Gizli Üye(36-45)+1 yıl14 yaşındaydım komşumuz olan Esra hanım birgün camdan bana gel gel işareti yaptı gittim 2 ekmek alda gel dedi evine getirdim. içeri getir ellerim dolu dedi. Ayakkabılarla girmemi istedi temizlik yapıyorum bişi olmaz felan. Aşağı yukarı 33 yaşlarındaydı, eve girdim sonra bana çok istediğim şey yani Playstation 1 i gösterdi istersen oynayabilirsin dedi. Tamam dedim başladım oynamaya aha sıcaktı rahat bişiler giydi ki o zaten öyle giyinir balkona felan çıkarken.
Banada dedi tshortünü çıkart çıkartım, meyve suyu verirken pantalonuma döktü ve çıkarmamı istedi çıkar iki dk yıkıyayım hemen kurur dedi istemedim utandım. ısrar edince verdim. oyuna devam ettim yanıma geldi oturdu ve dekolte göstermeye başladı o zamanlarda yeni yeni dergilere bakıyorum ben meraklandım tabi göğüsleri görünce kilodumda hareketlenme oldu kadın bunu fark etti hmm seninki bamya mı hala dedi güldü utandım ve korktum. sonra elini gezdirdi felan ben geri kaçıyordum dediki sana şimdi bişiler göstericem eğer bunlara müsade edersen play station senin. bende tamam dedim. Kilotumu çıkardı eline aldı ve başladı okşamaya ben çekiniyorum kalmıyıor çekindiğim içinde küçücük. sonra oral yapmaya başladı kalkar mı korkudan altıma edicem. sonra rahat ol felan filan. neyse 15 20 dk sonra kaldırttı benim kini oo dedi o kadarda küçük değilmiş. Başladı iyice ilgilenmeye sonra soyundu ve benim içine giremi istedi, Yok dedim, playstationu vermem bak dedi. neyse tamam girdim girip çıktıkça zevk aldım. devamlı beni sakin tutmaya çalışıyordu aferin aferin böyle böyle v. s. boşaldım içine aaa dedi bak şimdi bebğimiz olcak sen kocam oldun dedi. Korkudan ağlayacak hale geldim tekrar oral yaptı ve şaka yaptım şaka dedi ama playstation şimdilik burada kalcak dedi ben san ayei alcam dedi.
Öyle 10 larca kez yaptırdıktan sonra playstationu bana vermeden taşınmışlardı.
Neyse ki benim yaşadığım karşı cinsti. hemcinsim tarafından olmadı.
Ama uzun zaman boyunca o kadına aşık olmuştum ve küçük kızlara bakamaz oldum sonrasında.70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 Yaşındaydım Bayramın İlk Günüydü Dışarı Çıkmıştım Üsküdar'da Balıkçılar Çarşısının Oraya Doğru Yol Aldım Park'ın Oradan, Köşeyi Döner Dönmez Arkama Uzun Boylu, Esmer, Gözleri Kan Çanağına Dönmüş, Kirli Sakallı Ve Kaba Bir Sesi Olan Biri Arkamdan Gelmeye Başladı Şarkı Söyleyerek Ben Adımlarımı Hızlandırdım O'da Hızlandırmaya Başlamıştı Sonra Durup Arkama Baktım, Elini Omuzuma Attı, Sorular Sormaya Başladı Sigara Uzattı, Alkol Alıyor Musun, Cinselliğe Değindi Felen Filan Amacı Götümekti, Arka Taraf Otoparktı Ve Boştu, Biraz İlerisi Kalabalıktı İşte Oraya'da Gitmeme Müsade Etmiyordu... Hayır Dedim, Biraz İşi İnanca Vurmuştum Ramazandan Çıkmıştık İşte İbadetlerden Felen Bahsettim, Aaa İyi Felen Dedi, Bu Esnada Beni Basamağa Oturtmuştu Kendiside Yanıma Oturmuştu Kalktığımda Müsade Etmiyordu Gitmeme, Sonra Tek Mi Geldin Dedi Bende ''Hayır Hemen Az İlerde Çarşı'da 4 Tane Abimle Geldim, Gelin İsterseniz Gidelim..!'' Diye Bir Yalan Attım, Bu'da Kandı Ve Gelmedi Bende Yoluma Gittim...
Hayatımda Yalan Hiç Söylemem Ama Bazen Gerçekten İşe Yarıyor Ve Salak Rolünü'de İyi Yaparım...
Aradan 5 Sene Geçti Her Üsküdar'a Gittiğimde O Adamı Arıyorum, Görsem Kafasını Taşla Ezicem Ve Polise Haberdar Etcem Yüzü Hiç Aklımdan Çıkmıyor, Bunun Trajedesinden Çok Zor Kurtuldum, O Yüzden Dışarda Hep Başka Çocukları Bile Gözetlerim Birşey Musallat Olmuşmu Diye...204 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe Demek, Maalesef'ki Gerçek...
Keşke Olmasaydı Dediğim Şeylerden Biri, İşte Bu 15 Milyonluk Koca Kentin Göbeğinde, Kalabalıktaki Yalnızlık Durumu...- +1 yıl
ülkemizde * dan çok ne varki kardeşim geçmiş olsun bu arada
+1 yılBurada erkeğin daha çok etkileneceği konusunda oylamayı tavana vurduran kişiler işi erkeklik gururundan düşünerek hareket eden kişiler, hah. Bir diğer düşündüğünüzü burada söylemek dahi istemiyorum.
Tecavüzün erkeğe daha fazla zarar verdiğini düşünmen bilhassa bir kadın olarak beni şaşırtmadı değil. Tecavüz yaş dinlemez, cinsiyet dinlemez, deneyim dinlemez bilmem anlatabildim mi. Hiçbir şekilde karşılaştırıp bunun burası daha iyi gibi bir yorumda bulunamam. Bir de bu ülkede tecavüz mağdurlarına da aynı derecede hakaret edilmiyor mu? Zararın neresinden tutabilirsin ki.66 Yorumla- +1 yıl
Afedersiniz, ben fark edecek kadar detaylı incelemedim sizi. Tecavüz konusunda hangi cinsiyetin daha fazla zarar aldığa hala yorum getiremiyorum, hayır daha fazla diye bir şey yok.
- +1 yıl
Ruhsal açıdan erkek daha fazla hasar alır. Fiziksel açıdan ise kadın da livatadan uğrarsa aynı hasar alırlar. Kadın zor toparlar erkek çok zor. Ama mağdurlara söylenenler konusunda söylediklerini de katılıyorum. Ayrıca cezası da aynı olmalı hangi cinse karşı yapılırsa yapılsın. Bence hadım ya da uyutmak yeterli cezalardır.
- +1 yıl
Ceza haric diğer söylediklerinize katılmıyorum. Kadını erkeği olamaz bu işin. Hala daha kişinin kendine ait hayatının biyolojik yapıdan dolayı daha az hasar göreceğini söylemeniz klasik bir mantıktan ileri gitmiyor.
- +1 yıl
@BigWhiteC Kadın ve erkek hemen hemen nerdeyse aynı zararı alır ama kadınların tecavüze uğraması erkeklere göre çok çok daha fazladır. Bu yüzden çoğunluk ve medya kadınlara odaklanır doğal olarak.
+1 yıltecavüzün cinsi olmaz eden hayvan bile değildir uğrayan da ömrü boyunca acısını çeker.
131 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Merhaba 7 nci sınıfa gidiyordum öğleden sonraydı yemeğimizi yedik ders başladı hocamız konferans var dedi herkez asağı insin dedi indim aşğı serseri tipli bir çocuk vardı yanimda birlikte iniyorduk brni merdiven altı boşluğuna çekti ne oldu hayrdır birden bire serfsiz üzerime atladı tasağmı tutu götü eledi hersey cok oldu şok taydım ne oluyor mk dedim cocugun bogazına yapistim cocukta 8 sınıda gidiyordu benden büyüktü boğuşmaya basladik bogazını sıkyordum birakmasam geberirdi morardı yüzü bende biraktım cocugu savrdum bana tekme atı ben 2 tane atim ona şoktaydım sonra ordan kaçtım şokta olmasaydım onu öldürdüm sağ birakmazdım sonra çocuğun yanina gitim dedim paydosta seni öldürtecem çocuk korkudan tamam beklicem dedi sonra okuldan kactım hocalarım beni gördü cağirdilar takmadım bile çok sinirliydim yan okula gitim mahhledeki arkadaşlarımı çağirdim dediler ne oldu bisey anlatmadım sadece kavga ettik okadar herneyse paydos zilli caldı çocuğun çikmasını bekledik coçuk kaçmış arkadan biyerde cikmadı. işte ok günden sonra insanlarda nefret etim özgüvesizdim hayata resmen küsmüstüm okuldan nefret etmeye başladım sürekli kavga filmi izledim kendimi gelistirmek için yutuptan teknikler örendim kas yapmaya başladım özgüvenimi geri kazanmak için piskolijim bozuldu bunu kimseye anlatmadım şu an lise 3 teyim bu herseyi unutum duzeldim ama hala insanlarda nefret ediyorum evlenmek bile istemiyorum bu insanlardaki cinsel aclik yüzünden yuzunden kızlardan erkeklerden tiksiniyorum
70 Yorumla
+1 yılSevgilim olduğunu bildiği halde 2 kız arkadaş tarafından tacize uğradım :) 1 kere kol kasımı bahane edip kolumu avuçlayıp yüzünü yasladı sonra servisden inerken 2 kere elini götüme attı ve alk otobüsünde giderken en arkanın bir önünde oturduk 2 si karşımda oturdu kimse yoktu bize yakın sucuğuna sahip çık gibi abuk subuk şakalar yapmaya başladılar :) bacağını bacağıma sürtüp duruyorlardı tabi sevgilimi aldatmak istemediğim için birşey yapmadım o günde son görüşüm oldu onları okul bitti çünkü :D
32 Yorumla- +1 yıl
:D dua etsinler sevgilim var yoksa pis yapardım ama onlarda haklı böyle vücut olnca dayanamıyorlar :D resmdeki eski halim birde :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke tüm o pislikleri temizleyecek gücüm olsa. Keşke hepsini öldürebilecek kadar güçlü olsam. Keşke dünyayı daha iyi bir yer yapabilsem. Benim başımdan geçmedi ama çok sevdiğim biri böyle bir şey yaşadı ne yazık ki. Ama yok zayıfım işte. Kendini bile koruyamayacak kadar zayıf ama hayatta kalacak kadar şanslı
101 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben küçük bir çocukken tacize uğramıştım mahallenin bakkalının oğlu tarafından. kaçıp zor kurtulmuştum sonra cinsel anlamda sapkınlıklar başlıyo. gey olmadım hiçbi zaman ama cinsellik açısından psikolojisi bozuk bir birey oluyo insan çok kötü bişey
21 Yorumla
+1 yıltecavüze uğramış bir erkek bence de bir kadından daha fazla etkilenir ileride kişilik bozukluklarını, cinsel tercihlerini bile etkileyen bir boşluğa götürür bu onu kimseye ne yaşadığını bilmeden eleştirirler ya bazıları işte onlara kızarım ulan adam ibneyse i*ne yani bu sana onu eleştirme hakkı doğurmaz ki o adam belki tecavüze uğradı ve piskolojisi bozuldu..
41 Yorumla
+1 yıl14 yasinda evden dershaneye dogru gidiyordum. Dershaneye varmama cok az kalmisti. Iki erkek onumdeydi ve sonra yavasladilar ve ben de yavasladim ve birden yanima geldiler ve bana saati sordular soyledim adimlarimi hizlandirdim cunku ben hizlandirdikca arkamdan hizlica geliyorlardi ve biri elini omzuma atti ve kendine dogru cekti ben de artik kosmaya basladim cok hizli kosuyordum ve hemen dershaneye girdim korkudan dershaneden cikista eve ucarak gitmistim resmen. Hayatimda o kadar korktugumu hatirlamiyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Bir de lise 1 de kantin sirasinda yemek almak icin bekliyordum ve bir kiz arkadan gelip uzerime cikti resmen goguslerini sirtimda ellerini ise popomda hissetmistim ve bana sozlu taciz etti cok kotu bir duyguydu ben de hemen sinifa kactim ve o mezun olana kadar onu gordugumde hep uzaklastim
- +1 yıl
Yuzu aklima geldikce bile tırsıyorum cok nasil unutucam bunlari tecavuz kelimesini fuyar duymaz ikisi de aklima geliyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet ben dayım tarafından defalarca tecavüze uğradım. 12 yaşındaydım. korkudan kimseye söyleyemiyordum da. önce dövüyordu, sonra saatlerce skiyordu beni. bana kız elbiseleri giydiyordu. kendi kızı benle aynı yaşta, onu külodunu falan giydiyordu bana. tam 2 sene boyunca beni kadını gibi kullandı. işin kötüsü artık alışmıştım ve benimde hoşuma gidiyordu. sonra trafik kazasında öldü.
bende ondan intikam almak için kızını sktim aylarca. ama birgün dayanamadım ve en samimi arkadaşıma kendimi sundum. canım istiyordu yani. uzun bir süre yatakta kadın rolü oynadım. sonra zamanla değişti tercihim ve yetişkin bir erkek olduğumda hetero oldum.
fakat hala bazen aklıma geliyor yani.22 Yorumla- +1 yıl
Yardım edersen bana yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılilla sadece ilk akla geldiği gibi olması tecavüz değil. Fazla içtiğimde olmuştu tatilde. Nasıl olduysa odaya kadar da çıkmışım. Sabah olunca ağrıyla uyandım ve benim sandığım gönüllü ve sert olan şekliydi ama uyanınca kız açıkladı karşı koymuşum başka yere gitmem gerekiyor falan diye ama o kafadayken ben karşı koyamamışım. Hatırlamıyorum ama öğrendiğim kadarı işte
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendi cinsel organım diyeyim anla
Bizim burada bir tane cocuk bir kizi zorla yaptigi icin abileri ve babasi cocugun uzerindne gecmisti hala disari cikamiyor cocuk.
56 Yorumla- +1 yıl
hasktr gerçek mi bu
- +1 yıl
vay anasını ://
- +1 yıl
has.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar tarafından sözlü ve popoya el atılması gibi tacizlere uğradım ancak henüz tecavüz etmeye yeltenen olmadı ula gece yürürken kadının biri beni götürecek diye korkuyorum :D
44 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel işte :)
azizim kolay bir mevzu değil bir erkeğin ya da kadının kim olursa olsun tacavuze ugramak ama pozitif olmakda fayda var tabikide inş. böyle bir şey hiç kimsenin başına gelmemiştir gelmezde sebastian kalk gidelim abim burayıda cözdük :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 12 yaşında boks salonunda türkiye şampiyonu bir sözde sporcu tarafından tacize uğradım uzun yıllar atlatamadım ama şu an onu gördüğüm yerde indirecek güce ve kuvvete sahibim benden çekiniyor elhamdulillah ! beni soyunma odasına çağırıp arkadan boks eldivenini istedi arkamı dönünce tacizde bulundu zayıftım korktum ağladım kaçtım hoca görünce bunu kemerle dövdü :D :D bir nebze iyi gelsede o anlık asla unutamadım ve hiç kimseye de anlatmadım bu iyi oldu bak :D
50 Yorumla
+1 yılhomofobik olduğumdan dolayı bir erkeğin bana o niyetle yaklaşabilmesi çok güç ebesine atlarım ;)
bir kadın tarafından uğrarsam da şikayet etmem :)) dsadsad42 Yorumla- +1 yıl
kurbanda danaya mı giriyolar ne birkaç erkeği fantazide sınır tanı biraz :)) dsadasd
+1 yılben çok sarhoşken sevgilim benim rızam dısında ilişkiye girip beni içine boşalttırmıstı. bu tecavüz sayılırsa cok kötü bir his
22 Yorumla- +1 yıl
yok ya epey oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılOtobüste 2 kız tarafından tacize uğramıştım biri avuçlamıştı ön tarafı , (Bu arada çok değişik sorularlar geliyorsun bize sissy)
22 Yorumla- +1 yıl
bittim varya o anki yüzümü görmek isterdim mal gibi kaldım tam iniyordumda indim otobüsten baktım arkalarından gülüştüler bakıp indiğim yerde öylece kalakaldım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük yaşta tek başıma otobüsle eve giderken yandaki amca cinsel organimla oynamisti sadece pantolon uzerinden ozaman aklim ermedigi için bişey diyemedim
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo an anlamadım bişey
Erkek daha çok etkilenir. Sonuçta kadın yine kadın ama erkek o olaydan sonra...
21 Yorumla
+1 yılBen çok içerim eger bigün olursa sarhoşken olur normalde kimsenin gücü yetmez. Ama hadi oldu diyelim öyle böyle bulur bende ona tecavüz ederim net.
22 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kız çalıştığım mağazada bir şey sorarken penisimde hoş bir gıdıklanma hissettim ama anlamadım kızın bişe yaptığını sonra popo sıkma olayını yaptı farkettim uyuz oldum bağırdı gitti
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanlış olmus ben bağırdım
Cevap sahibi+1 yılŞaşırdım diye
+1 yıltam 4 kere kıyısından döndüm arkadaşlar. tabiki etkiler iki tarafı da
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavüz değil de taciz olarak popoyu dokunma sıktırma (kadın tarafından erkek olsa o an vumruğu geçiririm) olayları hiç hoş olmuyor açıkça belirtebilirim insan kendini kötü hissediyor :(
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlar tarafından tecavüze uğramak isterdim doğrusu beni fazla etkilemezdi
ama kadınlar hem istemezler hemde daha fazla etkilenirler24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhe bir erkek bana tecavüze kalkarsa diyosun anladım
öyle bişey olucağını hiç sanmam ama olursa direk dalarım adamın ağzını yüzünü dağıtırım
Cevap sahibi+1 yılgücüm hertürlü yeter
ben adamı yokederim atomunu bulamazlar
Sevgilimle her buluştuğumuzda beni eve atıp sevişmek için yapmadığı kalmıyordu, zamanında bende yapmıştım hoş olmuyormuş.
21 Yorumla- 11 Yorumla
- +1 yıl
Diktatör ya :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 6 yaşındayken komşunun kızı bana tecavüz etmişti
21 YorumlaTecavuz edene tecavuz ederim bukadar anlasin nasil bir sey oldugunu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz dediğim ne varsa oluyor. Yakışıklı bir erkek olarak 2 defa erkekler den tecavüze uguyordum az kalsin. Çok şükür gotu kurtardikk. .
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bir olay duydum yakın zamanda ben bile etkilendim askerde bir çocuğa aynı bölükte askerlik yapan 4 kişi saldırmış düşünsenize adamdaki psikolojiyi çok kötü be
01 Yorumlasen peki ruhunda bir kadın olduğunu ne zaman anladım yoksa böyle bir şey mi geçti başından ?
01 YorumlaOldu sayilir otobuste ve okul senliklerde cok basima geldi kiz resmen ustume yatiyodu bir kc kre denk gldm otbste flnda oylydi dgsk bn utaniyodum o derce
10 Yorumla
+1 yılbiri tecavüz etmeye çalışmıştı. etse bile niye acısını çekeyim ki benim suçum mu?
18 Yorumla- +1 yıl
seviyesizsin
- +1 yıl
o değil de siz bayağı insanlıktan çıkmışsınız
- +1 yıl
tecavüze uğramadım ama teşebbüs etti. kendi aramızda hallettik. evet rahatım suçlu olmadığım için öyle psikolojimde de bir bozulma olmadı.
- +1 yıl
biri bebeğini öldürse üzülmezsin o zaman senin suçun değil bu nasıl mantık ya :D
+1 yılkadınların ban tecavüz etmesini isterdim ama olmadı daha :))
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDepresyona girer insan be hem tecavüzün cinsiyeti olmaz haberlerde bile çıkıyor adam çocuğa tecavüz edip öldürüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük yaşta misafirliğe gitmiştik. Pek fazla hatırlamıyorum ama bir büyük abi vardı. Ve bana bişiler demişti bende tamam demiştim sonra da cinsel organımı ellemişti... Hala anneme söylemediğime şaşıyorum.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen iğrenç bir durum ama küçüktük. Eğer bilseydim müsaade etmezdim. Hem söyleyemeyiz zaten unutanırım ben.
+1 yılkadınlar bazen laf atıyor bazen de ayak üstü sözlü taciz ediyor ama öyle daha üstü olmadı
10 Yorumla
+1 yılLan ben bi mobil online oyunda (clash royale) de kendimi "Sueda" olarak yaşımı ise 14 olarak tanıtınca, direk! Ama direk yavşayanlar ve sarkan çıktı (bunu yapmamdaki asıl amaç, kızların her erkeği "sapık" olarak görmesinden dolayıydı)
00 YorumlaUğradım 4. Sınıf boyunca. Beni kendilerine benzettiler. Bende o günden sonra bak şakasız insan denen varlıktan nefret duymaya başladım istemsizcede olsa. İğrençti.
00 YorumlaMerhaba @sissyboy xper luanimdan dolayi mesaj atamiyorum instagramini verme sansin var mı acaba?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 6-8 yaslardayken, abim seyini bana sürtmüstü.
21 Yorumlavakıf mı kuracan dernek vss?
01 Yorumla
+1 yılkafanı kim iğfal etti... değişik bir soru.. :DD
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10-11 yaşlarında komşumuzun çocuğu bana anal tecavüz etmişti
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılanaldan bir şey olmaz
- +1 yıl
O kaç yaşındaydı peki?
bende bu soruyu soracak mide yok tebrikler.
02 Yorumla
+1 yılKiz etsin sikinti olmaz:)
10 YorumlaErkek nası tecavüze uğruyor lan?
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam tecevüz edilcek tipin var :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok güzelsin seni rahat bırakmazlar ki :)
Bende tecavüze ugradım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3-4kere uğradım nolduki
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmcalara gitmistim iki kızı var beni bağladılar yatağa sonrası malum. Biraz zayıfım
Gereksiz bir soru
21 Yorumla
+1 yılevet ugradın dün
15 Yorumla- +1 yıl
işyerinde hergün ediyolar :DD
- +1 yıl
nası yani tırmalıyoz fabrikada basımızdaki tecavüz eder gibi çalıstırıyo :D
- +1 yıl
saolasın :DDD
özelden anlatsam
02 Yorumla
+1 yılKadınlar tabiyki