarafından bakmak lazım.. bencil olma bu kadar
Soran+1 yılDoktora götürmeseydim benim gururum ne olacaktı.. hep kız açısından bakıyorsun!
- +1 yıl
Yahuarkadasim, bu insani seviyorsan sana ve evliliginize sahip cikacaksa inancin tamsa sevdigini elinde tut derim.
Ha aklinda yureginde soru isareti varsa ve bunlar da tuz biberse ayrilin o zaman. Boyle ikinize de eziyet ve seviye simdiden incinmis.
Ben senin acindan bakiyorum elbet ama velev ki oyle birsey olmus cumle aleme duyuracak degilsin..
Benim bildigim adam gibi adam ya sahip cikar ya da ayrilir. Neticede nisanlin seni seviyor. Doktora gitmis. Korkusu olsa gitmez.
Ben senin tavrina uyuzoldum. Sana aa ne kadar kucuk ya da buyuk desek allah verdi dersin. Bayan organi da oyle allah veriyor. Tovbe Tovbe
Soran+1 yıl1) herşey sevmek değildir (bana göre)
2) aklımda ciddi kuşkular ve huzursuzluk var paylaşmak istedim
3) cümle aleme duyurmadım kimse bilmiyor benden ve kızdan başka (gizli sordum soruyu)
4) doktora ilk başlarda gitmek istemedi çünkü 7 gün süresi var ve anlaşılırdı.. çok ısrar ettim ve ayrılmakla tehdit ettim öyle geldi..9. gündü galiba
5) günahını da almak istemiyorum tabi o ayrı konu
6) kız diye bahsetmem doğal.. ya ne diyecektim? ismini burada ifşa mı edeyim yani hayret töbe töbe
+1 yılKardesım kafanda soru işareti varsa bitireceksin. ya da adam gibi konuşup gercegi öğreneceksin. geçmişe takılmak yerine geleceğe odaklanın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılönceden ilişkiye girmiş biriysen hakkın yok zaten bakire istemeye ama yok değilsen seni kandırmışsa o zaman direk ayrıl yüzüne tükürerek
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyi cevabi okur musun
www.kizlarsoruyor.com/.../q156528-vajina-darligi-her-kizda-ayni-midir10 Yorumla
+1 yılKardeş çok bariz tecrübeli. Ama onemli olan. Ask sevgi seviyorsan senden önceki. Hayatı. Önemli olmamalı sen senden. Sonrasına bak
01 Yorumla
Soran+1 yılbu konuda tecrübelimisin? yani emin mi konuşuyorsun inanayım mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah aşkına utanmıyo musun nişanlın hakkında böyle konuşmaya?
49 Yorumla
Soran+1 yılUtanıyorum ama mecburum bu konuyu araştırmaya..6 aydır ne sıkıntılar çekiyorum bir bilsen.. kıza aşıktım resmen ama şimdi bu konular yüzünden mesajlarına bile cevap vermek istemiyorum o derece soğudum.. utanmasaydım soruyu gizli sormazdım
Cevap sahibi+1 yılGüveniyosan problem etme. Hem doktora kadar gelmiş her kız kabul etmez bunu. Sırf bunun için bile evlenilir..
Soran+1 yılilk 7 gün doktora gitseydik anlaşılırdı yeni yırtık mı eski yırtık mı.. bunu kızla paylaştığımda 5. veya 6. gündü gelmek istemedi ağladı.9. gün iş işten geçtikten sonra geldi doktora ama bir işe yaramadı.. tabi ilk başta götürmek istediğimde çıkamam gelemem gibi bahaneler üretiyordu
Cevap sahibi+1 yılAyrıl o zaman ne diyeyim bu düşünceyle evlilik yürümez zaten. O da sahip çıksaydı namusuna bir de kapalıymış yazık Allah kimseyi şaşırtmasın..
Cevap sahibi+1 yılBenim anlayamadığım ayrılık gibi bir korkusu olsaydı kesinlikle evlenene kadar ilişkiye girmez ve evleneceği zaman da gidip diktirirdi. Ya da sana çok güvendi her halimle kabul eder diye düşündü bilemiyorum Burada takılıyorum işte
Soran+1 yılona aşık olduğumu biliyordu..1 sene peşinden koştum.. buna güvenerek belki onu bırakamam diye böyle düşünmüş olabilir
Cevap sahibi+1 yılOlabilir.. Neyse olay daha fazla büyümeden al karşına bu şüpheyle daha fazla yürütemeyeceğini söyle en iyisi.
Soran+1 yılayrıl mı diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBelli ki daha önce bir şeyler yaşamış. Zamanla atlatırım diyorsan ayrılma. Bu devirde sevebileceğin birilerini bulmak gerçekten zor. Olmuştur bir hata sonuçta insanız. Al karşına konuş dürüst davranırsa affet bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılB ve c arasinda kararsiz kaldim kiza sorman en dogrusu bence. İncinirse incinsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılKız tabi ki inkar edecek başka seçeneği yok ki
Cevap sahibi+1 yılSıkıstır ayrilmakl tehdit et
Soran+1 yılyine de kız anlatamıyor korkuyor hep inkar ediyor ama ben biraz bastırdım kaç kişiyle çıktın vs.. ilk başta 2 kişi dedi daha sonra tekrar sorduğumda 3 kişi dedi.. dün biraz zorladım onu ortaokulu da sayarsak 5-6 kişiyle çıktım dedi.. daha önce başkasıyla öpüştün mü diye sorduğumda şüpheli cevaplar veriyordu yok oğlan beni zorla öptü tokat attım falan ben biraz sıkıştırdım dün gece evet öpüştük dedi karşılıklı... yani hemen söylemiyor doğruyu anlayacağın yalanları var bu konuda da
Cevap sahibi+1 yılVer yolu o zaman. Ne diyeyim madem yalan var
Soran+1 yılaynen:((
Cevap sahibi+1 yılAyrilma korkusuyla soyler belki her seyi ne yasadiginizi bilemem ama hem analdan hem vajinadan bir anda vermesi bana garip geldiilkse eger insan cekinir en azindan
Soran+1 yılbilmiyorum zaten dün kendisi ayrılmak istediğini söyledi bana.. herhalde araştırdığımı anladı korkmuş da olabilir herşey ortaya çıkar diye
Suphe varsa sıkıntı
Ciddi bir durum sanırım senin için013 Yorumla
Soran+1 yılevet çok ciddi.. psikolojim bozuldu neredeyse
Soran+1 yılne diyecek.. inkar ediyor tabiki de.. ama benim bu olayı çözmem lazım.. ama nasıl? yoksa ömür boyu sorun olur.. huzur olmaz
Soran+1 yıliyi de güveni mi zedeleyen o... insan durduk yerde neden güven duymasın ki? demek yaşanmış şeyler var ve kızda bazım durumlar gördüm ki bunlar buraya kadar geldi
Soran+1 yılyarın kız gelecek bana iftar yemeğine çağırdım.. orda ciddi ciddi soracam gözlerine bakarak..2-3 saat konuşacam gerekirse... soru üstüne soru soracam.. herhalde yalan söylüyorsa yakalarım gözlerinden veya mimiklerinden
Soran+1 yılbiraz beden diliyle ilgili araştırmam lazım bu konuyu.. bu gece baya okuyacam herhalde.. daha önce bir sevgilim sürekli yalan söylüyordu.. onu da bu şekilde gözlerinden yakaladım.. kız hayır diyordu o anda gözlerini kırpıyordu evet anlamında:) çok komik duruma düştü resmen morardı kız ona durumu anlattığımda.. sonra da bitirdik
Soran+1 yılevet doğru söylesin gerçekten bu kadar üstüne düşmem belki.. ama yalan söyleyince resmen sanki seni enayi yerine koyuyor ve sen de aptalsın durumuna düşüyorsun
Soran+1 yılİNŞALLAH.. teşekkür ederim
Yaptı ya da yapmadı şüphe varsa aklında ayrıl kızın üstüne gitme daha çok üzersin.
15 Yorumla
Soran+1 yılhaksız bir şekilde de ayrılmak istemiyorum.. yani herkes hak ettiğini bulsun.. araştıracam
Soran+1 yılder mi sence? güldürme beni o cesaret kimde var
Soran+1 yılTatlı dille olacak iş değil.. kapalı kutu.. ve bir kaç yalanına şahit oldum.. öyle kolay kolay açılan tiplerden değil
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılHer kızlık zarı öyle hemen bozulmaz 4. 5. ilişkide bozulanı bile var bunu sevgiline KIZI KIRMADAN! sormalısın.
00 Yorumla
+1 yılMast yapiyodur ve ordan genislemistir. Kiza gore degisir bazilarindan kan gelir bazilarindan deil.
02 Yorumla
Soran+1 yılanaldan yaptık ordan da yaptığımızda dar falan değildi rahatça aldı hepsini.. hatta abartmıyorum vajinadan pek farkı yoktu
- +1 yıl
Gururuna kalmis
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnişanlını seviyorsan evlen ama yarın bunları başına kakacaksan şimdiden konuş sen onunla mutluysan gerisi ni boşver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayir anlamadigim buradaki kizlar onceden kiz degilse bile cok normalmis gibi bahsediyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBurdaki kızlardan ne hayır gelir zaten sorunları olan geliyor buraya..
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce sende yaptıysan bakir kız hak etmiyosun zaten o yüzden yaptıysan evlen
27 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum o ayrı bir konu.. ama kimsenin bakireliğini bozmadım onun da bakire olmasını isterim
Cevap sahibi+1 yılKimsenin bakireliğini bozmadım diye bişey yok yaptıysan evlen
Soran+1 yılne demek yok;?
Cevap sahibi+1 yılsen biriyle yaptın mı yapmadın mı?
Soran+1 yılben kimsenin bekaretini bozmadım,, hiç kimse de benim evleneceğim kızın bekaretini bozamaz..
Soran+1 yılveya bozduysa da o kızla evlenmem
Cevap sahibi+1 yılSen daha önce yapmışsın belli bunun bozup bozmamanla alakası yok zina yapan biri ancak zina yapan biriyle evlenebilir bakire bir kızla evlenemessin
+1 yılgeçmiş geçen seviyorsan devam. başa kalkacaksan ayrıl.
00 YorumlaDe omnibus dubitantum. Şüphe bir kere girmişse bu iş bitmiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanmadan güvenmeyip kızı bir de doktora mı götürdün
03 Yorumla
Soran+1 yılsen nerden türedin l*n aşşağıdaki gizli kullanıcı da sensin biliyorum aynı kişisiniz
Soran+1 yılzaten 16 günden sonra 3 tane bayan aynı anda yazıyorsa 3ünüzde aynı kişisiniz ve bilerek beni hedef alıyorsunuz bir kuyruk acınız mı var?
Cevap sahibi+1 yılNeyin kafasını yaşıyorsun sen ya? Bir soruya 1den fazla cevap verilmiyor
Hacı kan yok zorlanmıyo analdandan da rahat almış belliki daha önceden birçok ilişki yaşamış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam suphelenirdim Burdaki kizlar görmeden nasilda körü körüne kizi savunuyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız olabilir çünkü vücut tipinden de kaynaklanıyor olabilir bazılarının ki geniş olur
01 Yorumla
Soran+1 yılotoban gibi mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan olmuş evlendikten sonra kafana bu süphe düsseydi ne yapardin ya dürüstse?
05 Yorumla
Soran+1 yılya değilse?
Cevap sahibi+1 yılYa dürüstse? Degilse bunun vebalini veremez ama ya dürüstse
Soran+1 yılorasını bilemem araştırmaya devam edecem.. hatta ne olursa olsun çözecem.. evlensem bile ona farkettirmeden araştıracam.. eğer böyle bir şey yaşadıysa boşarım onu ileride
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle yargilayamam oyuncak degil bu konu ama dürüst olma ihtimalini göz önünde bulundur
Soran+1 yılBulunduruyorum o yüzden hemen ayrılamıyorum bu olay biraz uzayacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılla kardeş açıp bakamadın mı bir elnle zar var mı diye parttan girdiin mi bir doktora göster bakalım zar var mı? geniş olması düşündürücü
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılInsan gerçekten seviyorsa takılıp kalmamalı. zaten aşık olunacak biri zor bulunurken.
11 Yorumla
Soran+1 yılAŞKA DA SOKİM önce dürüst bir insan bulalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalınlığı 6 cmmi onu rahat aldıysa hiç iyi şeyler düşünmüyorum bro...
00 Yorumla
+1 yılbunu birlikte olmadan once niye düşünmedin?
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç aklıma böyle bir ihtimal gelmedi.. kız kapalı bir kız olunca ben de çok namusludur diye düşündüm ama küçük yalanlar söylüyor çok şahit oldum
- +1 yıl
hmm kafanda şüphe oldukça yürümez bu iş.
Soran+1 yılevet yürümüyor da zaten.. defalarca kez ayrılmak istedim annem karşı çıktı ama annem durumu bilmiyor tabi aileme anlatmadım olanları ve anlatamam kızı ve kendimi küçük düşüremem
Bize sorucagina kiza sorsana
11 Yorumla
Soran+1 yılkız tabi ki yok diyecek:) çok sordum ama çok derine inip kızı incitmek istemedim. mesela vajina ve anal bölge neden dar değil gibi bir soru soramadım rencide olur diye
- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat