Evinde babydoll &tanga giydim ve öpüşmeye başladık, sürtündü. Ben önceden bakireyim dediğim için anal yapalım mı dedi, sonra tangamı indirdi arkama geçti ve vajinamım dudaklarını ayırdı ve inceledi. Sizce bana güvenmediği için mi inceledi? Bakire miyim değil miyim diye mi baktı? Ben ne inceliyorsun dediğimde bir şey demedi. Böyle bakılarak anlaşılıyorsa millet hiç doktora gidip muayene ettirmesin güvenmediği kızlarını bari:(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayifmisin kilolumu eğer zayifsan evde durakların genisse belli olabilir seni uzatıp bacaklarını açıp baktiysa anlayabilir bide anal yapmadan once on sevişme yapın sen kendin aklandıktan sonra anlatan bir yoksa çok zorlanirsin Ben sevgilimle yaparken oyle yapiyoduk
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir tanımak istemiş. bakarak anlayamaz
22 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim benim. Sakin ol. Neden psikolojik tedavi goruyorsun?
Tovbe et Allaha. Birdahada sozleriyle davranislari birbirini tutmayan erkege bedenini acma10 Yorumla
+1 yılevet onun için bakmış öküz.
ama anlayamaz nerden anlıycak00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
59Cevap
+1 yılSen artık bakire değilsin bebeğim bakirelik zarla olmaz 😄
61 Yorumla
Soran+1 yılAnal yaptım yazdım mı sorumda? Sen olmayabilirsin ama ben bakireyim.
+1 yılAma bunun ne kadar anlamsız olduğunu sende biliyorsun değilmi? Hem bakireyim deyip hemde anal yaptım demek kaşarlıktan başka birşey değil kusura bakma.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnal yapmadım, sorumda anal yaptımBakire yazıyor mu? Basurum var anal yapsam hastanelik olurdum. Bkire manyağı olan ben olsam keşke.
+1 yılCanı incelemek istemiştir belki.. Ayrıntılarını ezberlemek istemiş olabilir. Sadece belirli bir bölgeye bakmadıysa öyle olabilir yani..
13 Yorumla- +1 yıl
araştırmacı gazeteci :D
- +1 yıl
@swordsfather hayır ama ben de olsam sevgilimin ayrıntılarını incelerim. Bazı insanlarda böyle ayrıntılarıyla sevme isteği mevcut oluyor. Ne amaçla yaptı bilemiyorum tabii de bu da olabilir. :D
- +1 yıl
evet milim milim santim santim her noktasını incelemek bakmak okşamak öpmek gerek :) :D
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbakarak anlaşılmaz ama bir bakma ihtiyacı duymuş gibi. gerçi incelemeyi ben de severim, zevk için de incelemiş olabilir, tahrik olmuştur bundan
00 Yorumla Bakılarak anlaşılacak bişey değil. Seninkide iş yapmış yani :D
07 Yorumla
Soran+1 yılBir de boşanmış biri, eski karısından anlaması lazımdı aradaki farkı.
Soran+1 yılAyrıldık zaten. Sayesinde psikolojik tedavi görüyorum.
Soran+1 yılKorkma deli değilim, saldırmam sana:(
Soran+1 yılOk. sorun yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakması normaldir bence birsey yasanacaksa eliyip okşamak ister tabi benimde hoşuma gider ayırıp bakmak öpüp okşamak cinsel istegini artirmazmı bunu yaptıgında. Bakarak ta beli olur kız olup olmadıgin zaten güvenle alakası yoktur rahat ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hahaha anatomi üzerinde yüksek lisans mı yapmış sevgilin :) Bakirelik nedir anlamadım ben hiç..
04 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkeklerine göre namus o delikteki zar.
Soran+1 yılBaşına kalırım diye anal isteyene söyle bunları.
Soran+1 yılBen zarıma dokunma diye yalvarmadım bu adama
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merakından bakmıştır. Ayrılmışsın. Sorun yok. Bu senin kaçıncı sevgilindi.
10 Yorumla
+1 yılVardır kafasında bir şey. Bilemezsinç Belki daha once hiç bakire vajina görmemiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bu adama bence sakın sevgılım deme boyle guzel bır kelımeyı bu adam ıcın kırletme ne demek ınceledı once kendıne baksın bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık zaten.
+1 yılgüvense ne olur güvenmese ne olur sonuçta evlenmeyeceksiniz ona ne ? sana ne ?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik düşünmediğimiz nereden çıkardın ki.
- +1 yıl
evlilik düşünen adam "bakiresin onun için anala yapalım " demez analı yapıyorsa da sırf senin ve kendi zevkin için yapar ama vajinal de yapar mutlaka. kendini kandırma.
Soran+1 yılKardeş o günden sonra ayrıldım zaten. İlk görüşmemizde anal yapalım deseydi tokadı yerdi zaten.
- +1 yıl
niye ayrıldın ki anal seks istediği için mi ?
+1 yılGüzelliğini seyretmek için bakmistir ayrıca belli olur sonuçta Penis giren bir vajina genişler normalde delik kapalıdır
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bakire olduğumu anlamış olması lazımdı. Bakire olmadığımı düşünmüş olsaydı vajinal yoldn ilişkiye girerdi. Bana kndini kocana sakla iyi bir kızsın sen dedi:((Ayrıyız şu an.
- +1 yıl
Evet öyle olurdu neden ayrıldıniz kendini kocana sakla diyen biri ile neden birlikte oldun
Soran+1 yılKendini kocana sakla dedikten sonra ayrıldım zaten. İlk grüşmede kendini kocana sakla demedi ki.
- +1 yıl
Adi herif ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ne kadar Çok kötüsün her haltı ye ama kızliga birşey olmazsa sıkıntı yok öyle mi İĞRENÇSİN !
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşeklini incelemiş. kaldıki anal yapan kız bence bakire değildir. bekaret 1 zar parçasıysa kalsın
03 Yorumla
Soran+1 yılBen anal yaptım yazmadım ki.
Cevap sahibi+1 yılBen önceden bakireyim dediğim için anal yapalım mı dedi, sonra tangamı indirdi arkama geçti
buradan öyle bir mana çıkardım.
Soran+1 yılArkama geçti ve inceledi yazdım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerak etmistir kafana takma
Anal yapma
Evlenmeden o herife asla verme
Bence o herifi sepetle01 Yorumla
Soran+1 yılDuyan da seni o sanır:(Anal yapmadım ok. Ayrıldık o günden sonra.
+1 yılbakarak anlayanını daha önce hiç görmedim ama sana güvenmemiş olabilir belki görürüm diye düşünmüş aptal bence sana inanmıyor peki analı yapabildimi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBana sen iyi bir kızsın, kendini kocana sakla dedi.
- +1 yıl
yani hiçbir şey yapmadı mı?
bu arada senle ilerisini düşünmediği kesin.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılanal yapmış ve bakiresin :D lan zaten bakire olmadıgını anal yapmayı akbul ettıgınde anlamıstır
01 Yorumla
Soran+1 yılAnal yaptım yazıyor mu soruda şapşal
+1 yıldoktor olmayan anlaması imkansız ve bakmasının sebebi pozisyon olarak nasıl içine girebileceği bakmıştır. rahat ol
00 YorumlaBakılarak anlaşılıyor evet. Ama sırf onun için bakmamış da olabilir. Hemen kötü düşünmemek lazım. ç
02 Yorumla
Soran+1 yılNe için açıp inceler bir erkek?
+1 yılMerak ettiği için incelemiştir. Yapmamanı önerirdim anal. Çok mantıklı değil.. Yine de senin bileceğin iş
06 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım zaten, soruda yaptım yazıyor mu?
- +1 yıl
Yapmadım da yazmıyor. Giydiğin tanga. Tangayı öıkartmış. Bölgeyi incelemiş, yapmak istemiş.. Bunları okuyunca bir tahminde bulunabiliyor insan
Soran+1 yılPardon da seks sadece analdan mı ibaret? Bir kadın bakarak 31 çekip boşalanı da var.
Soran+1 yılSürtünerek de boşalınabiliyor.
- +1 yıl
Ohoo tartışamıcam senle. Emin ol senden seksi de boşalmayı da boşaltmayıda daha iyi biliyorum. Yazdıpın yazıdan onlar anlaşıldı ve bende öyle yorum yaptım. Gereksiz tartışmaya giremem senle
Soran+1 yılTartış diyen yok. Ne yaptığımı o adamla bilen benim. Hadi al voltanı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu sen ne saçmalıyorsun ya önüne domalmışsın vajinama baktı diyorsun sen ne saçmasın
00 Yorumla
+1 yılsen şimdi bakiremisin
anal yap vajinanın dudaklarına kadar incelet
her yerini ellet ve ben bakireyim de yok öyle bişey01 Yorumla
Soran+1 yılBen bakire takıntısı olan biri değilim, sizin gibilerinde var bu.
gotten veren namuslu bakire
101 Yorumla
Soran+1 yılVermedim soruyu dikktli okusana.
Gizli Üye(36-45)+1 yılher haltı yapmışsın verseydin bakirelik mi kalmış artık sende
01 Yorumla
Soran+1 yılSen salak mısın? Soruyu nerenle okudun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilin evlenmesse başkası ile evlenirsin bakınca belli olmaz senin vajına çokmu güzel acaba o yüzcen bakmış olabilirmi
09 Yorumla
Soran+1 yılNeyini inceliyorsun dediğimde cevap vermedi.
Cevap sahibi+1 yılVajinan belki çok güzel olduğu için izlemek istemiştir
Soran+1 yılAyrıldım zaten, anal isteyen ben kabul etmeyince de kendin kocana sakla diyen biriyle işim olmaz.
Cevap sahibi+1 yılResmen Saçmalamış yüzüne böylemi dedi gerçekten?
Soran+1 yılAkıl yaşı 5 civarı. Öyle laflar ediyor.
Cevap sahibi+1 yılBöyle birini nerden buldun acaba iyiki ayrıldın birini seçerken kalitesini anlamadan bence cinsellik yaşama anal isteyenler genelde ergendir
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim senin yaş kaç onunki kaç
Soran+1 yılNe ergeni yahu, eşek kadar herif 37 yaşında bu herif, ben 27.
Cevap sahibi+1 yılSenin gibisi bize denk gelmiyor ki kıymet bilelim
yakından incelemek istemiş sadece :D yoksa öyle belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılvajinanı merak etmiştir :) bakire vajinası çok tatlı oluyo ben olsam yalardım
00 Yorumla
+1 yılBabydoll ve tanga mi iyiymis. Ben de bakardim. meraktan
00 Yorumladelık oldugunu anlasa onden gırıcektı. bu adam senı kullanacak. arkadan gırdı mı pekı?
03 Yorumla
Soran+1 yılAnal ne demek ben bu salak adam dedikten sonra öğrendim, bilmiyordum. Tabi ki kabul etmedim. Kabul etmedikten sonra sen çok iyi bir kızsın , kendini kocana sakla dedi:((
Soran+1 yılKullanmış olsa kendini kocana sakla mı derdi salak mısın nesin.
Ben anlıyorum gerisini bilmm. bir çok kişiye bakıyorum ama ilişkiye girmiyorum. Sonuç olarak bakirim.
00 Yorumla
+1 yılOle bakilmayla bilmz vajinana bakmak istemiştir belki
00 Yorumla
+1 yılIncelese nolcak anlayamaz ki
232 Yorumla- +1 yıl
anlayan anlıyor merak etme :) ma anlasa ne olacak sanki bekaretin önemi mi var eskidendi bunlar.
- +1 yıl
ya dürbün takmışsa gözüne :D
- +1 yıl
Sen öyle san... Bakire vajina belli oluyo
- +1 yıl
@Aquarius-man belli olmuyor canım öyle
- +1 yıl
Oluyor anlayan anliyor ;) bol ışık olcak ama 3-4 cm ilersindedir kizlik zari genelde. Ama bazen bazi kizlarda 10 cm derinlikte bile oluyor
- +1 yıl
oluyor aslsında. ilişkiye giren kızın şeyi biraz daha kararmaya başlar ve sarkmalar olur. ayrıca azcık bile olsa ayırıp baktığında kızlık zarının yırtıldığı ve parmağının rahatlıkla girdiği görülür
Soran+1 yıl@swordsfather Bakire kızlarda da delik oluyor, olmasa adet kanı nereden çıkacak.
- +1 yıl
@swordsfather hayır kararma, sarkma ile alakası yok. O genetik birşey ben cok bakire gördüm vajina ic dudakları sarkık olan. 35 yasinda bir üye ile yattim bu siteden vajinasi düm düzdü hicte sarkik degildi. Bakire olip olmadigini vajinanin deliginden anlarsin ama işik lazim vei yce incelemek lazim icersinde parlak olan birsey gozukuyor koyu renkte iste o kizlik zari
- +1 yıl
@Aquarius-man herkes jinekolojog olmus yahu :)
- +1 yıl
Herkesle katma beni ;) ben bir ayriyim 14 yasimda basladim iliskiye ve onun hakkinda cok okudum dahada okuyorum daha cok bilgiye sahip olmak icin çünkü iliskide karsi tarafi mutlu etmek vokkkk önemli
- +1 yıl
Cok*
Soran+1 yıl@swordsfather Vajinada kararma ağda yapmaktan oluyor. Kararmanın bekarete alakası ne yahu?
- +1 yıl
ağda yapmayan ve sadece lazerle yapılan vajinalarda da cinsel ilişkiden doğan kararmalar oluşur. bu sağında solunda değil iç dudaktan bahsediyorum ben
- +1 yıl
Vajinanın kararması genetik, veya genc yasta jilet vurursan öyle olur
- +1 yıl
@swordsfather hayır olmuyor öyle olsaydı her 40 yasinda olan bayanin vajinasi kararmis olurdu
- +1 yıl
@Aquarius-man sen ne anlarsin
- +1 yıl
@swordsfather
@kelebek94 ben ne anlarım? - +1 yıl
@kelebek94 hahaha 😃
- +1 yıl
Evt gercektende öyleyim ve gercektende kendimle gurur duyuyorum
- +1 yıl
@Aquarius-man aferin sana gururlu çocuk
- +1 yıl
Cocuk? Kendimi hicte öyle hissetmiyorum...
- +1 yıl
@Aquarius-man daha 22sindesin ne bu yaşlı hissi böyle :)
- +1 yıl
Valla yaşım 22 evet ama beynim yeri geliyor 10 gibi oluyor yeri geliyor 40 gibi oluyor :D
- +1 yıl
@Aquarius-man beynini bu kadar yorma canım :)
- +1 yıl
@huysuzvedetatli merak etme bisi olmaaaz ;)
Bu arada gözum seni biyerden isiriyor amaa - +1 yıl
@Aquarius-man nerden isiriyor. Baska bir ortamda karsilastigimizi hatırlamıyorum
- +1 yıl
Benzetiyorum ozmn :)
- +1 yıl
@Aquarius-man kime benzettin
- +1 yıl
Burda funda diye bir kiz var ayni sen :D fizik+tip ayni
- +1 yıl
@Aquarius-man tanımıyorum kendisini
- +1 yıl
Tanimazsin ztn almanyada yasiyor tatlim :* ;)
Keşke o durumdan sonra anala izin vermeseydin.. verdin mi yine de?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunla alakalı değil yaaa sen penisi incelemiyor musun? Oda doggy de merak etmiş incelemiş ne var bunda? Asil merak ettiğim anal yaptınız mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi kaşarın bakire olduğuna kümse inanmaz bekaret zar değilki hem sen kaşar sın bakire değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de senin gibilere inanmam, erkeklerle pompalatmıyorsan ne olayım.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKapı açık mı diye kontrol etmiştir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. salağın birini bulmuşsun bırak hemen onu.
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten.
+1 yılSen şimdi bakiresin öyle mi?
34 Yorumla
Soran+1 yılBurada namusluluk taslamıyorum. Türk milleti böyle, namusu o delikteki zarda sanıyor.
- +1 yıl
Sen şimdi başka erkekle aynı durumda olsan yine bakiresin yani seni elleyecek şimdi biri yarın başkası sonra sen bakireyim diyeceksin sonra adam bana güvenmedi mi acaba ne güzel iş namus delikte ya da değil ama sen şimdi bakiresin!!!
Soran+1 yılBen kimseye bakireyim de bakreyim diye tuttrmadım. Elime erkek eli değmedi diye söylemedim.
- +1 yıl
Eee sen bakireyim demediysen senin organını kontrol eden neyini kontrol etti kendince...
Ayrıca madem önemsiz ve kimseye bakireyim demedin ileride de evleneceğin kişiye de böyle demeyeceksin niye o zaman o önemsiz zardan kurtulmuyorsun önemsiz ya! Onu da ver gitsin değil mi?
Bişey sorabilir miyim?
07 Yorumla
Soran+1 yılBuyur sor bakalım.
Soran+1 yılTabiki hayır oldu, sen iyi bir kızsın, kendini kocana sakla dedi. Ben de ağlayarak evime gittim.
Soran+1 yılBabydoll ve tangayı kendi istedi. Ben de aldım.
+1 yılGörmeden inanmam der gibi gahahah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam bir gerizekalıymış
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ama o gerizekalıyı sevdiğim için hakaretlerine katlandığım için ben de öyleyim:(Sayesinde psikolojik tedavi görüyorum. Ama o ne yapıyor, chat sitelerinde seks yapacak kadın arıyormuş.
Cevap sahibi+1 yılpeki neden ayrılıp kurtulmuyorsun?
İncelemiş bide :D Vay anasını sayın seyirciler :D
00 Yorumla
+1 yılKendini azdırmak için yapmıştır.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ilk kez seviştiğimizde bunu yaptı bir daha açık incelemedi.
- +1 yıl
Bekaret öyle anlaşılmaz. Sevdiği için yapmıtır.
sevgilin işten anlıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılO sadece insanları kullanmaktan anlıyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılRuhun kaşar olduktan sonra bakire olsan ne yazar.
21 Yorumla
Soran+1 yılRuhum kaşar olsa senin gibi insanları yargılamayı seçerdim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye hemen ayrıldınız anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyi inceledi acaba gordukleri neymiş sordun mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılkarıştırmamak için incelemiş olabilir...
00 Yorumla bakarak anlasılır tabı gorunur zar
00 Yorumla
+1 yılbilemeyiz ki belki sadece sevmiştir
00 Yorumla
+1 yılBakire vajina belli oluyor evet ama anlayana...
00 Yorumla
+1 yılDoktor anlar ancak sevgilin ne anlicak
00 Yorumla
+1 yılsizde zaten böylelerini bulursunuz...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Meraktanda olabilir güvenmediği içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar süredir beraberdiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılmerak etmiş içinde ne var diye
00 Yorumla sonucu merak ettik ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben inceleseydim keşke.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakiremisin gercekten
00 YorumlaDeli o
115 Yorumla- +1 yıl
neden ?
- +1 yıl
yani sebep ne anal seks istemesi mi incelemesi mi ? bekarete önem vermesi zaten iğrenç bir şey ona lafım yok ama anal seks gayet normal bir şey seks içerisinde haksız mıyım ?
- +1 yıl
valla bekarete önem veriyorlar ama sonunda bakire olmayan kadınların peşinden koşup evleniyorlar.. hayatın amacı asla evlilik değildir evlilik bir zorunluluk da değildir ama bakire kız isteği genelde erkeğin özgüvensizliğiyle alakalı genelde ergen erkekler takılırlar böyle şeylere onu da bırak bakire değil diye evlenemeyen bir kadın gördün mü sen? ben görmedim şahsen.
- +1 yıl
valla o kadınına bağlı özgüvenli modern bir kadın bunu bir suç olrak görmediği için kendisini mal olrak görmediği için ve daha önce yaşadığı seks hayatının en doğal hakkı olduğunu bildiği için bence gönül rahatlığıyla evlenir bunu suç olarak gören ve gönlü rahat olmayan kadınlar genelde az eğitimli tabakadan gelen kişiler benim gözlemlerim bu yönde.
- +1 yıl
Ne alaka? Kendine özgüvenle olcak iş alakası olmadıgını türkiyede yaşıyorsan bilirsin bence bunu bilmek için kadın olmak lazım.
Sözüm dışarı bakire istiyorum diye yırtınan sizsiniz simdi bakire olmak suç degil demek saçma !!
Bakire olmayisi suclu gosteren kisi degil toplumdur
Yanliss az egitimli kisilerde görülmez çunku egitimle alakası yok örf adet toplum etkisidir. Bakire olmayanlar orospudur - +1 yıl
ne aslakası var yaa bakire olmayanlar o***pu demişsin de o***pu diye kendini parayla satana denir bakire olmayana değil sanırım ben yanlış anladım senin gibi bir bayan böyle bir şey söyleyemez inanmıyorum buna.
- +1 yıl
erkekler yapınca aslan kaplan kadınlar yapınca kaşar yollu diyen iki yüzlü zekadan yuoksun toplumun değer yargıları beni pek alakadar etmiyor umarım seni de etmiyordur.
- +1 yıl
zaten modern hayatın her nimetini yaşayan nazmala oruçla işi olmayan giyim tarzı olrak dine uygun giynmeyen içki içen vs. vs. insanların iş sekse gelince hacı hoca kesilmelerini komik , iki yüzlü hatta cahilce buluyorum sence de öyle değil mi ?
- +1 yıl
evet mesaj attım görmedin heralde canım.
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim benimle bakireyim diye diye anal yapmak istedi arkama geçti vajinamı inceledi sizce güvenmiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler