hem anal hem vajinal seks yapan varmı?
ne hissettiniz. analda?
ne hissettiniz. analda?
anal seks anal fissür fistül ve reflex kaybına neden olur
ben anal fissürden ameliyat oldum da ağlamaktan kaybettim kendimi
ayrıca
Konu ile ilgili hadislere bakıldığında Peygamberimiz sallallâhu aleyhi ve sellemin de bu tür ilişkinin haram olduğunu açıkladığı görülmektedir.
“Karısı ile ters ilişkiye girenler, Allah’ın rahmetinden uzak kalırlar.” (Ebu Davud, Nikâh, 45, Ahmed b. Hanbel, 2/444)
“… Kadınlarınızla ters ilişkiye girmeyin. Allah hakkı söylemekten çekinmez.” (Tirmizi, Radâ’, 12)
“Allah, bir erkeğe veya kadına arkasından yaklaşan kimseye rahmet nazarıyla bakmaz.” (Tirmizi, Radâ’, 12; İbn Mâce, Nikâh, 29)
“Bir erkeğin karısı ile ters ilişkiye girmesi küçük lûtîliktir.” (Ahmed b. Hanbel, 2/182)
yasadın mı yani?
ameliyat oldum dedin de hastalıkların birden cok sebebı olabılıyor?
yaşamadım tabii
Allah saptırmasın
ben barsak hastalığından dolayı oldum
geçmiş olsun cok kötü bir ameliyatmıydı? ne zorluklar cektın yanlıs anlama hsatalıkdır zorlugunu merak ettım ondan... basur amelıyatı gıbı bırsey mıydı?
evet aynen yöntem o anal bölge sinirlerden yoğun olduğu için deli gibi ağrı yapar üstüne oturamadım yatsam kalksam ne yapsam delirdim ağrıdan deli gibi ağladım
geçmiş olsun arkadaşım geçtimi simdi?
allah yardımcın olsun ya..
birde düzeldimi haala aynımı?
halamın ogluda basurdan amelıyat olduda konusmuyoruz onlarla ama merak edıyorum duzelmez dıyorlar genelde bu amelıyat ıcınde..
anal fissür geçti
sonradan hemoroit oldu derken 10 aydır falan hala diyet ve bitkisel besin takvyesi kullanıyorum
tam da geçmiş değil
aylarca da ilaçlar kullandım
ayy cok cok gecmıs olsun ya.. allah kımseye yasatması arkadasım ne olcak sımdı boyle nerye kadar surecek?
tam anlamıyla duzelmıyormu?
yani ameliyat yeri tam anlamıyla düzeldi evet ama az ilerisi az gerisi her zaman olma ihtimali var ki ben bu yıl 3 defa yaşadım daha tam atlatamadım 3 hafta evde yattım raporlu falan derken dayanamadım ne çocuğuma baktım ne ev ne kendim ağrıdan deli gibi ağladım
Cok gecmis oldun arkadasim ya.
allah acil sifalar versin.
insallah gecer.
amin inş
Anal= Psikolojik zevk ve aci.
Lavaj, lavman vs sart. Hijyen cok onemli. Saglik acisindan uzun sureleri ve sikca yapilirsa cok tehlikeli. Kayganlastirici da kullanilirsa git-geller daha hizli olur. Prezervatife karsiyim ama isteyen kullansin.
Sahsen, ben karsi degilim. Girilen alan dar, ki bu da zevki katlar. Partnerimin zevk almasi cok onemli, yani o zevk alsin diye aci cekerim. Kaldi ki, o aci transforme oluyor. Zevke donusuyor.
Anal hem kadina zararli hemde erkege.
Kadin tuvaletini tutamaz hale gelirken cdaha tehlikelisi erkeklereolabiliyor.
erkekde aids bel soguklugu testis kanseriv. b. Gibi hastaliklara kapilabiliyor. Bu hastaliklarin zaten ilk once Anal iliskiden dolayi oldugu biliniyor.
Buda gosteriyor ki Kur-anin tekniloji labaratuvar v. s. Nin olmadigi zamanlarda yeryuzune gelip iletmesinden Kur-an in ve Allah'in ispati olduguna ne suphe edilebilir ki?
Diskinin oldugu yerde mikropun ve bakterinin enfeksiyon olusturmasi an meselesidir..
Internette anal seks aramalarında üst sıralarda olan bir ülkede bu kadar karşı çıkan olması beni şaşırttı
:-)
bence merak var yapan yok sinirli cahiliyettte var ya da zevki baska yerde ariyan seks profesyonellerinde
Cevap
6Cevap
Temizliğine ve korunmana dikkat ettiğin müddetçe analda problem olmaz.
Ha, bayanın canı yanar orası ayrı tabi.
yaptın mı pekı?
ikisini de farkı kişilerle yaptım ayrı ayrı yani. Anal o kadar da zevk vermiyor bence yani vajinada zevk vermeyi sağlayacak yapılar var analda yok içeride birşey hissetmiyorsun
Bok yolu diyon. onun amaci farkli oda hakli orda penisin ne isi var :-)
e yani
Hayvanlar dahi bunu yapmazken hayvandan aşağılık bunu yapan kimler var, ifşa olsun bakalım.
Anal kadın için biraz aşağılayıcıdır o tarz şeylerden hoşlanan bir kadın bulman lazım
soru sordum sadece yapmadım böle bırsey..
anal yapmayın. sonra kadın tuvaletini tutamaz hale geliyo
yaptın mı ondan ötürümü diyorsun duyumlardan mı yazdın?
Tuvaletini tutaamaz hale geliyo ama hergün 4-5 kez anal yaparsan tutamaz hale geliyo
herkes böyle söylüyo. yapmadım
anladım tsk edeırm
Or*spuyla evlenirim ama anal yapmış bir kadınla asla.
Buyuk konusma. kardesim.
allah kimsenin. basina vermesin.
anal sıkntılı, kadına acıdan başka bişey katmaz
Anal yapma birader
neden?
Hem kızın canını yakarsın hem hastalık kaparsın hemde vajinaldan farkı yok hastalık kapma oranın % 80
yaptın mı hiç?
4 defa yaptım değmez vajinalden farkı yok ve bel soğukluğu kaptım belirtilerini hemen gösterir zaten eğer sen önemsemez doktora gitmezsen kısıra kadar yolu var ben hemen farkettim ilaç tedavisiyle gecti
geçmiş oslun dersını almısın :D
Evet dersimi aldım ve ayrıca kızdan o kadar çabuk soğursunki ilişkin için yapma derim
anladım tskler
hak yolu varken bok boluna ne gerek var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar