Yalnızca evlilik yanıt versin?
Eşinize ilişki sıklığı nedir zamanla azaldı mi
Eşinize ilişki sıklığı nedir zamanla azaldı mi
inanmazsınız belki ama ben genede söyliyim biz eşimle 4 yıl çıktık sonra evlendik haliyle ama cinsel anlamda hiç bir değişiklik olmadı herşey bizim elimizde tabi sen evliliğin boyunca akşam olunca yatağına geçer ve seks yaparsan monotonlaşır önemlli olan olaya renk katabilmek heyecan katabilmek mesela erotik p*rno karışımı bir film izleyin birlikte olup olmadık yerlerde birbirinize dokunun aklınıza gelebilecek en uçuk yerlerde kısa sürede olsa ilişkiye girin birbirinizden uzak kalsanız bile eşinizi tatmin edebilecek kısa bir mesaj bile yeterli olur bazen inanın seks konusunda gerçekten mutluyum evleneli 3 yıl oldu bir sıkılma monotonlaşma durumu yok yani eğer sende evliysen istersen sana fikirler verebilirim yardımcı olabilirsem mutlu olurum yani
Hımmm kısa süre gizliliğini aç da konusalim bir
mesaj gönderilmiyor
Ben bu konuda şanssız olanlardanım. Boşandım. 7 yıl evli kaldım. İlk 2 sene tavşanlar gibiydik. Adet günlerinin gelmesini istiyordum. Dinlenmek için. Çocuktan sonra tam tersi oldu. Son 2 sene de toplasan iki elin parmakları kadar olmadı. 3-4 ayda 1 lere kadar düştü. Ama ikimizde de aldatma gibi bir olay olmadı. şu an bunun özlemini çekiyorum.
çocuk da çok zor oluyor be benim kızım 1 yaşına gelene kadar gecede 10-15 defa uyanırdı sabahları 5 gibi kalkardı nasıl olacak ki böyle
1 buçuk senelk evliyim ortalama 2 günde bir
bazen 2-3 gün üst üste bazen 2 3 gün ara verdiğimiz oluyor ama en fazla ara 2 gün
Ne güzel eş için işleri yüzden çok ara oluyor bu
Cevap
16Cevap
1 yıl oldu tam evleneli. tam aksine arttı benm. ilk zamanlarda eşim kasılıyordu. giremiyorduk hatta ilk 1 ay giremedik. çeşitli yollarla boşalıyorduk. sonra düzeldi şimdi iyi ama bazı günde 3-4 kez yapıyoruz bazen de 2-3 günde bir duruma göre değişiyor.
3 4 nasıl ya ne zaman oluyor bu
özellikle haftasonları işe gitmiyoruz ya rahat oluyoruz gece saat 3-4 e kadar 2-3 veya 4 kez yapıyoruz. ama hafta içleri genelde 2-3 günde bir defa yapıyoruz.
Karşılıklı bol orgazmı geceler o zaman
teşekküreler. senin de öyle olsun. sen hangi sıklıkla ilişki yaşıyosun.
2.5 yıldır evliyiz en fazla 1 hafta yapmadığımız oldu. bazen günde 3 kez yaptığımızda oldu. ama şu sıralar en kötü 2 günde 1. iki tarafta istekli. hatta son 1 ayda çoğu kez onun geldiğini görünce son zamanlarda ben gidiyorum kendisini kötü hissetmesin diye.
Haftada 3. zamanla azalmadı ama kışın bazen yorgunluk vs derken hafta 1 ya da 2 de olabiliyor. yazın çevreninde verdiği bir çoşku var fazlalaşıyor.
sen evlimisn?
evlendikten sonra azaldı evlenmeden çok aktiftik haftada 4-5 gün günde 2 şer defa yapıyorduk.. evlendik eşim çekildi kenara ayda 1 i zor görüyoruz artık ama ben bu şekilde devam ederse aldatırım çok net
Neden böyle oldu ki
hiç bir fikrim yok.. sen sen ol öyle şeyler yapma
Evlenmeden sıkıldığını mi acaba
evlenince de sıkılacaktı o zaman
Bilmiyorum evlenme den yapmadım ama niye ya tadına bakan eş öyle neden yapmaz orgazm sorunu mu yaşıyorsun görülüyor mu
Ya tel de hep yanlış yazmış orgazm olamıyor mu ya da yoruluyor mu is guc falan
pek yorulmuyor orgazm sorunumuzda yok şükür ben ön sevişmeyi severim ve uzun tutarım.. penis ölçülerimde gayet yerinde ilk zamanları canı yanıyordu onuda aştık
Sordun mu hiç ne dedi
sürekli bahane, ben erken yatıyormuşum (12-1) yok regl öncesiymiş yok akıntısı varmış.. yokı hazır değilmiş sürekli bahane
illaki azalır ne demişler bal yiyen baldan usanır hele kadın anne olduktan sonra çoçuğa yönelip kocasından uzaklaşıyor
Bende tam tersi
devamlı kadın farklı şeyler bulmalı ve her istediğinde elde edememeli ederse yine sıkılır kadına klmış bu işer
neden sadece evliler diye bir kural koydun bize cevap vermek yasak mıı :///
herşeyin değeri yoklukta artar, varlık oldukça değersizleşir.. Azalmasında ki bir sebepte budur :)
ramazan girince haftada 2/3 gün normal günlerde gecedelerde hergün yapılır
çok güzel
ılk 4 gun evden cıkmadıgımız gunu bılırım hatta yataktan dusa dustan mutfaga mutfaktan yataga :) sureklı ıstek gelıyordu :D
Ilk gün ler canı yapmadı mi
Acımadi mi
yok ılk 4 gun boyunca sureklı ılıskıdeydık doyamadık hc yapmaya dusta banyoda vs.. evın heryerındeydık ılk baslarda acıdı esmın ama zamanla gectı sokarken bıraz zor gırdı vede acıyor dıye yapamadım bıraz... ağlamaya basladı ondan sonra
Ilk gün ler açık ara vermek lazım
bılıyorum ama ıkımızde doymak bılmedık gece gunduz ılıskıdeydık 4 gunun sonunda öldük hıc sorma kolumuz elımız oynamıyor gorcen...
Şimdi peki nasil
sımdı harıkaa hafta en az pazartesı salı persmce cumarrtesı pazar gunlerı ılıskıye gırıyoruz carsamba cuma dınlenme gunlerımızz suandada cocuk dusunmuyoruzz :P karım nedense doymak bılmıyor benı doyuruyor ama kendısı hıc doymuyor ılk gunler bende doymak bılmezdım ama sımdı doyuyorum ama o doymuyor :(
Çok güzel çalışma sistemi nasıl peki
harıkaa yha herseyı yapıyoruz yaomadıgım sey kalmadı :P esım 10 kere bosalırken sabaha kadar ben 4 veya 5 te tıkanıyorumm :P oral anal vajınal neler neler :P evlı mısınız sız?
Evt evliyim anal yapmayın haramama
yoo nıye haram olsun kı sevdıgın kısı sonucta anal vajınaya gırmek harm olur mu hıc kalcaya gırmek haram...
Anal hariç her şey mubah
hmm vajınana gırmıyor mu kocan? yoksa sen mı yasakladın gırmemesını
Vajina girer tabii anal yassk
senın anal dedıgın sey vajına oluyor ıste kalcadan desene kalcadan yapmak gunahh asıll oral yapabılırsın mesla :P
Her canimiz istediginde genelde haftada 2 3 banyolar haric neden?
günde en az 1. 2 yıllık evliyiz.
Çok güzel birden fazla nasil olur ki ne zaman
bir kaç gün ara verdiğimizde oluyor ama. Sebebi kesinlikle isteksizlik değil. eşimde bende oldukca istekliyiz.
sanırım sen bu durumdan çok rahatsızsın
Azaldığı gün herşey ile karşı karşıya geliyorsun
Neden ki
eski tempoyu tutturamiyorsun ve zaman geçtikçe sevgi yerini saygıya, güvene bırakıyor sırf cinsellikten artık heyecan ve istek almayan kadın_ erkek kendini başka tenlere bırakıyor çok örneklerini gördüm.
haliyle azalıyor ikimizde çalışdığımız için
Günde 2 kez
O nasıl kaç yıllık evlisin
1 yıldır evliyiz
Gunde 2 nasıl ne zaman
Akşamları oluyor genelde. sizin ne kadar oldu evleneli kaç gündee bir sizin?
cevap vereyim çok kötü
Nasıl çok kötü söyler misiniz ne kadar oldu evleneli ve haftada kaç kez
bir çaresini bulalım bunun. vardı çevremde böyle durumda arklar düzelttik
Neymiş çözüm
Sıklığınız ne kadar kaç günde bir
Ayı bulur bazen
Kaç yıllık evlisiniz yaşlarınız kaç? Görücü usulu sanırım
6 yıl severek
O mu yanaşmıyo siz mi? Farklı fanteziler değişik şeyler denediniz mi bu buyuk bir sorun
oruç ayındayız ya :D
Eee noldu ki Aksam var
günah canm akşamda unutma oruç bitsin
Günah değil velilere hatta sevap
hm öylemi yaptınmı canm peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar