Cinsel Yaşam Eşinizle ilişkiye girmekten sıkıldığınız oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hiç sıkıldınız mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel Eşinizle ilişkiye girmekten sıkıldığınız oldu mu? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Siyahmont Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Eşim olsaydı sıkılmazdım 2 2 Yorumla Soran +1 yıl İstekli olmalı o zaman Yorumla RomantikBoğa +1 yıl burcun akrep veya boğa mı? Yorumla
recepkorkmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl sıkılınır mı ya hiç :) sıkılmayacak heyecanlar katmalısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşim olsa da ilişkiye girsem ahhajjjaj 2 29 Yorumla Soran +1 yıl Uu ateşimiz yüksek 🔥☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl baya baya yüksek sjsjkwk Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 Yorumla Soran +1 yıl Düşünsene şu an evlisin ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen evli misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hmm ne güzel ahjxjkk Yorumla Soran +1 yıl Yani istediğin zaman yapabiliyorsun ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşin her zaman kabul ediyor mu ki Yorumla Soran +1 yıl Özel günler dışında hep yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sıkıldın mı peki djdjdhjnj Yorumla Soran +1 yıl Çok yaptığım zamanlar sıkılıyorum evet ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç senedir evlisin Yorumla Soran +1 yıl İkii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En son ne zaman yaptınız Yorumla SteamPunker +1 yıl Olsa da yesek mmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SteamPunker Olsa da ısırsak mmm Yorumla SteamPunker +1 yıl Şöyle duvara yaslayıp nam nam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SteamPunker şöyle yatağa yatırıp nam nam djdjcvh Yorumla SteamPunker +1 yıl İştahımı açıyorsun ama 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SteamPunker Aç aç gezme Yorumla SteamPunker +1 yıl Sen gelsene şöyle biraz 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SteamPunker Yok gelmesem daha iyi gibi Yorumla SteamPunker +1 yıl Gelirsen pişman olur musun, sanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @SteamPunker Olabilirm Yorumla SteamPunker +1 yıl Ben seni pişman etmem Yorumla RomantikBoğa +1 yıl bak gel tam seninle yaşınla uyumlu bir şey var ateşini söndürmeye bire bir ;) Yorumla SteamPunker +1 yıl @RomantikBoğa geç kaldın brom 😉 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evli değilim, sen sıkıldın mı 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olsa da girsem ya hem sıkılırsanız fantazi yapın 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sen sıkıldın mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet maalesef 1 6 Yorumla joeblack_ +1 yıl Sebebini sorabilir miyim. Eşinizle mi alakalı yoksa seksin kendisiyle mi alakalı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @joeblack_ çünkü kendisini düşündüğü zamanlar sıkıcı oluyor. Beni şişme bebek yerine koyuyo Yorumla joeblack_ +1 yıl O Seks olmuyor ki, erkeği boşaltma görevi oluyor (( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @joeblack_ sıkıcı işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @joeblack_ neden seks terapistimisin Yorumla joeblack_ +1 yıl Hayır, sadece sohbet etmek için. Seks konusunda kimseye alış verecek kadar gru değilim)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eşim olsaydı sıkılmazdım
İstekli olmalı o zaman
burcun akrep veya boğa mı?
sıkılınır mı ya hiç :) sıkılmayacak heyecanlar katmalısın
Eşim olsa da ilişkiye girsem ahhajjjaj
Uu ateşimiz yüksek 🔥☺️
baya baya yüksek sjsjkwk
Yaş kaç ☺️
20
Düşünsene şu an evlisin ☺️
sen evli misin
Evet
hmm ne güzel ahjxjkk
Yani istediğin zaman yapabiliyorsun ☺️
Eşin her zaman kabul ediyor mu ki
Özel günler dışında hep yapıyorum
sıkıldın mı peki djdjdhjnj
Çok yaptığım zamanlar sıkılıyorum evet ☺️
Kaç senedir evlisin
İkii
En son ne zaman yaptınız
Olsa da yesek mmm
@SteamPunker Olsa da ısırsak mmm
Şöyle duvara yaslayıp nam nam
@SteamPunker şöyle yatağa yatırıp nam nam djdjcvh
İştahımı açıyorsun ama 😅
@SteamPunker Aç aç gezme
Sen gelsene şöyle biraz 😉
@SteamPunker Yok gelmesem daha iyi gibi
Gelirsen pişman olur musun, sanmam
@SteamPunker Olabilirm
Ben seni pişman etmem
bak gel tam seninle yaşınla uyumlu bir şey var ateşini söndürmeye bire bir ;)
@RomantikBoğa geç kaldın brom 😉
Evli değilim, sen sıkıldın mı
Olsa da girsem ya hem sıkılırsanız fantazi yapın
Sen sıkıldın mı
Evet maalesef
Sebebini sorabilir miyim. Eşinizle mi alakalı yoksa seksin kendisiyle mi alakalı?
@joeblack_ çünkü kendisini düşündüğü zamanlar sıkıcı oluyor. Beni şişme bebek yerine koyuyo
O Seks olmuyor ki, erkeği boşaltma görevi oluyor ((
@joeblack_ sıkıcı işte
@joeblack_ neden seks terapistimisin
Hayır, sadece sohbet etmek için. Seks konusunda kimseye alış verecek kadar gru değilim))