Gerçekten hepiniz seks yaptınız mı yapıyor musunuz? Hepinizin sevgilisi oldu mu var mı?

Gerçekten hepiniz seks yaptınız mı yapıyor musunuz? Hepinizin sevgilisi oldu mu var mı?
HAYALLER AMERİKAN PASTASI HAYATLAR ADINI FERİHA KOYDUM :D :D :D
Sitede yorumlarda olsun soru soranlar olsun çok görüyorum. Özellikle de erkekler yapıyor bunu. Bir kız size daha lafı geçtiğinde sorduğunuzda daha evvel sevgilim olmadı cinsel ilişkiye girmedim. Sevişmedim dediğinde neden inanmıyorsunuz? Aaaa nasıl olur bu ya inanamıyorum nasıl seks yapmazsın nasıl sevişmezsin. Eeee liseye de gitmişsin üniversiteye de gitmişsin hayret oraya aslında sevgili bulmak için gidilir sen nasıl gittin de bulamadın ki diye aptal aptal sorgulamalara giriyorsunuz? Ya karşınızdaki kızı çok güzel görüyorsunuz bunu kesin silkmişlerdir diye bakıyorsunuz ya da karşınızdaki kadını çok hafif meşrep görüp bu yoldan gelene geçene vermiştir diye yaklaşıyorsunuz. Ya da gerçekten de üniversiteye insanların seks yapmak için gittiğini falan düşünüyorsunuz. Türkiye'de herkes çok rahat bir şekilde seks yapıp sevişebiliyor da ben mi bilmiyorum? Yani hepiniz 15-18 yaş arasında Avrupalılar, Ruslar veya Amerikalılar gibi çocuk aldırıyosunuz da Amerikan gençlik filmlerinde gördüğümüz lisede çılgın garden partilere gidip, alkolün dibine vurup dubleks evlerde bir odada partide kesiştiniz kadın-erkekle seks mi yapıyorsunuz? Ya da lise mezuniyeti bir kızın bekaretine veda etmesi anlamına geliyor. Öyle çünkü Samanta lise mezuniyet gecesi için çok heyecanlıdır anası Cesika gelir kızına erkeklerle ilgili bilgisini döker. Kızına sarılır sırtını sıvazlar bir paket de kondom verir. Kulağına da sessizce iyi eğlen ama dikkat der. Babası Coni de salonda kızını bekler. Biraz sinirlidir. Çünkü ne olacağını biliyordur. Biraz homurdanır kız salona gayet seksi güzel elbisesiyle iner. Baba kızının güzelliğinden gözlerini alamaz sonra kapı çalar kızın kavalyesi aynı zamanda sevgilisi gelir. Baba oğlana kızar. Agresif davranır. Baba kızına sarılırken dikkatli ol. Çok geç kalma der. Ve evden çıkarlar kız eve sabaha karşı gelir falan. Ben de liseden mezun oldum bizimkiler kepli fotoğraf çektirdiler sadece. Üniden mezun oldum bütün aile geldiler töreni izleyip gittiler. :D :D Böyle aileler Türkiye'de yaygınlaştı da ben mi bilmiyorum? Biraz şanslı olan üniversitede kıyıda köşede kuytuda öğrenci evinde elletip pandikletiyor. ya da şanslı olan erkekler üniversitede elleyip pandikliyor çoğunlukla yer sıkıntısı çekiyorlar. Onları gören benim gibi idealist karılar da ulan şu rezilliği çekeceğime kendi kendime yaparım deyip yoluna devam ediyor :D :D :D :D Hayır şu sitede bile sevgilisi olduğu öğrenildiğinde babasından eşek sudan gelene kadar dayak yiyebilecek ya da apar topar nişanlanıp evlendirilecek kız varken, hala daha babasının evinde yaşayıp ondan para alan almak zorunda olan nice erkek varken çok fazla hayal kurmuyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sitedeki insanlar okuma özürlü. Hayır normal hayatlarında sanki İhsan Oktay Anarlar, Orhan Pamuklar, Yaşar Kemaller, Fakir Baykurtlar, Ahmet Hamdi Tanpınarlar da okuyorlarmış da sitede KS'de okumuyormuş gibi yapıyorsunuz da çok komiksiniz :D :D :D 2-3 gündür bakir olan, hayatında hiç seks yapmamış bir herifin sünneti kötülemesi hakkında ona sünneti açıklamak için epey uğraş verdim. Kendisi tutturmuş ben mantığımla halledecem her şeyi diye adama sünnet açıklaması olarak ürolog videosu attım
Güncellemeler
+1 yıl
Bahane buldu. Bunlar yalanmış ona göre sünnet olan erkek seksten hiç zevk almıyormuş almadığınız haliniz buysa alsanız ne olacak acep? Bilimsel makale attım onu da okumadı. Bir de bana diyor ki sen çok aklı başında yazıyorsun yorumlarını okuyorum. Beni de bilgilendir eğit aga sana yolladığım yazıları da okumayıp herkes beni kandırmaya çalışyor diye komplo kurarsan hekime bile inanmazsan ne edem? Sanki sünnetsizken her orgazmı 20 dk sürüyormuş gibi bir sürü kişiyle seks yapmış da sünnet engel